Březen / Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
6.8.11 13:20

ahoj holky, tak jak to jde?U nás celkem dobré, malýmu začínají lézt zuby, takže koncert :lol: a pořád v noci nespí dýl jak 5 hodin, nevím kdy ho to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
8.8.11 14:03

Ahojenky,

jsme tady na diskusích noví…přestěhovali jsme se ze severní Moravy do Brna a já asi týden listuji po diskusích na emiminu.cz, abych mohla s někým pokecat…mám chlapečka - Honzíka, narodil se 24. 3. 2011, můžeme se k vám přidat!?

Milisek25: U nás bylo podezření na zoubky asi před měsícem (tři dny byl nesvůj, nervózní, strkal ruku stekle do pusinky, zvýšené teploty, menší průjem, atd.), ale nakonec z toho nic nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
8.8.11 14:13
AndynkaK píše:
Ahojenky,

jsme tady na diskusích noví…přestěhovali jsme se ze severní Moravy do Brna a já asi týden listuji po diskusích na emiminu.cz, abych mohla s někým pokecat…mám chlapečka - Honzíka, narodil se 24. 3. 2011, můžeme se k vám přidat!?

Milisek25: U nás bylo podezření na zoubky asi před měsícem (tři dny byl nesvůj, nervózní, strkal ruku stekle do pusinky, zvýšené teploty, menší průjem, atd.), ale nakonec z toho nic nebylo…

Ahoj :mavam: Já mám taky Honzíka :mrgreen: , narodil se 4.4. ikdyž jsem měla první termín už 23.3. :lol:

• Citovat
  • Upravit
208
8.8.11 14:16

Tak to je fajne.. :lol: .měli jste v plánu i jiné chlapecké jméno nebo to byl od začátku 100% Honzula!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
8.8.11 14:18
AndynkaK píše:
Tak to je fajne.. :lol: .měli jste v plánu i jiné chlapecké jméno nebo to byl od začátku 100% Honzula!?

Já jsem chtěla Tibora, :lol: ale přítel byl rozhodně proti. :zed: Potom jsme se domluvili na Kubíkovi, ale zase jsem zjistila, že to znamená druhorozený. :roll: Tak si přítel prosadil Honzu po dědovi. :pocitac: :mrgreen: Ale já si prej můžu vybrat jméno pro druhý, tak se moc těšim. :lol:

• Citovat
  • Upravit
208
8.8.11 14:27

no já chtěla taky původně jiná jména…Robin, Patrik, Karel…a nevím co ještě jsme zvažovali, ale pak jsme si řekli tak a bude to Honzík a od začátku až do konce to zůstalo :) No já mám slíbený, že příště to bude holčička, chtěla bych Kačku…ale kdo ví, jak to dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
8.8.11 14:30
AndynkaK píše:
no já chtěla taky původně jiná jména…Robin, Patrik, Karel…a nevím co ještě jsme zvažovali, ale pak jsme si řekli tak a bude to Honzík a od začátku až do konce to zůstalo :) No já mám slíbený, že příště to bude holčička, chtěla bych Kačku…ale kdo ví, jak to dopadne :)

Tak holčičku bych chtěla Štěpánku nebo Marianku. :mrgreen: A kluka Tiborka nebo Mojmíra. :-P

• Citovat
  • Upravit
208
8.8.11 14:34

weruuunka: A za jak dlouho by jsi chtěla další!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
8.8.11 14:51
AndynkaK píše:

Tak za 5-6roků. Dřív asi ne. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
208
8.8.11 17:31
weruuunka píše:
AndynkaK píše:

Promiň, malej se mi probudil…No uvidíš, třeba změníš názor…já jsem si říkala tak za 3 roky…ale kdo ví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
8.8.11 17:56
AndynkaK píše:
weruuunka píše:
AndynkaK píše:
Promiň, malej se mi probudil…No uvidíš, třeba změníš názor…já jsem si říkala tak za 3 roky…ale kdo ví…

Jako klidně bych brala dřív. :mrgreen: Ale partner mi moc teda spíš vůbec nepomáhá, :cert: takže mít 2takhle malé děti, by bylo moc náročný. :zed: :-?

• Citovat
  • Upravit
208
8.8.11 20:43
weruuunka píše:
Jako klidně bych brala dřív. :mrgreen: Ale partner mi moc teda spíš vůbec nepomáhá, :cert: takže mít 2takhle malé děti, by bylo moc náročný. :zed: :-?

Tak to jo, to by teda bylo…mně momentálně úplně stačí ten můj malej rošťák a to je podstatě hodňoučkej, když si vzpomenu na jiné děti (né moje)…a partner se k malému má!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
8.8.11 20:53

:mavam: ANDY..
Já mám děti 5 a půl let od sebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
8.8.11 21:05
lubenka píše: :mavam: ANDY..
Já mám děti 5 a půl let od sebe!

A jak se mají k sobě!? někdy totiž přemýšlím jaký věkový rozdlíl u sourozenců je fajn…já jsem s bráchou od sebe 3,5 roku a myslím si, že jsme si rozuměli…ale ze ségrou jsem skoro o 18 (17,5)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
8.8.11 21:17

Tak zatím je to spíš o pozornosti! Štěpa bude mít příští měsíc 6 let a malej 5 měsíců! Posoudím až časem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí