Březen / Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
20.5.11 07:40

:kytka:
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…
Tohle jsem si našla já!
Cena nevím!
:?: :?: :?: :?:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
21.5.11 12:19

Ahoj holky, tak koukám že se tu řeší nosítka.Já jsem si koupila šátek, ze zkušeností těch co už mají větší dítka vím, že i když je dítko už poněkud těžší, tak šátek tolik nezatěžuje ramena. Manduca je ale dobrá,ještě jsem koukala na meitai liliputi nosítko. Co říkáte na počasí?Před 14 dny ještě mrzlo a teď tropy.Malej roste jako z vody, tímhle tempem mě za chvíli přeroste :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
21.5.11 21:43

No kamoška měla nosítko „Bondolino“ a byla s ním hodně spokojená. Teď si ho plánuji od ní půjčit. Mimi je v něm skoro jako v šátku, jen její Verča v šátku být nechtěla a v Bondolínu ano.
http://www.baby-eshop.cz/…mb_cmp=zbozi
D8 se tam připnout i ten vršek a pěkně drží i hlavičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
22.5.11 08:18

To nosítko meitai je taky napůl šátek :-D A je o dost levnější než manduca. Ale já mám teda šátek, tak doufám že se ho naučím vázat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
31.5.11 07:52

Teda koukám že to tady nějak umřelo, to vás dítka tak zaměstnávají? U nás pohodu narušilo to, že se nějak malej nemůže vykadit, sice prý kojené děti nemusí i 14 dní ale to si teda nedovedu představit jak by se chudáček svíjel. Jinak roste jako z vody a je čilej, šikovnej, pěkně drží hlavičku a má radost ze světa :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
31.5.11 08:15

Tak já se pořád nemohla rozhodnout, které nosítko pořídit…až jsem nakonec koupila šátek :lol:. A jsme s ním moc spokojené, náš malý klokan by se nejraději pořád nosil :-). Jinak nám teď dělají na domě zateplení a fasádu, tak jsme s malou přes den u našich, doma by toho asi moc nenaspala. Když jsem viděla to pracovní tempo, tak budeme myslím rádi, že to bude do zimy hotové :-?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.5.11 09:18

Mili, tak to si taky nedovedu představit! My včera kadili snad 5krát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já nosítko koupit chtěla, ale malej nějak nevyžaduje nošení! Pochová se a je spokojenej! Jen na mě už je docela těžkej…
Chodím sem skoro denně, ale sama se sebou si teda psaát nebudu :-P :-P
Musím k malému! Vložím fotku později!!!!
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.5.11 09:32
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.5.11 09:32
:srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.6.11 22:15

Krásná dítka :palec: Naše Adélka taky roste jako z vody, ve dvou měsících má 6700g!!! Doktorka má rekord u kojeného miminka 10kg v půl roce, tak se obávám, že Adélka ji ho pokoří! Ty jo, asi mám fakt to mlíko kvalitní :jazyk: Jinak taky kadí s přestávkama, jednou i pět dní…Já pořád sním o Manduce, ale nějak teď rospočet vázne, stěhujeme se do bytečku, tak je potřeba něco renovovat, ale těšíme se do svého. Tchán s tchýní jsou fajn, ale ženská potřebuje svou kuchyň a domácnost!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
11.6.11 09:57

lubenka pěknej prcek :-) to já sem fotky jen tak nedodám, nemám doma zatím internet tak se sem dostanu málokdy. Já mám doma šátek ale ještě jsem neměla čas se ho naučit vázat, budu na to muset vlítnout :lol: Manducu bych taky brala, ale ty prachy hold nejsou no :lol: Jináč nic nového, když jdeme někam ven tak si musím najít místečko na kojení, páč odstříkávat mi nejde ani odsávačkou, mám to hold nějaký rozbitý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
14.6.11 11:25

Holky, dáváte drobečkům čaj z láhve? Doktorka mi doporučila ve vedrech čaj po lžičkách nebo převařenou vodu, ale malá toho po lžičkách moc nevypije. Bojím se, aby po láhvi ještě chtěla prso, i když dneska už jsou ty flašky vymakané :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
14.6.11 11:29

Já čaj koupila, ale vzhledem k tomu, že nemáme dudlík, tak z flašky neumíme sát, ale něco si žmouláním do krku dopraví! Nic moc, ale třeba v autobuse, těsně před vystupováním ,stačí! Mně doktorka, když jsem jí řekla, že už mám čaj koupenej řekla-až od půl roku!Kojte, kojte, kojte! Já s Ní souhlasím, ale ne vždy jde koza vytáhnout a děcko teda řvát nenechám než najdu místo, kde nakrmit, byt' je to jen na žízen'!!!!!!!!!!!!!
:hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
14.6.11 11:37

To je pravda, že mlíko obsahuje dost vody, kterou miminko potřebuje…ale v těch vedrech se mi zdá, že je trochu vody navíc potřeba a já mám mlíko jak smetanu:-)No, asi budu pokračovat ve lžičkování:-)Děkuji za reakci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
14.6.11 11:42

Mylím, že lžičkovat nemusíš, ale pokud Vám to tak jde a lžičku Ti vezme pěkně.. Ale na cestách bych moc se lžičkou neuspěla, třeba v tom autobuse :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já si pořizuji odsávačku, plánuji jít na akci, tatínek dá mlíčko, ale určitě nebude lžičkovat :mrgreen: ! Bud' flaškou-hlad je hlad, tak si myslím, že si dá nebo stříkačkou z koutku do krku, tak jak to dělají v porodce! Vyzkoušíme, co bude lepší a pak natrénujeme! Výsledek sem písnu :palec:
:mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital