Březen / Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
2.2.11 15:28

to je pravda…no, něco určitě seženu, do konce března času dost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
2.2.11 15:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
2.2.11 16:05

Já taky hodlám používat na přebalování jen jednorázovky, praní bude i tak dost. Na přebalování s látkovýma plínama jsem líná…navíc když si to člověk může usnadnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
2.2.11 17:07

Já taky pojedu v jednorázovkách. Sice se snažím žít trochu ekologicky, odpad třídím, jak jen to jde, ale látkovy mě nijak nenadchly :think: zbytečná práce navíc, dítě je v tom jak slon atd…

Petv - lubenka sem dávala odkaz na moc hezké barevné plínky, budu si je nejspíš objednávat taky (tu sadu modrých i zelených), ale nějak si neumím představit ten materiál - píšou tam flanelové - ale na utírání a pod hlavu je to vcelku asi fuk. Jinak mám ty obyč ještě ze zásob po mně a je to fakt rozdíl oproti těm, co se dali před třemi roky koupit v obchodě. Ten původní materiál je daleko lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.2.11 19:55

Děkuji, Baru, na plínky jsem koukala, ty růžové by se mi moc líbily, asi do nich taky půjdu…;-)a rozhodla jsem se, že na přebalování jen jednorázovky. Plínky po mně odnosily další tři ségry, takže mám smůlu:-)

Otíkají vám nohy? Mně poslední dobou začaly a někdy je to až bolestivé, snažím se co nejčastěji dávat nohy nahoru, ale nepomáhá to :nevim: Taky se mi zdá, že jsem nějak moc přibrala, ve 32plus3tt. mám 17 kg nahoře :oops: Tak doufám, že něco bude voda a zbytek vykojím a vyběhám:-) Jak jste na tom vy? Vím, že tady jsou na toto téma samostatné diskuse, ale lepší je pokecat s někým, kdo je přibližně ve stejné fázi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
2.2.11 20:09

Tak já mám zatím nahoře 10kg. Je to o 3kg míň, než co jsem měla ve stejném termínu s prvním, tak jsem moc ráda, protože tenkrát jsem ve finále přibrala asi 23kg. Hrůza. Už bych to nechtěla zažít.
Popravdě se sotva valim už teď a vidina dalších 10 kil je neskutečná. A nejhorší je, že ty poslední týdny mi to šlo co týden, to kilíčko :mrgreen:
Nohy mi taky naštěstí zatím neotekly, neměla jsem to ani tehdy, snad to nepřijde. Zato se mi po těhotenství rozjely křečové žíly, nejdřív jedna na levém stehni, kvůli té jsem byla u lékaře, protože to i bolelo a je hnusná a vystouplá, a tak před měsícem mi vyběhla jedna na pravém lýtku, ale nebolí. Jinak nosím ty hrozné kompresní punčochy. ale na zimu je to docela výhoda, už jsem si zvykla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
2.2.11 20:11

S KYLAMA SI HLAVU NELÁMEJ! NĚKDO JE MÁ HODNĚ V PLODOVÉ VODĚ! JÁ JSEM 31tt+6 A NAHOŘE MÁM 7 kg! NOHY MI TEDA NEOTÍKAJÍ, ZATO MI MALUCH DOLE DOST TLAČÍ HLAVOU, TAK SE MÁM ŠETŘIT, ABYCH NEPORODILA PŘEDČASNĚ! CO JE HORŠÍ? VŠAK NOHY SPLASKNOU :mrgreen: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
2.2.11 20:14

JO A MRKNĚTE SE NA MIMIBAZAR NA TY NOSÍTKA! NAŠLA JSEM TAM TY MANDUCY :lol: TY VYPADAJÍ OPRAVDU PĚKNĚ! JINAK K TĚM FLANELOVÝM PLÍNÁM:MYSLÍM SI, ŽE BUDOU PEVNĚJŠÍ :think: ! ALE NA PŘEBALOVÁK NEBO PAK DO KOČÁRU DOCELA FAJNÉ, CO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
2.2.11 20:29

Tak já zatím přibrala jen necelých 6 kilo, mám jen pupek :-) a otoky naštěstí nemám. Ale zas mi pořád tvrdne břicho, tak se musím cpát hořčíkem a odpočívat…naštěstí nemám nijak náročnou práci, tak se to dá…

Ta manduca taky nevypadá špatně…s tím by jistě vyrazil i muž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.2.11 20:36

Ahoj, taky se pridavam na prelom brezen-duben a budu mit taky kluka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.2.11 20:49

Nováček vítá nováčka :-D No koukám,že jsem tady asi nejkulatější :zed: Ale neřeším to, snažím se, ab to už nahoru moc nelezlo a hlavně, že mimi bude zdravé…Ty plínky jsou fakt pěkné! Nevíte, kolik tak může být poštovné, cca 60Kč? Asi je to jedno, v normálním obchodě takové prostě neseženu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.2.11 21:15

:) dik za privitani .. jinak ja poprve tehotna a zatim 10kg nahore, takze ocekavam, ze to neni konecny :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.2.11 21:18

Nemate nekdo nahodou zkusenost s Jilemnickou porodnici? Resim, kde mam rodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
3.2.11 06:50

Já jsem momentálně v 33 tt a břibrala jsem zatím 7 kg…ale nohy mi teda natíkají pekelně :-( Flanelové plínky jsou fajn, příjemné na omak :-) Příští týden nastupuju na mateřskou, už aby to bylo, to vstávání mi přestává dělat dobře :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
3.2.11 06:56

Jinak manduca jde za tuhle cenu sehnat všude, v mnoha obchodech jsou k tomu ještě různé dárečky 8-) Myslím že je manduca fakt dobré nosítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí