Poradna duly
Jana Čurdová
Tak u nás se kupované nejí vůbec, jedině domácí…a to ještě jak co. Malá je pěkný rýpal…no po kom to asi má?
Hlavně to nesmí být pyré, to nesnáší, takže u nás už kousky…V noci se taky budí, většinou tak dvakrát.
Já už včera zkusila krupici
Štěpa měl, tak si dal i Adam! Za chvíli začneme už se sýrem! Kousky dáváme už dávno ![]()
Malej už zpucuje kde co
A v noci se semtam vzbudí s pláčem, ale stačí si loknout čaje a spí dál. Spát chodí tak kolem půl deváté a jí až kolem 4 ráno. Pak ještě na chvíli usne, ale většinou tak do 6 a konec
No hold vyspávání mi není souzeno ![]()
holky a jak jste na tom s pohybem u vašich zlatíček, ten náš lenoch ještě nemá ani náznak na lezení
malý je narozenej 2.dubna roste nám první zub, baští už na co příjde, válí sudy třeba po celým pokoji, hází pořád rukama, nohama (živej je dost), ale o lezení nemá zájem ![]()
Můj první syn nikdy nelezl a tadytento to bude mít stejně! Spíš se stavíme na nožky, takže už ani prdelku nemáme ![]()
no to je u nás uplně stejný, když ho mám u sebe na nohách, tak peruje a když ho chci z lehu přitáhnou hned si stoupá, místo toho aby si sednul
asi lezení vynecháme ![]()
Malej péruje na kolínkách, čekám že začne lézt každou chvíli. Ale zatím nesedí, nožky má takové vratké, ale jinak je to šídlo, když je na bříšku, tak mi „vytře“ vždycky celej pokoj, jak se plazí všude možně. A nic nenechá v klidu, všechno ho hrozně zajímá ![]()
M jsme úspěšní na nočníku! Včera se tam vykakal i vyčůral a dnes ráno taky! Ted' jenom čurčo, ale i tak
je to šikulka! Odchytáváme
a jsme úspěšní! Tak max 10 minut, víc tam nevydrží ![]()
![]()
lubenka píše:
M jsme úspěšní na nočníku! Včera se tam vykakal i vyčůral a dnes ráno taky! Ted' jenom čurčo, ale i takje to šikulka! Odchytáváme
a jsme úspěšní! Tak max 10 minut, víc tam nevydrží
![]()
![]()
![]()
no tak to jsi dobrá, to je sakra šikula… ![]()
Taky smekám! Adi se plazí po celém bytě, od včerejška si sama sedá a pak hned tleská, jak se jí to povedlo:-)Když vycení ty svoje 4 zuby, tak je k sežrání! Nočník asi dostane pod stromeček
Už se taky ráda staví, ale sama se ještě nevyškrábe. Holky, kdy se začínají dávat k obědu dva chody, polívka a hlavní jídlo? Jedlík je to dobrý…
Malej se začíná taky sám posazovat, i když to sezení není nic moc
Zuby pořád 2,jedlík je to teda velkej,ale jak kdy, někdy se nají málo, jindy by sněd mámu i tátu ![]()