Poradna duly
Jana Čurdová
TAK TO JSME UŽ DVĚ! MNĚ DOKTOR NAPSAL 2 MEGA BALENÍ TOHO HOŘČÍKU! 3krát DENNĚ PO 2 PATÁCÍCH! JÁ JSEM TY PLÍNY NAŠLA TADY V OLOMOUCI V PRODEJNĚ NA KOČÁRKY! ALE NAŠLA JSEM JE NEJDŘÍV NA NETU! TAKŽE SE TO CHCE PODÍVAT PŘES E ŠOPY POBLÍŽ BYDLIŠTĚ JESTLI JE MA
JÍ A PAK UŽ JENOM STAČÍ DO OBCHODU VYRAZIT!
lumiga píše:
Ahoj, taky se pridavam na prelom brezen-duben a budu mit taky kluka
VIDÍM, ŽE KLUKŮ JE TU OPRAVDU PŘEVAHA, TAK MI DEJTE, ŽENY, TYPY NA CHLAPECKÁ JMÉNA! JSEM TOTÁLKA V PASTI ![]()
Milisek25 píše:
Jinak manduca jde za tuhle cenu sehnat všude, v mnoha obchodech jsou k tomu ještě různé dárečkyMyslím že je manduca fakt dobré nosítko.
DALA JSEM TO SEM JENOM PRO PŘEHLED RŮZNÝCH DRUHŮ TÉ MANDUCY! JÁ NOSÍTKO, BOHUŽEL, NEVYUŽIJU! VYPADÁ TAM MIMČO VELICE SPOKOJENÉ
ALE UŽ JSEM SLYŠELA, ŽE JE LEPŠÍ JE KUPOVAT AŽ S MIMINKEM A TAKY, ŽE NĚKTERÝM DĚTEM SE TAM LÍBÍ AŽ TŘEBA VE 4 MĚSÍCI!
To jste toho nějak moc napsaly od včera
. to je dobře, jen pěkně pište, já jdu teď na kosmetiku trochu relaxovat a pak kouknu, co tady řešíte.
A vítám novou maminku s kloučkem v bříšku.
Ten magnosolv beru taky, ale jen jednou denně jeden pytlík. Měla jsem totiž pocity, že mi chce malej vystrčit ručičku nebo nožičku spodem ven
, tak mi to doktroka hned napsala. Po tom magnézku se to docela srovnalo, ale stejně mě občas tak loupne…
JÁ MÁM MAGNESII LACTICI
JEDNA KRABKA MÁ 100 TABLET A JÁ MÁM 2 KRABKY ![]()
Nojo některá mimča se nechou nosit vůbec. Ale taky právě záleží na tom, jaké máš nosítko. Já teda budu mít šátek, tak uvidíme jak mi to s ním půjde. Budu muset trénovat vázání s panenkou ![]()
Magnesium jsem brala tak pořád, trošku mě pobolívalo břicho a chytaly křeče do nohou. Jinak jsme vybírali asi z řti jmen a nakonec to vyhrál Šimon
Líbil se nám ještě Kuba ( ale těch se narodlo kolem nás hodně , Vojta, Patrik, František .)
Jejda, Šimon, kolem mě se teď za poslední dva měsíce narodili dva Šimoni
Je to hezké jméno.My budeme mít Michala.
Taky mám to magnesium lactici, ale nemám moc pocit, že by to bylo nějak lepší. Je fakt, že to tvrdnutí mám už asi od 5. měsíce
. Tak chodím často na kontroly a zatím je to prý celkem dobré, tak doufám, že to Natálka v bříšku vydrží až do konce toho března
.
No, z klučičích jmen se nám líbil Daniel a Marek. Pravda, mně se teda taky moc líbí René a Alexandr
. Ovšem muž byl zásadně proti
.
No my asi určitě budeme něco na nošení pořizovat až potom. Jedna naše známá totiž ještě prodává ta nosítka baby beco http://www.babynositka.cz/…babynositka/. A že by mi to svoje půjčila na vyzkoušení, tak uvidím, jak mi to vůbec bude vyhovovat. Ono i u toho šátku je určitě fajn si to nejdřív vyzkoušet…
JÁ JSEM CHTĚLA MICHALA A CHLAP MĚ TROŠKU ZASKOČIL S TÍM, ŽE SE MU TO NELÍBÍ! NEUMÍ ŘÍKAT R A ANI Ř, TAK NECHCI JMÉNO, ABY TAM TYTO 2 PÍSMENKA BYLA ![]()
VYBÍRÁM JMÉNO TAK, ABY SE HODILO PAK I NA VELKÉHO MUŽSKÉHO! TŘEBA VÍTEK JE HEZKÉ, ALE VÍT UŽ ZNÍ PŘÍŠERNĚ
JEŠTĚ SE MI DOCELA ZAMLOUVÁ ADAM! JE KRÁTKÉ…
JINAK ZDRAVÍM VŠECHNY NOVÉ PŘÍRUSTKY TADY ![]()
Jazune píše:
Taky mám to magnesium lactici, ale nemám moc pocit, že by to bylo nějak lepší. Je fakt, že to tvrdnutí mám už asi od 5. měsíce. Tak chodím často na kontroly a zatím je to prý celkem dobré, tak doufám, že to Natálka v bříšku vydrží až do konce toho března
.
No, z klučičích jmen se nám líbil Daniel a Marek. Pravda, mně se teda taky moc líbí René a Alexandr
No my asi určitě budeme něco na nošení pořizovat až potom. Jedna naše známá totiž ještě prodává ta nosítka baby beco http://www.babynositka.cz/…babynositka/. A že by mi to svoje půjčila na vyzkoušení, tak uvidím, jak mi to vůbec bude vyhovovat. Ono i u toho šátku je určitě fajn si to nejdřív vyzkoušet…. Ovšem muž byl zásadně proti
.
JÁ JDU NA KONTROLU 15.2. TAK SE TROCHU ŠETŘÍM, ABY TO DOKTOR NEPOZNAL
, ALE JE TO OBTÍŽNĚJŠÍ, KDYŽ MÁM DOMA 5ti LETÉ DÍTKO… TAKY PĚKNÉ NOSÍTKO! ŘÍKÁM SI Z ČEHO JE TO UŠITÉ, ŽE JE TO TAK STRAŠNĚ DRAHÉ
ALE, CO JE DNES LEVNÉ, ŽE?
JÁ TEDˇ ČUČÍM NA RŮZNÁ TA POLOHOVACÍ LEHÁTKA, ALE NEVÍM! U PRVNÍHO JSEM NIC TAKOVÉHO NEMĚLA A TAKY NÁM TO NECHYBĚLO!
Mě se líbí David, ale manžel řekl že tak se náš syn jmenovat nemůže, protože se tak jmenuje nějakej debil
Tak jsem mu řekla že jestli to budem brát takhle, tak v životě žádný jméno nevyberem, protože každý jméno někdo má ![]()
Milisek25 píše:
Mě se líbí David, ale manžel řekl že tak se náš syn jmenovat nemůže, protože se tak jmenuje nějakej debilTak jsem mu řekla že jestli to budem brát takhle, tak v životě žádný jméno nevyberem, protože každý jméno někdo má
TAK TOHLE MI ŘEKL NA ADAMA, ŽE ZNÁ NĚKOHO S TÍMHLE JMÉNEM…
DAVID JE NÁDHERNÉ JMÉNO, ALE TAK SE JMENUJE MÁ DRAHÁ POLOVIČKA A JÁ ZASE NEMÁM RÁDA STAREJ-MLADEJ ![]()
Nojo, někdy je to sranda když se všichni chlapi v rodině jmenujou stejně ![]()