Březen / Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
20.10.11 07:15

Od neděle jezdíme ve sport'áku a daří se Nám v něm! Včera tam dokonce chrněl 2 a půl hodiny 8-o ! Jinak zub žádný, sedíme jakš-takš, ale i tak je to zlatíčko! V noci se taky budíme a ted', když máme rýmu je to taky náročné! Soplíme všichni, takže se ani není čemu divit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
20.10.11 07:16
:dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
20.10.11 08:43

Tak u nás kočár stále nic :roll:, takže pořád nosím :-). Příkrmům moc nedá, mlíčko je zjevně lepší :wink:. A přestože například mrkev jí chutná a sní jí docela dost, tak na mlíko si místo nechá. Jiné tekutiny jsou u nás taky dost bída, max. tak když není hned jiná možnost…ale neoblbne ji to na dlouho :wink:. A o spaní celou noc si můžu tak leda nechat zdát :lol:. Ale budí se jen 1-2 x za noc, tak to není tak hrozné :-D. Jinak teď chodíme s malou do břišních tanců pro maminy s dětma, a to ji zjevně baví :-)…a taky si trochu zvyká na kolektiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
20.10.11 10:50

ty břišní tance zní zajímavě! já začínám chodit na zumbu, ať je tatínek s dcerkou taky sám:-) Jinak už taky máme sporťák, už skoro měsíc, prostě už nechtěla v kočáru ležet…z hrníčku vypije tak max. lok či dva a pak si brousí ďásna. Máme stále jen dva zuby dole, ale vypaá to srandovně, když se směje:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.10.11 07:30

Ahojky, tak malej má dva zuby, jeden dole, jeden nahoře :lol: Příkrmy už zvládá dobře, masozeleninové i ovocné, všechno zdlábne.V půlroce měl 70 cm a vážil 8300 g. Nesedí, má čas :-) Začíná mi lozit pozpátku když ho dám na zem, takže mi vždycky vytře celý pokoj :lol: V noci se budí docela dost, ale stačí že si dvakrát lokne čaje a zase vytuhne. Hold zuby no.Bez jídla už v noci vydrží tak 8 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
24.10.11 08:04

:mavam:
Tak to máš dobré, že Ti vezme takhle čaj, já mu zkouším dávat jenom přes den a to po hl. jídle a odpolední přesnídávce!
:mavam:
Za chvíli povalíme do obchodu a pak nevím! Chlap dojede večer, takže se nemusím nijak honit ani co se týká oběda :mrgreen: Štěpa je ve školičce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
24.10.11 08:24

Tak jsme v neděli zkusili sporťák…a dojeli vážně daleko…cca 500 metrů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Celou dobu se tvářila, že teda neví, co si o tom má myslet…no, pak na to přišla, takže řev…a šup nosit! Tak jsem zase na měsíc vyléčená z kočárkovacích pokusů… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
24.10.11 09:13

To ji budeš nosit až do školky? Myslím, že jsi si na sebe upletla pěkný bič! :think:
My v něm zrovna usnuli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
24.10.11 09:25

Já taky nosim, někdy teda jede v kočárku. :lol: A do školky ji určitě nebude nosit, stejně jako ty nebudeš vozit. :wink:

• Citovat
  • Upravit
2803
24.10.11 09:35

No nevím, znám jednu maminku, která své tříleté dítko do školky na kočáře vozila! Jaké si to kdo udělá, takové to má! A řeknu Vám, že se zkušenostmi se starším synem se trochu důslednosti vyplatí, nesmíme jim dovolovat všechno :nevim:
Nemyslela jsem to ve zlém a to ani trošičku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
24.10.11 11:16

Já to nijak zle neberu :-) a ono důslednost je pěkná věc, jenže…ne všechno vyřeší…třeba zrovna ten náš kočár. Malá v něm cca od 1 měsíce začala řvávat, celou procházku bez přestávky, takže naprostý horor. Já si původně šátek vůbec pořizovat nechtěla. Ale raději ji budu furt nosit v šátku, kde je spokojená a hezky tam usne než jezdit s kočárem, kde řičí jak pardál…Tož tak no :lol:. Ale každý dítě je jiný, co platí na jedno, na druhé ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
24.10.11 11:46

Já Roana měla, ted' mám jiný a jde to… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
24.10.11 11:57

Jo, Roan je moc fajn, já bych s ním byla spokojená…to, že v něm malá odmítá jezdit nebude konkrétním kočárkem…nejela by v něm ani kdyby byl pozlacený :lol:. Prostě vyžaduje kontakt :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
31.10.11 10:32

Já jsem malýho nesla jen párkrát v manduce, vždycky mi tam vytuhnul.Ale v kočárku se mu líbí. Začíná mi „pérovat“ na kolínkách,takže asi brzo začne lozit, to abych si pořídila nějaký oči kolem celýho těla :lol: Teď malej vypadá jak puberťák, protože je celej poďobanej od komárů, potvory žíznivý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.10.11 10:47

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
Jé, tak to my tu nemáme komáry skoro vůbec!
Já mám opět angínu, takže si to zase užívám a hlavně s chlapem :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
Naštěstí teploty po 3 dnech odezněly, takže už jsem si tu i uklidila ten binec :mrgreen:
Adam je dnes protivný jak vřídek na řit'ce, ale co nadělám! Můžou to být zuby nebo co já vím :think:
Ted' jsem mu ohřála oběd a kraválov, tak nevím jestli má cenu dál pokračovat v krmení nebo mu to dát později a jen nakojit :nevim:
Má taky furt rýmenu, tak jsem vzala v lékárně Libnar ampulky do nosu, ty se mohou dávat dlouhodobě a nakape si s nima i ten starší a to úpa sám :palec:
Mějte se krásně! Tady vykukuje sluníčko, ale já ještě teda ven nepolezu! Má dojet mama, tak snad mi malého vyvětrá :-D
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital