Poradna duly
Jana Čurdová
Krmar- já měla taky po ránu míň. Jo a jaký si sebou budete balit pantofle??? Myslím, jestli mají být spíš gumové omyvatelné???
Já mám na doma takový ty gumový od vitnamců nebo hypermarketů, tak vezmu asi ty.
Flooa píše:koliska píše:Souhlas
dneska je ideální počasí na nic nedělání a trénování gaučingu
…provokaterky! ![]()
určitě takové sem měla poprvé a něco takové chci i ted…hlavně že se ti dobře nosí
tak jsem ležela jen čtvrt hodky a vzbudil mě kurýr, přivezl balíček
tak máme kolotoč na postýlku, hračku na autosedačku, povlečení, manikuru apod…tak zas něco
no já razím pomalu na to cvičení, tak pá
krmar - jo za to by byla dovolená, to vím taky, jen manžel si to nechce připustit, tak on kouřil už od puberty a celá jeho rodina taky, takže k tomu taky trochu jiný přístup ![]()
zdravím maminky ![]()
Ani jsem nečekala, že za půl hodiny zvládnu dočíst 10 stran od včerejška, ale zvládla ![]()
Tak jste mě tak pěkně nahlodaly s tím měřením pupíku, že jsem si ho chtěla taky změřit, ale nemůžu doma najít žádný metr ![]()
Jak se blíží porod, tak se taky už trochu víc bojím ale snažím se na to moc nemyslet, ať malou moc nestresuju. Zhlídla jsem akorát 1 video, jak už mimi vylízalo a stačilo… už se nejvíc těším, až malá beruška bude u mě ![]()
No a ještě to kouření - přítel kouřil 18 let a ze dne na den přestal, jak to zdražili v únoru nebo březnu, vykouřil totiž krabičku denně a to už bylo dost na jeho finance, tak jsem ráda za ty 4 měsíce bez cigaret. Mě to ají hodně zapáchalo, tak i kvůli mě toho prý nechal, tak jsem ráda
Ale má to svý - místo cigaret se pouští do sladkýho, přejídá se a má už dokonce větší bříško jak já
Tak jsme si říkaly, že po porodu to budeme shazovat spolu, tak jsem zvědavá ![]()
Nám dneska nešla do 15 hodin elektrika, pršelo celý den, tak jsem pochrupkávala a pročítala časopisy. Tchýně dnes vařila u nás na plyňáku, pač jí nešla indukce a bylo to fajn jednou za čas se nechat rozmazlit řízečkama s bramborovou kašičkou ![]()
Flooa píše:
Já mám doma takový ty jako nazouváky - crocsky
Taky mám ráda takový botky ale nějak se ted do nich nevlezu
takže si sbalím klasické korkáče ty ted nosím pořád ikdyž prší ![]()
koliska píše:Flooa píše:Taky mám ráda takový botky ale nějak se ted do nich nevlezu
Já mám doma takový ty jako nazouváky - crocskytakže si sbalím klasické korkáče ty ted nosím pořád ikdyž prší
Ono taky bude samozřejmě záležet na tom, jestli do nich v tu dobu vlezu, že
Ještě mám takovej dotaz na ty jednorázový spoďáry. Kolikery doma máte ![]()
Flooa píše:koliska píše:Ono taky bude samozřejmě záležet na tom, jestli do nich v tu dobu vlezu, žeFlooa píše:Taky mám ráda takový botky ale nějak se ted do nich nevlezu
Já mám doma takový ty jako nazouváky - crocskytakže si sbalím klasické korkáče ty ted nosím pořád ikdyž prší
Ještě mám takovej dotaz na ty jednorázový spoďáry. Kolikery doma máte
já mám myslím „celý balení“ - je jich tam 5ks, myslíš ty síťovaný, že jo?
paja2110 píše:Flooa píše:já mám myslím „celý balení“ - je jich tam 5ks, myslíš ty síťovaný, že jo?koliska píše:Ono taky bude samozřejmě záležet na tom, jestli do nich v tu dobu vlezu, žeFlooa píše:Taky mám ráda takový botky ale nějak se ted do nich nevlezu
Jojo, to jsou oni. Teda buď jsou něco jako silonky a nebo jako papírový. Který máš?
Flooa píše:paja2110 píše:Jojo, to jsou oni. Teda buď jsou něco jako silonky a nebo jako papírový. Který máš?Flooa píše:já mám myslím „celý balení“ - je jich tam 5ks, myslíš ty síťovaný, že jo?koliska píše:Ono taky bude samozřejmě záležet na tom, jestli do nich v tu dobu vlezu, žeFlooa píše:Taky mám ráda takový botky ale nějak se ted do nich nevlezu
no tak asi ty, jakoby silonky, jsou dobře roztahovatelný