Poradna duly
Jana Čurdová
TAK DĚVČATA, TO SE NÁM TO POČASÍ PĚKNĚ POKAZILO, CO! DNES ROZHODNĚ, KROMĚ VYZVEDNUTÍ MALÉHO VE ŠKOLCE, NIKAM ANI NEPÁCHNU! JINAK JSEM SI RÁNO JEŠTĚ ŠLA LEHNOUT A NAJEDNOU 11 HODIN! ASI PŮJDU NĚCO VYŽEHLIT! PROTOŽE JAK TU SEDÍM MOC DLOUHO, TAK JEN FURT NAKUPUJU! ![]()
MŮJ CHLAP VŽDYCKY PŘES RAMENO NAKUKUJE A CO, ŽE TO ZASE KUPUJU… ![]()
A PROČ JSI NEODKLIKLA Jazune TU HOMPAJDU? NAŠLA JSI NĚJAKOU JINOU-LEPŠÍ? ![]()
lubenka píše:
A PROČ JSI NEODKLIKLA Jazune TU HOMPAJDU? NAŠLA JSI NĚJAKOU JINOU-LEPŠÍ?
Nenašla…ale asi se nám zadaří, že bychom mohli mít půjčenou klasickou kolébku
, tak to by se mi moc líbilo
.
TAK TO JE JINÁ! JÁ NEJDŘÍV P
OKUKOVALA PO KOŠÍKU, ALE PAK JSEM SI ŘEKLA, ŽE TY PENÍZE RADĚJI INVESTUJI TŘEBA DO NĚJAKÉHO TOHO HRACÍHO LEHÁTKA! ALE ASI BYCH VZALA TAKY NĚJAKÉ JETÉ! DĚTI V TOM MOC DLOUHO NEBÝVAJÍ, TAK BÝVAJÍ ZACHOVALÁ! TO MINULE JSEM NEVZALA, PROSTĚ JSEM SE O NĚHO NERVALA! BARVA BYLA RŮŽOVÁ, TAKŽE O NIC NEŠLO!
Dneska je teda fakt hnusně a i my jsme zůstali doma, odpo ale nejpsíš půjdem naproti mamce do práce a malýho u našich nechám spát.
já měla včera taky nakupovací den, musela jsem využít výhodného kurzu koruny a naobjednala jsem Matesovi oblečení na jaro a léto z USA. A sobě jsem tam přihodila taky tři tričíčka, pro radost
![]()
Ale musím si postěžovat - jak jsem psala, že jsem objednávala to zboží na Malvíku (plenky, vak haipa-daipa, atd.) tak to ještě pořád nedorazilo. A poslední dva dny mi ani nepřišly ty potvrzující meily - ze začátku posílali každým dnem stav objednávky, a teď nic, tak uvidíme.
Teď jsem si udělala kafíčko, vzala jsem si zmrzlinu a jdu se koukat na film. Mám půjčený Eat pray love s Julií Roberts.
No mně se právě ty košíky a kolíbky vždycky hrozně líbily. Jenže ty ceny jsou celkem vysoký, vzhledem k tomu, že je to fakt jen na chvíli. A i už použitý nejsou obvykle za moc super cenu, takže když k tomu pak člověk přijde jen tak, tak je to fajn
. Tedy doufám, že to vyjde…
.
Bara2 - tak to držíme palečky, ať to brzo dorazí. Mně dnes konečně po 2 týdnech přišel kapsář, který mi nedodali k postýlce…
Tak já jsem byla od prosince na neschopence a gyndař mi papír na mateřskou napsal až 3 dny před nástupem a to jsem to ještě musela na mzdovku poslat, protože jsem už jinde, než jsem pracovala. Tak jsem zvědavá, kdy se nějakých penízek dočkám…Taky už se na miminečko tak těšíte? Já se normálně těším i na to věčné přebalování a kojení!!!Možná je to tím, že je to moje první ![]()
JÁ MATEŘSKOU NEŘEŠÍM VŮBEC! BYLA JSEM OSVČ, PŘERUŠILA JSEM ŽIVNOST A PŘEČKÁVÁM NA PRACÁKU! TAKŽE MÁM AUTOMATICKY RODIČÁK NA 4 LETA! ![]()
Ahoj dámy.Tak jsem úspěšně nastoupila na mateřskou a hned první den jsem chytla šílenou rýmu, tak doufám že se jí brzo zbavím
Jinak nákupy už neřeším, jen nějaké maličkosti a ty mají ještě čas. Jen těch peněz by mohlo být víc ![]()
O PENĚZÍCH MI ANI NEMLUV! JE TO FAKT DĚS! KDYBYCHOM NEJEDLI A CHODILI NAHATÍ, TO BY SE UŠETŘILO.. ![]()
JÁ UŽ SE CHYSTÁM DEFINITIVNĚ OBJEDNAT KOČÁR! ![]()
Taky u vás sněží? já už si říkám, že každým dnem bude líp a líp a dneska zase takové překvapení ![]()
Dneska se uvidím s bratrancem, tak na něj musím přitlačit, aby mi už tenhle týden dodělal tu šatnu a příští víkend si dojedem k tchýni pro všechny věci a začne praní! Teda doufám, už by bylo na čase.
Včera jsem si ještě vyzvedla povlečení a přebalovák a koupila Matějovi autíčko na dálkové ovládání od Chicca, které dostane jako od bratříčka, až se narodí.
Ještě mu musím vymyslet něco k svátku a k narozeninám, ale vůbec netuším co. K svtátku tedy si nějaké puzzle, teď ho to baví moc skládat, ale k narozkám potřebuju trochu větší dárek a lámu si s tím hlavu.
Ahoj holky, copak s váma dneska je? Počasí nic moc, všichni jsou určitě zalezlí doma a nikdo nepíše. Na mě vlezla nějaká lenost, je pod mrakem a zima, tak jsme ani odpo nešli ven. Nejdřív jsme s malým vyluxovali a teď jsem mu pustila na chvíli jim jam, tak kouká na televizili (takhle tomu říká
) A počkáme až přijde tatínek z práce a já pojedu do intersparu nakoupit.
TAKY JSEM NĚJAKÁ LENOŠNÁ! VYPRAVILA JSEM SYNKA DO ŠKOLKY A JEŠTĚ SI LEHLA! VSTALA JSEM V 10
!!!!
PAK JSEM NĚCO POKLIDILA A ZASE SE NATÁHLA U SAMA DOMA! DALY JSME SE SÉGROU KAFE! MLADEJ DORAZIL ZE ŠKOLKY, JÁ OSTŘÍHALA 2 ZÁKAZNICE A SYNEK ŠEL ZATÍM NA DVŮR! UŽ MÁM DOMA 8 PAKLŮ VLHČENÝCH UBROUSKŮ A JEDNO BALENÍ-108 KUSŮ PAPÍROVÝCH PLÍNEK
!!! ZA CHVÍLI BUDU NA NETU OBJEDNÁVAT I ROHLÍKU
!!! ZÍTRA PORADNA! JSEM ZVĚDAVÁ JESTLI MĚ DR. POTĚŠÍ… ![]()
Teda Lubenko, to ti docela závidím, takový pohodový den. ![]()
Dneska to u nás asi nebude nic moc, ráno od 3 nespim, protože mě vzbudil malej a pak už jsem nemohla zabrat. Tak jsem koukala na markíze na House, pak jsem si chvíli četla a když jsem si zapla počítač, tak se malej vzbudil v půl 6, že chce ke mně do postele (asi skoro po půl roce) a musela jsem tam ležet s ním. Ještě jsem na hoďku pak usnula, ale teď jsem jak omráčená. A venku zase pod mrakem a zima. já už chci jaro!!! ![]()