Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, já ani nepíšu, protože nemám nějak o čem. Adam je tak hodný mimino, že to je jak kdybych ho neměla. V noci spí od půl 9 do 2, pak se napije, spí do 6, pak zase spí a zase spí, fakt celý den prospí, občas se na mě pěkně zatlemí, občas ponosíme v šátku nebo ho dám na břicho, prostě pohoda. Žádný nošení na rukou se zatím nekoná. Tak snad se to nezkazí. Zítra jdem taky na kyčle a ve čtvrtek na kontrolu v šestinedělí. Včera jsem ho cvičně vážila doma, abych nebyla u Dr. moc překvapená, takže má přibližně 5,4kg.
Jejda, tak my jsme úplně podvyživení
. Ale zase malá sice nepřibírá moc, ale stále přibírá, tak snad v pohodě. Doktorka každopádně nic neříkala. Naty roste asi hlavně do délky
. Každopádně když se pak někdo podívá na mě a na muže, tak mu snad dojde, že se jedná o dědičnost a že to nebohé dítě hlady netrápíme
.
Jinak taky jdeme zítra na kyčle, tak snad bude vše ok.
Naše Adis vážila ve třech týdnech 5060g
Příští týden jdeme na kontrolu po 6 týdnech, tak jsme zvědavi, kolik jsme zase přibrali:-)Dnesa spala i 6 hodin v kuse ![]()
Ahoj holky. Dneska nám je měsíc a 5 dní a už máme 4 kg. Zezačátku jsme měli problémy s kojením protože nepřibíral, tak jsme skončili na UM a moc mu chutná.
Honzík je úplný zlatíčko v noci spinká od půl osmý do pěti občas až do šesti!!! a přes den se budí po třech hodinách. Tak doufám, že mu to takhle vydrží dlouho.
Jinak nás trápí prdíky a vůbec nic mu nezabírá, už jsme snad vyzkoušeli všechno. ![]()
Tak naše Adélka v 6 týdnech 6010g a 57,5cm, má někdo více??
A to je jenom na maminčině mlíčku…
Teda petv - to je pěkná „tlusťoška“
Asi jí moc chutná. My v těch 6 týdnech měli přesně 5500g a 61cm, takže docela dlouhán. Vlastně 10cm od porodu. Taky už jsem vyřazovala oblečení, overálky na spaní už máme 3-6 měsíců.
Chystáte se letos někam na dovču? Já už se úplně vidím u moře. Nejradši bych vyrazila hned.
A co dětičky - jsou pořád hodné?
![]()
S těma overálkama jsem na tom stejně! Mám je ale rozdělené podle kg! Včera už jsem Adama nechala v kočíku bez čepičky! Vedro jak cip! Obleču jedny krat'asy
, tak začínám posilovat ![]()
Mám tolik pěkných letních kalhot, krat'asů… a nedopnu je ![]()
Režim máme od začátku ok, tak můžu v pohodě semo tamo pracovat, když někdo pohlídá ![]()
My měli v 6 týdnech 54cm, takže taky 10 čísel od porodu a 4,900kg! Takže taky slušně doháníme ![]()
![]()
Jo a na kyčlích pohodaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Nebalíme do široka ![]()
A to jsem balila sem tam a jen jednu navíc ![]()
Ahoj holky, tak jsem se sem zase po dlouhé době dostala. Míša měl v šesti týdnech 5250g a měří 58 cm, no hold mu od maminky chutná
Jinak bolení bříška nás taky trápí, kroutí se u toho jak žížala a křičí jak Tarzan. Zabírá jak co, máme dvoje kapky, ale nejraději by se choval a choval
U mě usne, ale když ho dám do postýlky tak zas nic
Snad ho to chudáčka brzo přejde.
Naše Adélka není tlusťoška ale puclinka
Taky oblíkáme věci na 3-6 měsíců…Letos na dovču nejedeme, jen asi na prodloužený víkend do Beskyd,ale už plánujeme moře příští rok autem do Chorvatska.Pojede i švagrová s rodinou a o 3 měsíce mladším miminkem, takže bude sranda a už se nemůžeme dočkat.Letos si užijeme léto spíše na zahradě u bazénku…Máte hrací deku s hrazdičkou? Uvažuju, že malé pořídíme nějakou z bazárku, nemáte nějaký dobrý tip?
Holky, co říkáte na nosítko? http://deti.bazos.cz/nositka/
Nevíte, do kolika má nosnost? Nemáte některá s ním zkušenost? Za 100,– si říkám, že ho asi vezmu…
chicco je prý na prd, já jsem pro manducu, ale je dražší
jinak hrací deku nemám, ale hrazdičku jo
do té jdi
deka může být obyč a naházet na ní můžeš třeba plyš. hračky nebo samotné plyšáky kolem, ušetříš a můžeš si třeba koupit dražší nosítko ![]()
Tak nosítko je úplně k ničemu a asi proto stojí jen 100. Mám ho taky, staršího jsem do toho nastrojila asi 3krát a je to za trest. Kup si šátek nebo Manducu, je to daleko lepší. Hrazdičku máme taky, ale zatím je v krabici a plánuju vybalit až za pár týdnů. Zatím mám pocit, že mu stačí koukat chvilku na nás a ukázat nějakou hračku a že ho to strašně rychle unaví. Zatím jsou na to bobánci moc malí.
holky díky, zkusím najít nějakou manducu…
a kromě manducy co třeba tyhle? taky na prd?
http://deti.bazos.cz/…klokanka.php
http://deti.bazos.cz/…KLOKANKA.php
Taky na prd. Všechno, v čem dítě takhle visí za rozkrok, je k ničemu. koukni třeba na stránky www.nosenideti.cz a po pár článcích pochopíš proč.