Březen / Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
11.3.11 09:31

MAMKA MI HO VYZVEDNE UŽ ZE ŠKOLKY PO OBĚDĚ! POMALU MU JDU ZABALIT VĚCI! NORMÁLNĚ SI RÁNO PŘINESL FOTKU TATÍNKA, ŽE SI JI VEZME S SEBOU, ŽE SE MU BUDE PO NĚM STÝSKAT… A JÁ NA NĚHO, PO MNĚ SNAD NE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ASIK MĚ MÁ DOST :lol: !!! MÁTE UŽ VŠECHNY KOČÁRY? CHTĚLA BYCH VIDĚT, CO JSTE VYBRALY, BARVY A TAK! JÁ JSEM VČERA ZJISTILA, ŽE NÁNOŽNÍK, KTERÝ MÁM KE KOČÁRU V POHODĚ PŘIPNU NA CVOČKY K AUTOSEDAČCE! TAKŽE KDYŽ BUDE HODNĚ NEVLÍDNO, TAK KDYŽ HO NA TU SEDAČKU DÁM, MIMČO BUDE ÚPLNĚ ZABABUŠENÉ! A VŮBEC NEVADÍ, ŽE NEJSOU TY BARVY ÚPLNĚ STEJNÉ! JEN TA ŠEDÁ SOUHLASÍ! JEŠTĚ NEMÁM POŘÁD VYBRANÉ, CO VEZMU NA PŘEVOZ Z PORODNICE! MÁM CULKŮ… VŠECHNY MOOOC PĚKNÉ, TĚŽKÝ VÝBĚR!!! BUDETE DÁVAT JEŠTĚ FUSAK DO KOČÁRU! JÁ HO ANI NEVYPRALA, ŽE BUDE STAČIT DÁT ZESPOD DEKU! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
11.3.11 10:45

fusak dávat nebudu, teda ne ten klasický. mám od emitexu ten do autosedačky, takže použiju ten a na to deku. S Matesem jsem to měla taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
11.3.11 10:59

JENOMŽE JÁ MÁM BERANA A TO SE MI ZDÁ MOC TEPLÉ ZASE!!! TAK TO JSEM V PASTI! OD EMITEXU DO SEDAČKY NEMÁM :cry: ! NIC! MÁM CHUTˇ NA ŠPAGETY S HROMADOU SÝRA, TAK JDU NA TO :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
11.3.11 11:09

Báro, to bude asi ono :mrgreen:. Jen doufám, že už to nebude dlouho trvat, nevím nevím, co bych ještě pak mohla taky vymyslet za šílené činnosti :twisted:.

Kočár mám tento http://www.mimi-kocarky.cz/foto.php?…

Já fusak ani nemám, mám ho teda slíbený od tchýně, ale doufám, že už bude teplo a nebude třeba…Oblečení na převoz z porodnice taky akorát řeším, hlavně ale nevím, jak moc mimčo obléct :nevim:…aby mu nebyla zima a tak, budu vděčná za radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
11.3.11 11:15

MARITA MÁ PLASTOVOU VANU, TAK TA NEPROFOUKNE-NIC! JÁ HO MĚLA!!! :mrgreen: CO NEBYLA ZIMA, ALE JÁ MÁM ZASE STRACH, ŽE TO PŘEŽENU MOC! U ŠTĚPÁNKA BYCH FURT OBLÍKALA… MOC OBLEČENÍ TAKY ŠKODÍ! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
11.3.11 11:25

Beran je fakt moc, dala bych silnější deku a hotovo. Stejně bude oblečený v nějakom teplejším overálku nebo tak. Nebo když ho tam prskneš v rychlozavinovačce a na to deku, tak to bude dost. Hlavně už snad bude hezky.
Aby se neřeklo, tak jsem teď taky uklízela - přebrala a přerovnala jsem šuplík s kořením :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
11.3.11 12:35
Jazune píše:
Tak snad brzy dojde, každopádně pokud by v dohledné době nepřišla, tak bych tam asi zavolala, zda je vše ok. Protože co vím, tak na sociálce se moc nehrnou tě upozorňovat na to, že třeba nemají dodané všechny podklady :roll:. A já jim to tam právě taky posílala až den před nástupem na MD (15.2.) a 1.3. už jsem měla peníze za část toho února na účtě. Ono samozřejmě záleží na tom, jaký kde mají výplatní termín, ale pokud si dobře vzpomínám, tak ty jsi taky z Brna, ne?

Jojo jsem z Brna, ale můj zaměstnavatel může spadat pod jinou sociálku než ten tvůj, takže jim to může trvat poněkud déle. No ale snad už to bude brzy, mají na vyřízení měsíc, takže když to ta čůza posílala až 14.2. tak ještě mají čas do pondělí. A pak už budu zlá :lol: Dneska jsem byla na další kontrole, zatím to nevypadá že by se malej hrnul ven. Váha 3200 g, tak aspoň nebude žádný šestikilový macík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.3.11 19:53

Tak my dneska koupili kočárek! http://www.kocarek.cz/…48-2718.html barva je 101. Máme ho z Polska za 7800,–, ale i s autosedačkou do 10 kg(skořápkou), takže jsme spokojeni. Barvy neutrální, co když kočárek vydrží i na druhé dítě a to bude třeba kluk:-) Sice jsem chtěla něco bez otočných koleček, ale když jsem s ním po prodejně pochodila, tak se dobře vozil a kolečka se dají zaaretovat, tak už to neřeším…Takže už by se Adélce mohlo chtít na svět! Do porodnice mám v autosedačce fusák od Emitexu, jinak na mimi dupačky, body s dlouhým rukávkem, čerstvě upletený svetřík, čepičku a botičky od babičky:-) Je to dost, ne? Když se malá poveze v autě…Nemám zkušenost, tak doufám…Takže vše je v cajku a těšíme se na Adélku:-)Tchán dnes jak pořád nebude vozit, doufám, že si malou taky užiju, nikomu ji asi nepůjčím, jak se na ni těším, ale to mě asi přejde, co?;-) Hezký zbytek těhulkování, už se nám to blíží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
12.3.11 14:56

Já se za chvíli vrhnu do úklidu pokojíčku! Musím využít toho, že je malej v trapu! Zase pár věcí vyházím… Televize mě nabaví a ven se mi ani nějak nechce! Přitom tam tak krásně svítí sluníčko! Už mám doma sčítací listy! To je zase komedia… :pocitac: Já myslím, že oblečky stačí! Já dám taky dlouhý rukáv, dupáry, kabátek, 2 čepičky, papučky! Mám švédskou deku a pokud bude fakt nějak hnusně, tak na sedačku upíchnu ten nánožník! V autě se může zatopit… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
12.3.11 16:35

Tak já dneska taky uklízela. Manžel dosypával mulč k tůjím a já si došla pro kýbl s vodou, že si umyju lavičku před dome, abych se na ní mohla vyhřívat a koukat na něj, jak maká a heká (včera se totiž nalil), ale jak jsem byla v tom úklidu, tak jsem vzala rovnou i vchodové dveře do bytu a pak za rohem ještě dveře do firmy. Aspoň mám dobrý pocit. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
12.3.11 19:17

JSEM HOTOVÁ! Jak s úklidem, tak i sama se svým tělem… Zítra jenom vařím :mrgreen: ! Maximálně ještě něco vyperu a vyžehlím :think: !! Pantáta šel na dvě :-D ! Já jsem si dala jedno pivko včera! Nějak jsem na Něj dostala normálně chutˇ :nevim: !!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
13.3.11 09:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
14.3.11 09:14

Tak včera nákupy v Praze super, koupila jsem si botky a ještě dvě noční košile do porodnice.
Zato dnešní kontrola zase nic moc - monitor haproval mezi 130 až 190, takže musím odpo na přetočení. Snad si mě tam nenechají. Ještě toho mám dost co udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
14.3.11 14:38

Kontrolní monitor úplně ukázkový, tak teda nechápu, proč malej poránu nemůže spolupracovat :nevim:
Asi to bylo nějakým tlakem či erupcema, protože z rána prý sestřičky přetáčely 3 další těhule…
Dost by mě to totiž rozhodilo, kdybych musela nastoupit už dneska. Taky máte všemožné dodělávky na poslední chvíli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
16.3.11 09:00

Hmmm, tak jsem včera byla na kontrole, vše je prý v pořádku, je to prý už na spadnutí. Ale zase se nemám vyloženě plašit, klidně to tak může vydržet týden i déle :mrgreen:. No super :lol: :lol:. Už mě pan doktor poslal do ambulance porodnice, tak tam dnes volám a tam taky žádný spěch, mám se dostavit za týden :-D. Tak já si prostě ty monitory neužiju a neužiju :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí