Březen / Duben 2011

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2803
27.1.11 07:47

BŘEZEN*DUBEN 2011

NEVÍM DO JAKÉ SKUPINY SE ZAŘADIT, TAK DÁVÁM NOVOU, PRO TY, CO MAJÍ TERMÍN NA VRCHOLKU BŘEZNA! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
663
27.1.11 09:17

Ahoj, hlásím se! Mám termín 1.dubna, ale rodit budu koncem března, takže splňuju podmínky :-D
Jmenuju se Bára, doma už mám jednoho skoro tříleťáka a teď nám přibude druhý kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
27.1.11 10:22

JÁ MÁM TERMÍN 30. 31. 3. TAK JSEM SAMA ZVĚDAVÁ JAK TO DOPADNE! JÁ MÁM DOMA 5TI LETÉHO LUMPÍKA A JMENUJI SE LUCKA! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
27.1.11 11:31

Tak to máme skoro nastejno. A víš, co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
27.1.11 11:32

BUDEME MÍT DRUHÉHO CHLAPEČKA! JMÉNO ABSOLUTNĚ NEVÍM! CO SE LÍBÍ MNĚ, TAK SE ZASE NELÍBÍ MÝMU MUŽSKÝMU! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
27.1.11 11:59

Ahoj já mám termín podle PM 4.4. a podle ultrazvuku 23.3. a čekám prvního kluka Honzíka. :dance:

• Citovat
  • Upravit
2803
27.1.11 12:06

TAK TO MÁŠ FAJN, ŽE MÁTE VE JMÉNU JASNO! JÁ JSEM DNES ZAČALA PRÁT NĚJAKÉ HADŘÍKY! VČERA JSEM KOUPILA AUTOSEDAČKU! S KOČÁREM JSEM MĚLA MENŠÍ PROBLÉM JAKÝ, ALE TO UŽ JE VYŘEŠENÉ-SNAD! TEDˇ SE ZASE NĚJAK NEMŮŽEME ROZHODNOUT PRO BARVU… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
27.1.11 12:21

Ale byl to boj schodnout se na jménu, nakonec jsem musela ustoupit. :mrgreen: Já se chystam začít prát příští týden. Kočárek budu kupovat starší, ale ještě jsem nenarazila na žadný který by se mi líbil, asi mám moc velký požadavky. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2803
27.1.11 12:24

JÁ TEDA KOUPÍM NOVÝ, ALE JEN HLUBOKÝ! KLASIKA NA 4 KOLECH-HOUPACÍ! MÁM UŽ NĚJAKOU ZKUŠENOST, TAK UŽ VÍM, CO MĚ ČEKÁ! BUDU S NÍM JEZDIT PŘEDEVŠÍM JÁ, TAK ATˇ JE TO JEŽDĚNÍ, PRO MĚ, CO NEJPŘÍJEMNĚJŠÍ! KROM TOHO JE POHODLNEJ I PRO MALÉ! PROSTORNÝ, HLUBOKÝ KOČÁR S POLOHOVACÍ ZÁDOVOU OPĚRKOU JE, SI MYSLÍM, TO SPRÁVNÉ ŘEŠENÍ! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
27.1.11 12:30

Já spíš přemýšlím o sporťáku s vložnou taškou. Něco jako tenhle http://www.kocarky.tv/…r-miko-earth

• Citovat
  • Upravit
663
27.1.11 12:37

No u nás je to se jménem taky boj. A nějak vůbec nemám chuť to řešit. Pro holčičku bych věděla hned, ale pro kluka nemám ani páru. Jsem tak nějak v klidu, v hloubi duše totiž čekám, že to nejspíš bude Adam - to se líbí mojí sestře, sousedkám i pár kamarádkám, já proti němu taky nic nemám a ani manžel neprotestuje, tak uvidíme. Jinak manžel by byl nejradši pro Antonína, ale to já nějak nemusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
27.1.11 12:47

Teda weru, to je docela pěkný rozsah, ty dva termíny. Já měla i při prvním jenom jeden termín, podle MS, ale stejně jsem týden přenášela a pak mi to vyvolávali.
A výbavičku naštěstí řešit nemusím, mám všechno po Máťovi, no ale na druhou stranu si tak nějak připadám o to chystání ochuzená, přeci jen to byla zábava vybírat kočár a všechny ostatní věci. Teď jsem jen dokoupila isofixovou základnu pod autosedačku, tu jsem minula neměla, protože jsem měla ještě staré auto a teď už jsem nějak líná to pokaždé poutat. :lol: A ještě dokoupim nějaké ručníky, novou podložku na přebalovák a ještě jedny chůvičky a je to komplet. Takže pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
27.1.11 13:17

Já totiž nevim přesně kdy jsem měla PM. :oops: Já ještě kromě oblečků nic nemám, ale o víkendu už konečně dorazí postýlka. :dance:

• Citovat
  • Upravit
125
27.1.11 13:21

Ahojky, já mám termín 24.3. bude to moje první a bude to kluk :-) Výbavičku mám krom některých drobností komplet a dokonce i na tom jménu jsme se dohodli :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
27.1.11 14:09

Teda, tak zatím samí kluci. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie