TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
9.6.11 14:01

Krmar- já měla taky po ránu míň. Jo a jaký si sebou budete balit pantofle??? Myslím, jestli mají být spíš gumové omyvatelné???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
9.6.11 14:04

Já mám na doma takový ty gumový od vitnamců nebo hypermarketů, tak vezmu asi ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.6.11 14:11

Já mám doma takový ty jako nazouváky - crocsky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
9.6.11 14:12
Flooa píše:
koliska píše:
dneska je ideální počasí na nic nedělání a trénování gaučingu :lol:
Souhlas :palec:

…provokaterky! :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
9.6.11 14:25

chtěla bych obyč od větnamců náky omyvatelný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.6.11 14:30

A tyhle můžou být :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
9.6.11 14:37

určitě takové sem měla poprvé a něco takové chci i ted…hlavně že se ti dobře nosí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.6.11 14:40

Tak to je fajn, že nemusím nic shánět :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
9.6.11 14:45

tak jsem ležela jen čtvrt hodky a vzbudil mě kurýr, přivezl balíček :-D tak máme kolotoč na postýlku, hračku na autosedačku, povlečení, manikuru apod…tak zas něco :-) no já razím pomalu na to cvičení, tak pá
krmar - jo za to by byla dovolená, to vím taky, jen manžel si to nechce připustit, tak on kouřil už od puberty a celá jeho rodina taky, takže k tomu taky trochu jiný přístup :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
9.6.11 15:43

zdravím maminky :mavam:
Ani jsem nečekala, že za půl hodiny zvládnu dočíst 10 stran od včerejška, ale zvládla :mrgreen:
Tak jste mě tak pěkně nahlodaly s tím měřením pupíku, že jsem si ho chtěla taky změřit, ale nemůžu doma najít žádný metr :nevim:
Jak se blíží porod, tak se taky už trochu víc bojím ale snažím se na to moc nemyslet, ať malou moc nestresuju. Zhlídla jsem akorát 1 video, jak už mimi vylízalo a stačilo… už se nejvíc těším, až malá beruška bude u mě :andel:
No a ještě to kouření - přítel kouřil 18 let a ze dne na den přestal, jak to zdražili v únoru nebo březnu, vykouřil totiž krabičku denně a to už bylo dost na jeho finance, tak jsem ráda za ty 4 měsíce bez cigaret. Mě to ají hodně zapáchalo, tak i kvůli mě toho prý nechal, tak jsem ráda :andel: Ale má to svý - místo cigaret se pouští do sladkýho, přejídá se a má už dokonce větší bříško jak já :mrgreen: Tak jsme si říkaly, že po porodu to budeme shazovat spolu, tak jsem zvědavá :dance:
Nám dneska nešla do 15 hodin elektrika, pršelo celý den, tak jsem pochrupkávala a pročítala časopisy. Tchýně dnes vařila u nás na plyňáku, pač jí nešla indukce a bylo to fajn jednou za čas se nechat rozmazlit řízečkama s bramborovou kašičkou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
9.6.11 16:03
Flooa píše:

Taky mám ráda takový botky ale nějak se ted do nich nevlezu :-D takže si sbalím klasické korkáče ty ted nosím pořád ikdyž prší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.6.11 16:33
koliska píše:
Flooa píše:
Taky mám ráda takový botky ale nějak se ted do nich nevlezu :-D takže si sbalím klasické korkáče ty ted nosím pořád ikdyž prší :lol:

Ono taky bude samozřejmě záležet na tom, jestli do nich v tu dobu vlezu, že :-P Ještě mám takovej dotaz na ty jednorázový spoďáry. Kolikery doma máte :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
9.6.11 16:36
Flooa píše:
koliska píše:
Flooa píše:
Taky mám ráda takový botky ale nějak se ted do nich nevlezu :-D takže si sbalím klasické korkáče ty ted nosím pořád ikdyž prší :lol:
Ono taky bude samozřejmě záležet na tom, jestli do nich v tu dobu vlezu, že :-P Ještě mám takovej dotaz na ty jednorázový spoďáry. Kolikery doma máte :?:

já mám myslím „celý balení“ - je jich tam 5ks, myslíš ty síťovaný, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.6.11 16:37
paja2110 píše:
Flooa píše:
koliska píše:
Flooa píše:
Ono taky bude samozřejmě záležet na tom, jestli do nich v tu dobu vlezu, že :-P Ještě mám takovej dotaz na ty jednorázový spoďáry. Kolikery doma máte :?:
já mám myslím „celý balení“ - je jich tam 5ks, myslíš ty síťovaný, že jo?

Jojo, to jsou oni. Teda buď jsou něco jako silonky a nebo jako papírový. Který máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
9.6.11 16:57
Flooa píše:
paja2110 píše:
Flooa píše:
koliska píše:
Flooa píše:
já mám myslím „celý balení“ - je jich tam 5ks, myslíš ty síťovaný, že jo?
Jojo, to jsou oni. Teda buď jsou něco jako silonky a nebo jako papírový. Který máš?

no tak asi ty, jakoby silonky, jsou dobře roztahovatelný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital