Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, tak jak to jde?U nás celkem dobré, malýmu začínají lézt zuby, takže koncert
a pořád v noci nespí dýl jak 5 hodin, nevím kdy ho to přejde.
Ahojenky,
jsme tady na diskusích noví…přestěhovali jsme se ze severní Moravy do Brna a já asi týden listuji po diskusích na emiminu.cz, abych mohla s někým pokecat…mám chlapečka - Honzíka, narodil se 24. 3. 2011, můžeme se k vám přidat!?
Milisek25: U nás bylo podezření na zoubky asi před měsícem (tři dny byl nesvůj, nervózní, strkal ruku stekle do pusinky, zvýšené teploty, menší průjem, atd.), ale nakonec z toho nic nebylo…
AndynkaK píše:
Ahojenky,jsme tady na diskusích noví…přestěhovali jsme se ze severní Moravy do Brna a já asi týden listuji po diskusích na emiminu.cz, abych mohla s někým pokecat…mám chlapečka - Honzíka, narodil se 24. 3. 2011, můžeme se k vám přidat!?
Milisek25: U nás bylo podezření na zoubky asi před měsícem (tři dny byl nesvůj, nervózní, strkal ruku stekle do pusinky, zvýšené teploty, menší průjem, atd.), ale nakonec z toho nic nebylo…
Ahoj
Já mám taky Honzíka
, narodil se 4.4. ikdyž jsem měla první termín už 23.3. ![]()
Tak to je fajne..
.měli jste v plánu i jiné chlapecké jméno nebo to byl od začátku 100% Honzula!?
AndynkaK píše:
Tak to je fajne...měli jste v plánu i jiné chlapecké jméno nebo to byl od začátku 100% Honzula!?
Já jsem chtěla Tibora,
ale přítel byl rozhodně proti.
Potom jsme se domluvili na Kubíkovi, ale zase jsem zjistila, že to znamená druhorozený.
Tak si přítel prosadil Honzu po dědovi.
Ale já si prej můžu vybrat jméno pro druhý, tak se moc těšim. ![]()
no já chtěla taky původně jiná jména…Robin, Patrik, Karel…a nevím co ještě jsme zvažovali, ale pak jsme si řekli tak a bude to Honzík a od začátku až do konce to zůstalo
No já mám slíbený, že příště to bude holčička, chtěla bych Kačku…ale kdo ví, jak to dopadne ![]()
AndynkaK píše:
no já chtěla taky původně jiná jména…Robin, Patrik, Karel…a nevím co ještě jsme zvažovali, ale pak jsme si řekli tak a bude to Honzík a od začátku až do konce to zůstaloNo já mám slíbený, že příště to bude holčička, chtěla bych Kačku…ale kdo ví, jak to dopadne
Tak holčičku bych chtěla Štěpánku nebo Marianku.
A kluka Tiborka nebo Mojmíra. ![]()
AndynkaK píše:
weruuunka: A za jak dlouho by jsi chtěla další!?
Tak za 5-6roků. Dřív asi ne. ![]()
weruuunka píše:AndynkaK píše:Tak za 5-6roků. Dřív asi ne.
Promiň, malej se mi probudil…No uvidíš, třeba změníš názor…já jsem si říkala tak za 3 roky…ale kdo ví…
AndynkaK píše:weruuunka píše:Promiň, malej se mi probudil…No uvidíš, třeba změníš názor…já jsem si říkala tak za 3 roky…ale kdo ví…AndynkaK píše:Tak za 5-6roků. Dřív asi ne.
Jako klidně bych brala dřív.
Ale partner mi moc teda spíš vůbec nepomáhá,
takže mít 2takhle malé děti, by bylo moc náročný.
![]()
weruuunka píše:Jako klidně bych brala dřív.
Tak to jo, to by teda bylo…mně momentálně úplně stačí ten můj malej rošťák a to je podstatě hodňoučkej, když si vzpomenu na jiné děti (né moje)…a partner se k malému má!?
lubenka píše:ANDY..
Já mám děti 5 a půl let od sebe!
A jak se mají k sobě!? někdy totiž přemýšlím jaký věkový rozdlíl u sourozenců je fajn…já jsem s bráchou od sebe 3,5 roku a myslím si, že jsme si rozuměli…ale ze ségrou jsem skoro o 18 (17,5)…
Tak zatím je to spíš o pozornosti! Štěpa bude mít příští měsíc 6 let a malej 5 měsíců! Posoudím až časem!