Březen / Duben 2011

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
2.2.11 09:17

Ten vak chci právě jen na začátek, do těch tří měsíců max. a pak ten šátek. Přijde mi, že na takové to chvilkové poponášení je jednodušší na manipulaci, než se motat do šátku, na to budu potřebovat trochu víc praxe a manipulace s malým mimi… - no už jsem to tři roky nedělala, tak nevím, jak si zvyknu :lol:
a navíc ten vak neni ani moc drahý, takže o nic nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
2.2.11 09:34

Tak na manipulaci je určitě jednodušší…navíc ty to nechceš na dlouhé poponášení tak snad to bude stačit. Drahý není, ale taky je to vlastně jen kus látky. Doufám že se naučím ten šátek nějak obstojně vázat :-P Budu muset trénovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
2.2.11 13:21

Ještě jsem našla toto:
http://www.eshopbaby.cz/…satek-p1480/ tak to by mohlo být jednodušší na manipulaci…ale zas jestli to bude mít i ty výhody klasického šátku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.2.11 14:22

Ahoj holky, jsem tady poprvé, tak nevím, jak to tu chodí, jak se k vám přidat, jestli stačí kliknout na ´odpovědět´posledního přízpěvku, tak mě kdyžtak omluvte:-) Jsem prvorodička, termín dle PM mám 27. března, ale nějak cítím, že to bude až začátkem dubna:-) čekáme holčičku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.2.11 14:23

super, tak to jde, jak jsem si myslela…ještě jsem nestačila přečíst celou diskusi, jdu na to, ať zjistím, jestli se tu čeká ještě nějaká holčička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
2.2.11 14:30

A hele další holka, už máme dvě nevěsty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
2.2.11 14:36

Myslím že ten vak nebude tak pevný jako šátek a nebudeš si ho moct uvázat a utáhnout tak jak bys potřebovala, takže budeš víc zatěžovat ramena. Třeba ta kolíbka je jaksi jenom přez prsa, to je divný…Ona tam má panenku, což je přecijen něco jiného než třeba šestikilové dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
2.2.11 14:46

To já ani nepočítám, že by ten vak byl pevný, šátek je určitě šátek, do toho půjdu taky, ale přijde mi, že to malé mimi půjde líp dát právě do toho pružného vaku, než motak uzly. Ještě se musím poptat v okolí holek, jaké mají zkušenosti.
Vítám novou maminku s hočičkou. Už máte jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.2.11 14:50

Bude to Adélka:-) Nevěděli jsme prvně, jestli dát po mamince, ale většina říkala, že bude stará a mladá:-), tak jsme vzali kalendář a shodli se s manželem na Adélce…Jinak myslíte, že se obejdu bez šátku či jiného nosítka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.2.11 14:56

Budete používat jen pampersky nebo i látkové plínky? Nevím, jestli to nějak zkombinovat, nebo se na látkové vyprdnout, mít jen pár pod hlavičku, utření atd. Taky jsem na žádné látkové zatím nenatrefila, jen na netu, v normálních supermarketech se nedají sehnat? dík za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
2.2.11 15:03

Já teda kdybych chtěla něco na snadnější manipulaci, tak zvolím to ergonomické nosítko, aspoň bych měla jistotu že je mimčo ve správné poloze,nezatěžuje páteř a tak dále.....Obejít se bez toho samozřejmě dá, naše maminky nás vychovaly bez spousty dnešních vymožeností a jaké krásné jsme vyrostly :lol: Ale je to praktické, když třeba někam jdeš sama a nechceš pořád někoho otravovat aby ti pomohl s kočárkem, taky s kočárkem se nedostaneš všude (schody a tak) což se šátkem nebo s nosítkem není problém. Já teda látkové plínky budu mít jen pár na utření a tak, jsem zastánce toho „proč si neušetřit kousek práce když to jde“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.2.11 15:09

Tak to jsem ráda, že nebudu sama, hodně okolo totiž slyším, že to holky kombinujou, ale mně osobně se taky nechce přidělávat si práci:-)S tím nosítkem je to pravda, je lepší něco mít, asi se začnu po něčem koukat…co jste teda vymyslely jako nejlepší variantu?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
2.2.11 15:14

JÁ SI ŠÁTEK A ANI NOSÍTKO POŘIZOVAT NEBUDU! LÁTKOVÉ PLENY MÁM JEN POD HLAVIČKU ATD! KLIDNĚ SI POŘID I S OBRÁZKEM! V KOČÁRKU NEBO V POSTÝLCE, POD HLAVIČKOU TO VYPADÁ LÍP! :-) MÁM TAK 20 BÍLÍCH! STEJNĚ BUDEŠ NEUSTÁLE PRÁT :dance: , TAK JICH ANI VÍC POTŘEBA NENÍ, SI MYSLÍM!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.2.11 15:18

Tipuju to na zkušenější maminku;-) Kde koupím látkové pleny kromě netu, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
2.2.11 15:25

NO, TYPOVALA BYCH TO NA NĚJAKOU PRODEJNU S KOJENECKÝM ZBOŽÍM! MRKNI PO OKOLÍ A JAKMILE BUDOU VE VÝLOHÁCH-KROM TˇAMANŮ, VISET NĚJAKÉ DUPAČKY ČI NĚCO PODOBNÉHO, TAK TAM MRKNI! ALE POKUD BUDEŠ SHÁNĚT VĚCIČEK VÍC, TAK BYCH SE NAKUPOVÁNÍ NA NETU VŮBEC NEBÁLA! BÝVÁ TO ZA JEDNO POŠTOVNÉ A KOLIKRÁT OPRAVDU NARAZÍŠ I NA LEPŠÍ CENU NEŽ V OBCHODĚ KAMENNÉM! PLÍNKY URČITĚ REKLAMOVAT NEBUDEŠ… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí