Březen / Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
14.7.11 09:25

:kytka:
Tak, kde to vázne, dámy? Já dnes ráno dobrala konečně antibiotika a začnu zase normálně žít! Šátek ani žádné nosítko, nakonec, nemám, není potřeba! To málo, co nosíme, ustojíme :palec:
Asi už Nás trápí zoubečky, furt si něco cpeme do pusinky a jinak ani večer neusneme! Obednala jsem si cucací sáček, který je od 6 měsíců na ovoce a tak! Mimčo si z něho vytáhne jen št'ávenku! Máme sice čas, ale dojde to až z USA, tak kdyby se něco pozdrželo! Stojí 250,– i s poštovným! Dá se koupit i u nás, ale jiná značka! Poradnu máme až 25.7. Mudra dovolenkuje! Už začnu kupovat plínky č. 4-PAMPERS máme!
To jsem zvědavá, kolik Nám naváží, ale Adámek je hubenější jak byl Štěpánek! Ale dlouhej je stejně jako pohádka!
Pac a pusu, mějte se žabky!
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
15.7.11 06:50

Tak to je dobře, že už jsi zdravá…

Cucací sáček? 8-o Nemáš odkaz? To by mě docela zajímalo a slyším to prvně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
15.7.11 07:19

Já vzala tady od té pání
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Ale vyrábí se i od Jané a ještě někdo…
Pohledám a hodím sem odkaz!
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
15.7.11 08:35

Děkuji :-)…to vypadá zajímavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
15.7.11 08:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
15.7.11 08:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
15.7.11 08:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
15.7.11 08:51

Chce to hledat a hledat a najdeš nejlevnější!
Já šla do toho Munchkinu!
Nemyslím si, že je až tak nutné tu sít'ku měnit :nevim:
Vyzkouším a uvidím! Třeba tam budou pasovat ty náhradní za 60,– od Canpolu :nevim: :nevim:
Ty od Jané se mi zdají strašně drahé-platíš jistojistě značku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
20.7.11 11:43

Ahoj holky, tak jak to jde? Malej je teď pořád protivnej, nevím co s ním je. Svádím to na počasí :mrgreen: Právě si vyplňuju žádost o rodičovský příspěvek a hrůza :-D A taky jsem dost unavená, moc jsem toho na dnešek nenaspala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
20.7.11 11:43

Ahoj holky, tak jak to jde? Malej je teď pořád protivnej, nevím co s ním je. Svádím to na počasí :mrgreen: Právě si vyplňuju žádost o rodičovský příspěvek a hrůza :-D A taky jsem dost unavená, moc jsem toho na dnešek nenaspala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
21.7.11 08:11

No já tu teď měla na tři dny tchýni, tak konečně si užívám trochu klidu…i malá se konečně vrací do svého normálního režimu :wink:. V sobotu mě štípla nějaká potvora do kotníku…až jsem musela naklusat k doktorce, kotník mi děsně otekl a ta barva :roll:. Tak jsem dostala mastičky a ještě roztok na obklady a už je to o hodně lepší, tak doufám, že to byla jen nějaká alergická reakce :-?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
21.7.11 08:18

No jinak z naší princezny se stává pěkný mamánek :nevim:. Byla jsem u té doktorky jen hodinu, ale to pak byl totální hysterický záchvat, byla úplně uplakaná :cry:. Přitom byla s tátou, se kterým normálně vydrží úplně bez problému. A taky prý byla skoro celou dobu v pohodě, ale pak si asi usmyslela, že by chtěla mámu a ta hned nebyla po ruce, takže katastrofa. Až do večera se mě pak držela jako klíště…Já budu mít za chvíli svaly jak Rambo :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
21.7.11 09:03

To máme zmáknuté bravůrně, mám zkušenosti s prvním, takže zapojovat tatínka, co to jde! Pak se Ti to vrátí! Prcci už rozeznávají velmi dobře s kým jsou nejvíce! Od včera máme cucací sáček, tak jsem malému hned dala nekterýnku a ok! Myslím, že budeme spokojení! Na zoubenky mu to bude dělat určo dobře a opravdu jde jenom št'ávenka, tak jsem spokojená! V po. to řeknu mudře, uvidím zda mi to odsouhlasí nebo řekne, že něco uspěchávám! Osypky nemáme, tak snad ani ostatní ovoce nebude dělat promléma :mrgreen:
Zítra zkusím meloun nebo jablíčko!
Mělo by to jít i na zeeninku-mrkrv, ale tu bych musela nastrouhat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
21.7.11 09:53

No právě tatínek se od začátku zapojuje hodně…kromě krmení zvládá vše, malé se věnuje hodně, večer uspává a tak, nikdy nebyl problém…tak nevím :nevim:. Asi už toho na ni bylo ten den moc…Jen doufám, že si trochu zvykne i na babičky a nebude pořád tak jančit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
21.7.11 09:55

No z toho mamánkování mám taky strach, tatínek bývá dlouho v práci takže se s malým moc nevídá přez týden, takže se stává že u něj je nesvůj a u mě se pak uklidní. O babičce kterou vidí jednou za čas ani nemluvím. No uvidíme uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí