Poradna duly
Jana Čurdová
To sis teda na sebe ušila bič ![]()
My zub žádnej, ale zlobí ho! Žádná hrůza! Dnes pádíme do pizzerky! Setěším ![]()
![]()
No jo, já vím
. Jenže co mám dělat, v kočáře řičí jak pavián…na to já tedy nemám nervy, nechat ji tam tak vyřvávat. Téda, to se máte…tak si to užijte
.
weruuunka píše:AndynkaK píše:Ahoj
Ahojenky,jsme tady na diskusích noví…přestěhovali jsme se ze severní Moravy do Brna a já asi týden listuji po diskusích na emiminu.cz, abych mohla s někým pokecat…mám chlapečka - Honzíka, narodil se 24. 3. 2011, můžeme se k vám přidat!?
Milisek25: U nás bylo podezření na zoubky asi před měsícem (tři dny byl nesvůj, nervózní, strkal ruku stekle do pusinky, zvýšené teploty, menší průjem, atd.), ale nakonec z toho nic nebylo…Já mám taky Honzíka
, narodil se 4.4. ikdyž jsem měla první termín už 23.3.
Ahojenky, já měla termín 18. a 25. 3. s tím, že 23.3. se nic nedělo a tak mně ve špitále objednali na 25. na kontrolu s tím, že když se přes víkend nic nestane, tak mně porod vyvolají v pondělí 28.3…no a nakonec mi 23.3. večer začali bolesti, nespala jsem a ráno v 7 hod. jsme rodili…o půl 10 hod. mě převezli z klasického porodu na sál a vytahovali Honzulu císařským řezem
P.S.:promiň, byla jsem bez netu! Zatím pá
Ahoj dámy, tak jsem konečně zase tu, bez netu je to hrozné. Malej byl ve středu na očkování a úplně jsem zírala jak měl bouřlivou reakci,první dvě mu nedělaly nic a teď pořád teplota a pláč. Ale snad už bude dobře. Zuby se pořád hlásí o slovo ale žádný se neukázal. Jinak můj cvalda má v 5 měsících 68,5 cm a váží rovných 8 kilo, to abych si na něj pořídila krosnu, nebo ho za chvíli do toho 4 patra nevytáhnu
Jináč mi to začíná být doma dlouhé, nejsem zvyklá být doma, Míša sice program zpestřuje, ale chtělo by to nějakou akcičku
Teď nastane pídění po zimní výbavě, přemýšlím do čeho investovat, když vím že mi ze všeho za chvíli vyroste.
To my jdem na kontrolu a očkování ve čtvrtek, tak se potom taky pochlubíme váhou a délkou
Já zatím zimní věci neřeším…bůhví,jak bude pak velkej (ať zae nenakoupím malý věcičky-počkám si)!
Ahoj holky, mám podobného cvaldu jako Milisek - v 5 měsících 67 cm a 8320g:-) Je to lepší než fitko!;-) Taky už nám raší dole dva zuby, ale nepláče, ani teploty zatím, tak snad to tak vydrží…Přes den spí dohromady tak max. 3 hoďky, ale večer usne kolem 8 a vzbudí se ráno v 7 s tím, že přes noc dvakrát kojím, zvykla jsem si a nevadí mi to:-)Naopak mi to vyhovuje, že nemusím nic připravovat…Tak se mějte, ať ratolesti dělají radost!
Ahojenky holky,
jak se máte!? My jsme se dneska poprvé otočili na bříško…mám z toho radost ![]()
V kontrole ve čtyřech měsících jsme měli 8,750kg a 68,5 cm a ve čtvrtek nás čeká další kontrola, tak vám pak napíšu, o kolik jsme větší
A máte pravdu, lepší, jak posilka - do 4. patra po schodech (nemáme výtah)..
Tak to naše malá je pořád drobek…64 cm a 6020 g
. Jelikož kočár stále nevzala na milost, tak jsem i ráda…i tak se už celkem pronese
. No sílím a sílím…
ještě tak chodit do posilovny, to tak
.
Jazune píše:
Tak to naše malá je pořád drobek…64 cm a 6020 g. Jelikož kočár stále nevzala na milost, tak jsem i ráda…i tak se už celkem pronese
. No sílím a sílím…
ještě tak chodit do posilovny, to tak
.
Malej měl období, že neusnul nikde jinde, krom v náručí…a při chůzi (nesměla jsem si sednout) a ještě jsem se musela pohupovat…připadala jsem si jak opice…po měsíci jsem to vzdala (usínal přes půl hoďky) a začala jsem ho uspávat v posteli s tím, že jsem si lehla k němu
a už usíná sám, jen u něj sedím ![]()
Tak to se máš
…u nás ani to nefunguje…spolehlivě funguje jen šátek a houpání na míči…
AndynkaK teda to je taky cvalda člověče, ty děti jsou teď jakýsi veliký nebo co.My právě taky bydlíme ve čtvrtým patře bez výtahu, takže dobrý no
S usínáním to máme jak kdy, ale většinou musím houpat. V kočárku teda usne téměř vždy a čím větší hrboly tím líp.
![]()
Ahoj holky, jen v rychlosti, protože mám zase angýnu!
My už se přetáčíme krásně i ze zad na břicho ![]()
Baštíme týden příkrmy
![]()
Všera jsem mu dala koštnout banán, ale nechutnal ![]()
Piškotek mu sem-tam dám do toho cucacího pytlíku a tím ho na chvilku zabavím
![]()
Pa-pá!!!!
![]()
Milisek25 píše:
AndynkaK teda to je taky cvalda člověče, ty děti jsou teď jakýsi veliký nebo co.My právě taky bydlíme ve čtvrtým patře bez výtahu, takže dobrý noS usínáním to máme jak kdy, ale většinou musím houpat. V kočárku teda usne téměř vždy a čím větší hrboly tím líp.
Ahojenky, jen v rychlosti, jsme stále u prarodičů…takže v 5,5 měsících máme 70,5 cm a 9,345 kg. Otáčíme se na bříško od úterka…i při jídle (se mně snaží rozčílit)..je mooc aktivní, když nemá
Zatím se mějte, pá
Teda Andy, to je pěkný cvalíček;-)Ale naše Adinka moc nepokulhává:-)S usínáním to máme tak, že když je unavená, tak usne spolehlivě na bříšku a když není, tak nijak neuspávám, chození ani pohupování neznám naštěstí. Večer usne u kojení. Ještě kojíte taky? Doktorka říkala, že jí to stačí a že jí nebudeme do půl roku zatěžovat ničím jiným a já jsem ráda, vyhovuje mi to. Sice nespíme celou noc v kuse, ale mamka si už zvykla;-) Taky si to maminkování tak užíváte? Já mám někdy pocit, že právě kvůli tomu jsem byla stvořena:-))))))
Ahoooj!
Já už 14 dní zkouším pár lžiček zeleninky a zítra máme půl roku a jsem na dobré cestě polední kojení nahradit plnohodnotným obýdkem ne ode mě
![]()
Mám velikého chlapáka a je vidět, že mu to svědčí!
![]()