Březen / Duben 2011

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
31.1.11 12:03

Nojo, nějak se daří klukům, u nás v práci se taky rodí samí kluci :-) No aspoň si holky budou mít z čeho vybírat :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
31.1.11 14:33

Super, první holčička Natálka. Vítám maminku. Já bych taky moc ráda holčičku, ty holčičí hadříky, panenky, šití na panenky… jooo, zase nic, zas jen auta a auta :lol: Ale manžel říkal, že příště už to ta holka určitě bude :mrgreen:
Já mám kočár po prvním - Mutsy urban rider a neměnila bych ani za nic. I teď, po třech letech, mi to přijde jako nejlíp ovladatelný kočár a designově se mi taky pořád líbí jako předtím. Docela už se na to ježdění těším.
Dneska je u nás moc hezky, svítí sluníčko, už to vypadá docela jarně. Ale jen za oknem :-) Už aby to všechno rozmrzlo a bylo teplo.
Uvažujete někdo o šátku na mimčo? U Matěje jsem to nějak nestihla, moc jsem se na to necítila, ale teď mám pocit, že to bude potřeba a ráda bych to vyzkoušela. ale moc si nevěřim, že to malé mimi budu umět uvázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
31.1.11 14:53
lubenka píše:
TEN JSEM MĚLA U PRVNÍHO :lol:

A jak jsi s ním byla spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
31.1.11 15:05

Já o šátku uvažuju, ale nejsem si jistá jestli by jsem se ho naučila správně vázat. Tak přemýšlim třeba o nějakým nosítku. Protože se u nás s kočárkem skoro nikam nedostanu. :roll:

• Citovat
  • Upravit
367
31.1.11 15:09
bara2 píše:
Uvažujete někdo o šátku na mimčo? U Matěje jsem to nějak nestihla, moc jsem se na to necítila, ale teď mám pocit, že to bude potřeba a ráda bych to vyzkoušela. ale moc si nevěřim, že to malé mimi budu umět uvázat.

My o nějakém nosítku uvažujeme, ale právě nevíme jaké. Já bych byla právě pro ten šátek, ale manžel se do toho nechce motat a raději by nějaké ergonomické nosítko. A zase pořizovat dvě věci se nám zdá zbytečný, takže bychom chtěli vybrat spíš něco pro oba. Každopádně začátkem března se chystám na kurz vázání šátků, kde by měli i prezentovat různé šátky a další nosítka, tak snad pak budu chytřejší :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
31.1.11 15:59

Já právě nosítko měla - nějaké od Chicca, ale bylo to peklo, Matěj nebyl zrovna nejlehčí miminko, už při narození měl 4kg a když dorostl do tohohle nosítka, tak se pěkně pronesl. Proto uvažuju o šátku, kde by vlastně mohl být od narození. No ale z toho vázání mám taky strach. Ještě se mi líbilo nosítko Lodger Shelter, ale v diskuzích na něj nebyly zrovna moc pozitivní rekace.
A hlavně tohle nosítko taky nebylo nic moc, co se nandavání a vyndavání mimina týče. Ale určitě jsou některá lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.1.11 17:35

BYLA JSEM S NÍM SPOKOJENÁ! HLUBOKÝ JE BEZKONKURENČNÍ! SPORTˇÁK UŽ JE OCHUZENÝ, ALE TO TAK BÝVÁ V KOMBINACÍCH! PROTO KUPUJI JEN HLUBOKÝ A PAK SI KOUPÍM SPORTÁK ZVLÁŠTˇ! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
1.2.11 06:53

Já o šátku uvažuju, rozhodně nezatěžuje záda tolik jako nosítko protože váha je rovnoměrně rozložená. A vázání snad nějak zvládnu :lol: Šátek je praktický, když potřebuju něco vyřídit a zrovna se mi nechce tahat s kočárem, se kterým se taky nedá všude dostat. Když nosítko, tak bych brala manducu. Nepatří sice k těm nejlevnějším, ale je to dobré nosítko.Ještě jsem taky uvažovala o mei tai ale manduca je už od narození a mei tai až drží hlavičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
1.2.11 07:42

Hmmm, tak to pro mě asi přece jen bude nejlepší ten šátek. Moje záda na tom nejsou zrovna nejlíp, takže ono to nošení pro mě bude vůbec celkem záhul. A šátek tedy asi bude přece jen nejmenší zátěž :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
1.2.11 08:56

A když teda šátek, tak jaký? Máte o tom přehled? Já bohužel vůbec, ale mám pocit, že je snad milion druhů, stejně jako kočárků, ale tady je horší výběr pro amatéry, protože jde vlastně jen o pruh látky. Na tu manducu a to druhé kouknu. Já to nechci používat na delší procházky, ale spíš třeba chvilku na doma, nebo když potřebuju seběhnout před dům, za manželem dolů do kanceláře, na zahradu pro bylinky, naproti do obchodu pro rohlíky, atd. prostě jen takové chvilkové akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
1.2.11 09:25

Hlavně dostatečně dlouhý aby se dal dobře zavázat. Já budu mít šátek půjčený od kamarádky, která s ním byla hrozně spokojená, takže jsem nemusela vybírat. Pokud nějaké to nosítko tak rozhodně ergonomické,ve kterém má mimi správnou polohu nožiček a zad. Pokud je to jen na chvilkové nošení tak bych brala nosítko, protože to jen nasadíš a jdeš, šátek přecijen musíš vázat. Ale na delší nošení bych brala šátek, protože z nosítka bolí ramena, je to jako naložený batoh, drží ti to hlavně popruhy a bederní pás to moc nezachrání. Ale chlapi většinou mají se šátkem problém a raděj namáhají ramena :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
1.2.11 09:49

tak já tedy nepředpokládám, že bych manžela někdy přemluvila, aby jakékoliv nosítko použil :lol: on měl problém i s kočárem, nějak se k těmto věcem nehrnul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
1.2.11 09:56

Tak třeba švagr nosítko semtam vezme, ale šátek v žádném případě. I kdyby mu ho uvázala ségra, tak prostě šátek ne :-D To můj chlap se na to vyloženě těší až bude projíždět s kočárkem po vesnici a budou lítat záclony v oknech :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
2.2.11 08:27

Tak jsem to včera procházela a jde mi z toho hlava kolem. Na to, že se jedná o pruh látky, je jich strašně moc značek, druhů, vzorů, barev a všeho, že si budu muset nechat poradit od někoho, kdo se fakt vyzná.
ale vážně uvažuju, že bych pro začátek koupila ten vak Haipa-Daipa a nějaký šátek, ale nevím jaký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
2.2.11 08:50

Ten vak nevím jak na tom bude co se zad týče, asi nic moc podle toho jak je přez záda. Těch šátků je spousta, ale v podstatě jsou všechny dost podobné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí