Březen / Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
208
9.8.11 08:08
lubenka píše:
Tak zatím je to spíš o pozornosti! Štěpa bude mít příští měsíc 6 let a malej 5 měsíců! Posoudím až časem!

To jo…já jsem na trnit, když ségra (7 let) s malým něco vymýšlí…teď už to není tak časté, když už u nich nejsme (jezdíme k nim ale často - sever Moravy)…někdy se chová velmi zodpovědně, a pak najednou začne divočit…ale je fakt, že když ji člověk zapojil, tak to bylo příjemné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.8.11 08:17

Je to na pováženou! Ale já hned Štěpu, že musí opatrně! Neteř má 9 a půl, tak ta je s tím starším a synovec má 3 a něco, tak ten snad bude blíž k tomu mému mladšímu! Máme děti se ségrou ob :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak alespon' ty jdou k sobě věkem blíž! Krom toho od sebe bydlíme ob 3 domy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zrovna tam Štěpa nocuje :palec: :palec: :palec:
Už hned ráno mi psali z facu :-D
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
9.8.11 08:28

Nemáte někdo zkušenosti s kapičkama do očiček, který jsou dobrý a mohl by je i 4 měsíční prcek!? Díky předem za typy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
9.8.11 08:29
lubenka píše:
Je to na pováženou! Ale já hned Štěpu, že musí opatrně! Neteř má 9 a půl, tak ta je s tím starším a synovec má 3 a něco, tak ten snad bude blíž k tomu mému mladšímu! Máme děti se ségrou ob :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak alespon' ty jdou k sobě věkem blíž! Krom toho od sebe bydlíme ob 3 domy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zrovna tam Štěpa nocuje :palec: :palec: :palec:
Už hned ráno mi psali z facu :-D :mavam:

Tak to máš dobrý…já nemám ani komu prcka na chvilec svěřit, když bych potřebovala něco na rychlo vyřídit..max. manželovi a ten je v práci…všichni známí i rodina na Severu…bohužel..tiše „závidím“ :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.8.11 08:35

Já neporadím, nikdy jsem nic nekapala ani jednomu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
9.8.11 08:40
AndynkaK píše:
Nemáte někdo zkušenosti s kapičkama do očiček, který jsou dobrý a mohl by je i 4 měsíční prcek!? Díky předem za typy!

Co třeba Omisan http://www.docsimon.cz/…a-deti-50-ml :palec: a taky myslim, že Ophthalmo Septonex. :think:

• Citovat
  • Upravit
208
9.8.11 14:58
weruuunka píše:
AndynkaK píše:
Nemáte někdo zkušenosti s kapičkama do očiček, který jsou dobrý a mohl by je i 4 měsíční prcek!? Díky předem za typy!
Co třeba Omisan http://www.docsimon.cz/…a-deti-50-ml :palec: a taky myslim, že Ophthalmo Septonex. :think:

+ Lubenka

Děkuji holky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
12.8.11 13:51

Co jééééééééééééééé?
Kde jstéééééééééééééééééééééééééé?
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
12.8.11 13:57
lubenka píše:
Co jééééééééééééééé?
Kde jstéééééééééééééééééééééééééé? :hug:

Já jsem tady. :mavam: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2803
12.8.11 13:58

A jak se vede? :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
12.8.11 14:04
lubenka píše:
A jak se vede? :huban:

Malýmu rostou zubyska, takže celý den řve, řve a řve. :zed: :zed: :zed: Naštěstí v noci spí. :dance:

• Citovat
  • Upravit
2803
12.8.11 14:50

Nás taky zlobí, ale venku ještě není! Spí dobře, ale neví, co by si do té své papuli nacpal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
15.8.11 10:36

Ahojenky, my už máme dva…před dvěma dny jsme to zjistili… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
15.8.11 11:51

My nic, ale už to dlouho trvat nebude! Jak se jináč máte? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
17.8.11 09:09

Ahoj, my se máme dobře :-). Taky už máme dva zuby :-). Jinak je to stále moje malé klíšťátko, kočár pořád nic a tak nosím a nosím…zlatý šátek :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí