Březen / Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
7.2.11 14:22

ANI NEDEJCHÁM! U MĚ JE TO TO SAMÉ! ASI MÁM STONOŽKU :nevim: V NOCI LEHNU NA JEDEN BOK-SE TO NELÍBÍ, NA DRUHEJ-SE TAKY NELÍBÍ A NA ZÁDECH SE TO ZASE NELÍBÍ MNĚ :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.2.11 14:25

To mě dneska celej den pálí žáha, mňam :pocitac: Jinak prcek se moc nemele, to jsem zas ráda když o sobě dá vědět.Tatínkovi se povedlo sáhnout si jenom jednou.....to je dost málo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
7.2.11 14:29

NA ŽÁHU MÁM GAVISCON! OBČAS MĚ TAKY, ŽÁHA, PĚKNĚ POTRÁPÍ! HODNĚ PO SLADKÉM! ALE NĚKDY MÁM POCIT, ŽE PO VŠEM! U PRVNÍHO JSEM TO TAK MOC NEMĚLA! ZROVNA JSEM DOPAPKALA MINˇONKY :mrgreen: !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.2.11 14:33

Já mám pocit že mě pálí po všem.Někdy stačí že jídlo jenom cítím :lol: Ale poslední dny už je to extrém :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
7.2.11 14:34

Jo jo, na pálení žáhy taky trpím, hlavně večer a zjistila jsem, že je celkem fuk co sním. Zobu na to rennie. Tak to budeme mít vlasaté děti :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.2.11 14:36

Ahoj holky.
gratuluju k autosedačce. hned je to lepší pocit, když máš něco doma, viď? Asi jsem nějak přehlédla, jaký budeš mít ten kočárek, když si psala, že si necháváš ušít nějaký originální povlak. Tak se pochlub a hoď odkaz. Jestli už to tu bylo, tak se omlouvám, nějak v těhotenství zapomínám. :lol:
u mě kopání trochu polevilo, tak před dvěma týdny to byla hrůza, ale teď už to jde. ale boulí se mi strašně do boku, mám totiž placentu na brišní stěně, tak proto. a občas to fakt bolí.
jinak mě začíná hrozně honit mlsná. jakmile po obědě zaženu malého do postele a dám si s ním šlofíka, tak bych šla vyžrat všechny čokolády a sušenky. a to už jsou tady jen poslední zbytky. říkám si, že už nebudu nic radši kupovat, protože to hned sním, ale jsem zvědavá, co tady budu vymýšlet, až dojdou i ty míň oblíbené laskominy…
dneska je krásně, už jsem myslela, že to takhle bude, ale docela mě zklamala ta předpověď, že od víkendu se má zase ochladit :-? Já už chtěla schovat kozačky, ale asi je nechám ještě vytažené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
7.2.11 16:26
bara2 píše:
Ahoj holky.
gratuluju k autosedačce. hned je to lepší pocit, když máš něco doma, viď? Asi jsem nějak přehlédla, jaký budeš mít ten kočárek, když si psala, že si necháváš ušít nějaký originální povlak. Tak se pochlub a hoď odkaz. Jestli už to tu bylo, tak se omlouvám, nějak v těhotenství zapomínám. :lol:
u mě kopání trochu polevilo, tak před dvěma týdny to byla hrůza, ale teď už to jde. ale boulí se mi strašně do boku, mám totiž placentu na brišní stěně, tak proto. a občas to fakt bolí.
jinak mě začíná hrozně honit mlsná. jakmile po obědě zaženu malého do postele a dám si s ním šlofíka, tak bych šla vyžrat všechny čokolády a sušenky. a to už jsou tady jen poslední zbytky. říkám si, že už nebudu nic radši kupovat, protože to hned sním, ale jsem zvědavá, co tady budu vymýšlet, až dojdou i ty míň oblíbené laskominy…
dneska je krásně, už jsem myslela, že to takhle bude, ale docela mě zklamala ta předpověď, že od víkendu se má zase ochladit :-? Já už chtěla schovat kozačky, ale asi je nechám ještě vytažené.

TADY JE ODKAZ NA TEN MŮJ HLUBOKÝ KOČÁR!
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
CHCI VZOR 13!
JE PĚKNĚ VIDĚT, KDYŽ SI OTEVŘETE CELÉ ALBUM PRODÁVAJÍCÍHO, NA JINÉM TYPU KOČÁRU-PALEX!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
7.2.11 21:14

Ahoj holky…Kočárek i potah je krásný, taková je i nějaká moje představa. My budeme kupovat kočárek v Polsku, slyšela jsem chválu i opak, tak uvidíme…Jinak žáha mě taky pálí hlavně večer, ale co je u mě maras, jsou ty otoky, už neobuju ani jedny zimní boty, tak jsem šla dnes na procházku ve skoro rozšněrovaných botaskách a dlouhém kabátu, no první moda:-)Malá se mele hodně, hlavně večer, tak okolo desáté, ale ze spaní mě nebudí.
Co se porodnice týče, tak fakt nevim…Jsem z Karviné a tady se prý bude porodnice rušit, takže Ostrava dostane asi zabrat a budu beztak ještě ráda, že neporodím na chodbě, jak to tam budou všechno lifrovat! Každopádně už bych to chtěla mít za sebou a mít miminečko u sebe! Zítra jedu k tetě, která má pro mě nějaké oblečky, tak se těším, že už budu mít vše, co se oblečení týká a budu moct prát a žehlit, protože jsem asi pozadu:-)během února dokoupit postýlku, vaničku, drogerku…no, jsem oproti vám fakt ve skluzu, jak to tady tak čtu, pořád se mi nějak zdá, že je čas, ale ono to rychle utíká…Kdy si budete chystat tašku do porodnice? Přeji klidnou noc…P.S. chodím během noci tak 5× na záchod, co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
7.2.11 21:14

Ahoj holky…Kočárek i potah je krásný, taková je i nějaká moje představa. My budeme kupovat kočárek v Polsku, slyšela jsem chválu i opak, tak uvidíme…Jinak žáha mě taky pálí hlavně večer, ale co je u mě maras, jsou ty otoky, už neobuju ani jedny zimní boty, tak jsem šla dnes na procházku ve skoro rozšněrovaných botaskách a dlouhém kabátu, no první moda:-)Malá se mele hodně, hlavně večer, tak okolo desáté, ale ze spaní mě nebudí.
Co se porodnice týče, tak fakt nevim…Jsem z Karviné a tady se prý bude porodnice rušit, takže Ostrava dostane asi zabrat a budu beztak ještě ráda, že neporodím na chodbě, jak to tam budou všechno lifrovat! Každopádně už bych to chtěla mít za sebou a mít miminečko u sebe! Zítra jedu k tetě, která má pro mě nějaké oblečky, tak se těším, že už budu mít vše, co se oblečení týká a budu moct prát a žehlit, protože jsem asi pozadu:-)během února dokoupit postýlku, vaničku, drogerku…no, jsem oproti vám fakt ve skluzu, jak to tady tak čtu, pořád se mi nějak zdá, že je čas, ale ono to rychle utíká…Kdy si budete chystat tašku do porodnice? Přeji klidnou noc…P.S. chodím během noci tak 5× na záchod, co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
8.2.11 07:02

Teda kočárek super :palec: Pěkný vzor, já mám taky kruhy :lol: Dneska v noci jsem dost špatně spala, takže si tu asi ustelu u počítače :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
8.2.11 07:37

Přesně tak kočárek je nádhernej. :mrgreen: Já dneska nespim už od dvou hodin. :cert: Jakmile si lehnu tak mě začne pálet žáha až je mi na :poblion: a v sedě to není o nic horší. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
125
8.2.11 07:43

Žáha mě dneska ZATÍM nepálí :lol: Ale místo sezení v práci bych se zavrtala do postele.Ještěže už jenom dnes, zítra a ve čtvrtek :mrgreen: Třeba se ještě do porodu stihnu vyspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
8.2.11 07:50

Já jsem už od pátýho měsíce doma. :mrgreen: S tim, že se ještě někdy vyspim jsem se už pomalu rozloučila. Když mě nepalí žáha tak zase musim chodim minimálně desekrát na záchod :cert: a až se malej narodí tak to se už nevyspim vůbec. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2803
8.2.11 07:58
petv píše:
Co se porodnice týče, tak fakt nevim…Jsem z Karviné a tady se prý bude porodnice rušit, takže Ostrava dostane asi zabrat a budu beztak ještě ráda, že neporodím na chodbě, jak to tam budou všechno lifrovat! Každopádně už bych to chtěla mít za sebou a mít miminečko u sebe! Zítra jedu k tetě, která má pro mě nějaké oblečky, tak se těším, že už budu mít vše, co se oblečení týká a budu moct prát a žehlit, protože jsem asi pozadu:-)během února dokoupit postýlku, vaničku, drogerku…no, jsem oproti vám fakt ve skluzu, jak to tady tak čtu, pořád se mi nějak zdá, že je čas, ale ono to rychle utíká…Kdy si budete chystat tašku do porodnice? Přeji klidnou noc…P.S. chodím během noci tak 5× na záchod, co vy?

TOTO JE TAKY POLÁK A TEN SAWEX, NA POLSKÝCH STRÁNKÁCH, MAJÍ UŽ I V TROJKOMBINACI :-)
KDYŽ MĚ V NOCI PROBUDÍ ČŮRO, TAK ZKUSÍM LEHNOUT JINAK A ONO TO, VĚTŠINOU, PŘEJDE!
JSEM LÍNÁ I NA ZÁCHOD JÍT… :nevim:
DROGERKU JEŠTĚ NEMÁM!
BUDU KUPOVAT ASI JEN OBYČ. MÝDLO, ŠAMPON A NĚJAKÉ MLÉKO! MUDRA MI ZASE NAPÍŠE NĚJAKÉ…
TAKOVÉTY ČTVEREČKY NA ČIŠTĚNÍ OUŠEK A NOSÍKU DOSTANU OD SESTŘENKY, ZBYLY JÍ!
PAK JEN LÍH NA PUPÍK A CO JÁ VÍM…
MOŽNÁ MĚ JEŠTĚ NĚCO NAPADNE! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
8.2.11 08:01

Tak já jsem ráda že chodím do práce, aspoň nebudu mít tak rychle ponorku :-D Kosmetiku taky musím ještě nakoupit,ještě látkovky nějaký a věci do porodnice…jinak jsem snad komplet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí