Poradna duly
Jana Čurdová
krmar…děkuji za info..připíšu si je jistě na seznam a vyzkouším je to pro mě novinka tohle nebylo jak jsem rodila poprvé a jak jsem rodila podruhé tak možná bylo ale nevěděla jsem o tom ![]()
Není zač. Ono toho je dneska až moc, jen všechno fakt není nutné nebo ani potřeba, já už raději po ničem ani nekoukám. Stačí, co občas hodí někdo sem ![]()
no já už si asi 14 dní říkám že si začnu psát seznam co je třeba koupit ale nějak se k tomu nemám
mám v plánu jít nakupovat začátkem července to tak stačí..vesměs vše jsem měla schované po synovi ale je třeba koupit drogerii a takové ty maličkosti ani nevím co všechno koupit..jako bych to za těch 6 let zapoměla ![]()
Flooa - jojo, ty síťovaný jdou sehnat v lékárně tak cca 20Kč za jedny.
Holky, chtěla jsem se ještě zeptat, chci nějaký košíčky na tu dětskou kosmetiku nebo možná i na plenky. Pokud je někdo máte - odkud je máte a na kolik asi vyjdou?
Přemýšlela jsem o tom koši na pleny, ale koupím asi normální (v Globusu mají od zítřka za 79,90) a do toho sáčky na plenky PAKLANKI (pohlcují zápach plenky)- přijde mi to o dost výhodnější než ten SANGENIC - to si myslím, je pro nás zbytečnej luxus. TO jedno balení Paklanek stojí 50 Kč a je jich tam 50, takže paráda ![]()
Pajo…myslím že v Ikei seženeš jakýkoliv košíček různých velikostí..s košem nemám zkušenosti my máme jeden an záchodě a tam se taky budou nosit plínečky
..já ted zase sháním moskytiéru na postel i postýlku ale jak vidím ty ceny tak je mi až zle
našla jsem jednu v Jysku zatím je ale růžová takže pro holky dobrý ale jak by k tomu přišel ten malej chlapák kdybych mu dala růžovou ![]()
koliska píše:
Pajo…myslím že v Ikei seženeš jakýkoliv košíček různých velikostí..s košem nemám zkušenosti my máme jeden an záchodě a tam se taky budou nosit plínečky..já ted zase sháním moskytiéru na postel i postýlku ale jak vidím ty ceny tak je mi až zle
našla jsem jednu v Jysku zatím je ale růžová takže pro holky dobrý ale jak by k tomu přišel ten malej chlapák kdybych mu dala růžovou
to máš pravdu, ceny jsou kolikrát šílený. Vidíš, Ikea mě ani nenapadla - jen doufám, že se do srpna do Ikey ještě dostanu, je to 50km a s velkým bříškem už to bude problém ![]()
paja2110 píše:koliska píše:to máš pravdu, ceny jsou kolikrát šílený. Vidíš, Ikea mě ani nenapadla - jen doufám, že se do srpna do Ikey ještě dostanu, je to 50km a s velkým bříškem už to bude problém
Pajo…myslím že v Ikei seženeš jakýkoliv košíček různých velikostí..s košem nemám zkušenosti my máme jeden an záchodě a tam se taky budou nosit plínečky..já ted zase sháním moskytiéru na postel i postýlku ale jak vidím ty ceny tak je mi až zle
našla jsem jednu v Jysku zatím je ale růžová takže pro holky dobrý ale jak by k tomu přišel ten malej chlapák kdybych mu dala růžovou
Já myslím, že třeba v nějakým větším obchoďáku např. tesco, albert a nebo v domácích potřebách či drogerii.
škoda, že nebydlím v nějakým větším městě - potřebovala bych mít u sebe Globus, Tesco, Ikeu a to by stačilo. Jenže všecko je až v Brně. Ale jen co přijdou penízky, tak se půjdu podívat do našich předražených drogérek a domácích potřeb ![]()
paja2110 píše: škoda, že nebydlím v nějakým větším městě - potřebovala bych mít u sebe Globus, Tesco, Ikeu a to by stačilo. Jenže všecko je až v Brně. Ale jen co přijdou penízky, tak se půjdu podívat do našich předražených drogérek a domácích potřeb
Já taky nebydlím ve městě, ale vždycky když jedu na kontrolu, tak se snažím si to oběhat a nebo zlatej internet, jen to nehorázný poštovný ![]()
taky bydlím na vesnici a nejbižší civilizaci mám 11 km od baráku ale naštěstí mám auto ikdyž mi občas činí potíže se tam nasoukat ![]()
koliska píše:
taky bydlím na vesnici a nejbižší civilizaci mám 11 km od baráku ale naštěstí mám auto ikdyž mi občas činí potíže se tam nasoukat
To znám
A auto je obrovská výhoda ![]()
Itulenka píše:
Ahoj nastávajíci maminytady to ale žije.Hledala sem spřízněné duše které co nevidět taky očekávají přírustky do rodiny.Já mám termín 24.8. a posledních pár dnů se mi to nějak začalo vléct
to bude asi tím počasím,člověk nic nemůže když pořád prší..
také tě zde vítám ![]()
paja2110 píše:
Flooa - jojo, ty síťovaný jdou sehnat v lékárně tak cca 20Kč za jedny.
Holky, chtěla jsem se ještě zeptat, chci nějaký košíčky na tu dětskou kosmetiku nebo možná i na plenky. Pokud je někdo máte - odkud je máte a na kolik asi vyjdou?
Přemýšlela jsem o tom koši na pleny, ale koupím asi normální (v Globusu mají od zítřka za 79,90) a do toho sáčky na plenky PAKLANKI (pohlcují zápach plenky)- přijde mi to o dost výhodnější než ten SANGENIC - to si myslím, je pro nás zbytečnej luxus. TO jedno balení Paklanek stojí 50 Kč a je jich tam 50, takže paráda
Ahojky Pavli, nám ten košík na kosmetiku koupila babička v Bystřici jak je ten nábytek nad DM. A je dokonce modro bílej, pro holčičky tam budou mít určitě taky. Ale dostali jsme ho už někdy v březnu, tak doufám, že je tam budou ještě mít, ale kdyby neměli, tak určitě objednají ![]()
koliska píše:
taky bydlím na vesnici a nejbižší civilizaci mám 11 km od baráku ale naštěstí mám auto ikdyž mi občas činí potíže se tam nasoukat
Tak to znám. Také se mě hrozně blbě leze do auta. Dneska jsem na parkovišti nalízala do auta za volant a tak jsem u toho hekala, že šla kolem nějaká ženská a dívala se na mě tak divně, že mě bylo tak trapně. ![]()