Poradna duly
Jana Čurdová
weruuunka píše:
Ahoj holky, tak jsem konečně z porodnice doma. V pondělí 4.4. mi v jednu praskla voda a v 5:05 se narodil Honzík. Měřil 50cm a vážil 3170g. Porod byl taková rychlovka, že mě skoro nic nebolelo a ani tatínek nestihl přijet.
http://liberecky.denik.cz/…0110408.html
VÍTEJ MEZI MAMINKY ![]()
Dobré ránko všem!
Jak válčíte?
Já jsem dnes od 4 vzhůru!
Malej se pokadil a pak při přebalování se probral a pak ne a ne zabrat, ale nenaříkal!
Začíná kolem sebe koukat víc a víc ![]()
Myslím, že už to začne být trošililinku zajímavější ![]()
Dudlík stále nemáme!
![]()
Zdravím vespolek! Naše malá taky začíná více koukat kolem sebe a v noci má interval cca dvouhodinový, kdy ne a ne usnout a ne a ne se dokojit…Docela zabíračka, ale musíme vydržet, p. doktorka říkala, že se intevaly na kojení upraví až po těch 6 týdnech a když má hlad, tak dát napapat, tak pak uvidíme. Jinak je to žrout a hezky přibírá…Blahopřeji k dalšímu miminku! Jsou to pokládky ![]()
Tak naše zlatíčko se někdy vzbudí i jen jednou za noc, jindy co dvě hoďky
. Vstáváme pravidelně v pět a to pak hupky dupky k nám do postele
, to ji tatínek naučil moc pěkně
. Ale aspoň tak ještě do 7 vydrží
.
Tak malá občas dudlík má, když fakt hodně řve, přece jen ji to trošku uklidní. A až se zklidní, tak ho většinou vyplivne…
Tady se rozpršelo
Suším doma
To bude zase den! Dnes dělám bramboráky, jdu na to dokud spíme ![]()
![]()
ahoj holky ![]()
dne 12.4 v 9:12 se narodil Tadeášek…
mel 3100 a 47 cm
narodil se ve 38 tt…
cisarskym rezem !
jinak jsem zacala mit v porodnici uz depku ! denne tak 3 hodky spanku a porad nekdo otravoval…vcera nas pustil doktor domu ale zitra musime znovu na kontrolu do porodnice (malej ma zloutenku) tak snad tam zase nezustanem. jinak je strasne hodnej,porad spinka a zatim vubec neplace
![]()
To je prima
Blahopřeji ke krásnému miminku! At´ jste hlavně zdraví a spokojení ![]()
![]()
![]()
Taky se přidávám ke gratulaci.
Jak se všechny máte? U nás všechno ok, malej je zlatej, ale občas ho trápí prdíky. musím zajít do lékarny na nějaké ty kapičky. jsem s tím hrozná, nějak mi nejde si odpustit jídlo a pořádně nevim, co bych mohla a nemohla, takže se bude se mnou muset potrápit. Dáváte taky dětem něco na bříško?
Sab simplex kapky! Mám je napsané od mudry!!! Je toho ale spousta! Stačí jít sem na diskuzy o kapkách ![]()
Už máme měsíc a stále bez dudlíku! To už ani nemá cenu ani dávat
!!!
Prdíky míváme, ale nijak nepláčeme, prostě prdíme a kadíme
![]()
![]()
Taky máme sab simplex…ale uvažujeme o těch probiotických kapkách, jen ta cena
. Ale zase pokud to pomůže, malá na to bříško hodně trpí. Jinak malá za dva týdny povyrostla o 3 cm a pořád mi teď řve hlady…tak jsme dnes na radu paní doktorky zakoupily Nutrilon na případné dokrmení a pro mě Gravimilk, který mi teda vůbec nechutná, ale co bych pro bobíška neudělala…
já nakonec koupila Infacol a dobrý. V noci úplně klid. A probiotika dávám taky - ty kapsličky pro děti od Svissu, odstříkám mlíko, rozpustim to v tom a dám přes stříkačku.
My budem převažovat v pátek, tak jsem teda dost zvědavá,protože se mi zdá, že dost ztěžknul…
Máte někdo na nošení šátek?
Infacol mi něco říká o těch Svissu slyším poprvé! Kdyby nastal problém i u Nás, tak mám alespon typa!! ![]()
Jak odstříkáváš? Já odsávačku nemám a prstama se mi do toho teda nechce
! Máš nějakou spešl stříkačku? Máme totiž 21.5. sraz ze základky
, tak už přemýšlím! Nemám ani zkušenosti s usklad'nováním mlíčka! Ale nic to nebude, že? Prostě si do jedné flaštičky postupně odstříkáváš a dáváš na mražák, ne! Pak se to ohřívá asi v teplé vodě, že? Šátek nemám, ale dívám se po těch klokankách! Strašně rychle rosteme, tak abychom, než zase něco vyberu
, se pak do ní vešli ![]()
![]()
Ahoj holky, tak jsem konečně z porodnice doma. V pondělí 4.4. mi v jednu praskla voda a v 5:05 se narodil Honzík. Měřil 50cm a vážil 3170g. Porod byl taková rychlovka, že mě skoro nic nebolelo a ani tatínek nestihl přijet.
http://liberecky.denik.cz/…0110408.html