Březen / Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
4.2.11 21:14

A ještě budu vlastně dokupovat ty porodnické vložky a síťované kalhotky, ale to až jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
5.2.11 08:42

VLOŽKY DO PODPRDY OD Chicca TI SCHVALUJI! LEPŠÍ JSEM NENAŠLA! TU KOSMETIKU VŮBEC NEZNÁM! JÁ POUŽÍVALA JOHNSON BABY! NA KOLHOTKY A VLOŽKY DO PORODNICE PRDÍM! MÁM NACHYSTANÉ TAKOVÉ TY MÍN PĚKNÉ, KDYBY NÁHODOU, TAK POLETÍ ROVNOU DO KOŠE :mrgreen: A CO MÁM ZKUŠENOSTI Z MINULA, TAK VLOŽKY MAJÍ V PORODNICI ÚPLNĚ ŠPIČKOVÉ! KOUPÍM SI PAK AŽ NĚJAKÉ DOMŮ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
5.2.11 09:31

U nás v porodnici taky dávají ty vložky, ale když už pojedu do zdravotních potřeb, tak to budu brát najednou. Mě se ty síťované kalhotky dost osvědčily, jsou větrací, nikde neškrtí a hned je vyhodíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
5.2.11 11:54

Tak to máte dobré, že u vás v porodnicích ty vložky dávají…tady prý jen cca 5 ks na první den, pak už vlastní zásoby. Síťované kalhotky mám od kamarádky, která omylem koupila malou velikost, tak musela na nákup znovu a ty malé mi dala. A vložky do podprsenky jsem koupila fixies, tak snad nebudou úplně blbý :-(, se v tom nevyznám. Já mám hlavně obavu, abych dorostla do nějaké kojící podprsenky :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
5.2.11 12:51

Fixies nevim, ale ty Chicco jsou fakt jedinečný - mají vevnitř takové granulky (asi jako normální vložky) a na povrchu jsou díky tomu uplně suché. Ostatní, co jsem kdy zkusila, byly na principu jen pár vrstev papíru, takže neustálá vlhkost a nepříjemnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
5.2.11 13:39

Aha, tak aspoň jsem poučená pro příště…další už koupím tyto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.2.11 06:57

Teda vy jste se přez víkend nějak rozjely :-) My jsme zvelebovali byteček, tak nebylo kdy.Já s praním a žehlením začnu až nastoupím na mateřskou, to bude čas :-) Taky se těším až si budu moct pořádně lehnout na břicho a hlavně, až si budu moct zavázat tkaničky, aniž bych u toho vypadala jako že jsem v posledním tažení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
7.2.11 07:21

PĚKNÉ RÁNO PŘEJI!!! :kytka: S BOTAMA JSEM NA TOM NĚJAK PODOBNĚ! DNES RÁNO MI OD JEDNÉ UPADL JEZDEC-KONCOVKA U ZIPU… :pocitac: UŽ MÁM VYTAŽENÉ BOTASKY, KDYBY SE ZASE OTEPLILO! MY MÁME ALE OPĚT POD NULOU! UŽ ABY BYLO JARO! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.2.11 07:49

To jo, v sobotu bylo tak hezky, jsem se těšila že to chvíli vydrží :-( Už jenom 4 dny v práci, hurá :potlesk: Už mi dorazil kočárek, je boží, akorát to skládání a rozkládání, to je tak na složení maturity :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
7.2.11 07:54

JÁ HO NEMÁM POŘÁD JEŠTĚ OBJEDNANÝ! CHCI UDĚLAT POTAH NA ZAKÁZKU A TAK ČEKÁM, ZDA MI HO UŠIJÍ :lol: DODÁVAJÍ HO ALE DO 14 DNÍ, PRÝ :pocitac: , TAK SNAD BUDE DOMA AKORÁT! PAK HO NAFOT A ŠUPNI SEM FOTKU, ATˇ SE TAKY KOCHNEM! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
7.2.11 08:28

Taky přeji dobrý ráno. :mavam: Dneska mám jet k doktorce a už mi dvakrát ujel autobus, tak doufám, že ten třetí pojede včas. :cert: U nás to zatim vypadá, že bude pěkně. :dance: Já ještě pořád mezi kočárkama váham, tak doufám, že ho stihnu koupit. :lol:

• Citovat
  • Upravit
125
7.2.11 08:32

Jo pokusím se to s tou fotkou nějak udělat :-) Já jsem ho raděj objednávala dřív, sice psali že dodání do 10 dnů, ale kdyby se chtěli opozdit :-) Ale naštěstí je všechno ok.Tenhle týden si musím vyklidit stůl v práci, zjistila jsem, že sem si sem natahala hrozných krámů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.2.11 08:59

Ještě jsem se chtěla zeptat, jak to máte s nahlašováním do porodnice?Mě řekla moje doktorka že v rámci Jihomoravského kraje se do porodnice nenahlašuje a že mě tam předají až ve 40. týdnu, ale zdá se mi to nějaký divný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
7.2.11 09:35

No já nevím, já jsem z Brna…a co jsem tak slyšela, tak cca v tom 36. týdnu mě dr. odešle do vybrané porodnice na monitory a už budu docházet na kontroly tam. Kdyby měli plno, tak mě samozřejmě můžou poslat do jiné…

Ale asi taky záleží na vybavení, co který doktor má, někteří asi odesílají později…

Příspěvek upraven 07.02.11 v 09:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.2.11 09:40

Mě právě moje mudr řekla že až ve 40 týdnu. Na monitor budu chodit přímo k ní, chodím na Orlí a tam mají všechno. Tak nevím no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí