Březen / Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
18.9.11 10:04

Ahoj, já už zkouším dávat zeleninku, ne že by mu to nějak extra šmakovalo, ale to půjde :mrgreen: Na bříško se mu zatím moc otáčet nechce, ale jinak sebou mrská až hrůza :mrgreen: No a uspávání je někdy boj, někdy pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.9.11 10:16

:mavam: :mavam: :mavam:
Nám jede cokoliv s mrkvičkou! Ted' dávám už s rýží a pak příjde na řadu špenát s bramborem a pomalinku začnu dělat už svoje papání :dance: :dance: :dance: :dance:
Protože už začneme do 14 dní i masenko!!
Pak až příjdou na řadu ovocné příkrmy!
Začnu banánem a zkusím mu z toho s nutrilonem udělat takovou kašičku :nevim:
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
19.9.11 10:04

Jo kde je mrkev, to je taky pohoda, protože mrkev je sladká, tak to zdlábne. A kupodivu mu chutná i pastiňák. Dávala jsem mu i hokaido, ale to mu jeden den tak jelo že mi to zdlábl málem i se sklínkou a když jsem mu to dávala podruhé, tak u toho chytl záchvat a musela jsem ho nakojit :D no jo chce to čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
19.9.11 10:22

Já, když krmím příkrmama, tak dám max 5 lžiček a pak až nakojím! Chci už oběd zařadit místo koja úplně! Do 14 dnů začnu dávat maso a pak se budu pokoušet zvykat na ovoce a do dalšího měsíce vyřadím bud' dopolední kojo nebo odpolední kojo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
19.9.11 14:47

To my už místo jednoho jídla dáváme zeleninku, ale neuspokojí ho to tak jako mlíko má potom dřív hlad. Ale je to výkon, začíná mu to jít docela dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
24.9.11 08:30

:mavam: Ahojda holky a miminka!
Co je s Váma?
Tady je mrtvo jak nikdy :nevim:
V pondělí valíme na, opožděnou, půlroční prohlídku a třetí Prevenar :srdce:
Máme novou pomůcku do vany, tak přidávám foto, ale vzhledem k tomu, že ještě nesedíme, tak ještě nepoužíváme, ale jsem dopředu připravení :mrgreen:
Mějte se pohádkově a písněte něco a vložte fotečky, at' vidíme, jak ty Vaše mimča už poporostly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
24.9.11 08:30

A ještě jedna LEPEK-NELEPEK :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
29.9.11 10:40

Ahojky, my jdeme na půlročku ve středu. Jinak není moc čas kdy sem zajít :D Počítač doma pořád nemám, takže nemůžu ani přidat fotečky :(Ale snad bude brzo líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
29.9.11 12:23

Ještě jsem zapomněla připsat, že už máme první zoubek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
29.9.11 14:35
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :hug: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.9.11 22:29

Ahoj holky! my jsme byli na půlroční prohlídce dnes a Adi má 8550g a 68cm, už tak nepřibírá…a začínáme s příkrmy. Vůbec jsem se do toho nehnala, ale zítra už jdu na nákup mrkvičky apod.:-)Chci se zeptat již zkušenějších, vaříte zeleninu v norm. kohoutkové vodě nebo v kojenecké? A prý je lepší mražená zelenina než kupovaná v marketech, nená urychlená a nemá tolik dusičnanů, dodržujete to? Chci pro mimi to nejlepší, ale zase nic se nemá přehánět, že? My jsme byly taky nějak krmené a nikdo asi kojeneckou vodu neřešil:-)no, ale jen se ptám…jinak super recetky jsou na www.maminkam.cz, tak mrkněte, kdo máte zájem…zamražujete si navařené jídlo?je to taky věda ty příkrmy, jo, to se to žilo jen s mlíčkem od maminky;-)my už máme zoubky dva, přidáváme fotečku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.9.11 22:34

Ještě jsem zapomněla dodat, že Adélka sedí bez opírání, občas se sice překlopí, ale málo. Doktorka sice nebyla nadšená, ale co nadělám, když už ležet v kočárku ani doma nechce, když zrovna nespí? Je to malé torpédo, všechno jí zajímá a vše by nejraději ochutnala, snad to krmení půjde hladce:-)mějte se krásně! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
30.9.11 07:20

My začali včera už s masem :palec:
Zatím kupuju, ale budu si do měsíce dělat sama a namražovat, když budu mít moc, nemám odhad! Zeleninu budu kupovat ne mraženou!
Adam se mi posazuje, ale nenechávám ho příliž dlouho a spíš chci, aby byl opřený, když už :nevim:
At' se pak nedivím až bude křivý jak paragraf :zed:
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.10.11 22:35

ahoj holky, s potřebou mrňousům vařit klesá váš čas na net? jojo,jen s kojením to byla balada:-) naše cácorka ani neumí pít z lahve, takže i večer, když je maminka po celém dni unavená, musí celou kašičku nasoukat lžičkou :roll: naštěstí adélce chutná, takže pusinku otevírá:-) jak vám jí vaše ratolesti?jaké dělají pokroky? Adi už jí maso se zeleninkou k obědu, svačinky má ovocné s piškoty, někdy mléčné, kojím vždycky ráno, přes den už jen občas, za to v noci se bud stále co 3 hodiny a saje…jsem zvědavá, kdy se dočnám toho zázraku, že bude spát celou noc. Myslela jsem, že to přijde s první kašičkou a ono prd:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
20.10.11 07:13

My teda doposud jen oběd a to masozeleninové příkrmy a včera jsem začala dávat odpoledne banán!
Pijeme z Avent'áckého hrníčku nebo spíš se snažíme a jde Nám to líp a líp :palec: DOPORUČUJI ****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí