Březen / Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
24.1.12 14:20

:mavam:
My jsme marod! V neděli jsem, s malým, jela raději i na pohotovost, protože měl 40,2 po odečtu a ne a ne to srazit! Ani zábal nezabral! Ten mi celej zmodral, měl zimnici jako blázen a jak naříkal!
Zápal plic vyloučili, moč ok, krev ok, ještě jedna krev a pak se uvidí! Má málo železa! Já ho beru, tak třeba tím, že ještě kojím se do Něj nějaké dostane :nevim:
Je zasoplený, zahleněný, pokašlavá…
Včera zase kolem 40, ale šlo to dolů! To jsem zvědavá, co Nás čeká dnes večer..
Celej den polehává! Spal i skoro 3 hodiny v kuse! Neteplotuje, ale i tak ráno čípek dostal! Jí, pije, tak to je pozitivum :palec:
:*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
30.1.12 13:07

No my jsme hráli poslední dobou dost oblíbenou hru „blije celá rodina“ a řeknu vám teda nic moc :mrgreen: takhle jsem malýho ještě neviděla, bylo mi ho chudáčka líto.No to už je snad dobrý,akorát máme problém se spaním v noci, každou chvíli vzhůru, řev jak kdyby ho mučili, hrůza.Ráno koukám jak sůva, synáček si to dospí v polední siestě. Asi to dělají zuby, nevím, jsem bezradná. Už jsem zoušela večer dávat různá jídla, jestli není hladový, ale ať mu dám cokoliv, je protiva. Kojení z toho vychází furt nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.1.12 07:16

Ahoj! No to asi budou zoubky! Zase to přejde! My to měli jeden čas taky tak! Co 2 hodiny up :zed:
V podstatě se mi v noci na pití budí pořád, ale pak zase hned chrní! No a už dobré 2 dny mi spí přes den tak 2 krát po půlhodině :zed: :zed: :zed:
Moooc toho udělám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak nedělám skoro nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
15.2.12 14:35

já na to prdím,pro spokojené dítě je důležitá spokojená maminka a ne vyšůrovanej byt :mrgreen: teď máme úžasnou rýmu, odsávání soplíků je něco jako vražda, malej tak rozhodně řve :mrgreen: :mrgreen: jinak se mi za :mrgreen: číná dítě stavět, ale chodit se mu nechce, prý se nachodí ještě dost :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
15.2.12 22:31

My chodíme za takovým tím chodítkem z Tesca :nevim: Jde mu to! Jinak má lufta a taky se sichruje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
27.2.12 12:15

Ahoj holky, malá má odvčerejška horečky,ale ani kašel,ani rýmu,tak má doktorka podezření na 6.nemoc,no,uvidíme. Jinak už nekojím,na Štědrý večer mi dala dárek a prospala poprvé celou noc a od té doby nekojím,už jsem toho ani moc neměla a chudáčky prsa,ještě se z toho nevzpamatovaly:-)Stím buzením v noci to máme podobně.Tak zhruba 2× se probudí a jen chce k nám do postele(to s náma nikdy nespala),když ji k nám položím,tak během 10 min. usne. Taky to přičítám zubům.(už jí roste sedmý) Za měsíc bude Adélce rok,taky vám to tak neskutečně šíleně rychle uteklo?!!!!!Ani tomu nemůžu uvěřit. Co kupujete na roček?Jinak doufáme,že už nenasněží a bude jen víc a víc sluníčka! Mějte se zatím krásně,dětičkám zdravíčko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
27.2.12 12:17

Zapomněla jsem dodat,že Adi už chodí kolem nábytku i stěn a když si ji s manželem posíláme,tak už i sama pár krůčků udělala. Jinak s náma chodí za 1 ručku,je to krása ty pokroky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
8.3.12 13:37

Tak špatná zpráva, ještě nasněžilo :,( malej pořád nechodí, jenom začíná obcházet nábytek, je to hold chlap, je línej:-) zuby má jen 4 ale roste mu pátý, zase má rýmu a s tím spaním je to čímdál horší. Za chvíli budu zralá na psychyatra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.3.12 06:53

Ahojky!
Já už týden nekojím a dávám mléko a spíme celou noc :palec: :palec: :palec:
Nejdřív jsem dávala 5 dní Hami, vzorky od doktorky, ale ted' už máme sunar od 12 měsíců a jede mu!
Dávala jsem mu ho jenom večer, ale ráno je po jednom jogurtu, tvaroháčku… ještě hladovej, tak jsem mu místa dolšího udělala poprvé ted' 60 mlíka a má ji v sobě!
Mějte se krásně!
Taky tu máme bílo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
21.3.12 13:24

Tak já už taky nekojím, ale dítě mi nespí ani po sunaru :,( Už nevím co s ním, budí se každou chvíli, za chvíli budu vypadat jak mumie.On si to přez den dožene a jámám smůlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
17.4.12 13:13

TAk halo maminy kde to vázne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
17.4.12 16:11

Děti rostou! Je více starostí a taky venku už bylo pěkně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
25.4.12 14:19

nojo mě to taky roste si představ :-D ale tak chvilička by se najít mohla ne? venku je konečně krásně tak taky chodíme ven, tedy já chodím, malýmu se pořád nechce. Ale blbne s ostatníma děckama, bude zvyklý na kolektiv, odmalička je se stejně starýma dětma, takže pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
25.4.12 16:26

:mavam: :mavam: :mavam:
Dnes mám pracovní odpoledne! Ještě mi příjdou 2 stříhání! Malej chrupe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
15.5.12 12:44

Ahoj holky,naše děti oslavily roček,co?! Strašně to uteklo! Adi už chodí jak profík,snaží se mluvit,ale rozumět jí je pramálo:-) Občas se jí podačí říct kaku a opravdu se vykakat na nočník,ale to je ojedinělé,většinou,když to řekne,už má v plínce:-D
Chci se zeptat,nemáte některá,nebo některá ze známých vašich známých zkušenosti s Jeslemi ve Frýdku-Místku? Ani nevím,odkud jste,ale kdybyste náhodou něco slyšely,budu ráda za jakoukoli informaci…Jinak se mějte krásně,užívejte sluníčka,i když teď ho zas moc není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí