Poradna duly
Jana Čurdová
Milisek25 píše:
Tak to se máš, já chci taky rychlý porod.Kdo by nechtěl žeNo snad mi ta mateřská brzo dojde, ona je naše účetní totiž dost vymaštěná a i když jsem jí ten papír dávala v půlce ledna tak to tam poslala až v půlce února. Prý čekala na konec ledna, nevím teda proč až do půlky února. No ale snad nás umřít hlady nenechají. Kopřivy ještě nerostou, takže nemůžu chodit na zelený
Tak snad brzy dojde, každopádně pokud by v dohledné době nepřišla, tak bych tam asi zavolala, zda je vše ok. Protože co vím, tak na sociálce se moc nehrnou tě upozorňovat na to, že třeba nemají dodané všechny podklady
. A já jim to tam právě taky posílala až den před nástupem na MD (15.2.) a 1.3. už jsem měla peníze za část toho února na účtě. Ono samozřejmě záleží na tom, jaký kde mají výplatní termín, ale pokud si dobře vzpomínám, tak ty jsi taky z Brna, ne?
Lubenko - a když jdeš rovnou na rodičák, tak kde a kdy si vyzvedneš ty papíry? Asi bych se o to měla taky začít zajímat
Jsem teď na rodičáku s Matějem, tak nevím, jestli stačí ten úřad oběhnout až po porodu nebo bych měla už teď.
A jsem na tebe moc zvědavá, jestli teda budeš s porodem rychle a hlavně brzo hotová.
Jak jste na tom s chutěma? Já nějak nemám na nic pořádně chuť a už jsem začala i hubnout. Ještě v pondělí před kontrolou jsem měla 82,6kg a dneska ráno 81,90kg. Minulé těhotenství jsem přibírala takřka do porodu (ne-li i po něm) a mohla jsem „žrát“ pořád a všechno.
lubenka píše:
JÁ JDU ROVNOU NA RODIČÁK, TAK TO JDE MIMO MĚ! DNES BYLA KONTROLA FAJN! DOBRÁ NÁLADA PANOVALA! JSEM OBJEDNANÁ ZASE ZA TÝDEN, ALE PAN DOKTOR SI MYSLÍ, ŽE UŽ SE NEUVIDÍME! VIDÍ TO NA RYCHLÝ POROD! TAK TO JSEM RÁDA, ŽE NEBUDU MOC TRPĚTOtvírám se a už cítí hlavičku! Tak to jsou příjemné zprávy!
Tak to je fajn
, to bych též ráda
. Každopádně budeme s Natálkou držet pěstičky, abychom měly všechny snadný, rychlý a bezbolestný porod a vše bylo v pořádku
.
No což o to, chuť bych i měla, ale téměř po všem mě hrozně pálí žáha
, tak si tedy dávám hodně bacha, co jím…Navíc už mi malá asi dost mačká žaludek, protože sním najednou čím dál tím míň jídla a hned se mi dělá zle. No už to musím nějak doklepat
. A s váhou nevím, doma váhu nemám, vážím se jen v poradně. A v úterý jsem vážila stejně jako před týdnem. Do té doby jsem stabilně přibírala to kilo za měsíc, tak nevím, jestli ještě jedno kilo přiberu nebo už ne…
.
Já zrovna dojedla větrník
! Jsem hrozná na sladké! Žáha mě taky zlobí a to každý den!! Přibrala jsem 10
!! Myslím, že už to tak zůstane! Dnes si zabalím tašku! ![]()
Rodičák se vyřizuje až porodíš!
Bylo by fajn porodit během března!
Za únor mi příjde tedˇ poslední podpora a tak bych měla březen už jako rodičovský příspěvek
!
Jinak jsem březen na nule ![]()
Ale jsem optimista!
Lehátko zatím nekupuju ![]()
Počkám, až kdo co přispěje, koupí… ![]()
Já se právě po sladkým taky můžu utlouct, ale po tom je ta žáha snad nejhorší
. Radši ani nic sladkýho nekupuju, aby mě to nelákalo
. Jenže jak teď mám doma plno času, tak celkem často upeču nějakou tu buchtu (jako samozřejmě aby měl muž radost, že
) a pak trpím, protože neodolám, no
. Ale aspoň se snažím necpat se sladkým na noc
.
UŽ SE MI PEČE MASO V TROUBĚ, UDĚLÁM SI PĚKNĚ ZELÍČKO, PÁČ PAK SE MI PO NĚM BUDE STEJSKAT, ALE I TAK POTOM NEODOLÁM! PROTO JSOU FAJN TY KOJÍCÍ ČAJE-FENYKL ![]()
JEŠTĚ NEVÍM JESTLI DÁM KNEDLU NEBO BRAMBOR…
![]()
Tak to je dobře, úřady oběhnu až pak.
Já jsem taky hrozně na sladký. A větrníky úplně miluju, ale třeba jsem včera seděla v cukrárně a na nic jsem něměla chuť. Je teda fakt, že větrník zrovna neměli ![]()
Teď jsem byla v obchodě a koupila jsem si kysanou smetanu a odpo si jí pěkně smíchám s kakaem a dám na banán. Mňam!
A oběd odfláknu, budem mít hráškovou polívku a párek s bramborovou kaší. Malej se tak těší na párek, že už chodí a ptá se, jestli bude oběd…
JÁ JSEM TEDˇ UJETÁ JEN TAK NA JOGURT A K TOMU 2 ROHLÍKY! TAK JSEM TO JÍDÁVALA, KDYŽ JSEM BYLA MALÁ! NEMÁTE NĚKDO VYZKOUŠENÉ PRSNÍ VLOŽKY OD BABYLOVE Z DM DROGERIE! NA ZKOUŠKU JSEM SI JEDNO BALENÍ SEHNALA! VYJDOU NA 100,–KČ. - NA MĚSÍC! TY OD CHICCA NA 227,–KČ. POKUD TEDA POUŽIJI JENOM JEDEN PÁR, COŽ SE NĚKDY NEPODAŘÍ, ŽE ![]()
Tak babylove jsem bohužel nevyzkoušela, ale moc bych se divila, kdyby byly tak dobrý, jako chicco. podle mě nebudou mít tu gelovou výplň, takže budou stejný, jako všechny ostatní papíráci. Ale zkus a dej pak vědět.
TAK JSEM SI PĚKNĚ PO OBĚDĚ POLEŽELA
![]()
Za chvíli tu mám švagra na stříhání!
Už to moc nepřeháním! Nikomu nic neslibuju! Raději všechny odbavuju hned, abych pak nemusela z porodnice někoho odhlašovat! Kamarádka chce ještě příští sobotu učesat na ples, tak to nevím-nevím! No a na pondělí mám ještě taky stříhání! Uvidíme! Chlap mi už nadává, atˇ se už na to vyprdnu ![]()
Já taky byla překvapená, že mi mateřská přišla už 1.3!Mile
Mně v poradně doktor řekl, že jsem uzavřená, čípek 3cm, takže to na brzský porod nevypadá a já už bych tak po neděli ráda porodila!
Mám 22 kg nahoře(určitě nejvíc tady z vás!), otoky brutální, žáha večer maskr a ještě se přidaly bolesti zad…Zítra jedem do Polska koupit kočárek, tak se těším, ale pojedu v botaskách, tak snad nebude sněžit, abych nevypadala jako idiot:-)A pak už se budu modlit, ať co nejdřív porodím! Držím nám všem pěsti!
Já mám za sebou obvodˇáka! Samozřejmě mi dal razítko do blbé kolonky
Ale to je jedno! Pojedla jsem ruskou zmrzlinu
!!!! Dnes si přijede moje mamka pro malého na prázdniny! Do neděle pohodááááááá! Vařit nemusím, mám ze včera! Co budu dělat
?
Tak to já mám dnes v plánu šití závěsů do ložnice…
. A když už budu mít roztahaný ten stroj, tak třeba vymyslím ještě něco jiného
.
Teda Jazune - to bude ten hnízdící syndrom
![]()
mně se nechce vůbec nic. jsem jak lemra líná, asi je to tím, že nesvítí sluníčko.
Lubenko - to bude klidek, závidím.
já vařit musím, aspoň dneska to nějak zase odfláknout a zítra jdem s malým k našim. manžel jede někam trénovat na motokros. A v neděli do Prahy na nákupy, jediné, na co se těším.