Březen / Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
367
23.3.11 16:50

Tak to bylo rychlé :-). Taky doufám, že tam nebudu funět dva dny :mrgreen:. Dnes jsem byla konečně poprvé na tom monitoru, vše ok. Miminko je prý drobnější, tak uvidíme, jak jim ten odhad vyjde, snad zas nemají nějaký šílený odchylky. No a zřejmě se nakonec narodí v termínu, už prý žádný klidový režim :lol: :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
23.3.11 17:15

Tak to byl super porod! Taky bych si přála, uvidíme…Dnes mě konečně doktor potěšil, něco se tam dole děje!!Čípek se zkracuje a jsem otevřená na 1 cm zhruba! Jupí, aspoň něco…Zjistila jsem, že trochu špiním, myslíte, že to může být po tom vyšetření od doktora??? Nemusím plašit, že? Hodně pohody všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
23.3.11 18:05

Ahoj holky,
ještě jsem tu k vám nepsala, tak snad to nevadí. Mám termín 1.4. a docela mám strach, co budu dělat s malým (máme 2.5letého Honzíka) až to začne. Proto se chci zeptat Lubenky, jak to měla domluvené s hlídáním a jestli má babičku daleko?
Moje babička bydlí v Brně a my kousek za Brnem, ale v noci by se sem nedostala a přes den tak do hodiny asi jo.
Mám i strach z toho, když budu mít kontrakce, malej je teď rozumbrada a vždy když řeknu au, tak ke mě běží, fouká mi na „bebí“ a říká „maminka ne au“, tak abych tu pak před ním neskučela ;o(( určitě by z toho byl hodně nervozní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
23.3.11 18:22
petv píše:
Tak to byl super porod! Taky bych si přála, uvidíme…Dnes mě konečně doktor potěšil, něco se tam dole děje!!Čípek se zkracuje a jsem otevřená na 1 cm zhruba! Jupí, aspoň něco…Zjistila jsem, že trochu špiním, myslíte, že to může být po tom vyšetření od doktora??? Nemusím plašit, že? Hodně pohody všem!

Určitě…jak jsem dnes byla na kontrole, tak mě i doktorka upozorňovala, že můžu špinit, ať se nelekám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
24.3.11 07:17
MacíkP píše:
Ahoj holky,
ještě jsem tu k vám nepsala, tak snad to nevadí. Mám termín 1.4. a docela mám strach, co budu dělat s malým (máme 2.5letého Honzíka) až to začne. Proto se chci zeptat Lubenky, jak to měla domluvené s hlídáním a jestli má babičku daleko?
Moje babička bydlí v Brně a my kousek za Brnem, ale v noci by se sem nedostala a přes den tak do hodiny asi jo.
Mám i strach z toho, když budu mít kontrakce, malej je teď rozumbrada a vždy když řeknu au, tak ke mě běží, fouká mi na „bebí“ a říká „maminka ne au“, tak abych tu pak před ním neskučela ;o(( určitě by z toho byl hodně nervozní.

Já mám tchýni o patro vejš… :palec:
Zakže to hlídání bylo bez problémů!
Pokud ale máte hlídačku mimo, tak bych asi zalarmovala tatínka o něco dřív a hned odvést prdocha a pak šupitopresto do porodky!
Já měla kontrakce docela brzo po pár minutách! Asi by bylo fajn tak po 10 minutách pravidelných stahů začít balit!!!!!
Určitě to promysli! Jak už jsou stahy častější, tak to už si malej povšimne, že se kroutíš :think:
Ségra, když jela s druhým, měla tchýni po cestě, ale jela na knop a švagrovi už pak lezla pomalu po kapotě auta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.3.11 08:50

Tak dámy, dneska mám termín ale neřekla bych že se něco zásadního stane :lol: Mému dítku se u mě líbí, hold se může válet v teple a nemusí se samo krmit no :lol: Ale doufám že už si pohne, nemusí to přehánět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
24.3.11 09:06

Tak uvidíš, dnešek ještě není u konce… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.3.11 11:01

Já mám termín za 3 dny, ale taťka a sestřenka mi předpovídali dnešek, takže se uvidí:-)…zatím se cítím dobře, nic nenasvědčuje porodu. Mám čekat nějaké jiné příznaky blížícího se porodu, kromě těch zjevných - odtok vody, hlenové zátky nebo kontrakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
24.3.11 11:49

No, to je právě to, že vlastně moc nevím, co mám čekat :mrgreen:. Ze soboty na neděli už jsem myslela, že asi pojedeme do porodnice (ale evidentně to byl jen vliv úplňku :-D). No ale od té doby je mi docela divně, hlavně vždycky večer, ale zase to není nějaká hrůza. Nakonec se mi to vždy podaří nějak zaspat, tak já nevím, začínám mít obavu, abych s takovou ještě neporodila doma :twisted: :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
24.3.11 12:46

Doma neporodíte určitě!
To „pravé“ určitě pozná každá z Vás :mrgreen: !!!!
Tu nervozitu nezávidím :-P
Já měla obě děti dřív!
Doporučuji, až to příjde, hodně pochodovat!!!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.3.11 12:51

dnešek u konce sice není, ale nepociťuju na sobě žádné známky blížícího se porodu :lol: No uvidíme, původně jsem měla termín až 30 a pak mi ho posunuli tak třeba to bude nějak mezi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
24.3.11 12:53

A CO JINÁČ DĚLÁTE, ŽABKY?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.3.11 13:55

Jináč kromě čekání na porod odpovídám každej den na několik sms jestli už rodím :lol: A využívám posledních volných chvil abych si ještě vyřídila co potřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.3.11 16:22

Tak já termín za 2 dny a stále stejný nález, hrdlo otevřené na špičku prstu…V sobotu i neděli musím na ozvy do nemocnice a v pondělí zase k doktorovi na kontrolu. Kéž by se Adélce zachtělo o víkendu ven! Už mě ty kontroly nebaví a hlavně tělo už docela protestuje proti té váze…Jinak taky všem odpovídám, že ještě nerodím a dneska jsem upekla bábovku :-) Porod několik dní před termínem fakt závidím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.3.11 16:25

Tak mě napadlo, že Bara2 dlouho nenapsala, že by další miminko a upřímná závist v dobrém????!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí