TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
8.6.11 22:45
marki77 píše:
Flooa,já měla bolesti až na porodním sále a plodovku mi taky píchli až tam.Takže budu vypadat jak exot,když jsem těhu po druhý a nepoznám doma že rodím. :andel:

Ale vždyt ty jsi za to nemohla :lol: A kde jsi rodila, v HK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
8.6.11 22:47

No právě mi vyhovovalo že to bylo takhle.Jsem se aspoň nestresovala doma.Ju ju,rodila jsem v HK.
Flooa,a odkud přesně jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.6.11 22:47

marki onehda jsem cetla nejakej clanek o bolesti, ze je nejaka stupnice, kdy zlomena ruka je asi na 15. miste, porod asi na 5., tezkej zanet ledvin asi na 3. a na 1. zanet trojklannyho nervu.
joj, kez by to tak bylo, chronicky trpim na ledviny a rekla bych ze v zivote me uz nic nebude bolet vic, jako prave ty ledviny. bych si pak pri porodu mohla piskat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
8.6.11 22:49

Marki, ja prave vim, ze v CR je hodne zen doma od zacatku a kolikrat i kvuli bolestem, ktere jsou jen zpusobene treba roztahovanim delohy. Podle me je to lepsi, nez neco zanedbat. Ja jsem mela taky narocnou praci a kazdy tam zustal az skoro do porodu. Vzdyt ja uz jsem pred mesicem mlela z posledniho, tak si proste nekdy pripadam menecenna, ze uz jsem to proste nezvladala… Proc by se mel clovek prepinat?

Flooa, ja zase treba nechapu z tech cen detskych vecicek v CR, to si clovek nevybere :nevim:.

Holky, ja taky nevim, jestli to poznam a rikam si, ze bych snad nejradsi jela do porodnice pri prvnich kontrakcich… No, moje mamca byla prvorodicka a ja jsem byla asi za 3 nebo 4 hodky na svete, zacalo ji to prasknutim vody, tak se uklidnuju, ze na tom treba budu podobne, ale co kdyz ne? :cry: Nejhorsi je, ze si clovek tu bolest nedokaze predstavit, kdyz jeste nerodil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
8.6.11 22:52
marki77 píše:
No právě mi vyhovovalo že to bylo takhle.Jsem se aspoň nestresovala doma.Ju ju,rodila jsem v HK.
Flooa,a odkud přesně jsi?

Třebovětice :-) Ale kousek od toho je např. Velký Vřešťov nebo Hořice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.6.11 22:54

mondiku ja jsem doma uz od brezna, asi neco jako ta vetsina, o ktery pises…nikdo nedokazal uspokojive vysvetlit, co mi bylo, pravdepodobne to taky bylo roztahovanim delohy a uz me nechali doma az do konce.
a pritom jsem mela pohodovou kancelarskou praci, bez stresu a v klidku…
paradoxne do doby nez jsem sla na nemocenskou jsem umirala kvuli nevolnostem a vsemu a od zacatku nemocensky vsechny problemy skoncily a obcas si pripadam doma zbytecne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
janiii;-) píše:
marki onehda jsem cetla nejakej clanek o bolesti, ze je nejaka stupnice, kdy zlomena ruka je asi na 15. miste, porod asi na 5., tezkej zanet ledvin asi na 3. a na 1. zanet trojklannyho nervu.
joj, kez by to tak bylo, chronicky trpim na ledviny a rekla bych ze v zivote me uz nic nebude bolet vic, jako prave ty ledviny. bych si pak pri porodu mohla piskat :lol:

Jani, ja jsem nikdy zanet ledvin ani zanet trojklanneho nervu nemela, dokonce ani nic zlomeneho, tak nevim, ale aspon se zase uklidnuju tim, ze vim, ze od mala mam posunuty prah bolesti hodne daleko, takze snad to nejak preziju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
Mondík píše:
Marki, ja prave vim, ze v CR je hodne zen doma od zacatku a kolikrat i kvuli bolestem, ktere jsou jen zpusobene treba roztahovanim delohy. Podle me je to lepsi, nez neco zanedbat. Ja jsem mela taky narocnou praci a kazdy tam zustal az skoro do porodu. Vzdyt ja uz jsem pred mesicem mlela z posledniho, tak si proste nekdy pripadam menecenna, ze uz jsem to proste nezvladala… Proc by se mel clovek prepinat?

