Březen / Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
20.4.11 08:50

Odstříkávám odsávačkou, mám tu od Aventu. rukama by se mi do toho taky nechtělo, je to dost zdlouhavý.
ty nosítka si dobře rozmysli, já měla na Matese jedno od Chicca a nic moc - když ti v tom dítě usne, tak než ho vyšněruješ, tak se ti nasrané vzbudí a navíc je to dítě v klokance dost těžké a ani to asi nebude nic pohodlného - když jsem viděla, jak tam v tom je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
20.4.11 11:35

Ok! Na odsávačky se mrknu! Pak sem hodím nějaký odkaz na nějakou a řekneš mi jestli je dobrá! Snad to nějak nedrancuje prsa :mrgreen:
Dnes jsme od 9 na procházce! Musela jsem ale jednou zastavit doma-asi žízen! Nechtělo se mi kojit u obchodu 8-o
Nevím jak to budu dělat v létě! Myslíte, že čajík a jak, flaškou-dudel nebo pítkem-Avent??? Ten jsem měla u staršího, ale ten čaj nechtěl a dávala jsem mu z toho až když už jsme nakojili jen kojeneckou, holou vodu :lol: , tzn. v 9 měsících :nevim: :nevim:
:kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
20.4.11 21:20

mě teda kojení venku vůbec nevadí, akorát jsem zjistila, že asi nebudem zvládat jít mimo dům na odpolední procházku. Náš mladý pán se naučil kadit jednou denně a to právě po odpoledním kojení kolem páté hodiny a sprominutím se zesere tak, že jde pod vodu. tohle bych někde v kavárně likvidovat teda nechtěla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
21.4.11 07:39

Mně taky kojení venku nevadí, ale u Nás na dědině a u obchoda… To si raději sednu někam na mez! Jenomže domů jsem to měla pár kroků! Pro rohlíky jsem si zašla pak :mrgreen: !
Odsávačku mi nakonec vypůjčí kamarádka, tak uvidím, ona s ní byla spokojená víc jak s elektrickou! Dnes si poprvé v tomto roce ugrilujeme nebo alespon opečeme! :dance:
Pěknej den holky :kytka: a že bude :huban:
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
22.4.11 09:00
bara2 píše:
Odstříkávám odsávačkou, mám tu od Aventu. rukama by se mi do toho taky nechtělo, je to dost zdlouhavý.
ty nosítka si dobře rozmysli, já měla na Matese jedno od Chicca a nic moc - když ti v tom dítě usne, tak než ho vyšněruješ, tak se ti nasrané vzbudí a navíc je to dítě v klokance dost těžké a ani to asi nebude nic pohodlného - když jsem viděla, jak tam v tom je.

http://www.babyshop.cz/…eka-sklenena

Takovou budu mít!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
22.4.11 13:41

Ahojky, tak jsem se sem konečně dostala. O Míšovi Vás už informovala ségruše, takže víte jak to probíhalo:) No Míša je zdravej, má se čile k světu, je to zlaté dítko, většinu dne prospinká. Kdyby mu to tak chtělo vydržet, vůbec bych se nezlobila :lol: Prdy nás občas taky trápí, ale dá se to unést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
23.4.11 06:50

Lubenko - já teda s tímto typem odsávaček zkušenosti nemám, ale moje porodní asistentka mě od nich hooodně odrazovala a říkala tomuto typu odsávaček „kazikoz“. tak nevím, uvidíš, jak budeš spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
23.4.11 15:20

Já nebudu odstříkávat pravidelně! Mám to kvůli tomu srazu! Abych se nemusela mordovat prstama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.4.11 11:39

bara2 nosítka od Chica většinou za moc nestojí, dítě v tóm visí jak banán. Když už nosítko, tak nějaké kvalitní, u Chica platíš jenom za jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
25.4.11 06:38

jo, jo, millísku, máš pravdu. já ho dostala od manželovy babičky a je fakt k ničemu. Ale jinak na chicco nedám dopusti.
Ted mám půjčený od kamarádky elastický šátek a je to bomba! Malej se v tom pěkně vyprdí a vykrká a během chvilky usne, tak ho pak přendám do kočárku nebo do postýlky, přikryju šátkem a chrní dál. Fakt jsem moc spokojená, škoda, že jsem to neuplatňovala už s tím prvním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
25.4.11 09:31

Krásné velikonoční pondělí! :kytka:
Chlapy už jsou od 8 v terénu! :palec:
Adámek pěkně chrupká!!! :dance:
Já si zatím uvařím :lol:
Mám zamčeno, byl tu akorát švagr se synovcem :srdce:
Mějte se sluníčkově :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
28.4.11 08:29

Holky, co je s Váma? To Vás miminka tak zaneprázdn'ují :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Podělte se o radostech, strastech… :hug:
At' můžu porovnat situaci u Nás :-D
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
2.5.11 12:06

Tak naši malou docela trápí bolení bříška, zkoušíme všechno možné, ale výsledek nic moc… :-(. Ještě nejlíp funguje chování…no někdy ji až podezřívám, že ji kolikrát nic nebolí, ale chce se chovat :-). Ovšem to je pěkný zápřah na moje záda. Jinak to bude evidentně malá cestovatelka, výlety (zejména autem) se jí moc líbí :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.5.11 11:07

Naši Adis taky občas trápí prdíky, ale není to nic neúnosného, docela pomůže, když jí dám ležet na bříško, často se pak hezky vyprdí. Jinak je to taky milovník jízdy v autě a v kočárku, vždycky spí jak andílek. Když jsem jednou nakupovala v Tescu, manžel musel jezdit autem půl hodiny po parkovišti, aby malá neřvala, jakmile se vypnul motor, spustila:-)Jinak si to první maminkovství náramně užívám, zatím žádné deprese, jen krásné pocity:-)Občas už v noci spí i 4 hodiny v kuse, ale dnes zase co dvě hodiny chtěla jíst, je to prostě savec:-)
Hezký den všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
3.5.11 11:33

Hoja :kytka:
Já mám depku akorát z toho počasí tady! Budeme zavření doma-dnes :pocitac:
Zítra jedeme na kyčle! Snad dopadneme dobře a nebudeme muset už nabalovat! Vážíme skoro 5kg :mrgreen: !!! Takže taky savec jako blázen!!!!
Prdíme o 106, ale poloha na bříšku Nám pomáhá :palec:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí