Poradna duly
Jana Čurdová
Taky jsem dostala u gynekologa kufřík, jen tu lahvičku jsem tam neměla:-) Jinak postýlku jsme nakonec koupili v Polsku, máme to za humny a mají tam dobré ceny za krásné zboží! Postýlka je trochu vyřezávaná, není obyč jako z Ikey, prostě něco jiného…Pálí mě žáha a nohy jak konve, bolí…Už chci být ve dvou kusech ![]()
Ahoj dámy, tak třetí monitor za mnou, ale malej zlobí, nechce se hýbat když jsem na monitoru takže budu muset na kontrolní monitor do porodnice.No už se mi to krátí, ale vůbec by mi nevadilo být už ve dvou kusech ![]()
MĚLA SES TROCHU POŠKRÁBAT PO BŘIŠE NEBO TAK NĚCO… ![]()
ZATO JÁ MÁM POSLEDNÍ DOBOU BŘICH SAMÉ VLNOBYTÍ…
ZA SEBOU MÁM PRVNÍ NOC, CO JSEM SE POŘÁD BUDILA… ![]()
Tak to já mám taky v břiše pěknou neposedu
. Jen já jsem tento týden jak přejetá bagrem. Minulý týden jsem měla energie na rozdávání, vygruntovala jsem celý byt
, ovšem tento se sotva vleču
.
Což o to, on se mele pěkně, ale na monitoru vždycky chrní
Ale dneska jsem byla v porodnici a do porodu už budu chodit na monitor tam. Tak je to asi lepší.Moje doktorka je taková dost…řekněme zvláštní
Tak aspoň můžu být klidnější.
a jak se ti s ním jezdí?
Já byla celý den v Praze, nejdřív u kadeřníka a pak na nákupech, ale sotva jsem pak odpoledne už vlekla. Jenže jarní boty jsem nekoupila, tak možná ještě vyrazím příští týden. A hlavně bez Matese, protože s nim se to fakt nedá. Ale dneska byl moc spokojenej - vzala jsem ho metrem a tramvají a koupila mu crocsy a celou cestu domu si je držel v náručí a pořád o nich mluvil. A doma si je obul a už je nechtěl sundat a to i přesto, že v nich několikrát spadnul, protože mu jsou velký a v punčocháčích mu to strašně klouzalo ![]()
no a taky jsme spolu vybrali soupravičku, ve které si poveze bratříčka z porodnice domů, tak měl radost.
A já jdu za chvíli spát, mám fakt dost.
JEZDÍ SE S NÍM DOBŘE! VŠICHNI OZKOUŠELI…
HLAVNĚ MALEJ
FURT ZABRŽDˇOVAL A ODBRŽDˇOVAL! MOHL BY DĚLAT TESTY ODOLNOSTI! JESTLI U NÁS KOČÁR VYDRŽÍ, TAK PAK UŽ VŠEM
JÁ ASI POVEZU MIMINKO V TOM, V ČEM ASI TENKRÁT MALÉHO!!! JEŠTĚ NEJSEM ROZHODNUTÁ
TŘEBA MI ALE NĚKDE, NĚCO PADNE DO OKA
ZÍTRA JSME POZVANÍ KE TCHÝNI NA OBĚD-SVÍČKOVÁ! TAK JEN DNESKA NĚCO PODĚLAT A ZÍTRA VEGÁČ!!!!!!!!
PĚKNÝ VÍKENDÍK VŠEM!
no tak svíčkovou bych si taky dala! mňam ![]()
já původně chtěla malého taky vézt ve věcech, co před třema lety Matese, měla jsem na něj takový zelený fleesový overal, co jsem šila, ale pak jsem si říkala, aby jim to nebylo líto, až budou koukat někdy na fotky, že byli stejní a budou se hádat, kdo je kdo ![]()
jinak dneska jsem se krásně vyspala - fakt po dlouhý době, asi to bylo té včerejší pražské procházce. Od půl 10 do půl 7, a jen dvakrát čůrání. a navíc je malej u našich, asi mě měl za včerejší den už dost, tak tam chtěl zůstat, takže klídek i ráno. balzám na nervy!
MY JSME SI, ČOVEČE, TENKRÁT MALÉHO NEVYFOTILI, PŘI ODJEZDU Z PORODNICE
!!! TAKŽE TADY TEN PROBLÉM NEMÁM!
ZROVNA JSEM DORAZILA Z OBCHODU! UŽ PERU! ZAČNU POMALU VAŘIT ![]()
Holky, už máte sbalenou tašku? Já už jo a už se těším, až to příjde. Jsem nějaká divná, co?
Protože pak mi zmiznou(pevně doufám)ty otoky, které jsou už od rána bolestivé a veliké a budu mít své miminečko u sebe! Taky se zády to bude lepší…NO, prostě se už nemůžu dočkat! V neděli budu mít ukončený 38.týden, takže v pondělí bych klidně chtěla rodit
Nedovedu si představit, že takhle budu muset vydržet minimálně do 27.3!Prosím, ať to příjde dřív! 3.3. porodila kámoška, která měla termín 14.3, závidím o 11 dní dříve…Mějte se co nejpěkněji ![]()
NO, VZHLEDEM K TOMU, ŽE JSEM FURT DOMA, TAK JI SBALENOU NEMÁM A PROSTĚ TO TAM JENOM NANDÁM A VYJEDU!
PODLE PANA DOKTORA BYCH MĚLA DŘÍV… TAK UVIDÍME! MŮJ CHLAP MI PŘIPADÁ, ŽE UŽ BY TO CHTĚL MÍT ZA SEBOU
PASOVALO BY NÁM TO V DOBĚ, KDY MÁME PRVNÍHO VE ŠKOLCE
DNES JE VENKU KRÁSNĚ SLUNEČNO! HNED JE LÍP! SNAD TO VYDRŽÍ A BUDOU SE NÁM TY NAŠE RATOLESTI KRÁSNĚ VOZIT V KOČÍKU!!! UŽ MÁM I KOJÍCÍ ČAJE!!!! ![]()
No, vzhledem k tomu, že na poslední kontrole se dr. tvářil, že to už může být kdykoliv, tak už mám taky tašku raději sbalenou
. Každopádně nervy z toho má zejména muž…stačí aby mě malá nějak bolestivěji kopla a už by mě myslím nejraději pakoval do porodnice, co kdyby náhodou, že
. Se divím, že mě vůbec nechá samotnou doma
. Ale ne, je fakt sladkej, jak se stará…
. Hmmm, kojící čaje…do těch se mi tedy vůbec nechce. Ze začátku těhu jsem pořád pila ty čaje pro těhotný a teď nemůžu bylinkový čaj ani cítit
. Jinak už bych to taky ráda měla za sebou, protože ta nejistota, kdy to nakonec přijde, mě poněkud deptá…
.