Flooa, ja zase treba nechapu z tech cen detskych vecicek v CR, to si clovek nevybere :nevim:.

Holky, ja taky nevim, jestli to poznam a rikam si, ze bych snad nejradsi jela do porodnice pri prvnich kontrakcich… No, moje mamca byla prvorodicka a ja jsem byla asi za 3 nebo 4 hodky na svete, zacalo ji to prasknutim vody, tak se uklidnuju, ze na tom treba budu podobne, ale co kdyz ne? :cry: Nejhorsi je, ze si clovek tu bolest nedokaze predstavit, kdyz jeste nerodil…

No právě, jak mám vědět, že to je ono, když jsem ještě nerodila :-) Jinak ty ceny těch věciček jsou šílený, to máš recht :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605

Mě by ta práce za nějakej průser nestála.Poprvý jsem otěhotněla po 4.letech po IVf a teď po 2.letech taky po IVF takže bych to v práci fakt neriskla.I když mit o někdy chybý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
8.6.11 22:55
Mondík píše:
janiii;-) píše:
joj, kez by to tak bylo, chronicky trpim na ledviny a rekla bych ze v zivote me uz nic nebude bolet vic, jako prave ty ledviny. bych si pak pri porodu mohla piskat :lol:
Jani, ja jsem nikdy zanet ledvin ani zanet trojklanneho nervu nemela, dokonce ani nic zlomeneho, tak nevim, ale aspon se zase uklidnuju tim, ze vim, ze od mala mam posunuty prah bolesti hodne daleko, takze snad to nejak preziju…

Tak já zánět trojkl.nervu měla a to bylo něco :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
8.6.11 22:56
janiii;-) píše:
mondiku ja jsem doma uz od brezna, asi neco jako ta vetsina, o ktery pises…nikdo nedokazal uspokojive vysvetlit, co mi bylo, pravdepodobne to taky bylo roztahovanim delohy a uz me nechali doma az do konce.
a pritom jsem mela pohodovou kancelarskou praci, bez stresu a v klidku…
paradoxne do doby nez jsem sla na nemocenskou jsem umirala kvuli nevolnostem a vsemu a od zacatku nemocensky vsechny problemy skoncily a obcas si pripadam doma zbytecne…

Tak to jsem rada a vim, ze tady na diskusi je vas vic, co skoncily hodne brzo v praci. To me uklidnuje, protoze tady si opravdu pripadam jako ta nejvetsi lenivka, ktera hned kvuli kazde blbosti plasi, leti k doktorovi a boji se o miminko a to jeste pri rizikove psychicky i fyzicky narocne praci :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
8.6.11 22:57

Flooa,kde jsou Třebovětice to vím.Do V.Vřeš´tova jsem chvílu jezdila.Petr tam měl babičku s dědou.A na Votuzy máme chalupu.Spíš tam má Petrův táta baráček takže tam jezdíme dost často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
8.6.11 22:57
Flooa píše:
Tak já zánět trojkl.nervu měla a to bylo něco :pocitac: :pocitac: :pocitac:

uf…a jaky to bylo? jaks k tomu prisla? moc toho o tom nevim, ale pokazdy kdyz jsem o tom neco cetla, tak vsude psali jak je to strasny a jak se to v podstate neda normalne prestat, tak si to nedovedu predstavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
8.6.11 22:59
marki77 píše:
Flooa,kde jsou Třebovětice to vím.Do V.Vřeš´tova jsem chvílu jezdila.Petr tam měl babičku s dědou.A na Votuzy máme chalupu.Spíš tam má Petrův táta baráček takže tam jezdíme dost často.

No to je dobrý, na Votuzi bydlí můj bratránek a ted tam bude bydlet sestřenice manžela :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
8.6.11 23:01
janiii;-) píše:
Flooa píše:
Tak já zánět trojkl.nervu měla a to bylo něco :pocitac: :pocitac: :pocitac:
uf…a jaky to bylo? jaks k tomu prisla? moc toho o tom nevim, ale pokazdy kdyz jsem o tom neco cetla, tak vsude psali jak je to strasny a jak se to v podstate neda normalne prestat, tak si to nedovedu predstavit.

Já jsem to měla tenkrát nějak od zubu a vím, že jsem chtěla umřít :-( Nemohla jsem normálně spát v leže a musela jsem spát v sedě :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí