Poradna duly
Jana Čurdová
Tak už je objednáno a dokonce mi přišel meil, že už je to expedováno PPL, takže zítra jsou tu. To je překvapivá rychlost.
A taky jsem si v malvíku objednala ty barevné plenky, osušku a ten vak haipa - daipa. tak jsem na to zvědavá.
Jj pro ten klid si ho taky půjčím od ségry. Chůvičky nepotřebuju, do toho našeho mini bytu ![]()
My ten monitor právě chceme půjčit v půjčovně, tak snad to bude v pohodě…V našem okolí ho totiž momentálně nikdo nemá volný
. Chůvičky bychom asi taky nevyužili. Sice nemáme úplně pidi byt, ale i tak je tu všechno slyšet.
ahoj holky, pěkně se to tu rozjelo
Monitor dechu taky určitě chceme, ani jsem nevěděla, že se dá půjčit, ale asi jak ve kterém městě,co? No, musím pozjišťovat…Jinak mně se nic zatím nepokazilo
Taky jdu od příštího týdne na mateřskou, nějak rychle to utíká!!!Ale už se těším, až nebudu jak Míša kulička a budu si moct lehnout na břicho, což je moje nejoblíbenější poloha
Jakou značku drogerky budete kupovat pro mimi? Myslíte, že se vyplatí ty dražší?
Půjčování monitorů
http://www.monitordechu.cz/menu/mista.html
Taky prý je půjčují některé lékárny a porodnice…
já bych se bez chůviček neobešla ani v minibytě. Když jsme třeba v obýváku koukali na telku a kluk spal v ložnici přes chodbu a byly zavřené oboje dveře, tak bych ho bývala slyšela, až kdyby ječel jako tur. Takhle přes chůvičky slyšíš, jestli třeba nakašle, neblinká nebo tak. A třeba když jsem šla do sprchy, tak jsem si jí stavěla tak, abych na ní viděla, kdyby náhodou něco bylo.
Monitor dechu nepořizuju, neměla jsem ani předtím a přišlo by mi to nutné tak maximálně u nějakého nedonošence. Což teda nepředpokládám, že bude. Snad to ještě těch 7 týdnů vydržím
ale už se nám to krátí, co? a to mám diář nabitej k prasknutí, abych všechno stihla, protože mi je jasné, že pak se kvůli kojení nikam nedostanu ![]()
JÁ MÁM CHŮVIČKY PO NAŠEM PRVNÍM, PHILIPSKY! MĚLA JE PŮJČENÉ I MÁ SESTRA A POŘÁD JDOU! O STAROST MÍN!
Já mám taky philips, jsou asi nejlepší, všechny kámošky, co je měly, tak si nikdy nestěžovaly. Teď jsem objednávala ty scd535, jinak mám doma taky právě tyhle, ale starší model.
JÁ MÁM MODEL SBC SC 465/90
JE TAM I LAMPIČKA, 2 SÍTOVÉ ADAPTÉRY, JEDNA JEDNOTKA JE NA DOBÍJECÍM PANELU! JSEM S NÍ SPOKOJENÁ! JEDNU DOBÍJÍME A V DRUHÉ MÁME DOBÍJECÍ BATERKY, ALE I OBYČEJNÉ TAM VYDRŽÍ DLOUHO, PROTOŽE TA SE TOLIK NEVYBÍJÍ! SPÍŠ TA NA TOM DOBÍJECÍM PANELU! JE TAM I SVĚTELNÝ SENZOR ZVUKU-BLIKÁ A TO ASI BERE HODNĚ! DOSAH HOOODNĚ METRŮ, ALE NESMÍ BÝT PŘEKÁŽKA!
Tak mi chůvičky už přišly. To byla rychlost, docela jsem překvapená. A u tohoto modelu je ta rodičovská jednotka ještě menší než u těch mých původních. Hned je dneska vyzkoušíme.
MNĚ VČERA DOŠLY ZASE NĚJAKÉ HADŘÍKY! UŽ JE MÁM VYPRANÉ, VYŽEHLENÉ A ULOŽENÉ VE SKŘÍNI ![]()
TED JEŠTĚ KOUPIT NĚJAKÉ MÝDLO A ŠAMPONEK..
PLÍNKY, PRSNÍ VLOŽKY..
LÍH NA PUPÍK..
CO JEŠTĚ VLASTNĚ POTŘEBUJI ![]()
To jsi pěkně pilná, že už máš vypráno a uloženo. Já pořád nic, stále čekám na police do šatny a pak to budu muset zvládnout všechno najednou.
Mně ještě taky čeká nakoupit nějakou tu kosmetiku, asi zase objednám olejíčky od Nobilis tilia a bude. vložky do podprsenky jsem přihodila včera k objednávce v malvíkovi, tak pro začátek to snad bude stačit. objednala jsem osvědčené od Chicca, ty byly úplně nejlepší.
A taky jsem si ještě dneska udělala radost a tady u nás v jednom obchodě jsem si objednala set povlečení do postýlky. Takový do béžova s pejskem a k tomu dva plyšáky. Matěj měl od stejné firmy podobné povlečení s oslíkama, tak aby měli každý svoje. (to je taková moje výmluva
)