Březen / Duben 2011

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
3.2.11 07:37

TAK TO JSME UŽ DVĚ! MNĚ DOKTOR NAPSAL 2 MEGA BALENÍ TOHO HOŘČÍKU! 3krát DENNĚ PO 2 PATÁCÍCH! JÁ JSEM TY PLÍNY NAŠLA TADY V OLOMOUCI V PRODEJNĚ NA KOČÁRKY! ALE NAŠLA JSEM JE NEJDŘÍV NA NETU! TAKŽE SE TO CHCE PODÍVAT PŘES E ŠOPY POBLÍŽ BYDLIŠTĚ JESTLI JE MA :mrgreen: JÍ A PAK UŽ JENOM STAČÍ DO OBCHODU VYRAZIT!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
3.2.11 07:39
lumiga píše:
Ahoj, taky se pridavam na prelom brezen-duben a budu mit taky kluka :)

VIDÍM, ŽE KLUKŮ JE TU OPRAVDU PŘEVAHA, TAK MI DEJTE, ŽENY, TYPY NA CHLAPECKÁ JMÉNA! JSEM TOTÁLKA V PASTI :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
3.2.11 07:42
Milisek25 píše:
Jinak manduca jde za tuhle cenu sehnat všude, v mnoha obchodech jsou k tomu ještě různé dárečky 8-) Myslím že je manduca fakt dobré nosítko.

DALA JSEM TO SEM JENOM PRO PŘEHLED RŮZNÝCH DRUHŮ TÉ MANDUCY! JÁ NOSÍTKO, BOHUŽEL, NEVYUŽIJU! VYPADÁ TAM MIMČO VELICE SPOKOJENÉ :-) ALE UŽ JSEM SLYŠELA, ŽE JE LEPŠÍ JE KUPOVAT AŽ S MIMINKEM A TAKY, ŽE NĚKTERÝM DĚTEM SE TAM LÍBÍ AŽ TŘEBA VE 4 MĚSÍCI!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
3.2.11 08:16

To jste toho nějak moc napsaly od včera :-) . to je dobře, jen pěkně pište, já jdu teď na kosmetiku trochu relaxovat a pak kouknu, co tady řešíte.
A vítám novou maminku s kloučkem v bříšku.
Ten magnosolv beru taky, ale jen jednou denně jeden pytlík. Měla jsem totiž pocity, že mi chce malej vystrčit ručičku nebo nožičku spodem ven :mrgreen: , tak mi to doktroka hned napsala. Po tom magnézku se to docela srovnalo, ale stejně mě občas tak loupne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
3.2.11 08:27

JÁ MÁM MAGNESII LACTICI
JEDNA KRABKA MÁ 100 TABLET A JÁ MÁM 2 KRABKY :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
3.2.11 08:34

Nojo některá mimča se nechou nosit vůbec. Ale taky právě záleží na tom, jaké máš nosítko. Já teda budu mít šátek, tak uvidíme jak mi to s ním půjde. Budu muset trénovat vázání s panenkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.2.11 09:06

Magnesium jsem brala tak pořád, trošku mě pobolívalo břicho a chytaly křeče do nohou. Jinak jsme vybírali asi z řti jmen a nakonec to vyhrál Šimon :) Líbil se nám ještě Kuba ( ale těch se narodlo kolem nás hodně , Vojta, Patrik, František .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
3.2.11 09:14

Jejda, Šimon, kolem mě se teď za poslední dva měsíce narodili dva Šimoni :-D Je to hezké jméno.My budeme mít Michala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
3.2.11 09:15

Taky mám to magnesium lactici, ale nemám moc pocit, že by to bylo nějak lepší. Je fakt, že to tvrdnutí mám už asi od 5. měsíce :-?. Tak chodím často na kontroly a zatím je to prý celkem dobré, tak doufám, že to Natálka v bříšku vydrží až do konce toho března :wink:.

No, z klučičích jmen se nám líbil Daniel a Marek. Pravda, mně se teda taky moc líbí René a Alexandr :-D. Ovšem muž byl zásadně proti :mrgreen:.

