TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
9.6.11 18:01

krmar…děkuji za info..připíšu si je jistě na seznam a vyzkouším je to pro mě novinka tohle nebylo jak jsem rodila poprvé a jak jsem rodila podruhé tak možná bylo ale nevěděla jsem o tom :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
9.6.11 18:09

Není zač. Ono toho je dneska až moc, jen všechno fakt není nutné nebo ani potřeba, já už raději po ničem ani nekoukám. Stačí, co občas hodí někdo sem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
9.6.11 18:11

no já už si asi 14 dní říkám že si začnu psát seznam co je třeba koupit ale nějak se k tomu nemám :-) mám v plánu jít nakupovat začátkem července to tak stačí..vesměs vše jsem měla schované po synovi ale je třeba koupit drogerii a takové ty maličkosti ani nevím co všechno koupit..jako bych to za těch 6 let zapoměla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
9.6.11 18:15

Flooa - jojo, ty síťovaný jdou sehnat v lékárně tak cca 20Kč za jedny.
Holky, chtěla jsem se ještě zeptat, chci nějaký košíčky na tu dětskou kosmetiku nebo možná i na plenky. Pokud je někdo máte - odkud je máte a na kolik asi vyjdou?
Přemýšlela jsem o tom koši na pleny, ale koupím asi normální (v Globusu mají od zítřka za 79,90) a do toho sáčky na plenky PAKLANKI (pohlcují zápach plenky)- přijde mi to o dost výhodnější než ten SANGENIC - to si myslím, je pro nás zbytečnej luxus. TO jedno balení Paklanek stojí 50 Kč a je jich tam 50, takže paráda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
9.6.11 18:15

mj. Vítám Itulenku :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
9.6.11 18:20

Pajo…myslím že v Ikei seženeš jakýkoliv košíček různých velikostí..s košem nemám zkušenosti my máme jeden an záchodě a tam se taky budou nosit plínečky :-) ..já ted zase sháním moskytiéru na postel i postýlku ale jak vidím ty ceny tak je mi až zle :roll: našla jsem jednu v Jysku zatím je ale růžová takže pro holky dobrý ale jak by k tomu přišel ten malej chlapák kdybych mu dala růžovou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
9.6.11 18:24
koliska píše:
Pajo…myslím že v Ikei seženeš jakýkoliv košíček různých velikostí..s košem nemám zkušenosti my máme jeden an záchodě a tam se taky budou nosit plínečky :-) ..já ted zase sháním moskytiéru na postel i postýlku ale jak vidím ty ceny tak je mi až zle :roll: našla jsem jednu v Jysku zatím je ale růžová takže pro holky dobrý ale jak by k tomu přišel ten malej chlapák kdybych mu dala růžovou :lol:

to máš pravdu, ceny jsou kolikrát šílený. Vidíš, Ikea mě ani nenapadla - jen doufám, že se do srpna do Ikey ještě dostanu, je to 50km a s velkým bříškem už to bude problém :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.6.11 18:35
paja2110 píše:
koliska píše:
Pajo…myslím že v Ikei seženeš jakýkoliv košíček různých velikostí..s košem nemám zkušenosti my máme jeden an záchodě a tam se taky budou nosit plínečky :-) ..já ted zase sháním moskytiéru na postel i postýlku ale jak vidím ty ceny tak je mi až zle :roll: našla jsem jednu v Jysku zatím je ale růžová takže pro holky dobrý ale jak by k tomu přišel ten malej chlapák kdybych mu dala růžovou :lol:
to máš pravdu, ceny jsou kolikrát šílený. Vidíš, Ikea mě ani nenapadla - jen doufám, že se do srpna do Ikey ještě dostanu, je to 50km a s velkým bříškem už to bude problém :roll:

Já myslím, že třeba v nějakým větším obchoďáku např. tesco, albert a nebo v domácích potřebách či drogerii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
9.6.11 18:39

škoda, že nebydlím v nějakým větším městě - potřebovala bych mít u sebe Globus, Tesco, Ikeu a to by stačilo. Jenže všecko je až v Brně. Ale jen co přijdou penízky, tak se půjdu podívat do našich předražených drogérek a domácích potřeb :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.6.11 18:44
paja2110 píše: škoda, že nebydlím v nějakým větším městě - potřebovala bych mít u sebe Globus, Tesco, Ikeu a to by stačilo. Jenže všecko je až v Brně. Ale jen co přijdou penízky, tak se půjdu podívat do našich předražených drogérek a domácích potřeb :nevim:

Já taky nebydlím ve městě, ale vždycky když jedu na kontrolu, tak se snažím si to oběhat a nebo zlatej internet, jen to nehorázný poštovný :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
9.6.11 18:46

taky bydlím na vesnici a nejbižší civilizaci mám 11 km od baráku ale naštěstí mám auto ikdyž mi občas činí potíže se tam nasoukat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.6.11 18:50
koliska píše:
taky bydlím na vesnici a nejbižší civilizaci mám 11 km od baráku ale naštěstí mám auto ikdyž mi občas činí potíže se tam nasoukat :-)

To znám :-P :-P :-P A auto je obrovská výhoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
9.6.11 19:27
Itulenka píše:
Ahoj nastávajíci maminy :-) tady to ale žije.Hledala sem spřízněné duše které co nevidět taky očekávají přírustky do rodiny.Já mám termín 24.8. a posledních pár dnů se mi to nějak začalo vléct :-( to bude asi tím počasím,člověk nic nemůže když pořád prší..

také tě zde vítám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
9.6.11 19:31
paja2110 píše:
Flooa - jojo, ty síťovaný jdou sehnat v lékárně tak cca 20Kč za jedny.
Holky, chtěla jsem se ještě zeptat, chci nějaký košíčky na tu dětskou kosmetiku nebo možná i na plenky. Pokud je někdo máte - odkud je máte a na kolik asi vyjdou?
Přemýšlela jsem o tom koši na pleny, ale koupím asi normální (v Globusu mají od zítřka za 79,90) a do toho sáčky na plenky PAKLANKI (pohlcují zápach plenky)- přijde mi to o dost výhodnější než ten SANGENIC - to si myslím, je pro nás zbytečnej luxus. TO jedno balení Paklanek stojí 50 Kč a je jich tam 50, takže paráda :nevim:

Ahojky Pavli, nám ten košík na kosmetiku koupila babička v Bystřici jak je ten nábytek nad DM. A je dokonce modro bílej, pro holčičky tam budou mít určitě taky. Ale dostali jsme ho už někdy v březnu, tak doufám, že je tam budou ještě mít, ale kdyby neměli, tak určitě objednají :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
9.6.11 19:35
koliska píše:
taky bydlím na vesnici a nejbižší civilizaci mám 11 km od baráku ale naštěstí mám auto ikdyž mi občas činí potíže se tam nasoukat :-)

Tak to znám. Také se mě hrozně blbě leze do auta. Dneska jsem na parkovišti nalízala do auta za volant a tak jsem u toho hekala, že šla kolem nějaká ženská a dívala se na mě tak divně, že mě bylo tak trapně. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí