Poradna duly
Jana Čurdová
NEVÍM DO JAKÉ SKUPINY SE ZAŘADIT, TAK DÁVÁM NOVOU, PRO TY, CO MAJÍ TERMÍN NA VRCHOLKU BŘEZNA! ![]()
Ahoj, hlásím se! Mám termín 1.dubna, ale rodit budu koncem března, takže splňuju podmínky ![]()
Jmenuju se Bára, doma už mám jednoho skoro tříleťáka a teď nám přibude druhý kluk.
JÁ MÁM TERMÍN 30. 31. 3. TAK JSEM SAMA ZVĚDAVÁ JAK TO DOPADNE! JÁ MÁM DOMA 5TI LETÉHO LUMPÍKA A JMENUJI SE LUCKA! ![]()
BUDEME MÍT DRUHÉHO CHLAPEČKA! JMÉNO ABSOLUTNĚ NEVÍM! CO SE LÍBÍ MNĚ, TAK SE ZASE NELÍBÍ MÝMU MUŽSKÝMU! ![]()
Ahoj já mám termín podle PM 4.4. a podle ultrazvuku 23.3. a čekám prvního kluka Honzíka. ![]()
TAK TO MÁŠ FAJN, ŽE MÁTE VE JMÉNU JASNO! JÁ JSEM DNES ZAČALA PRÁT NĚJAKÉ HADŘÍKY! VČERA JSEM KOUPILA AUTOSEDAČKU! S KOČÁREM JSEM MĚLA MENŠÍ PROBLÉM JAKÝ, ALE TO UŽ JE VYŘEŠENÉ-SNAD! TEDˇ SE ZASE NĚJAK NEMŮŽEME ROZHODNOUT PRO BARVU… ![]()
Ale byl to boj schodnout se na jménu, nakonec jsem musela ustoupit.
Já se chystam začít prát příští týden. Kočárek budu kupovat starší, ale ještě jsem nenarazila na žadný který by se mi líbil, asi mám moc velký požadavky. ![]()
JÁ TEDA KOUPÍM NOVÝ, ALE JEN HLUBOKÝ! KLASIKA NA 4 KOLECH-HOUPACÍ! MÁM UŽ NĚJAKOU ZKUŠENOST, TAK UŽ VÍM, CO MĚ ČEKÁ! BUDU S NÍM JEZDIT PŘEDEVŠÍM JÁ, TAK ATˇ JE TO JEŽDĚNÍ, PRO MĚ, CO NEJPŘÍJEMNĚJŠÍ! KROM TOHO JE POHODLNEJ I PRO MALÉ! PROSTORNÝ, HLUBOKÝ KOČÁR S POLOHOVACÍ ZÁDOVOU OPĚRKOU JE, SI MYSLÍM, TO SPRÁVNÉ ŘEŠENÍ! ![]()
Já spíš přemýšlím o sporťáku s vložnou taškou. Něco jako tenhle http://www.kocarky.tv/…r-miko-earth
No u nás je to se jménem taky boj. A nějak vůbec nemám chuť to řešit. Pro holčičku bych věděla hned, ale pro kluka nemám ani páru. Jsem tak nějak v klidu, v hloubi duše totiž čekám, že to nejspíš bude Adam - to se líbí mojí sestře, sousedkám i pár kamarádkám, já proti němu taky nic nemám a ani manžel neprotestuje, tak uvidíme. Jinak manžel by byl nejradši pro Antonína, ale to já nějak nemusim.
Teda weru, to je docela pěkný rozsah, ty dva termíny. Já měla i při prvním jenom jeden termín, podle MS, ale stejně jsem týden přenášela a pak mi to vyvolávali.
A výbavičku naštěstí řešit nemusím, mám všechno po Máťovi, no ale na druhou stranu si tak nějak připadám o to chystání ochuzená, přeci jen to byla zábava vybírat kočár a všechny ostatní věci. Teď jsem jen dokoupila isofixovou základnu pod autosedačku, tu jsem minula neměla, protože jsem měla ještě staré auto a teď už jsem nějak líná to pokaždé poutat.
A ještě dokoupim nějaké ručníky, novou podložku na přebalovák a ještě jedny chůvičky a je to komplet. Takže pohoda.
Já totiž nevim přesně kdy jsem měla PM.
Já ještě kromě oblečků nic nemám, ale o víkendu už konečně dorazí postýlka. ![]()
Ahojky, já mám termín 24.3. bude to moje první a bude to kluk
Výbavičku mám krom některých drobností komplet a dokonce i na tom jménu jsme se dohodli ![]()