No my asi určitě budeme něco na nošení pořizovat až potom. Jedna naše známá totiž ještě prodává ta nosítka baby beco http://www.babynositka.cz/…babynositka/. A že by mi to svoje půjčila na vyzkoušení, tak uvidím, jak mi to vůbec bude vyhovovat. Ono i u toho šátku je určitě fajn si to nejdřív vyzkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
3.2.11 09:16

JÁ JSEM CHTĚLA MICHALA A CHLAP MĚ TROŠKU ZASKOČIL S TÍM, ŽE SE MU TO NELÍBÍ! NEUMÍ ŘÍKAT R A ANI Ř, TAK NECHCI JMÉNO, ABY TAM TYTO 2 PÍSMENKA BYLA :zed:
VYBÍRÁM JMÉNO TAK, ABY SE HODILO PAK I NA VELKÉHO MUŽSKÉHO! TŘEBA VÍTEK JE HEZKÉ, ALE VÍT UŽ ZNÍ PŘÍŠERNĚ :roll: JEŠTĚ SE MI DOCELA ZAMLOUVÁ ADAM! JE KRÁTKÉ…
JINAK ZDRAVÍM VŠECHNY NOVÉ PŘÍRUSTKY TADY :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
3.2.11 09:21
Jazune píše:
Taky mám to magnesium lactici, ale nemám moc pocit, že by to bylo nějak lepší. Je fakt, že to tvrdnutí mám už asi od 5. měsíce :-?. Tak chodím často na kontroly a zatím je to prý celkem dobré, tak doufám, že to Natálka v bříšku vydrží až do konce toho března :wink:.

No, z klučičích jmen se nám líbil Daniel a Marek. Pravda, mně se teda taky moc líbí René a Alexandr :-D. Ovšem muž byl zásadně proti :mrgreen:.

No my asi určitě budeme něco na nošení pořizovat až potom. Jedna naše známá totiž ještě prodává ta nosítka baby beco http://www.babynositka.cz/…babynositka/. A že by mi to svoje půjčila na vyzkoušení, tak uvidím, jak mi to vůbec bude vyhovovat. Ono i u toho šátku je určitě fajn si to nejdřív vyzkoušet…

JÁ JDU NA KONTROLU 15.2. TAK SE TROCHU ŠETŘÍM, ABY TO DOKTOR NEPOZNAL :-? , ALE JE TO OBTÍŽNĚJŠÍ, KDYŽ MÁM DOMA 5ti LETÉ DÍTKO… TAKY PĚKNÉ NOSÍTKO! ŘÍKÁM SI Z ČEHO JE TO UŠITÉ, ŽE JE TO TAK STRAŠNĚ DRAHÉ :pocitac: ALE, CO JE DNES LEVNÉ, ŽE?
JÁ TEDˇ ČUČÍM NA RŮZNÁ TA POLOHOVACÍ LEHÁTKA, ALE NEVÍM! U PRVNÍHO JSEM NIC TAKOVÉHO NEMĚLA A TAKY NÁM TO NECHYBĚLO!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
3.2.11 09:23

Mě se líbí David, ale manžel řekl že tak se náš syn jmenovat nemůže, protože se tak jmenuje nějakej debil :lol: Tak jsem mu řekla že jestli to budem brát takhle, tak v životě žádný jméno nevyberem, protože každý jméno někdo má :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
3.2.11 09:25
Milisek25 píše:
Mě se líbí David, ale manžel řekl že tak se náš syn jmenovat nemůže, protože se tak jmenuje nějakej debil :lol: Tak jsem mu řekla že jestli to budem brát takhle, tak v životě žádný jméno nevyberem, protože každý jméno někdo má :lol:

TAK TOHLE MI ŘEKL NA ADAMA, ŽE ZNÁ NĚKOHO S TÍMHLE JMÉNEM…
DAVID JE NÁDHERNÉ JMÉNO, ALE TAK SE JMENUJE MÁ DRAHÁ POLOVIČKA A JÁ ZASE NEMÁM RÁDA STAREJ-MLADEJ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
3.2.11 09:25

Taky pěkné nosítko, ale je to teda pálka 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
3.2.11 09:26

Nojo, někdy je to sranda když se všichni chlapi v rodině jmenujou stejně :lol: