Poradna duly
Jana Čurdová
Odstříkávám odsávačkou, mám tu od Aventu. rukama by se mi do toho taky nechtělo, je to dost zdlouhavý.
ty nosítka si dobře rozmysli, já měla na Matese jedno od Chicca a nic moc - když ti v tom dítě usne, tak než ho vyšněruješ, tak se ti nasrané vzbudí a navíc je to dítě v klokance dost těžké a ani to asi nebude nic pohodlného - když jsem viděla, jak tam v tom je.
Ok! Na odsávačky se mrknu! Pak sem hodím nějaký odkaz na nějakou a řekneš mi jestli je dobrá! Snad to nějak nedrancuje prsa ![]()
Dnes jsme od 9 na procházce! Musela jsem ale jednou zastavit doma-asi žízen! Nechtělo se mi kojit u obchodu ![]()
Nevím jak to budu dělat v létě! Myslíte, že čajík a jak, flaškou-dudel nebo pítkem-Avent??? Ten jsem měla u staršího, ale ten čaj nechtěl a dávala jsem mu z toho až když už jsme nakojili jen kojeneckou, holou vodu
, tzn. v 9 měsících
![]()
![]()
mě teda kojení venku vůbec nevadí, akorát jsem zjistila, že asi nebudem zvládat jít mimo dům na odpolední procházku. Náš mladý pán se naučil kadit jednou denně a to právě po odpoledním kojení kolem páté hodiny a sprominutím se zesere tak, že jde pod vodu. tohle bych někde v kavárně likvidovat teda nechtěla. ![]()
Mně taky kojení venku nevadí, ale u Nás na dědině a u obchoda… To si raději sednu někam na mez! Jenomže domů jsem to měla pár kroků! Pro rohlíky jsem si zašla pak
!
Odsávačku mi nakonec vypůjčí kamarádka, tak uvidím, ona s ní byla spokojená víc jak s elektrickou! Dnes si poprvé v tomto roce ugrilujeme nebo alespon opečeme! ![]()
Pěknej den holky
a že bude ![]()
![]()
bara2 píše:
Odstříkávám odsávačkou, mám tu od Aventu. rukama by se mi do toho taky nechtělo, je to dost zdlouhavý.
ty nosítka si dobře rozmysli, já měla na Matese jedno od Chicca a nic moc - když ti v tom dítě usne, tak než ho vyšněruješ, tak se ti nasrané vzbudí a navíc je to dítě v klokance dost těžké a ani to asi nebude nic pohodlného - když jsem viděla, jak tam v tom je.
http://www.babyshop.cz/…eka-sklenena
Takovou budu mít!!! ![]()
Ahojky, tak jsem se sem konečně dostala. O Míšovi Vás už informovala ségruše, takže víte jak to probíhalo:) No Míša je zdravej, má se čile k světu, je to zlaté dítko, většinu dne prospinká. Kdyby mu to tak chtělo vydržet, vůbec bych se nezlobila
Prdy nás občas taky trápí, ale dá se to unést.
Lubenko - já teda s tímto typem odsávaček zkušenosti nemám, ale moje porodní asistentka mě od nich hooodně odrazovala a říkala tomuto typu odsávaček „kazikoz“. tak nevím, uvidíš, jak budeš spokojená.
Já nebudu odstříkávat pravidelně! Mám to kvůli tomu srazu! Abych se nemusela mordovat prstama ![]()
bara2 nosítka od Chica většinou za moc nestojí, dítě v tóm visí jak banán. Když už nosítko, tak nějaké kvalitní, u Chica platíš jenom za jméno.
jo, jo, millísku, máš pravdu. já ho dostala od manželovy babičky a je fakt k ničemu. Ale jinak na chicco nedám dopusti.
Ted mám půjčený od kamarádky elastický šátek a je to bomba! Malej se v tom pěkně vyprdí a vykrká a během chvilky usne, tak ho pak přendám do kočárku nebo do postýlky, přikryju šátkem a chrní dál. Fakt jsem moc spokojená, škoda, že jsem to neuplatňovala už s tím prvním.
Krásné velikonoční pondělí! ![]()
Chlapy už jsou od 8 v terénu! ![]()
Adámek pěkně chrupká!!! ![]()
Já si zatím uvařím ![]()
Mám zamčeno, byl tu akorát švagr se synovcem ![]()
Mějte se sluníčkově ![]()
Holky, co je s Váma? To Vás miminka tak zaneprázdn'ují
![]()
Podělte se o radostech, strastech… ![]()
At' můžu porovnat situaci u Nás ![]()
![]()
Tak naši malou docela trápí bolení bříška, zkoušíme všechno možné, ale výsledek nic moc…
. Ještě nejlíp funguje chování…no někdy ji až podezřívám, že ji kolikrát nic nebolí, ale chce se chovat
. Ovšem to je pěkný zápřah na moje záda. Jinak to bude evidentně malá cestovatelka, výlety (zejména autem) se jí moc líbí
.
Naši Adis taky občas trápí prdíky, ale není to nic neúnosného, docela pomůže, když jí dám ležet na bříško, často se pak hezky vyprdí. Jinak je to taky milovník jízdy v autě a v kočárku, vždycky spí jak andílek. Když jsem jednou nakupovala v Tescu, manžel musel jezdit autem půl hodiny po parkovišti, aby malá neřvala, jakmile se vypnul motor, spustila:-)Jinak si to první maminkovství náramně užívám, zatím žádné deprese, jen krásné pocity:-)Občas už v noci spí i 4 hodiny v kuse, ale dnes zase co dvě hodiny chtěla jíst, je to prostě savec:-)
Hezký den všem ![]()
Hoja ![]()
Já mám depku akorát z toho počasí tady! Budeme zavření doma-dnes ![]()
Zítra jedeme na kyčle! Snad dopadneme dobře a nebudeme muset už nabalovat! Vážíme skoro 5kg
!!! Takže taky savec jako blázen!!!!
Prdíme o 106, ale poloha na bříšku Nám pomáhá ![]()
![]()