Březen / Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
367
8.2.11 08:51

Já mám taky polskej kočár…
Na MD jdu až 16., už se celkem i těším, protože kolikrát už je mi celý ten den docela dlouhý. No s tím spánkem je to celkem děs. Sice už jsem jakž takž vychytala trochu rozumnou pozici, ale je to děs se do ní vždycky naštelovat. Protože to je několik polštářů pod hlavou, nějaký polštářek pod břichem a kojícím polštářem si podpírám bolavá záda :roll:, takže z několika nočních návštěv wc jsem totálně nadšená :evil:.
S tou taškou do pordnice nevím. Já si myslela, že tak někdy v tom březnu jako času dost. Ale tuhle jsem se bavila s kámoškou a ta mi povídala, jak už ji radši měla nachystanou 6 týdnů před a že nikdy nevím. Což je sice pravda, ale i tak si říkám, že začátkem března to teda bude snad ok… :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
8.2.11 08:59

No já jsem taky ráda že už nastupuju, protože mě to začíná dost zmáhat.Ale jsem taky ráda, že jsem nemusela být doma třeba celý těhotenství,to nevím jak bych zvládala. Jinak kočárek mám taky polský, ještěže ty poláky máme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
8.2.11 09:10

ONO, KDYŽ TO NENÍ Z POLSKA, TAK JE TO Z ČÍNY! DOKONCE JSEM KDESI NARAZILA NA KOČÁR-TYPU ROAN MARITA… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
8.2.11 09:28

No jo, to si člověk nevybere…Nejhorší je, že se všechno vyrábí bůhví kde, ale jakmile to má na sobě nějakou známou značku, tak je to hned pěkná pálka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
8.2.11 09:43

JE TO TAK! ALE PŘECE JENOM JE DALEKO NEJLEPŠÍ SI PŘEČÍST RECENZE, VÝSLEDKY TESTŮ A TAK! TO JE PERFEKTNÍ VÝBĚROVÉ SÍTO! CO JÁ MĚLA VYBRANÝCH PĚKNÝCH KOČÁRŮI AUTOSEDAČEK ZA DOBROU CENU… A JAK JSEM RYCHLE VYŠKRTÁVALA… PROTO NECHCI DO HLUBOKÉHO BŮHVÍKOULIK INVESTOVAT! STAČÍ, KDYŽ MI 10-12 MĚSÍCŮ POSLOUŽÍ A PAK JE MI TO UŽ JEDNO! DALŠÍ MIMČO NEPLÁNUJEME, TAKŽE I NAD SPORTˇÁKEM SI MOC HLAVU NELÁMU A BUDU SE KOUKAT SPÍŠ PO VĚCECH Z DRUHÉ RUKY! AUTOSEDAČKU MÁM KVALITNÍ-DOBRÉ TESTY, JE VELKÁ-JISTOTA, ŽE MI Z NÍ MIMČO BRZO NEVYROSTE, DOBRÁ CENA! MÁM JI JETOU, 8 MĚSÍCŮ UŽÍVANOU! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
8.2.11 09:46

No to jo.Značkové hadry šijou ti samý co neznačkové…Ale buďme rádi že máme takový výběr, naši rodiče byli rádi když sehnali aspoň něco, sunar byl jenom na předpis a tak dále a tak dále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
8.2.11 12:10

Tak jsem se právě vrátila z kontroly u doktora a krom toho, že mi pořád tvrdne břicho, je to prý celkem ok, tak jsem ráda. Akorát tedy sestřička byla dnes lehce zmatená :-). Žádala jsem ji o ten papír na mateřskou, že už jako 16. mám nastoupit a ona jestli prý chci na 6 nebo 8 týdnů :twisted:, tak povídám na 6, že na 8 už to nestíhám :mrgreen:. Taky se mi rozhodla dnes vyrobit váhovou křivku… :-). Ale jinak vše dobré… :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
8.2.11 12:45

No já jsem zvědavá kdy mi dojde kolik budu brát mateřskou. Dávala jsem to účetní už 19.1. a říkala že to pošle, ale kdy to poslala, to fakt netuším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
8.2.11 12:52

No jo, to bude taky zajímavý…naše účetní je poněkud zmatená a na sociálu mají dost bordel, tak to než se dočkám…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
8.2.11 12:55

Pro naši účetní je zmatená dost slbý výraz :-P Jenom než pochopila že jsem se vdala a proto mám jiné příjmení, tak jí to dost trvalo. V tom ovšem nebyla sama, v bance to nepochopili dodnes i když už jsem tam kvůli tomu několikrát byla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
8.2.11 13:27

:lol: …to znám, já si ještě ke všemu nechala obě příjmení, tak z toho má pořád někdo haló… :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
8.2.11 13:32

By mě zajímalo jestli všechny baby mají se změnou příjmení takovej problém…jsem si v bance změnila příjmení a podpisovej vzor a asi za rok mi vypršela platnost karty a oni mi ji vystavili zase na starý jméno.To odůvodnili tím, že to systém generuje automaticky, což by teda jako měl automaticky vygenerovat na to nový že :lol: No a na základě toho že jsem tam byla ať mi laskavě kartu vydají na nový jméno jsem zjistila, že mi nezměnili ani příjmení, ani podpisovej vzor, takže jsem se mohla divit proč mi neodchází příkazy k úhradě :lol: Navíc si jedna banka neumí předat tu informaci mezi běžným a úvěrovým účtem, takže tam pořád chodím jako blbec a pořád jim vysvětluju že jsem si dovolila vdát se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
8.2.11 13:56

No tak banky, to je samostatná kapitola…se jménem jsem sice problém neměla, ale zase ani po víc jak roce nebyli schopni změnit adresu pro doručování. Takže mi pořád výpisy a tak chodí na starou adresu. Oni tam sice naštěstí bydlí naši, takže se to ke mně dostane, ale je to otřesný…Teď už na to ale kašlu, stejně ten účet chci zrušit, tak se s nimi nebudu rozčilovat pořád dokola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
8.2.11 14:20

Téda holky, vy máte ale problémy s těma bankama! Musím říct, že já něco takového nezažila, normálně jsem změnu příjmení nahlásila, ofotili si občanku a změnili u všeho. Akorát je fakt, že si moc nepředávaj info mezi různými druhy účtů, protože když jsme zadávali novou adresu provozovny, tak manželovi občas ještě něco chodilo na adresu trvalého bydliště a ne na nahlášenou korespondenční. Ale to jsem pak rychle vyřešila a je to v pohodě. (zato u české pojišťovny, to by bylo nadlouho… :evil: )
holky, buďte rády, že jste ještě v práci, já bych si to občas ráda vyměnila.při představě dalších tří let doma mě jímá hrůza. u prvního jsem byla v práci až těsně do porodu, vlastně jsem odjížděla od rozdělaných faktur na kontrolu, protože jsem už týden přenášela a říkala jsem manželovi - nech mi to tu rozdělaný, já to odpo dodělám… , ale doktoři si mě nechali už v nemocnici. když jsem byla v práci, tak mě to aspoň nenutilo přemýšlet nad tím, kde mě co píchá a tlačí. ale je fakt, že jsem to měla takové volnější, takže jsem si šla třeba po obědě na půl hoďky lehnout :mrgreen:
být doma jen tak, tak se asi unudim, nebo uuklízim nebo uvařim k smrti :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
8.2.11 14:29

No já jsem ráda že chodím do práce, akorát už toho mám plné zuby a jsem ráda že tenhle týden naposled :lol: Ještě toho mám na zařizování dost takže nudit se doma do porodu nebudu.A po něm už vůbec ne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí