Březen / Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
14.6.11 12:42

Ok, děkuji…taky bych potřebovala nějaký oraz a s tím odstříkáním a podáním mlíčka tatínkem to není vůbec špatný nápad, proč mě to nenapadlo??? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
17.6.11 19:48

Já teda malýmu čajík dávám, ze začátku ho moc nechtěl, zato teď když jsou ty horka se v něm div neutopí :lol: a pije normálně z flašky a žádné problémy s kojením nemám.Spíš teď v těch horkách, nebo když je dusno, zataženo a pak zase slunečno a střídá se to tak během dne, tak mám problém, že malej nemůže usnout. Sice je unavený, ale neví jak by usnul, takže je protivný a nakonec doslova odpadne. Ale za 10 minut zase kouká do stropu. A to máme ještě celé léto před sebou, no potěž pánbůh teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
19.6.11 14:17

Ahoj holky, tady teda opravdu „chcíp pes“ :mrgreen:
My se máme dobře, dneska mám volnější den, protože jsem velkýho nechala včera u našich, tak jsem dodělávala nějaké resty - fotky a tak. ještě bych měla vytřít,ale to se mi moc nechce.
taky jsem se rozhodla, že začínám pořádně s hubnutím, obžerství omlouvané kojením už musí prostě skončit, nebo ty kila nezhubnu nikdy. tak jsem zvědavá, jak dlouho mi tohle předsevzetí vydrží :lol: :nevim:
taky se vám občas stává, že máte pocit,že toho máte tolik udělat a uklidit, že řadši utečete ven? nám se pořád někde něco válí a je nemožné, aby uklizeno vydrželo aspoň dvě hodiny. (když teda nepočítám přes noc)
příští týden jdem na tříměsíční prohlídku a na očko, tak jsem zvědavá, kolik váží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
19.6.11 14:20
Milisek25 píše:
Já teda malýmu čajík dávám, ze začátku ho moc nechtěl, zato teď když jsou ty horka se v něm div neutopí :lol: a pije normálně z flašky a žádné problémy s kojením nemám.Spíš teď v těch horkách, nebo když je dusno, zataženo a pak zase slunečno a střídá se to tak během dne, tak mám problém, že malej nemůže usnout. Sice je unavený, ale neví jak by usnul, takže je protivný a nakonec doslova odpadne. Ale za 10 minut zase kouká do stropu. A to máme ještě celé léto před sebou, no potěž pánbůh teda…

A kolik mu toho čaje dáváš? já zkoušela na dovče dávat vodu, když bylo horko, ale nechtěl pochopit, že to je jen na osvěžení a na napití a vypil by mi nejspíš celou flašku, tak jsem radši nakojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
4.7.11 17:04

Tak když vidím že si bere moc tak mu to vezmu, protože by pak nechtěl mlíko. A co jinak holky, co nóvého? Máme za sebou 3 měsíce, Míša je pěknej cvalík, měří 64 cm a váží 7050g. Po očkování byl pěkně protivnej a dva dny měl teplotu. Už se těším na další dávku :mrgreen: Holky nejste některá na facebooku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
4.7.11 18:10
Milisek25 píše:
Tak když vidím že si bere moc tak mu to vezmu, protože by pak nechtěl mlíko. A co jinak holky, co nóvého? Máme za sebou 3 měsíce, Míša je pěknej cvalík, měří 64 cm a váží 7050g. Po očkování byl pěkně protivnej a dva dny měl teplotu. Už se těším na další dávku :mrgreen: Holky nejste některá na facebooku?

Ahoj malýmu jsou dneska přesně 3měsíce, bříško nás už skoro nebolí. Před týdnem se naučil pást. V deseti týdnech měl 5470g a 67cm. 8-o Po očkování jsme měli taky teplotu, ale jenom jeden den a příští pátek jdeme znova na očkování. Já jsem na facebooku často. :palec: :-)

• Citovat
  • Upravit
2803
5.7.11 13:58

Tak děvčata já mám hnisavou angýnu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
5.7.11 20:54

Tak to fakt nezávidím. Hlavně ať jsi brzo v pořádku a aby to nechytili kluci.
Já mám zase manžela na týden pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.7.11 14:42

A co ostatní dítka ve třech měsících?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
7.7.11 15:31

Tak u nás čaj není moc v oblibě, tedy ten samotný čaj jí docela jede, ale nesnáší dudlíky, savičky a podobně, tváří se jako bych jí dala do pusinky ropuchu :-D …takže vše jedině lžičkou :-?. Navíc se jí v poslední době znelíbil kočárek a nechce v něm jezdit, řve klidně celou cestu jako pavián. Takže už ji obvykle dávám rovnou do šátku a je klid, malá je naprosto spokojená a celou cestu chrní :-).

Malá je tedy pořád drobek - má necelých 5 kilo, ale přibírá…sice na spodní hranici, ale přibírá stále, tak je to prý v pohodě.

U nás naštěstí očkování proběhlo v pohodě, žádná reakce…

Na facebooku jsem také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.7.11 16:13

To já když malýho dám do kočárku, tak prospí klidně celý odpoledne, vzbudí ho jenom hlad :-) A zaplať pánbůh začíná spát trochu dýl v noci, takže si ráno nepřipadám, jak kdyby mě někdo přejel náklaďákem :mrgreen: Doufám že co nevidět bude spinkat pěkně celou noc. Tak mi prozraďte jak vás tam najdu ať si můžu rozšířit repertoár přátel :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
7.7.11 21:15

Tak naše Adélka měla ve třech měsících 63cm a 7260 g, takže větší cvalíček než Milískův a to jen kojím:-) S kočárem to máme podobně jako Jazuna, nebaví ji to na zádech, ale v nosítku (koupila jsem nakonec tu Manducu) spí klidně i 4 hodiny a to chce běžně přes den pít zhruba co 2,5 hod. V noci je to prima, usne kolem 8, vzbudí se v 1, pak až třeba v 6 a v 8…dopoledne pak spí hoďku a odpolko 2,5 hoďky, začíná se ten režim hezky upravovat a zpravidelňovat:-)Po očkování taky neměla vůbec žádnou reakci…Kdy budete dávat náušničky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
8.7.11 07:14

Jo jo, taky už začínáme mít nějaký jakž takž režim :lol:. Večerní usínání je teda stále boj, ale už se nám podařilo posunout večerku z půl 11 na 9, tak to už je celkem dobrý :wink:. V noci se mi pak 1-2× budí na jídlo, ale to hned usne. Pak spí tak 2-3 hodiny dopoledne, odpoledne už nic, jedině v šátku. Ale teď už i v něm docela kouká :-D.

Jinak nejoblíbenější hračkou je u nás kolotoč, z toho je úplně unešená. A pak taky muchláček :-D, ten už dostává pěkně zabrat. Hlavně v kočárku…ale aspoň pak vztekle necupuje peřinku :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
8.7.11 07:17

Náušničky ještě nevím. Co jsem četla, tak by se měly dávat až po první hexavakcíně. Tak to už má. No příští týden jdeme do poradny a na očkování, tak se optám doktorky, jak by to viděla nejlépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
8.7.11 08:32

No já se snažím s režimem trochu pohnout, večer jí naposledy většinou o půl desáté, ale někdy se nezadaří, zvláště když jdeme někam na výlet a prospí celý odpoledne v kočárku :-D Přez den toho moc nenaspí pokud jsme doma, takže blbneme na dece s hrazdičkou a tak. Já taky jenom kojím a to dítko my tak přibírá. No snad se trochu vytáhne a nebude to takový bumbrdlík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí