Poradna duly
Jana Čurdová
NO JÁ JSEM SI TAK LÁŽO-PLÁŽO, MINULÝ TÝDEN, PĚKNĚ ŽEHLILA-NAPAŘOVALA PLÍNY A KDYŽ JSEM SE K ŽEHLIČCE ZA PÁR MINUTEK VRÁTILA, BYLA JSEM PAPAT, TAK UŽ MI NEŠLA! RADOST AŽ NA KOST! VŠECHNO PRÁDLO NA PRTĚ VYPRANÉ, USUŠENÉ A …
NAŠTĚSTÍ JSEM MĚLA HNED DRUHÝ DEN NOVOU!
PÁR DNÍKŮ SI HOLD BUDE VAŘIT KAFÍČKO, ČAJÍČEK V KASTROOLKU A HNED JAK TO PŮJDE, JI PŮJDU DO OBCHODU OMLÁTIT NĚKOMU PO HLAVĚ…
NEMÁM JI TOTIŽ ANI ROK!
Jazune píše:lubenka píše:Jé
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…
SICE NENÍ PŘENOSNÁ, ALE ZA TY PRYCHY…
MĚLA JI MÁ SÉGRA VE SLEDOVAČKÁCH! ŽE BY MI JI CHTĚLA KOUPIT… ![]()
Uf, tak já ťukám na dřevo…nám zatím vše celkem funguje. O víkendu už jsem sice myslela, že klekla pračka, ale naštěstí to bylo jen ucpaným odpadem
.
To by mi právě ani tolik nevadilo, bydlíme v bytě, takže zas až tolik mobilní být nemusí. Já to chtěla hlavně třeba do obýváku nebo na terasu, všude to přece jen tahat nemusím. A cena je každopádně slušná. No, budu sledovat a uvidíme
.
A TO JÁ ZASE BYDLÍM V DOMĚ A MNĚ BY SE HODILA SPÍŠ PŘENOSNÁ, ALE NEHODLÁM ZA TO DÁT MAJLANT! JE OPRAVDU JEN NA NĚJAKÝ ČAS! STAČÍ, ŽE UŽ BUDU MÍT 2 POSTÝLKY… ![]()
lubenka píše:
A TO JÁ ZASE BYDLÍM V DOMĚ A MNĚ BY SE HODILA SPÍŠ PŘENOSNÁ, ALE NEHODLÁM ZA TO DÁT MAJLANT! JE OPRAVDU JEN NA NĚJAKÝ ČAS! STAČÍ, ŽE UŽ BUDU MÍT 2 POSTÝLKY…
Ale tak zase v domě je to myslím praktické mít dvě postýlky…
Já bych chtěla ještě pořídit cestovní postýlku, aby bylo něco u našich a když pojedeme za tchýní…
To naši jsou vybavení, mají postýlku ještě po nás a teď v ní semotamo přespávala neteřinka, tak aspoň zůstane využitá ![]()
To naši jsou vybavení, mají postýlku ještě po nás a teď v ní semotamo přespávala neteřinka, tak aspoň zůstane využitá ![]()
Milisek25 píše:
To naši jsou vybavení, mají postýlku ještě po nás a teď v ní semotamo přespávala neteřinka, tak aspoň zůstane využitá
Tak to máš dobrý
. Naši už takto nic nemají a vzhledem k tomu, že je to z obou stran první vnouče, tak totální nepřipravenost
.
Nojo,naši schovali postýlku a teď se hodí
Naši budou mít druhé vnouče, manžel už maminku nemá a s jeho otcem se skoro nevídáme…Budu mít jenom jednu babičku a ještě k tomu pracující, blbej model ![]()
To my zas už máme jen jednoho dědečka
. A druhý dědeček i babičky jsou taky pracující a ještě dlouho budou…takže hlídání jen o víkendu. Máme sice ještě obě prababičky i oba pradědečky, kteří jsou v rámci možností vitální, soběstační a všecko. Ale přece jen už bych jim nechtěla přidělávat takovou starost, že bych jim malou dala hlídat na nějakou delší dobu.
Prababičku a pradědu máme ještě taky, ale přecijen si říkám že ve věku 85 let už nebude dobré jim dávat do péče kojence
No co, budeme mít spoustu „tetiček“ i když tu „pravou“ jenom jednu ![]()
To lehátko je určitě dobrá věc, já ho využívala hodně, ale strašně záleží, jaké pořídíš. Doma jsem měla od chicca, to bylo super, krásně tam ležel, je k tomu i novorozenecká vložka, když byl starší, tak jsem ho v tom i krmila. Ale k našim jsem si koupila jen nějaké obyč a to byla hrůza děs, měla jsem pocit, že z toho snad vypadne.
Jdu si udělat radost a objednat si chůvičky!