Poradna duly
Jana Čurdová
petv píše:
Ahoj holky! Tak jsem se konečně taky dostala na netNakonec jsem rodila přímo v den termínu! Malá bude asi puntičkář
Ten den 27.3 mi kolem jedné odpolko začaly zvláštní menstruační bolesti a byly co 20 min. zhruba, říkala jsem si, že to budou asi poslíčci, protože do té doby jsem nic podobného necítila. Ve 3 jsem šla ještě s manželem kouknout ven na fotbal jeho týmu, ale tam to nabralo docela grády a intervaly se zkracovaly, ale stále jsem nemohla uvěřit, že třeba rodím
Když jsme před 6 přijeli domů, už jsem bolestí docela omdlívala a byly co 5-10 min. a švagrové, co byly u rodičů na návštěvě, mě informovaly, že rodím
Manžel mě v 18hod. dovezl do porodnice a malá byla ve 20:50 na světě!!Měla 3900G a 52 cm- pěkný macíček!Taky jsem měla velké šití a musela mít po porodu antibiotika. I když jsem věděla, že u tlačení musím mít zavřené oči, min. jednou jsem je otevřela a teď budu tak měsíc vypadat jako z hororu! Mám oči zalité krví a fakt to vypadá brutálně, ale stálo to za to. Doktor i asistentka byli skvělí. Vodu mi praskli v nem. až po několika kontrakcích a když dali oxytocinovou infuzi, šlo to jako po másle. Vytlačila jsem ji pomocí doktora, který mi „skákal“ po břiše a to až na 7. kontrakci zhruba…Prý byla na mě moc velká…Ale je to úžasné!!! Adélka je hodná, hezky papá, žáha nepálí, otoky jsou skoro pryč, kila jdou zatím dolů…Z 25kg nahoře už jen 11kg a jde to samo…Jsme prostě rodičové štěstím bez sebe!!!Asistentka po porodu říkala, že jsem předurčena rodit, když tak velké miminko jsem jako prvorodička porodila za necelé 3 hodinky…no, myslím, že dvě děti nám postačí
Krásný den všem
Jsem si říkala, kde Tě máme!!!!
Tady vidíš, že je opravdu lepší jet do porodnice tak akorát a je to rychlé ![]()
GratulacE VELIKANÁNSKÁ
Až budeš mít víc času a hlavně chutˇ pochlub se Nám fotečkou ![]()
![]()
Procházka byla skvělá, malé se jízda v kočárku líbí…jen já budu muset trénovat kondičku
, v terénu mi ten kočár dal celkem zabrat
. Ale ono je to taky tím, že mě od porodu dost bolí kostrč. Doufám, že to brzy přejde
.
Petv - moc gratuluju k miminku
.
Tak, tady je fotečka našeho macíka Adélky…děkuji za gratulace! Kolik miminek nám ještě chybí???
petv píše:
Tak, tady je fotečka našeho macíka Adélky…děkuji za gratulace! Kolik miminek nám ještě chybí???
Princezna ![]()
Nevím přesně, ale když vemu všechny holky,
co sem něco napsaly, tak 3?
Ahoj holky, omlouvám se, že Vám sem lezu, ale jdu Vám napsat za Miliska25. Je teď bez netu, tož Vám nemůže dát vědět
25. března si ji nechali v porodce pro vysoký tlak, chvilku ji pozorovali, chvilku zkoušeli vyvolávat… No měla to dlouhý, v úterý 29. března dostala přípravný tablety, rozjely se jí kontrakce, večer šla na sál a v noci se pak začaly kontrakce rozestupovat, takže nic. Ráno dostala 2 vyvolávačky, pořád nereagovala, dostala nějaký čípek, zas nic, kolem poledne jí píchli vodu, pak se to konečně rozjelo a v 18:36 byl malý Míša na světě
51 cm a 3400 g a je to moc hezkej kulíšek ![]()
To jsem ráda, že už to má taky za sebou
!!!
Moc pozdravujeme
!!!! ji i kulíška
![]()
Posíláme velikánského hubana ![]()
![]()
![]()
Dne mě malej od 4 do 5 pěkně potrápil! Tak jsem chtěla spinkat a on se kroutil a kroutil! Nevěděla jsem jak ho mám položit! Nakonec přistál na bříšku! To asi byla ta včerejší čočková polívka! No dneska jí budu dojídat, tak si uvařím alespon 3 čaje pro kojící matky
![]()
Včera jsem neměla ani jeden ![]()
Nějak mi to ušlo!
No co, jsem jenom člověk
![]()
Jo jo, ta dětská bříška, to je někdy peklo…ale u nás se to už hodně zlepšilo. Je fakt, že taky furt piju ten bylinkový čaj, mám naštěstí granulovaný od Hippu, tak ten se docela dá, hlavně se dá rozmíchat v ledové vodě a nemá moc výraznou chuť
. Dnes jsme byly poprvé v kojenecké poradně a paní doktorka nám doporučila probiotické kapičky
, tak uvidíme…No je fakt, že asi zabírají, známá si je chválí hodně…ale ta cena
. Dneska má malá chuděra vůbec zábavný den, odpoledne jedeme ještě na ty kyčle…
Slyšela jsem o nich, ale Nám zabírají ty sabky a nedávám je často-už jsem na ně slyšela názor, že chema…
Tak si ty kyčle užijte a přeji Vám atˇnemusíte mít široké balení ![]()
My máme a doufám, že po těch 6 týdnech Nám alespon jedna plínka ubyde!
Nedávám mu ho ale pořád a na noc vůbec-myslím to široké balení ![]()
![]()
Taky blahopřeji Miliskovi!! Měla to dlouhé, chuděra, ale určitě to stálo za to!!!! Hlavně hodně zdravíčka! ![]()
My je máme taky v pořádku, jen u tak malých dětí se to prostě dělá!!!!!
Je to ale dobře, že nemusíte nabalovovat! Mimču to sice nevadí, ale připadá mi tak strašně nabombenej ![]()
Alespon je ho za co chytit!
Dnes jsme o5 bez procházky!
Vypadá to tady celé odpoledne na déštˇ
, ale prd ![]()
Tak snad zítra!!!!
Alespon jsem vyžehlila, vyprala a tak ![]()
![]()
Ahoj holky, koukám, že už jste asi všechny po porodu, já ještě ne a mám dotaz.
Dnes mě od rána pobolívá v podbříšku, tak po 10ti až 5ti minutách. Navíc ze mě jde takový růžový hlen. Měla jste to také některá? Myslíte, že se to už blíží? Mám už po druhém termínu, tak jsem nedočkavá ;o((