Poradna duly
Jana Čurdová
Teda, ty na ty angíny trpíš…
…tak ať jsi brzy zdravá. Já zas dnes byla u doktora, mám pásový opar, sotva lezu…tož to je taky moc veselé
.
20 let jsem měla pokoj a ted' to nějak chytám po 2 měsících pravidelně, když to nejmín' potřebuju
![]()
![]()
Nazdárek, tak jak vám ty ratolesti roustou?My teď máme takové řvací období, když se malej rozjede tak neví kdy přestat.Zvlášť v noci je to zábava:-D Zdraví nám zaplaťpánbůh zatím slouží. Jsem ráda že na to, že je listopad je pořád hezky. Akorád bych potřebovala aspoň den relaxu bez dítěte ![]()
Ahoj Holky, naše Adi taky občas v noci řve, vzbudí se a není k utišení, ani prso občas nepomůže, tak nevím, zda to svést na zuby, už jí vykoukly totiž i horní dva. Jinak se budí na krmení v noci co dvě hodiny, jsem zvědavá, kdy se poprvé vyspím celou noc.Ani kaše na noc nepomáhá, asi je to zvyk, ale naštěstí se nají a zase spí. V kočárku se jí taky líbí, ale manducu si oblíbila a je v ní nejspokojenější, ale mamince se těch 9 kilo už hůře nosí, nechápu, jak jsem mohla tahat těch 25 kilo, co jsem v těhotenství přibrala! Naštěstí je to vše dole a ještě něco navíc
Ale u druhého mimi to bude horší, co?Ale tak pět let si dám od těhulkování pauzu, teda chtěla bych:-)Kdy začnete dávat rohlík do ruky? Jinak takly už péruje na kolínkách, takže očekáváme lození každým dnem a taky nevím, jaké domácí práce s ní doma udělám, je to torpédo na entou!
Přeji brzské uzdravení z angíny! ![]()
NAZDÁREK!
Já rohlík dala už někdy kolem půl roka nebo i dřív!
Dneska máme rekord ve vstávání 3:30 ![]()
Ale taky včera usnul už v 6 večer, peotože celé odpoledne nespa! Byli tady děti a klid žádný a venku je uý o půl 5 tma a top jsem ho teda v kočáře po tmě trápit nechtěla ![]()
Dneska peču kuřecí kytky, takže nemusím trčet u plotny ![]()
Odpoledne vyrazíme k ségře, je sama s dětma, švagr má víkend denní!
No a večer k Nám půjde na noc neteř ![]()
To zase bude bordel snad všude!
Taky bychom měli jít pouštět draka, ale nějak se to nedaří! Včera nejdřív foukalo, pak zase ne a pak se setmělo a měli jsme po prdeli ![]()
Pá a pište víc! JE TO TU STÁÁÁÁŠNĚ MRTVÉ! Vím, že času už tolik není, ale já mám děti 2, do toho angínu, domácnost, ještě si přivydělávám, ale čas si sem sednou a kouknout najdu vždy ![]()
![]()
Já malé taky už rohlík dávám, je z něj úplně unešená
. U nás se naštěstí řádí jen přes den, v noci ten náš ďáblík spí…tedy 1-2 x se probudí, ale to se jen napije a chrní dál
, takže pohoda. Jinak teda už to začíná být s tím naším mamánkem lepší…v pátek vydržela hoďku a půl jen s babičkou a vůbec neřvala
. A protože teď malou nemůžu nosit v šátku, tak jsem ji musela naložit do kočáru a dokonce vydržela 15 minutovou procházku
. No v našem případě úspěch
.
![]()
My drandíme furt! Nedovedu si vůbec představit nosit 9ti kilové děcko ![]()
![]()
Malej je naštěstí v kočárku spokojenej:-)Rohlík mu dávám, pěkně si s ním hraje:D Něco i dožužlá,rozdrobí všude možně a pak zahodí:D To já bych to druhé dítko chtěla zvládnout dřív, mám mateřskou na 2 roky a jelikož nevím co pak s malým, druhá mateřská by byla ideální řešení ![]()
Ahojky mamči moc vás zdravím jak se vám daří:-)?Mám malého beránka dubnového narozeného 6.4.2011 …Teď je nám 7 měsíců zoubečky ještě nemáme jak ste na to vy?Mám docela teď velikou radost protože malej mi začal konečně papat zeleninku dělám mu domácí polévky ty kupované rozmixované my vůbec nechce papat..Jak ste na tom vy s papáním:-)?:-)
To naše dítko zase ze začátku chtělo jenom ty kupované, to co jsem uvařila já nechtěl vůbec. Ale teď baští až se mu dělají boule za ušima. Jinak vše při starém, zuby dva, nesedí a péruje na kolínkách ![]()
My máme zuby 4 - 2 nahoře, 2 dole a baštíme rádi i kupované i vařené, jogurt už taky. Adi sedí a začíná se plazit, na kolínkách taky péruje. Co se objevilo nově, je obrovská závislost na tatínkovi! Jako bych ani nebyla její matka! Co manžel příjde z práce, tak se ho chytne a nechce pustit, když ji vezmu, že ji jdu koupat, tak se vzpíná a brečí, co jsem jí to udělala! No chápete to? V téměř 8 měsících??? Spí vám děti celou noc? Já už vyzkoušela vše! Přepasírované vločky se sunarem, krupičku se sunarem, ty kašičky na noc a nic nezabírá! A to můžu být ještě ráda, když se budí co tři hodiny, občas to bylo i hodinu a s brekem, to se asi tlačily zuby…Vždycky se lačně chytne prsu a saje, až z toho pak zase na tři hodiny usne. Nevím, kdy se vyspím celou noc v kuse…
![]()
My dnes jedli o půlnoci a pak ž v 6, když jsme vstávali ![]()
Snad už Nám to vydrží ![]()