Březen / Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
7.3.11 14:55

já už mám tašku sice ne přímo zbalenou, ale předpřipravenou. Jen tam dohodit pár věcí, co si průběžně dopisu do seznamu.
A už má za sebou dokonce dva monitory :mrgreen: Ráno se malý nechtěl hýbat, nejspíš chrněl, tak jsem musela ještě teď odpo jednou na přetočení a ten už byl prý ukázkový. Tak zase za týden a za 14 dní už rovnou nástup. Sestřička mi dopoledne ukázala celé oddělení, pokoj, kde budu po císaři i ostatní pokoje a je to tam moc hezké. máme od roku 2009 novou porodnici, já rodila ještě v té staré a to byla hrůza ( tři sprchy a tři záchody přes chodbu od pokojů na celé oddělení :poblion: ). TeĎ je sprcha i se záchodem přímo na pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
7.3.11 16:25

JÁ U MINULÉHO KOJENÍ PILA LEROS A NEVADIL MI! A TO JSEM HO DULA 9 MĚSÍCŮ URČITĚ! TEDˇ ZKUSÍM JEŠTĚ TEN ČAJÁNEK! JÁ JDU NA KONTROLU VE STŘEDU! JEŠTĚ BYCH SI MĚLA NAFOTIT BŘICH :mrgreen: ! ATˇ MÁM NĚJAKOU PAMÁTEČNÍ FOTKU, ALE ŘEKLA BYCH, ŽE TO MÁM TAK ZHRUBA STEJNÉ, JAK KDYŽ JSEM BYLA TĚHOTNÁ S MALÝM POPRVÉ! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
8.3.11 05:11

Holky, nějak nemůžu zase spát.K ránu se vždycky probudím, začnu přemýšlet o porodnici, porodu, kojení a všech dalších věcech a ne a ne usnout. A nejhorší je to pak kolem 6, to bych spala, ale zase se budí malý… Takže už od 4 sedím u počítače, objednala jsem malému boty na jaro, protože v obchodě včera nic neměli, tak doufám, že mu sednou.
Snad si odpočinu dopo na té kosmetice.
kojící čaj už mám taky připravený, koupila jsem ty modré krabičky od teekane. minule jsem ho střídala, podle toho, na co jsem zrovna v obchodě narazila a snad ani jednou nemůžu říct, že by mi nějaký nechutnal.
Ale je fakt, že jsem jednou měla problém u jednoho těhotenského - ten se fakt nedal. ale už nevím, co to bylo za značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
8.3.11 07:32

TAK TO JSI DOBRÁ, ŽE TAK BRZO VYLEZEŠ! TO JÁ KDYŽ SE VZBUDÍM DŘÍV, PUSTÍM SI DO UŠÍ TŘEBA NĚJAKOU MUZIKU, ALE Z PEŘIN VYLEZU AŽ S MALÝM V 6 JAK VSTÁVÁ DO ŠKOLIČKY! NÁM JEŠTĚ JARNÍ BOTY Z LONSKA BYLY, ALE NĚJAK JSEM SI NA PODZIM NEVŠIMLA MENŠÍHO PROŠOUPÁNÍ NA PODRÁŽCE… DALA JSEM JE REKLAMOVAT, UVIDÍM! STÁLY 600, TAK BY MI NĚCO UZNAT MOHLI! KUPUJI PEDDYNY! JÁ JEŠTĚ KOUKÁM NA TA POLOHOVACÍ LEHÁTKA! VČERA SE MI ZROVNA JEDNO DRAŽILO NA AUKCI, ALE MÁM URČITÝ FINANČNÍ LIMIT A PŘES TEN ZA KAŽDOU CENU NEPŮJDU! NOVÉ SE MI ZDÁ ZBYTEČNÉ!! CO VY, BUDETE SI NĚJAKÉ POŘIZOVAT A KDYŽ JO, TAK JAKÉ! KLIDNĚ SEM HODˇTE NĚJAKÝ ODKAZ! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
8.3.11 11:53

Ahoj holky tak já tašku ještě zbalenou nemám, ale pomalu se už na to chystám. :-) Já taky pořád nemůžu spát buď mě pálí žáha a nebo bolí záda. :zed: Lehátko jsem dostala starší od Chicca http://www.nejlevnejsihrackarna.cz/…-2009-marine , ale možná časem koupim nějaký s hrazdičkou nebo hrazdičku samotnou.

• Citovat
  • Upravit
367
8.3.11 14:24

Já dřív právě bylinkové čaje měla ráda, ale jak jsem je pila na začátku, kdy mi bývalo fakt ukrutně zle, tak se mi strašně znechutily. Tak uvidíme, třeba to nějak překonám nebo to bude muset jít i bez čaje. Po lehátku jsem sice pořád pokukovala a přemýšlela, jestli jo nebo ne…ale vzhledem k tomu, že jsme teď museli zaplatit nedoplatek za elektriku :evil:, tak bylo lehátko prozatím odloženo…Jinak jsem dnes byla na kontrole, vše je prý celkem ok :-). Mám přijít zase za týden, to prý už bude naposledy…tak to mě pak asi teprve pošle na monitor nebo nevím 8-). No abych dřív nejela do té porodnice rodit, je ale pravda, že na ty kontroly v porodnici moc natěšená nejsem :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
8.3.11 16:28
weruuunka píše:
Ahoj holky tak já tašku ještě zbalenou nemám, ale pomalu se už na to chystám. :-) Já taky pořád nemůžu spát buď mě pálí žáha a nebo bolí záda. :zed: Lehátko jsem dostala starší od Chicca http://www.nejlevnejsihrackarna.cz/…-2009-marine , ale možná časem koupim nějaký s hrazdičkou nebo hrazdičku samotnou.

Já si právě pořád říkám jestli to není zbytečné! Hrazdičku mám tuto:
http://www.uterezky.cz/detail.php?…
A ještě mám něco podobného, ale z hmyzem :lol: :
http://www.detskagalaxie.cz/…v-hroch-slon
http://www.detskagalaxie.cz/…ska-vibracni ---- takováto beruška mi tam taky visí!!!
Chvilinku může být prdoch i v autosedačce, na to první přikrmování a tak… :nevim:

Ještě mám ty ponožky od Lamaze, náramky mám jiné!
 http://www.amimi.cz/…ky-a-naramky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
8.3.11 16:42

já si taky říkám jestli to lehátko vůbec využiju, protože ta autosedačka mi přijde i taková praktičtější. :nevim: Teda ta hrazdička je vážně moc moc pěkná. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2803
8.3.11 16:43

Ono je pěkných věcí..
Ale tak začít krást.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
8.3.11 16:46

Přesně tak. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
663
8.3.11 16:59

já na lehátko teda nedám dopustit. A rozhodně se to nedá srovnat s autosedačkou. V té je to dítě totiž víc zapadlé, zatímco v lehátku má větší rozhled a leží tam trochu víc přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
9.3.11 14:19

Ahoj dámy, já mám tašku sbalenou, všechno nachystáno, připraveno, už jenom prcek chybí :lol: Ani by mi nevadilo, kdyby se už rozhodl přijít :lol: Už funím při každém kroku jak medvěd, než vylezu schody tak je to hrůza. Ale pan doktor v porodnici vypadá jako šprýmař, doufám že jsou tam všichni tak veselí. V noci spím taky na draka, zato přez den bych chrněla pořád :lol: Pořád čekám na mateřskou, asi půjdu někam na kořínky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
9.3.11 14:44

Tak to já docela zírala, že mi mateřská přišla už 1.3., fakt rychlost… :potlesk:.

Jinak když jsem se dnes v noci zase hrabala z postele na záchod, tak jsem se nějak blbě opřela o levé zapěstí a asi si ho poněkud vymkla…bolí to jak čert :cry:. Tak to mi ještě chybělo… :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.3.11 15:44

JÁ JDU ROVNOU NA RODIČÁK, TAK TO JDE MIMO MĚ! DNES BYLA KONTROLA FAJN! DOBRÁ NÁLADA PANOVALA! JSEM OBJEDNANÁ ZASE ZA TÝDEN, ALE PAN DOKTOR SI MYSLÍ, ŽE UŽ SE NEUVIDÍME! VIDÍ TO NA RYCHLÝ POROD! TAK TO JSEM RÁDA, ŽE NEBUDU MOC TRPĚT :palec: Otvírám se a už cítí hlavičku! Tak to jsou příjemné zprávy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
10.3.11 08:33

Tak to se máš, já chci taky rychlý porod.Kdo by nechtěl že :lol: No snad mi ta mateřská brzo dojde, ona je naše účetní totiž dost vymaštěná a i když jsem jí ten papír dávala v půlce ledna tak to tam poslala až v půlce února. Prý čekala na konec ledna, nevím teda proč až do půlky února. No ale snad nás umřít hlady nenechají. Kopřivy ještě nerostou, takže nemůžu chodit na zelený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí