Poradna duly
Jana Čurdová
![]()
Tak, kde to vázne, dámy? Já dnes ráno dobrala konečně antibiotika a začnu zase normálně žít! Šátek ani žádné nosítko, nakonec, nemám, není potřeba! To málo, co nosíme, ustojíme ![]()
Asi už Nás trápí zoubečky, furt si něco cpeme do pusinky a jinak ani večer neusneme! Obednala jsem si cucací sáček, který je od 6 měsíců na ovoce a tak! Mimčo si z něho vytáhne jen št'ávenku! Máme sice čas, ale dojde to až z USA, tak kdyby se něco pozdrželo! Stojí 250,– i s poštovným! Dá se koupit i u nás, ale jiná značka! Poradnu máme až 25.7. Mudra dovolenkuje! Už začnu kupovat plínky č. 4-PAMPERS máme!
To jsem zvědavá, kolik Nám naváží, ale Adámek je hubenější jak byl Štěpánek! Ale dlouhej je stejně jako pohádka!
Pac a pusu, mějte se žabky!
![]()
Tak to je dobře, že už jsi zdravá…
Cucací sáček?
Nemáš odkaz? To by mě docela zajímalo a slyším to prvně…
Já vzala tady od té pání
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ale vyrábí se i od Jané a ještě někdo…
Pohledám a hodím sem odkaz!
![]()
Chce to hledat a hledat a najdeš nejlevnější!
Já šla do toho Munchkinu!
Nemyslím si, že je až tak nutné tu sít'ku měnit ![]()
Vyzkouším a uvidím! Třeba tam budou pasovat ty náhradní za 60,– od Canpolu
![]()
Ty od Jané se mi zdají strašně drahé-platíš jistojistě značku ![]()
Ahoj holky, tak jak to jde? Malej je teď pořád protivnej, nevím co s ním je. Svádím to na počasí
Právě si vyplňuju žádost o rodičovský příspěvek a hrůza
A taky jsem dost unavená, moc jsem toho na dnešek nenaspala.
Ahoj holky, tak jak to jde? Malej je teď pořád protivnej, nevím co s ním je. Svádím to na počasí
Právě si vyplňuju žádost o rodičovský příspěvek a hrůza
A taky jsem dost unavená, moc jsem toho na dnešek nenaspala.
No já tu teď měla na tři dny tchýni, tak konečně si užívám trochu klidu…i malá se konečně vrací do svého normálního režimu
. V sobotu mě štípla nějaká potvora do kotníku…až jsem musela naklusat k doktorce, kotník mi děsně otekl a ta barva
. Tak jsem dostala mastičky a ještě roztok na obklady a už je to o hodně lepší, tak doufám, že to byla jen nějaká alergická reakce
.
No jinak z naší princezny se stává pěkný mamánek
. Byla jsem u té doktorky jen hodinu, ale to pak byl totální hysterický záchvat, byla úplně uplakaná
. Přitom byla s tátou, se kterým normálně vydrží úplně bez problému. A taky prý byla skoro celou dobu v pohodě, ale pak si asi usmyslela, že by chtěla mámu a ta hned nebyla po ruce, takže katastrofa. Až do večera se mě pak držela jako klíště…Já budu mít za chvíli svaly jak Rambo
.
To máme zmáknuté bravůrně, mám zkušenosti s prvním, takže zapojovat tatínka, co to jde! Pak se Ti to vrátí! Prcci už rozeznávají velmi dobře s kým jsou nejvíce! Od včera máme cucací sáček, tak jsem malému hned dala nekterýnku a ok! Myslím, že budeme spokojení! Na zoubenky mu to bude dělat určo dobře a opravdu jde jenom št'ávenka, tak jsem spokojená! V po. to řeknu mudře, uvidím zda mi to odsouhlasí nebo řekne, že něco uspěchávám! Osypky nemáme, tak snad ani ostatní ovoce nebude dělat promléma ![]()
Zítra zkusím meloun nebo jablíčko!
Mělo by to jít i na zeeninku-mrkrv, ale tu bych musela nastrouhat ![]()
No právě tatínek se od začátku zapojuje hodně…kromě krmení zvládá vše, malé se věnuje hodně, večer uspává a tak, nikdy nebyl problém…tak nevím
. Asi už toho na ni bylo ten den moc…Jen doufám, že si trochu zvykne i na babičky a nebude pořád tak jančit… ![]()
No z toho mamánkování mám taky strach, tatínek bývá dlouho v práci takže se s malým moc nevídá přez týden, takže se stává že u něj je nesvůj a u mě se pak uklidní. O babičce kterou vidí jednou za čas ani nemluvím. No uvidíme uvidíme.