TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
9.6.11 08:54

Ahoj holky, to jsme se teda včera rozjely, ale stejně jsem pak usnula až kdoví kdy :-P
Elis- jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
9.6.11 09:08

KOLISKO- ja jen doufam, ze bude prubeh jako u prvni dcery aspon zacatek :mrgreen: :mrgreen: praskla voda a jeli jsme :mrgreen: :mrgreen: doufam, ze porod poznam :lol: a hlavne snad na me prijde doma a ne nekde ve meste :mrgreen: a to se mam vest sama to sem zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.11 09:12

Všem přeji krásné ráno,
včera jste mě nakously, že bych si měla přeměřit pupík, ale nakonec jsem odolala a nezměřila. Vždyť je jedno, jaké máme pupíky, hlavně, co v nich máme :lol: . Ono je i jedno, kdo kolik přibral, to je hodně individuální.
Holky, co trpíte otoky - jste chudáci, je mi vás líto. Ono nejde ani tak o nošení obuvi, ale celkový pocit.
Epi-no budu používat dřív než jak doporučují. Holku jsem rodila dřív, kluka po 14 dnech provokaček. Nebudu to ale hrotit a hroutit se, že mi to třeba nepůjde. Nejde o to strhnout rekord, ale připravit se. Dokonce jsem objevila i bylinné olejíčky, co pomáhají při porodu. Má PA mi je doporučila, ale já zatím váhám. Co s tím, když to půjde rychle, že? Nakonec si je ale koupím.
Porodu se já zatím nebojím. Fakt mám skvělou PA. Mluvíme spolu o všem. Já nevím, jak vy, ale já mám hrůzu z natržení hráze. Při obou porodech jsem byla nastřižená - ono to nebolí, ale nechci to už zopakovat. Mám tak veliký strach z natržení, že je to až panika. Nakonec mi došlo, že pokud jsem porodila takového obra bez poranění, byla potřeba nástřihu ve špatné poloze.
Porod je nepříjemný. Chce to opravdu prodýchávat - já se vždy cítím jako pitomec. Pokud chcete mít partnera u porodu a on vás bude jen sledovat, je to k ničemu, měl by vědět, jak vás podpořit a hlavně s vámi dýchat - člověk si pak připadá líp.
Já jsem typ, co při porodu zaleze do postele a chce být sám. Nejraději bych rodila někde v noře :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
9.6.11 09:25

ahojky těhulínky

vítám nově příchozí :kytka:

dneska tu máme pěkně hnusně,tak musíme vymyslet nějaký náhradní program-chtěli jsme se jet původně koupat,ale je tu fakt šílený vítr :cert: včera sme se byli podívat na jedný farmě,bylo to krásný
akorát my ta dovča tady šíleně utíká,nechce se mi ani domů :cry:

se s otokama přidám-žádný zatím nemám :pankac: a jsem za to ráda,bála sem se jich a zatím nic.dneska mi babička změřila glukometrem cukr a mám i po sladkém 5,3 takže paráááda :dance: :dance: mám radost,chci rodit malé mimi a né obříka jako malého-ikdyž se rodil dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
9.6.11 09:40

ahoj vsem :-)

holky ja uz zacinam byt slusne na hlavu z myho psa… je cela nejaka nervozni po tech skatulatech tady, uz druhej den chodi a knuci a klepe se jak ratlik.

dneska bych potrebovala prerovnat a uklidit zase dalsi veci z toho naseho skladiste, ale tak strasne se mi nechce :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.11 09:50

Taky musím uklízet a mám lenoru. Čekám až mě to chytne, pak to bude lítat… Zatím tady sedím, poslouchám rádio a užívám si toho vetřelce, co se mi nastěhoval do břicha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
9.6.11 09:59

Ahojky maminky, tak mě taky trochu otíkaly nohy, ale potom, co jsem začala jíst meloun, tak je to dobrý. Nevím jistě, jestli je to teda tím melounem, ale cpu se s ním teď preventivně každý den.

Flooa, no včera mě nebylo moc fajn, dopoledne jsem hodně jezdila autem, a jak máme tvrdý podvozek, tak to hrozně drncá a měla jsem pak celý den takový hoooodně nepřijemný pocit dole, asi jak ta hlavička hodně tlačí. Proto jsem potom celý odpoledne ležela a dneska ráno jsem se vzbudila a dobrý.

Jinak já jsem teď tak vystrašená, že se malej v bříšku začne víc vrtět, nebo mě zabolí břicho a já jsem hned vynervovaná, že každou chvíli pojedeme. Dokud jsem nebyla u doktora a myslela jsem, že je vše v pořádku, tak mě nic nebolelo a nebála jsem se tolik. Asi to mám všechno vsugerovaný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
9.6.11 10:13

ELIS- ty jsi nemela tu tehu cukrovku??? uz tu mam zmatek v tom kdo co ma a ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
9.6.11 10:19

Krásné dopoledne,
jsem včera usnula jak mimino.Dneska dám poslední kousky nádobí do linky a nuž nic nedělám.Odpolko přijede mamka se ségrama tak je zneužiju na žehlení.A oteklý nožky? Ty už mám od rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.11 10:21

Já chci taky jednu ségru!!! Mám tu horu prádla, haldy prachu… Ach jo… Někdo má, někdo nemá. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
9.6.11 10:22

Ivet, nn, cukrovku nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
9.6.11 10:53

Evi,klí´do ti půjčím i dvě.Mám dvě ségry a ještě další dvě co si tatínek pořídil s novou manželkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
9.6.11 10:53

Chtěla jsem napsat klíďo.Píču jak tatr. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
9.6.11 10:55

teda marky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
9.6.11 10:56
Elis 1 píše:
Ivet, nn, cukrovku nemám.

Aha tak promin :-) uz se mi to u tak pomalu plete :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek