Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, to jsme se teda včera rozjely, ale stejně jsem pak usnula až kdoví kdy ![]()
Elis- jak je?
KOLISKO- ja jen doufam, ze bude prubeh jako u prvni dcery aspon zacatek
praskla voda a jeli jsme
doufam, ze porod poznam
a hlavne snad na me prijde doma a ne nekde ve meste
a to se mam vest sama to sem zvedava.
Všem přeji krásné ráno,
včera jste mě nakously, že bych si měla přeměřit pupík, ale nakonec jsem odolala a nezměřila. Vždyť je jedno, jaké máme pupíky, hlavně, co v nich máme
. Ono je i jedno, kdo kolik přibral, to je hodně individuální.
Holky, co trpíte otoky - jste chudáci, je mi vás líto. Ono nejde ani tak o nošení obuvi, ale celkový pocit.
Epi-no budu používat dřív než jak doporučují. Holku jsem rodila dřív, kluka po 14 dnech provokaček. Nebudu to ale hrotit a hroutit se, že mi to třeba nepůjde. Nejde o to strhnout rekord, ale připravit se. Dokonce jsem objevila i bylinné olejíčky, co pomáhají při porodu. Má PA mi je doporučila, ale já zatím váhám. Co s tím, když to půjde rychle, že? Nakonec si je ale koupím.
Porodu se já zatím nebojím. Fakt mám skvělou PA. Mluvíme spolu o všem. Já nevím, jak vy, ale já mám hrůzu z natržení hráze. Při obou porodech jsem byla nastřižená - ono to nebolí, ale nechci to už zopakovat. Mám tak veliký strach z natržení, že je to až panika. Nakonec mi došlo, že pokud jsem porodila takového obra bez poranění, byla potřeba nástřihu ve špatné poloze.
Porod je nepříjemný. Chce to opravdu prodýchávat - já se vždy cítím jako pitomec. Pokud chcete mít partnera u porodu a on vás bude jen sledovat, je to k ničemu, měl by vědět, jak vás podpořit a hlavně s vámi dýchat - člověk si pak připadá líp.
Já jsem typ, co při porodu zaleze do postele a chce být sám. Nejraději bych rodila někde v noře
.
ahojky těhulínky
vítám nově příchozí ![]()
dneska tu máme pěkně hnusně,tak musíme vymyslet nějaký náhradní program-chtěli jsme se jet původně koupat,ale je tu fakt šílený vítr
včera sme se byli podívat na jedný farmě,bylo to krásný
akorát my ta dovča tady šíleně utíká,nechce se mi ani domů ![]()
se s otokama přidám-žádný zatím nemám
a jsem za to ráda,bála sem se jich a zatím nic.dneska mi babička změřila glukometrem cukr a mám i po sladkém 5,3 takže paráááda
mám radost,chci rodit malé mimi a né obříka jako malého-ikdyž se rodil dobře ![]()
ahoj vsem ![]()
holky ja uz zacinam byt slusne na hlavu z myho psa… je cela nejaka nervozni po tech skatulatech tady, uz druhej den chodi a knuci a klepe se jak ratlik.
dneska bych potrebovala prerovnat a uklidit zase dalsi veci z toho naseho skladiste, ale tak strasne se mi nechce ![]()
Taky musím uklízet a mám lenoru. Čekám až mě to chytne, pak to bude lítat… Zatím tady sedím, poslouchám rádio a užívám si toho vetřelce, co se mi nastěhoval do břicha ![]()
Ahojky maminky, tak mě taky trochu otíkaly nohy, ale potom, co jsem začala jíst meloun, tak je to dobrý. Nevím jistě, jestli je to teda tím melounem, ale cpu se s ním teď preventivně každý den.
Flooa, no včera mě nebylo moc fajn, dopoledne jsem hodně jezdila autem, a jak máme tvrdý podvozek, tak to hrozně drncá a měla jsem pak celý den takový hoooodně nepřijemný pocit dole, asi jak ta hlavička hodně tlačí. Proto jsem potom celý odpoledne ležela a dneska ráno jsem se vzbudila a dobrý.
Jinak já jsem teď tak vystrašená, že se malej v bříšku začne víc vrtět, nebo mě zabolí břicho a já jsem hned vynervovaná, že každou chvíli pojedeme. Dokud jsem nebyla u doktora a myslela jsem, že je vše v pořádku, tak mě nic nebolelo a nebála jsem se tolik. Asi to mám všechno vsugerovaný ![]()
ELIS- ty jsi nemela tu tehu cukrovku??? uz tu mam zmatek v tom kdo co ma a ne
![]()
Krásné dopoledne,
jsem včera usnula jak mimino.Dneska dám poslední kousky nádobí do linky a nuž nic nedělám.Odpolko přijede mamka se ségrama tak je zneužiju na žehlení.A oteklý nožky? Ty už mám od rána.
Já chci taky jednu ségru!!! Mám tu horu prádla, haldy prachu… Ach jo… Někdo má, někdo nemá. ![]()
Evi,klí´do ti půjčím i dvě.Mám dvě ségry a ještě další dvě co si tatínek pořídil s novou manželkou.
Elis 1 píše:
Ivet, nn, cukrovku nemám.
Aha tak promin
uz se mi to u tak pomalu plete
![]()