Březen / Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
3.5.11 13:53

Holky, já ani nepíšu, protože nemám nějak o čem. Adam je tak hodný mimino, že to je jak kdybych ho neměla. V noci spí od půl 9 do 2, pak se napije, spí do 6, pak zase spí a zase spí, fakt celý den prospí, občas se na mě pěkně zatlemí, občas ponosíme v šátku nebo ho dám na břicho, prostě pohoda. Žádný nošení na rukou se zatím nekoná. Tak snad se to nezkazí. Zítra jdem taky na kyčle a ve čtvrtek na kontrolu v šestinedělí. Včera jsem ho cvičně vážila doma, abych nebyla u Dr. moc překvapená, takže má přibližně 5,4kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
3.5.11 14:53

Jejda, tak my jsme úplně podvyživení :-(. Ale zase malá sice nepřibírá moc, ale stále přibírá, tak snad v pohodě. Doktorka každopádně nic neříkala. Naty roste asi hlavně do délky :-). Každopádně když se pak někdo podívá na mě a na muže, tak mu snad dojde, že se jedná o dědičnost a že to nebohé dítě hlady netrápíme :-D.

Jinak taky jdeme zítra na kyčle, tak snad bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
5.5.11 10:27

Naše Adis vážila ve třech týdnech 5060g :-D Příští týden jdeme na kontrolu po 6 týdnech, tak jsme zvědavi, kolik jsme zase přibrali:-)Dnesa spala i 6 hodin v kuse :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
9.5.11 21:19

Ahoj holky. Dneska nám je měsíc a 5 dní a už máme 4 kg. Zezačátku jsme měli problémy s kojením protože nepřibíral, tak jsme skončili na UM a moc mu chutná. :dance: Honzík je úplný zlatíčko v noci spinká od půl osmý do pěti občas až do šesti!!! a přes den se budí po třech hodinách. Tak doufám, že mu to takhle vydrží dlouho. :pankac: Jinak nás trápí prdíky a vůbec nic mu nezabírá, už jsme snad vyzkoušeli všechno. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
64
10.5.11 21:47

Tak naše Adélka v 6 týdnech 6010g a 57,5cm, má někdo více?? :-D A to je jenom na maminčině mlíčku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
11.5.11 14:24

Teda petv - to je pěkná „tlusťoška“ :mrgreen: Asi jí moc chutná. My v těch 6 týdnech měli přesně 5500g a 61cm, takže docela dlouhán. Vlastně 10cm od porodu. Taky už jsem vyřazovala oblečení, overálky na spaní už máme 3-6 měsíců.
Chystáte se letos někam na dovču? Já už se úplně vidím u moře. Nejradši bych vyrazila hned.
A co dětičky - jsou pořád hodné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
12.5.11 06:26

:mavam:
S těma overálkama jsem na tom stejně! Mám je ale rozdělené podle kg! Včera už jsem Adama nechala v kočíku bez čepičky! Vedro jak cip! Obleču jedny krat'asy :pocitac: , tak začínám posilovat :nevim:
Mám tolik pěkných letních kalhot, krat'asů… a nedopnu je :oops:
Režim máme od začátku ok, tak můžu v pohodě semo tamo pracovat, když někdo pohlídá :mrgreen:
My měli v 6 týdnech 54cm, takže taky 10 čísel od porodu a 4,900kg! Takže taky slušně doháníme :dance:
:kytka:
Jo a na kyčlích pohodaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Nebalíme do široka :huban:
A to jsem balila sem tam a jen jednu navíc 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
15.5.11 09:53

Ahoj holky, tak jsem se sem zase po dlouhé době dostala. Míša měl v šesti týdnech 5250g a měří 58 cm, no hold mu od maminky chutná :lol: Jinak bolení bříška nás taky trápí, kroutí se u toho jak žížala a křičí jak Tarzan. Zabírá jak co, máme dvoje kapky, ale nejraději by se choval a choval :-) U mě usne, ale když ho dám do postýlky tak zas nic :-) Snad ho to chudáčka brzo přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
17.5.11 20:01

Naše Adélka není tlusťoška ale puclinka :mrgreen: Taky oblíkáme věci na 3-6 měsíců…Letos na dovču nejedeme, jen asi na prodloužený víkend do Beskyd,ale už plánujeme moře příští rok autem do Chorvatska.Pojede i švagrová s rodinou a o 3 měsíce mladším miminkem, takže bude sranda a už se nemůžeme dočkat.Letos si užijeme léto spíše na zahradě u bazénku…Máte hrací deku s hrazdičkou? Uvažuju, že malé pořídíme nějakou z bazárku, nemáte nějaký dobrý tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
18.5.11 11:47

Holky, co říkáte na nosítko? http://deti.bazos.cz/nositka/
Nevíte, do kolika má nosnost? Nemáte některá s ním zkušenost? Za 100,– si říkám, že ho asi vezmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.5.11 12:05

chicco je prý na prd, já jsem pro manducu, ale je dražší
jinak hrací deku nemám, ale hrazdičku jo
do té jdi
deka může být obyč a naházet na ní můžeš třeba plyš. hračky nebo samotné plyšáky kolem, ušetříš a můžeš si třeba koupit dražší nosítko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
18.5.11 13:44

Tak nosítko je úplně k ničemu a asi proto stojí jen 100. Mám ho taky, staršího jsem do toho nastrojila asi 3krát a je to za trest. Kup si šátek nebo Manducu, je to daleko lepší. Hrazdičku máme taky, ale zatím je v krabici a plánuju vybalit až za pár týdnů. Zatím mám pocit, že mu stačí koukat chvilku na nás a ukázat nějakou hračku a že ho to strašně rychle unaví. Zatím jsou na to bobánci moc malí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.5.11 10:03

holky díky, zkusím najít nějakou manducu…
a kromě manducy co třeba tyhle? taky na prd?
http://deti.bazos.cz/…klokanka.php
 http://deti.bazos.cz/…KLOKANKA.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
19.5.11 13:35

Taky na prd. Všechno, v čem dítě takhle visí za rozkrok, je k ničemu. koukni třeba na stránky www.nosenideti.cz a po pár článcích pochopíš proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.5.11 13:40

Bari, děkuji moc!!! Radši si připlatím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí