Poradna duly
Jana Čurdová
Vidíš, to mě ani nenapadlo kouknout na aukro. Semi zdají ty plenky strašně veliké! Nejradši bych je roztříhla na půl, protože jestli mám mít takový haldy hadrů na utírání pusinky, tak nevim. Uvidím ze začátku a pak je kdyžtak střihnu. Ale vhledově jsou hezký moc. Kterou barvu se ti podařilo vydražit?
JÁ JE PLÁNUJI MÍT JAKO PODLOŽKU V KOČÁRKU, NA PŘEBOLÁVÁKU A TAK! ŠLA JSEM PO TĚCH MODRO-HNĚDÝCH! JÁ TAM NAKUKUJI POŘÁD A I NA AUKCE A MIMIBAZAR! SPÍŠ POROVNÁVÁM! TÉMĚŘ VŠECHNO MÁM, TAK U MĚ NÁKUP U MALVÍKA A TAK PODOBNĚ NEHROZÍ! JEDINÉ, CO BUDU OBJEDNÁVAT JE KOČÁR! TAK JEDINĚ K NĚMU NĚCO PŘIHODÍM ZA MALIČKOST! ![]()
To jsem zvědavá, co to bude za maličkosti ![]()
Já myslela, že jsi psala už tuhle, že jdeš objednávat kočár… Ještě pořád ne?
Já mám taky ty modrý a i ty zelený
MÁM TROCHU PROBLÉMA!!!! ![]()
VRTÁ MI HLAVOU DODACÍ LHŮTA!
KOČÁR UŽ MÁM VYBRANÝ, ZAREZERVOVANÝ, ALE VÝROBCE POTAHŮ DĚLÁ BUBUBU, ŽE NEBUDE DO MÉHO TERMÍNU!
NAŠTĚSTÍ JE PANÍ TAK MOC OCHOTNÁ, ŽE SE MI BUDE SNAŽIT TU DOBU NĚJAK DOJEDNAT…
DO VEČERA MÁM VYDRŽET! ![]()
JSEM JAKO NA JEHLÁCH!
NAŠLA JSEM HO I JINDE, ZA STEJNOU CENU-SKORO, ALE VÝBĚR JEN Z DESETI POTAHŮ ![]()
NO, I TAM BY JEDEN DOCELA ŠEL…
FURT SI ŘÍKÁM, ŽE AŽ TAK O POTAHU TO NENÍ ![]()
Ja si flanelový koupila tyto http://www.batolatko.cz/…u-,7210.html …mám stejný i kojící polštář, tak to hezky ladí
.
TAKOVOU MÁM MATRACI V MODRÉ BARVĚ!
NA KOJÍCÍ POLŠTÁŘ-MILÁNEK JSEM VČERA ZAPOMNĚLA V AUKCI!VYDRAŽILI HO ZA 211,–KČ. ŠKODA…
JINAK STOJÍ TAK 350,–KČ.
ALE NENÍ U MĚ NĚJAK NUTNÝ! DÁ SE TO ZVLÁDNOUT I S NORMÁLNÍM, KDYŽ UŽ JE DÍTKO TĚŽŠÍ A TĚŽŠÍ
NAŠLA JSEM SUPER HOUPAČKU! UVIDÍM! PŘÍJDE MI TO ZBYTEČNÉ… TAK TO JSOU ASI TY MALIČKOSTI, CO MĚLA NA MYSLI BARČA, ŽE
![]()
Já jsem ráda, že jsem ten polštář koupila, protože teď se díky němu aspoň trochu vyspím
. Když jsem se obkládala obyč polštáři, tak nic moc
. Takže i kdybych ho pak nepoužila k jeho účelu, tak jen za to větší pohodlí teď mi to stálo
. Navíc mi ho ještě krade muž, když se dívá na telku, že se mu na tom dobře leží
. U nás tedy asi nevyužit nezůstane…
.
TAK TO JÁ, TUK-TUK, CHRNÍM DOBŘE! ANI ČŮRAT NECHODÍM
VČERA MĚ ZASE, JENOM, ZLOBILA ŽÁHA, ALE ZA TO SI MŮŽU SAMA-SLADKÉ ![]()
Já kojící polštář minule docela dost využívala. A i teď si večer kolikrát říkám, že bych si ho měla vzít do postele, ale už jsem líná si pak pro něj dojít. a ráno na to zase zapomenu. Já teda v noci chodim na záchod minimálně 2krát. Vždycky usnu na boku, pak se vzbudím, jdu čůrat, lehnu na druhý bok a tak je to celou noc. Prostě jakmile si potřebuju přelehnout, tak mě to probere, ale jak se začnu pohybovat, tak se mi chce a musim jít ![]()
A dokdy má být ta dodací lhůta toho tvojeho vysněného potahu? Já bych se toho nebála, počítej, že budeš pár dní v porodnici a pak třeba první dva dny doma ven taky nepůjdeš, tak třeba by dorazil včas. Ale jestli budeš ještě déle otálet… ![]()
NORMÁLNÍ DODACÍ LHŮTA JE 2 TÝDNY AŽ MĚSÍC, ALE UŽ SE JIM STALO, ŽE ČEKALI NA LÁTKU AŽ 2 MĚSÍCE! TO BYCH MUSELA PŘENÁŠET PĚKNĚ DLOUHO A PAK BYCH MĚLA ASI SLONA ![]()
hmm, tak to by mi za ty nervy nestálo, asi bych vybrala jiný design. A dodací lhůta 2 týdny až měsíc teda není taky nic moc. máš v záloze nějaký jiný vzor?
bara2 píše:
hmm, tak to by mi za ty nervy nestálo, asi bych vybrala jiný design. A dodací lhůta 2 týdny až měsíc teda není taky nic moc. máš v záloze nějaký jiný vzor?
http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
JE TO JINDE!
ALE TAKY DODACÍ LHŮTA 2-20 DNÍ ![]()
JÁ SE NENERVUJU! NĚJAK TO DOPADNE! NECHCI DO HLUBOKÉHO BŮHVÍ KOLIK VRÁŽET! DO ROKA HO VYMĚNÍM ZA SPORTˇÁK!
Ale ten s těma modrýma kolečkama je taky hezký.Být tebou, tak asi počkám do večera, jestli se pani vymáčkne a bude schopná zajistit dřívější termín dodání (ale moc bych jí asi nevěřila
). No a zítra bych objednala, pokud to stihnou do 20 dní, tak je to v pohodě.