Poradna duly
Jana Čurdová
Od neděle jezdíme ve sport'áku a daří se Nám v něm! Včera tam dokonce chrněl 2 a půl hodiny
! Jinak zub žádný, sedíme jakš-takš, ale i tak je to zlatíčko! V noci se taky budíme a ted', když máme rýmu je to taky náročné! Soplíme všichni, takže se ani není čemu divit ![]()
Tak u nás kočár stále nic
, takže pořád nosím
. Příkrmům moc nedá, mlíčko je zjevně lepší
. A přestože například mrkev jí chutná a sní jí docela dost, tak na mlíko si místo nechá. Jiné tekutiny jsou u nás taky dost bída, max. tak když není hned jiná možnost…ale neoblbne ji to na dlouho
. A o spaní celou noc si můžu tak leda nechat zdát
. Ale budí se jen 1-2 x za noc, tak to není tak hrozné
. Jinak teď chodíme s malou do břišních tanců pro maminy s dětma, a to ji zjevně baví
…a taky si trochu zvyká na kolektiv.
ty břišní tance zní zajímavě! já začínám chodit na zumbu, ať je tatínek s dcerkou taky sám:-) Jinak už taky máme sporťák, už skoro měsíc, prostě už nechtěla v kočáru ležet…z hrníčku vypije tak max. lok či dva a pak si brousí ďásna. Máme stále jen dva zuby dole, ale vypaá to srandovně, když se směje:-)
Ahojky, tak malej má dva zuby, jeden dole, jeden nahoře
Příkrmy už zvládá dobře, masozeleninové i ovocné, všechno zdlábne.V půlroce měl 70 cm a vážil 8300 g. Nesedí, má čas
Začíná mi lozit pozpátku když ho dám na zem, takže mi vždycky vytře celý pokoj
V noci se budí docela dost, ale stačí že si dvakrát lokne čaje a zase vytuhne. Hold zuby no.Bez jídla už v noci vydrží tak 8 hodin.
![]()
Tak to máš dobré, že Ti vezme takhle čaj, já mu zkouším dávat jenom přes den a to po hl. jídle a odpolední přesnídávce!
![]()
Za chvíli povalíme do obchodu a pak nevím! Chlap dojede večer, takže se nemusím nijak honit ani co se týká oběda
Štěpa je ve školičce!
Tak jsme v neděli zkusili sporťák…a dojeli vážně daleko…cca 500 metrů
. Celou dobu se tvářila, že teda neví, co si o tom má myslet…no, pak na to přišla, takže řev…a šup nosit! Tak jsem zase na měsíc vyléčená z kočárkovacích pokusů…
![]()
To ji budeš nosit až do školky? Myslím, že jsi si na sebe upletla pěkný bič! ![]()
My v něm zrovna usnuli ![]()
Já taky nosim, někdy teda jede v kočárku.
A do školky ji určitě nebude nosit, stejně jako ty nebudeš vozit. ![]()
No nevím, znám jednu maminku, která své tříleté dítko do školky na kočáře vozila! Jaké si to kdo udělá, takové to má! A řeknu Vám, že se zkušenostmi se starším synem se trochu důslednosti vyplatí, nesmíme jim dovolovat všechno ![]()
Nemyslela jsem to ve zlém a to ani trošičku ![]()
Já to nijak zle neberu
a ono důslednost je pěkná věc, jenže…ne všechno vyřeší…třeba zrovna ten náš kočár. Malá v něm cca od 1 měsíce začala řvávat, celou procházku bez přestávky, takže naprostý horor. Já si původně šátek vůbec pořizovat nechtěla. Ale raději ji budu furt nosit v šátku, kde je spokojená a hezky tam usne než jezdit s kočárem, kde řičí jak pardál…Tož tak no
. Ale každý dítě je jiný, co platí na jedno, na druhé ne…
Jo, Roan je moc fajn, já bych s ním byla spokojená…to, že v něm malá odmítá jezdit nebude konkrétním kočárkem…nejela by v něm ani kdyby byl pozlacený
. Prostě vyžaduje kontakt
.
Já jsem malýho nesla jen párkrát v manduce, vždycky mi tam vytuhnul.Ale v kočárku se mu líbí. Začíná mi „pérovat“ na kolínkách,takže asi brzo začne lozit, to abych si pořídila nějaký oči kolem celýho těla
Teď malej vypadá jak puberťák, protože je celej poďobanej od komárů, potvory žíznivý ![]()
![]()
Jé, tak to my tu nemáme komáry skoro vůbec!
Já mám opět angínu, takže si to zase užívám a hlavně s chlapem
![]()
Naštěstí teploty po 3 dnech odezněly, takže už jsem si tu i uklidila ten binec ![]()
Adam je dnes protivný jak vřídek na řit'ce, ale co nadělám! Můžou to být zuby nebo co já vím ![]()
Ted' jsem mu ohřála oběd a kraválov, tak nevím jestli má cenu dál pokračovat v krmení nebo mu to dát později a jen nakojit ![]()
Má taky furt rýmenu, tak jsem vzala v lékárně Libnar ampulky do nosu, ty se mohou dávat dlouhodobě a nakape si s nima i ten starší a to úpa sám ![]()
Mějte se krásně! Tady vykukuje sluníčko, ale já ještě teda ven nepolezu! Má dojet mama, tak snad mi malého vyvětrá ![]()
![]()