Březen / Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
3.2.11 14:04

Já budu mít monitor dechu,od ségry :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
3.2.11 14:48

Tak už je objednáno a dokonce mi přišel meil, že už je to expedováno PPL, takže zítra jsou tu. To je překvapivá rychlost.
A taky jsem si v malvíku objednala ty barevné plenky, osušku a ten vak haipa - daipa. tak jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
3.2.11 14:57

Teda ty ses ale rozšoupla :wink: Nojo, to je potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
3.2.11 15:06

Monitor dechu si asi půjčíme :nevim:…pro ten klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
3.2.11 15:07

Jj pro ten klid si ho taky půjčím od ségry. Chůvičky nepotřebuju, do toho našeho mini bytu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
3.2.11 15:29

My ten monitor právě chceme půjčit v půjčovně, tak snad to bude v pohodě…V našem okolí ho totiž momentálně nikdo nemá volný :lol:. Chůvičky bychom asi taky nevyužili. Sice nemáme úplně pidi byt, ale i tak je tu všechno slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.2.11 16:00

ahoj holky, pěkně se to tu rozjelo :-) Monitor dechu taky určitě chceme, ani jsem nevěděla, že se dá půjčit, ale asi jak ve kterém městě,co? No, musím pozjišťovat…Jinak mně se nic zatím nepokazilo :palec: Taky jdu od příštího týdne na mateřskou, nějak rychle to utíká!!!Ale už se těším, až nebudu jak Míša kulička a budu si moct lehnout na břicho, což je moje nejoblíbenější poloha :-? Jakou značku drogerky budete kupovat pro mimi? Myslíte, že se vyplatí ty dražší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
3.2.11 16:33

Půjčování monitorů
http://www.monitordechu.cz/menu/mista.html
Taky prý je půjčují některé lékárny a porodnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
3.2.11 16:36

já bych se bez chůviček neobešla ani v minibytě. Když jsme třeba v obýváku koukali na telku a kluk spal v ložnici přes chodbu a byly zavřené oboje dveře, tak bych ho bývala slyšela, až kdyby ječel jako tur. Takhle přes chůvičky slyšíš, jestli třeba nakašle, neblinká nebo tak. A třeba když jsem šla do sprchy, tak jsem si jí stavěla tak, abych na ní viděla, kdyby náhodou něco bylo.
Monitor dechu nepořizuju, neměla jsem ani předtím a přišlo by mi to nutné tak maximálně u nějakého nedonošence. Což teda nepředpokládám, že bude. Snad to ještě těch 7 týdnů vydržím :-) ale už se nám to krátí, co? a to mám diář nabitej k prasknutí, abych všechno stihla, protože mi je jasné, že pak se kvůli kojení nikam nedostanu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
3.2.11 18:05

JÁ MÁM CHŮVIČKY PO NAŠEM PRVNÍM, PHILIPSKY! MĚLA JE PŮJČENÉ I MÁ SESTRA A POŘÁD JDOU! O STAROST MÍN!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
4.2.11 11:01

Já mám taky philips, jsou asi nejlepší, všechny kámošky, co je měly, tak si nikdy nestěžovaly. Teď jsem objednávala ty scd535, jinak mám doma taky právě tyhle, ale starší model.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
4.2.11 13:08

JÁ MÁM MODEL SBC SC 465/90
JE TAM I LAMPIČKA, 2 SÍTOVÉ ADAPTÉRY, JEDNA JEDNOTKA JE NA DOBÍJECÍM PANELU! JSEM S NÍ SPOKOJENÁ! JEDNU DOBÍJÍME A V DRUHÉ MÁME DOBÍJECÍ BATERKY, ALE I OBYČEJNÉ TAM VYDRŽÍ DLOUHO, PROTOŽE TA SE TOLIK NEVYBÍJÍ! SPÍŠ TA NA TOM DOBÍJECÍM PANELU! JE TAM I SVĚTELNÝ SENZOR ZVUKU-BLIKÁ A TO ASI BERE HODNĚ! DOSAH HOOODNĚ METRŮ, ALE NESMÍ BÝT PŘEKÁŽKA!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
4.2.11 17:16

Tak mi chůvičky už přišly. To byla rychlost, docela jsem překvapená. A u tohoto modelu je ta rodičovská jednotka ještě menší než u těch mých původních. Hned je dneska vyzkoušíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
4.2.11 19:24

MNĚ VČERA DOŠLY ZASE NĚJAKÉ HADŘÍKY! UŽ JE MÁM VYPRANÉ, VYŽEHLENÉ A ULOŽENÉ VE SKŘÍNI :potlesk:
TED JEŠTĚ KOUPIT NĚJAKÉ MÝDLO A ŠAMPONEK..
PLÍNKY, PRSNÍ VLOŽKY..
LÍH NA PUPÍK..
CO JEŠTĚ VLASTNĚ POTŘEBUJI :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
4.2.11 21:14

To jsi pěkně pilná, že už máš vypráno a uloženo. Já pořád nic, stále čekám na police do šatny a pak to budu muset zvládnout všechno najednou.
Mně ještě taky čeká nakoupit nějakou tu kosmetiku, asi zase objednám olejíčky od Nobilis tilia a bude. vložky do podprsenky jsem přihodila včera k objednávce v malvíkovi, tak pro začátek to snad bude stačit. objednala jsem osvědčené od Chicca, ty byly úplně nejlepší.
A taky jsem si ještě dneska udělala radost a tady u nás v jednom obchodě jsem si objednala set povlečení do postýlky. Takový do béžova s pejskem a k tomu dva plyšáky. Matěj měl od stejné firmy podobné povlečení s oslíkama, tak aby měli každý svoje. (to je taková moje výmluva :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí