Březen / Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
31.3.11 08:45

Nějak tu postrádám petv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :nevim: Že by už?
Co jinak u všech nového?
My spíme tak 3 hodiny a pak papu?
Akorát dnes přes noc tak po 2 a půl hodině!
Ale více topíme a může to být tím!
Přes den to jsme i semo tamo vzhůru a hodní v postýlce!
Pijeme víc-asi žížen!!!
Mějte se luxusně dámy!!!!!
Počasí zatím fajné, ale v tv straší přehánkama :pocitac: .
To by mě i naštvalo! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
31.3.11 10:51

Jo jo, u nás je to teď taky zhruba po těch 3 hodinách. Jen v noci se vždycky kolem 1 hod. vzbudíme a tak dvě hodiny v kuse řveme a řveme :cert:…a mamina chová a chová. Jo ještě cvičení po porodu, mám posilovnu každý den :mrgreen:. Ale přes den je to dokonalý :andel:, hlavně když přijde návštěva… :-), to bude myslím pěkně vyčůrané dítko :lol:.

No, u nás už je docela zataženo :-(, ale o víkendu má být pěkně. Tak doufám, že to vyjde, protože to už máme dovolenu krátkou procházku :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.3.11 11:07

A máš od doktorky kapky SAB SIMPLEX? Jsou na prdíky!!!!
Malej, když se mu třeba nedaří, tak ho zkusím položit jinak :nevim:
Tady už se to taky nějak kaboní! A to jsem šoupla prádlo ven! Kočár už mám taky nastartovanej, že odpoledne vyrazíme… :think:
Jinak Baru, prsní vložky rozhodně Chicco :pankac:
Ten zbytek :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Ale za zkoušku nic nedáš! Vypotřebovala jsem ty babylove doma, když nikam nechodím, ale musím je často měnit! Nejvyšší čas, že mi už to balení došlo! Prsa se mi nalívají jako hrom! Z jednoho mi táhá a z druhého to taky teče proudem! Furt střídám podprdy i trika :mrgreen:
Roztáhá mi ho vždycky, pak pustí a mlíko všade :lol:
Ale co, hlavně že teče!!!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
31.3.11 15:13

Ty kapky nemám, zatím jsem tu měla na návštěvě jen dětskou sestru, do poradny máme jít v úterý, tak se na to optám. Když jsem to říkala ještě doktorce v porodnici, tak mi povídá…no jo, to bývá, tak klubíčkujte. Tak klubíčkujeme, cvičíme nožičkama, já piju fenyklovej čaj, ale nemám pocit, že by to mělo nějaký velký efekt. Prostě skoro vždycky večer s tím má problém. Dokonce jsme už na radu koupili tu rektální rourku, tak ta asi jediná pomáhá :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.3.11 16:29

Tak ty kapičky Ti mudra určitě napíše! Dávají se dle potřeby! 10 kapek 3krát denně! My nakonec byli venku na prochajdě s jednou hodnou tetou! Kdysi jsme spolem pracovali :palec:
Dovezla Nám krásný-látkový metřík na zedˇ!!!
Trefa :dance:
Zrovna dnes mi jeden podobný na aukci končí, ale papírový! Látkový je lepčíííí!!!!!
My máme od mudry olivový olej na mastičkování, páč jsme mrnavý a hooodně ještě oschlí! Rybilku na prdelku a Jarich vodu na omývání obličeje! To jsem u prvního dítka neměla, ale vzhledem k tomu, že máme strašně tvrdou vodu a dost vysušuje, tak pusinku opravdu otírám jen tou Jarichkou!!!!
No a koupila jsem si líh na pupík, ale nebyl moc potřeba! Celý mi zůstal! Semtam ho ještě otřu, ale už je krásně zahojený!!!
Jaz. Kde jsi vlastně rodila? :mavam:

Příspěvek upraven 31.03.11 v 17:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
31.3.11 17:38

Děkuji za tip, hned jí řeknu…ještě musíme na vyšetření kyčlí, protože v porodnici to dělali jen v pondělí a ve čtvrtek po 13 hod. a tudíž na nás jaksi nevyšlo. Takže jsem dostala žádanku a zařiď si kde chceš :roll:. Já mám bepanthen, rybylka mi děsně smrdí :wink:. Rodila jsem ve fakultní nemocnici Brno-Bohunice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.3.11 17:48

Já tu mám též bepanthen i sudocrem!! Rybilku jsem si vzala tak nějak automaticky! Měla jsem ji i u prvního dítka! A mně nesmrdí :mrgreen: Hlavně, že je prdelka v pořádku! S těma kyčlema, to je vážně síla… :pocitac:
Nám to dělali v porodnici! Máme široké balení, ale není to žádná hrůza! Nedávám ho pořád a na noc vůbec! Na další kontrolu jdeme až po 6 týdnu!Už máme za sebou i kontrolu u děcké, hned po týdnu a půl kyla hore :mrgreen: !!! Já byla u mudry hned cestou z porodnice, jeli jsme v pátek, tak abych už měla věcičky z lékárny na víkend doma! A ještě abych nezapomněla! Ještě Nám napsala olejovou přísadu do koupele Linola Fett… Ta se vyplatí napsat! Normálně stojí 189,–kč. a pojištovna doplácí 168,–kč. Takže platíš jen 21,–kč. Miminko se v tom koupe-meje! Já teda vůbec nepoužívám mýdlo! Toto promastí i umyje! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
1.4.11 08:00

No vidím, že u vás je to s těmi doktory nějaké lepší :-). Já dostala zatím jen recept na Vigantol… :wink:. A to jsem byla celkem mile překvapená, že jsme to nemuseli celé platit, jen ten doplatek a až budeme mít RČ, tak jim ho přijít říct. Vigantol sice není žádná závratná položka, ale ono korunka sem a korunka tam a už se to pěkně sčítá…Ono je to vůbec celé dost na hlavu. Do 8 dnů mám dítě nahlásit na pojišťovnu, k tomu potřebuju rodný list, ten ale budu mít až za 15 dnů :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
1.4.11 08:14

Ty jo,tak to je docela na prd!My měli rodný list už 2 dny po porodu-středa i s rodným číslem-to koncové číslo se muselo hlásit v porodnici :palec: ,takže když jsme v pátek byli u dr.,tak už si Nás našla i v počálu!Napsala Nám na recepty akorát datum o den pozdější,abychom se ještě nekryli s porodnicí,když Nás v ten pátek propouštěla,tak ještě i ona mohla něco za pátek vykazovat!Ještě se dávají kapky KANAVIT,ale jen i kapka 1 za týden,takže to asi nevadí!Na pojištovně jsme už taky nahlášení!Do týdne mi měli poslat kartičku a furt nic :pocitac: !!!Ale budu tam mít ještě cestu ohledně přiznání-plateb,tak se poptám, kde to vázne! Do toho ještě to jejich stupidní sčítání lidu… Tam budu muset ještě Adámka někam připsat!!! Vůbec se mi do toho psaní nechce! :kytka:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
1.4.11 08:39

Hlásím, že u nás všechno v pohodě. Malý je zatím zlatíčko, buď pije nebo spí a občas zavrčí, když mu vypadne dudlík při usínání. A velký je úplně v pohodě, pořád chodí a Adámka pusinkuje a hladí.
Včera jsem byla celé odpo v práci dělat papíry a dneska ještě budu muset dodělávat. Je toho docela dost, ale zatím zvládáme.
Tak se mějte a já zas někdy nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
1.4.11 10:40

No jo, to víš…Brno :roll:. Matrikářka za mnou došla až v den propouštění z porodnice, takže žádný spěch…Ale sčítací komisařka tam byla nastoupená už 25. ráno. No fakt jsem na ni měla nějaké 4 hodiny po porodu náladu :cert:. Jinak dávku kanavitu jsme v porodnici dostaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
1.4.11 11:49

Tu dávku asi myslíš v té injekci, že?
To jo, to se dává!
No ono asi plátí: ..jiný kraj.., ..jiný mrav.. :-D

Dnes mi sestřenka dovezla, vypůjčila, toto lehátko:

http://www.biomamma.cz/…e-barvy.html

Akorát hrazdička se ulomila, což nevadí!
Dám tam tu, co máme doma! Už jsem tady na ni dávala odkaz :mrgreen: Šlo mi především o to lehátko!
Už ho peru!
Těším se jak malá až tam toho svého prdˇolku uložím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
1.4.11 13:14

Asi ano, dávali jí to zřejmě než mi ji přivezli na pokoj, ale bylo to napsané v propouštěcí zprávě…

Pěkné lehátko :-)…no já si tu zas vesele jezdím po bytě s kočárkem :mrgreen:, moc krásně houpe, Natálce se to též líbí… :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.4.11 13:00

Ahoj holky! Tak jsem se konečně taky dostala na net :lol: Nakonec jsem rodila přímo v den termínu! Malá bude asi puntičkář :-P Ten den 27.3 mi kolem jedné odpolko začaly zvláštní menstruační bolesti a byly co 20 min. zhruba, říkala jsem si, že to budou asi poslíčci, protože do té doby jsem nic podobného necítila. Ve 3 jsem šla ještě s manželem kouknout ven na fotbal jeho týmu, ale tam to nabralo docela grády a intervaly se zkracovaly, ale stále jsem nemohla uvěřit, že třeba rodím :huban: Když jsme před 6 přijeli domů, už jsem bolestí docela omdlívala a byly co 5-10 min. a švagrové, co byly u rodičů na návštěvě, mě informovaly, že rodím :mrgreen: Manžel mě v 18hod. dovezl do porodnice a malá byla ve 20:50 na světě!!Měla 3900G a 52 cm- pěkný macíček!Taky jsem měla velké šití a musela mít po porodu antibiotika. I když jsem věděla, že u tlačení musím mít zavřené oči, min. jednou jsem je otevřela a teď budu tak měsíc vypadat jako z hororu! Mám oči zalité krví a fakt to vypadá brutálně, ale stálo to za to. Doktor i asistentka byli skvělí. Vodu mi praskli v nem. až po několika kontrakcích a když dali oxytocinovou infuzi, šlo to jako po másle. Vytlačila jsem ji pomocí doktora, který mi „skákal“ po břiše a to až na 7. kontrakci zhruba…Prý byla na mě moc velká…Ale je to úžasné!!! Adélka je hodná, hezky papá, žáha nepálí, otoky jsou skoro pryč, kila jdou zatím dolů…Z 25kg nahoře už jen 11kg a jde to samo…Jsme prostě rodičové štěstím bez sebe!!!Asistentka po porodu říkala, že jsem předurčena rodit, když tak velké miminko jsem jako prvorodička porodila za necelé 3 hodinky…no, myslím, že dvě děti nám postačí :palec: Krásný den všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
4.4.11 13:01

Jazu, co prochajda? Malého už jsem dnes měla dopoledne na dvoře! Furt se to tam honí, tak abychom odpoledne neostrouhali… Mám 2 stříhání! Jsem hrozná! Trochu jsem si dala do pucu okna! Kdyby mě viděl doktor.. :pocitac:
Mějte se pohádkově!!!! :kytka:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí