Poradna duly
Jana Čurdová
Jaz, ono je to i u Nás! Stačí když mě jen slyší a je v pozoru! Ted' máme asi nejkritičtější okamžik ![]()
Taky u Vás tak chčije
![]()
Ahoj holky, dlouho jsem se tu nedostala, konečně jdeme do podnájmu a nebudeme muset bydlet v jednom pokoji u tchýně a tchána, tak byteček předěláváme, už se strašně těším!!! Ten cucací sáček je super nápad, vůbec jsem to neznala a hodně se mi to líbí, takže to asi určitě taky objednáme. Asi se u toho mimi dost pocintá, co? Ale nevadí, pračka pere a bryndáky taky jsou:-)Už máme 2 hexu dávno za sebou, takže v srpnu půjdeme na náušničky, nastřelit, to bude nejlepší. Taky už vaši prcci tak brebentí? Je to strašná sranda, jak je malá ukecaná:-)Žádná slova, ale ty pazvuky někdy:-)
U nás taky prší, je to děs
![]()
Já mám jenom hluboký, víš! Ale spíš se mi líbí casualplay s4!
Ten měla kámoška. To záleží, jestli máš raadši 4kolku nebo 3kolku. Já jsem s urbanem moc spokojená.
Potřebuji prostornej kočár! Malej je dlouej a spává na břichu i v kočáře!
Prostorný jsou sice teda oba, ale nepočítej, že by se ti v nějakom z nich vyspal na břiše. Nejdou úplně do lehu. ![]()
Ale jo, vyspí! Já měla i Štěpu břichospavého a vyspal se i ve sport'áku ![]()
Tak to je chudáčky lituju
Ono sice sporťák jde dát skoro do lehu, ale to skoro ještě pořád není leh a je to mírně zvýšený. Při představě, že by moje dítě bylo od pasu zalomené nahoru a mělo u toho spát…
Lubenko - ptala jsi se mudry, co říká na ty cucací pytlíky? Mě to totiž přijde strašně brzo, dávat malému ve 4 měsících něco jiného než mlíko, a obzvlášť kyselé šťávy z ovoce
S prvním jsem to jídlo brala strašně vážně, ale teď už mi to tak kritický nepřijde, taky už mám občas pocit, že bych mu dala něco líznout. Dneska se mi zrovna neskutečně sápal po hrnku s kojícím čajem.
Ale nic nedostal. Mám z toho prostě strach.
Jejda, to jsem nevěděla jde mutsyna tak málo do lehu! Tak to je pěkně na pendrek! To musí být příšerná poloha i na zádech! Já hluboký zatím prodávat nebudu, ale tak jsem si říkala, že už bych mohla, až začne malej sedět, zkusit sport'ák! Však v Něm nemusí spinkat, ale koukat po světě! Stejně asi vemu casuala s4! Viděla jsem ho ve skutečnosti a nepříjde mi pro leh na břiše málo položenej..
Mudře jsem nic neříkala a dávám zatím jen nektarínku-slad'ounkou a melouna-je taky sladkej a malému to šmakuje!
Stejnak by mi řekla až od půl roka, ale mně příjde líto, že je ted' sezona, vše čerstvé a musela bych čekat do září, kdy už je po sklizni ![]()
![]()
mutsina i casual jdou do „lehu“ nastejno. měla ho kamarádka, když jsme jezdili se staršíma, takže mám porovnání.
já s tím jídlem radši počkám do toho půl roku, ono mu nic neuteče. stejně se má začínat zeleninou, ta neni tak agresivní.
jak je u vás? u nás je taková hnusná zima, že se mi vůbec nechce nic dělat.
Ani nemluv! Tady mrholí, Adama mám venku pod stříškou! Budu muset se Štěpou začít něco hrát, protože se nudí!
Nám začínají zuby, takže Adámek žužlá úplně s potěšením a ulevuje se mu a já jsem v klidu! Osypat se neosypal a to hrozilo nejvíc! Pokud bych mrkev nastrouhala, tak by se dala v tom pytlíčku taky podávat! Rozhodně je to každého věc, kdy s čím začne! U Štěpu jsem začínala s mrkvičkou taky až od půl roku a u Adama tomu nebude jinak! Podle mě mu mlíčko stačí a to ovoce jsem vzala jako dobrý nápad na ty zoubky! Dávám mu jen jednou denně-kousíček a to odpoledne!
My už taky hráli - nejdřív člobrdo a teď pexeso. A odpo budem muset asi vyrazit ven. Teda jestli se to nezhorší. Teď jen tak minimálně mrholí, ale stejně to není nic příjemného. Ještě že jdu večer cvičit, tak aspoň vypadnu.
Jak vám teďka děti spí?
Přes den jak kdy! Ale poslední dny hodinu chrní, hodinu vzhůru a tak pořád dokola ![]()
Večerní usínání taky nic moc, ale přes noc je zlatel, jednou se budí na jídlo-žízen' a vstáváme tak v 6 ![]()
Pak ho ale za hodinu dám opět lehnout, takže v 9 už mívám uvařeno..
![]()
Holky pište, pište, pište!!!!!!!!!!!!! Nemáte o čem nebo snad si nenajdete ani dibek času na Nás ![]()
![]()