Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, já už zkouším dávat zeleninku, ne že by mu to nějak extra šmakovalo, ale to půjde
Na bříško se mu zatím moc otáčet nechce, ale jinak sebou mrská až hrůza
No a uspávání je někdy boj, někdy pohoda.
![]()
Nám jede cokoliv s mrkvičkou! Ted' dávám už s rýží a pak příjde na řadu špenát s bramborem a pomalinku začnu dělat už svoje papání
![]()
Protože už začneme do 14 dní i masenko!!
Pak až příjdou na řadu ovocné příkrmy!
Začnu banánem a zkusím mu z toho s nutrilonem udělat takovou kašičku ![]()
![]()
Jo kde je mrkev, to je taky pohoda, protože mrkev je sladká, tak to zdlábne. A kupodivu mu chutná i pastiňák. Dávala jsem mu i hokaido, ale to mu jeden den tak jelo že mi to zdlábl málem i se sklínkou a když jsem mu to dávala podruhé, tak u toho chytl záchvat a musela jsem ho nakojit
no jo chce to čas…
Já, když krmím příkrmama, tak dám max 5 lžiček a pak až nakojím! Chci už oběd zařadit místo koja úplně! Do 14 dnů začnu dávat maso a pak se budu pokoušet zvykat na ovoce a do dalšího měsíce vyřadím bud' dopolední kojo nebo odpolední kojo ![]()
To my už místo jednoho jídla dáváme zeleninku, ale neuspokojí ho to tak jako mlíko má potom dřív hlad. Ale je to výkon, začíná mu to jít docela dobře ![]()
Ahojda holky a miminka!
Co je s Váma?
Tady je mrtvo jak nikdy ![]()
V pondělí valíme na, opožděnou, půlroční prohlídku a třetí Prevenar ![]()
Máme novou pomůcku do vany, tak přidávám foto, ale vzhledem k tomu, že ještě nesedíme, tak ještě nepoužíváme, ale jsem dopředu připravení ![]()
Mějte se pohádkově a písněte něco a vložte fotečky, at' vidíme, jak ty Vaše mimča už poporostly ![]()
Ahojky, my jdeme na půlročku ve středu. Jinak není moc čas kdy sem zajít
Počítač doma pořád nemám, takže nemůžu ani přidat fotečky
Ale snad bude brzo líp ![]()
Ahoj holky! my jsme byli na půlroční prohlídce dnes a Adi má 8550g a 68cm, už tak nepřibírá…a začínáme s příkrmy. Vůbec jsem se do toho nehnala, ale zítra už jdu na nákup mrkvičky apod.:-)Chci se zeptat již zkušenějších, vaříte zeleninu v norm. kohoutkové vodě nebo v kojenecké? A prý je lepší mražená zelenina než kupovaná v marketech, nená urychlená a nemá tolik dusičnanů, dodržujete to? Chci pro mimi to nejlepší, ale zase nic se nemá přehánět, že? My jsme byly taky nějak krmené a nikdo asi kojeneckou vodu neřešil:-)no, ale jen se ptám…jinak super recetky jsou na www.maminkam.cz, tak mrkněte, kdo máte zájem…zamražujete si navařené jídlo?je to taky věda ty příkrmy, jo, to se to žilo jen s mlíčkem od maminky;-)my už máme zoubky dva, přidáváme fotečku:-)
Ještě jsem zapomněla dodat, že Adélka sedí bez opírání, občas se sice překlopí, ale málo. Doktorka sice nebyla nadšená, ale co nadělám, když už ležet v kočárku ani doma nechce, když zrovna nespí? Je to malé torpédo, všechno jí zajímá a vše by nejraději ochutnala, snad to krmení půjde hladce:-)mějte se krásně! ![]()
My začali včera už s masem ![]()
Zatím kupuju, ale budu si do měsíce dělat sama a namražovat, když budu mít moc, nemám odhad! Zeleninu budu kupovat ne mraženou!
Adam se mi posazuje, ale nenechávám ho příliž dlouho a spíš chci, aby byl opřený, když už ![]()
At' se pak nedivím až bude křivý jak paragraf ![]()
![]()
ahoj holky, s potřebou mrňousům vařit klesá váš čas na net? jojo,jen s kojením to byla balada:-) naše cácorka ani neumí pít z lahve, takže i večer, když je maminka po celém dni unavená, musí celou kašičku nasoukat lžičkou
naštěstí adélce chutná, takže pusinku otevírá:-) jak vám jí vaše ratolesti?jaké dělají pokroky? Adi už jí maso se zeleninkou k obědu, svačinky má ovocné s piškoty, někdy mléčné, kojím vždycky ráno, přes den už jen občas, za to v noci se bud stále co 3 hodiny a saje…jsem zvědavá, kdy se dočnám toho zázraku, že bude spát celou noc. Myslela jsem, že to přijde s první kašičkou a ono prd:-)
My teda doposud jen oběd a to masozeleninové příkrmy a včera jsem začala dávat odpoledne banán!
Pijeme z Avent'áckého hrníčku nebo spíš se snažíme a jde Nám to líp a líp
DOPORUČUJI ****