Březen / Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
367
15.2.11 09:23

No já jsem poslední dny přímo zdechlá :-?, děs běs…Navíc se mi ještě udělala na břiše jakási vyrážka, tak teda nevím :nevim:. Nepoužila jsem žádnou novou kosmetiku, prostě nic nového. Ale je to jak kopřivka a nechutně to svědí, tak doufám, že s tím ještě nebudu muset šupajdit někam k doktorovi :evil:.

No já bych taky na tom netu nejraději objednala úplně všechno, už jen představa chození po obchodech mě děsí… :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
15.2.11 11:15

Tak to já bych zase po obchodech courala, co to jde :mrgreen: Jsem takový nakupovací maniak a většinou mi i stačí, se jen tak pokoukat a ani nic nekupovat. Ještě si plánuju výlet do Prahy na nákupy a postupně sepisuju, co nutně potřebuju koupit. Třeba bych ještě ráda sehnala nějaké boty na jaro, protože s miminem se mi pak po obchoĎácích nebude chtít courat.
Jsem upřímně ráda, že jste taky lenivé :mrgreen: , aspoň v tom nejsem sama.
Teď tady na chvíli vysvitlo sluníčko, ale zima je hnusná pořád. Byli jsme vynést tříděný odpad a hned jsem mazala zpátky domů do tepla. Za chvíli si dáme oběd, máme hovězí maso, bramborovou kaši a dušenou mrkev. A pak si půjdem lehnout a odpo jdem do bazénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
15.2.11 21:53

ahoj holky, tak už jsem taky na mateřské…je to lepší, než na neschopence:-) ne, sranda:-) já už mám jednu várku věciček vypraných, ještě mě čeká asi jedna…musím nakoupit veškerou drogerku, věci z lékárny, postýlku atd. na spaní, kočárek až v půlce března, snad to stihneme, jinak nechám výběr na manželovi:-) Ještě vás to baví být 2v1? já už chci mít malou u sebe…Na gyndě mi sestřička radila jako prvorodičce, co k porodu a jak to probíhá a občas mi chodil mráz po zádech, že to všechno budu muset prožít! už ať je to za námi s máme zdravá miminka!!!užívejte a lenošte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
16.2.11 09:23

Tak já byla včera taky poslední den v práci a samozřejmě zákon schválnosti funguje dokonale - ještě mě musel jeden zákazník totálně vytočit :evil:. Ale dnes už pohodička doma, večer jdeme do divadla, zítra na koncert :-). V podstatě vše už mám nakoupené, vyprané a tak. Tak pak akorát sbalím tašku a jinak budu lenošit :mrgreen:. Šmarjá já je snad budu ještě chodit navštěvovat do práce, abych se doma neunudila… :twisted:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
16.2.11 09:49

JÁ UŽ JSEM SI VČERA KOUPILA PŘEZOUVÁKY DO PORODNICE! KDYBY NÁHODOU! :lol: MĚLI VÝPRODEJ V ATLANTICU! VZALA JSEM DVOJE ZA 100,– :mrgreen: U DOKTORA OK! PŘÍŠTĚ-ZA 14 DNÍ MĚ BUDE MONITOROVAT… TAK NEVÍM, JESTLI OZVY! TO BY BYLO FAJN! NEMUSELA BYCH DOJÍŽDĚT DO PORODNICE… :dance: NECHTĚLA JSEM BÝT ZA BLBCE A PTÁT SE! MŮŽE MÍT ZMĚNU! U PRVNÍHO TOTO NEDĚLAL, ALE UŽ JSEM SLYŠELA, ŽE NĚKTEŘÍ DOKTOŘI SE TÍM UŽ VYBAVILI! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
16.2.11 12:32

To asi budou ty ozvy určitě. Já jdu na kontrolu příští pátek a moje dr. říkala, že mi dá papír do porodnice a musím se pak s nima domluvit na sepsání porodopisu. a pak už asi začnu chodit na ten monitor tam a na kontroly ke své dr. ale u nás je to ve stejné budově, chodím přímo k dr. do nemocnice.
Docela mě zarazilo, že jdeš na kontrolu až za 14 dní, měla jsem za to, že teď už se bude chodit zase po týdnu. Tak jsem to měla u prvního, ty kontroly byly daleko častější. ale třeba už pak od příště to budeš mít jednou týdně.
Jazune - neměla jsi být tak pilná a nechat si nějaké to praní na potom :mrgreen: Ale zase se můžeš pověnovat úklidu a pěkně se nudit, protože pak už na to nebude čas. A nezapomeň na kadeřníka, kosmetiku atd. tím ti čas určitě uteče. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
18.2.11 07:44

Já mám teď kontrolu dokonce až za 3 týdny (teda teď už jen za 2 :-) ). Ale zas předtím jsem kolikrát chodila co dva týdny, podle toho, jak se to dr. zdálo či nezdálo. Mám tam jít 1.3., tak pak už mě asi pošle na ten monitor :nevim:.

Jinak jsem zjistila, že divadlo se Natálce moc líbí, ovšem hudební nadšenec to asi zrovna nebude :-D. Včera jsme byli na takovém malém koncertě, hrál tam švagr a malá z toho tedy evidentně nebyla vůbec unešená. No ale to před strýčkem říkat nebudeme :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
18.2.11 12:01

Ahoj dámy.Tak jsem dneska byla na monitoru a malej si řekl, že se přece kvůli nějaké blbé doktorce nebude vzrušovat a nechtěl se hýbat :lol: No ale nakonec se trošku pohnul, tak jsem nemusela ještě jednou :lol: Jinak mám pořád rýmu, hlavu jak kdybych se potápěla a je to prostě veselé.A to počasí mě taky rozčiluje, sluníčko by bylo lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.2.11 13:08

TĚBUCH KOČKY! JÁ, PROZMĚNU, FURT DLABU SLADKÉ! DĚS! A PAK TA ŽÁHA… NO A BŘUCH SE MI VLNÍ ČÍM DÁL VÍC! KONTROLU MÁM 2.3. SKORO NIC NEDĚLÁM! JSEM HROZNÁ! A VENKU NE A NE SE TO POČASÍ UMOUDŘIT! JEŠTĚ TADY ŘÁDÍ NĚJAKÉ STŘEVNÍ INFEKCE :pocitac: NO, NIKAM MOC NECHODÍM, TAK SNAD NIC NECHYTNU! TO BY MI TAK JEŠTĚ SCHÁZELO! PRVNÍ, MEGA BALENÍ HOŘČÍKU ZDÁRNĚ DOJÍDÁM… BLÉ :jazyk: DNES POJEDU JEN PRO MALÉHO DO ŠKOLIČKY A JINAK NIKAM! MÁM NĚJAKÉ ŽEHLENÍ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
18.2.11 14:01

Ahojky,
tak mě už dorazila zásilka z Mavíka - ty barevné plenky značky Tomi, jak jsi na ně Lubenko dávala odkaz. Jsou fakt flanelové, zatím pěkně tvrdé, tak jsem zvědavá, co s nima udělá pračka a sušička o víkendu. Ale vzhledově a barevně jsou moc pěkné.
Vůbec se mi nechce ven, ale dneska už asi budem muset na malou procházku, jenže je tam pořád pod mrakem a zima. A to příští týden má pořád ještě mrznout. Já už chtěla na zahradě vyhlížet sněženky, protože jsem nějak zapomněla, kam jsem si je zasadila a ono pořád nic. A navíc tam mám plnou káru mulčovací kůry, co bych potřebovala natahat kolem celé zahrady pod tůje, ale vůbec se mi do toho nechce. Kdyby bylo aspoň 5 stupňů a vysvitlo sluníčko… :nevim: :nevim:
Jo a sladký žeru neskutečně. Dopo jsem si upekla bábovku a ještě jsem dělala takový salát s červené řepy a mrkve, taky nasladko. A to je přede mnou ještě víkend a úříští týden narozky a malej svátek, asi ani nepůjdu na váhu. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
19.2.11 11:00

Tak jsem si dovezla všechny dětské věcičky po Matějovi. Jak to tak vypadá, tak to budu prát nejmíň týden v kuse :-) Je toho nějak moc. Ale je fakt, že to jsou věci až do dvou let a aspoň to budu mít všechno po ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.2.11 15:19

Zdravím vespolek…Máte někdo zkušenosti s postýlkou z Ikey? V pondělí se tam jedeme mrknout a asi nějakou koupíme, už se těším!!!! Pak už jen nějakou drogerku a v lékarně a připraveno…no, ještě doprat. Do poradny jdu ve středu, budu 35plus3tt., myslíte, že už mi budou natáčet monitor? Bylo by to fajn slyšet malou :dance: přeju příjemný zbytek soboty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
19.2.11 15:24

JÁ SI MYSLÍM, ŽE POSTÝLKA BUDE STEJNÝ KOSTITŘAS JAKO VŠUDE JINDE! KDEPAK, UŽ TO NEBÝVÁ TAKOVÁ TA KVALITA JAK ZA NÁS! JÁ MÁM POSTÝLKU OD SESTRY! V PODSTATĚ POPRVÉ JSEM JI MĚLA PŮJČENOU PO JEDNOM DÍTĚTI A UŽ SE CELÁ VRTĚLA! ALE TEDˇ JI MÁM PŮJČENOU ZNOVU, UŽ VLASTNĚ PO TŘETÍM MIMINU A KVALITA JE STEJNÁ! TAKŽE S NÍ URČITĚ VYDRŽÍME :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
21.2.11 15:00

Ahoj holky, jak se máte?
U nás dneska konečně svítí sluníčko, ale zase je mráz (ráno -15 :twisted: ). Matěj má trochu rýmu, tak jsem měla aspoň výmluvu, že nepůjdem na plavání, protože už to nějak přestávám zvládat. Včera mě tak dloubalo vespod, že se měla pocit, že malej vetřelec už vylejzá nebo chce aspoň vystrčit ručičku. A to jsem skoro nic nedělala, žádná námaha a tak. V pátek jdu na kontrolu, tak uvidíme.
Hlásím, že šatna už je skoro hotová, ještě ji přijede asi ve středu dodělat, tak pak jenom všechno umýt a nanosit vyprané věcičky. Ty už jsou skoro vyprané a odpočívají v postýlce.
Taky se vám to v poslední době tak vleče? Ještě před 14 dny jsem měla pocit, že je to vlastně JEN 6 týdnů do porodu a teď, když je to za 4 týdny, tak mám pocit, že je to hrozně za dlouho.
Odpo musíme ven, na chvíli se půjdem projít kolem baráku, když je tak hezky a dojedu do obchodu pro chleba, jsem ho ráno zapomněla. Jinak na delší procházky už to u mě není. Strašně mi tvrdne břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
21.2.11 16:19

U NÁS - 10, ALE STAČILO!
FLANELOVÉ PLÍNKY UŽ JSEM VYDRAŽILA NA AUKRU ZA POLOVIČNÍ CENU-NOVÉ, JEN VYPRANÉ, TAK MÁM RADOST ZA VYDAŘENÝ OBCHŮDEK!
VZALA JSEM SI TAM I JEDNORÁZOVÉ, SÍTOVANÉ KALHOTKY-TAKOVÉTY PANTY A NĚJAKÝCH 12 POPORODNÍCH VLOŽEK!
TO JENOM PRO JISTOTU!
NAJELA JSEM SI UŽ NA PORODNICI, KDE BUDU RODIT A MAJÍ TO TAM NAPSANÉ, TAK KDYBY NÁHODOU MĚLI MOC RODIČEK A MÁLO VLOŽEK… :mrgreen:
JINAK JSEM SE CHTĚLA ZEPTAT JESTLI SI BUDETE NĚKTERÁ SHÁNĚT TANTUM ROSA NA OPLACHOVÁNÍ POPORODNÍCH PORANĚNÍ?
http://www.lekarna.cz/…cke-pouziti/
TOTO JSEM NAŠLA I S APLIKÁTOREM!
RADĚJI NIC NEČÍST :pocitac:
TO JE ALE TÍM, ŽE JSEM DOMA A NÉ V PRÁCI JAKO U PRVNÍHO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení