Poradna duly
Jana Čurdová
Přímo tento kočárek, v této barvě je pouze i u dodavatele jen na objednávku.
Ostatní barvy jsou dostupné lépe.
Doba dodání by byla 2 - 3 týdny.
TAK MI TO PANÍ PŘESNĚ NAPSALA!
POČKÁM, CO MI NAPÍŠE DRUHÁ PANÍ A PAK JEDNÁM A VEZMU TENTO!
S KOČÁREM TO VYPADÁ PŘÍZNIVĚ!
SICE SE MI PANÍ OZVALA AŽ BRZO RÁNO, ALE SE ZPRÁVOU, ŽE VYRÁŽÍ SMĚR DODAVATEL A TEDˇ MI VOLALA, ŽE SE JÍ DODAVATEL TAKÉ KONEČNĚ OZVAL A TEN PŮVODNĚ VYBRANÝ VZOR BY MĚLI MÍT SKLADEM, COŽ ZNAMENÁ, ŽE BYCH KOČÁR MOHLA ZAČÁTKEM PŘÍŠTÍHO TÝDNE MÍT DOMA! ![]()
lubenka píše:
S KOČÁREM TO VYPADÁ PŘÍZNIVĚ!
SICE SE MI PANÍ OZVALA AŽ BRZO RÁNO, ALE SE ZPRÁVOU, ŽE VYRÁŽÍ SMĚR DODAVATEL A TEDˇ MI VOLALA, ŽE SE JÍ DODAVATEL TAKÉ KONEČNĚ OZVAL A TEN PŮVODNĚ VYBRANÝ VZOR BY MĚLI MÍT SKLADEM, COŽ ZNAMENÁ, ŽE BYCH KOČÁR MOHLA ZAČÁTKEM PŘÍŠTÍHO TÝDNE MÍT DOMA!
Jé, tak to je super…tak ať to vyjde
.
Nazdárek, nazdárek.Tak mám za sebou druhý monitor, no už bych byla nejraději ve dvou kusech
Ani se sem teď moc nedostanu, protože doma nemám PC.Ale od března by mělo být líp. Doma se začínám nudit, nejsem zvyklá být tak dlouho doma
A počasí je na draka, už aby bylo jaro.Jinak mám vše nachystané, dokonce jsem se dokopala i k žehlení a to je co říct ![]()
já jdu na další další kontrolu a zároveň na první monitor v pondělí 7. Dneska doktorka říkala, že už mi pěkně dole tlačí hlavičkou. Občas to fakt dloube,tak doufám, že na tý hlavě nemá nějaká chapadla, protože takovou bolest snad hlavou způsobit nemůže ![]()
já budu mít dneska konečně hotovou komplet celou šatnu a o víkendu a celý příští týden budu šúrovat celý byt, protože manžel jeden na celý týden pryč. už se těšim,že mi nebude nikdo kecat do televizního programu a nepálit mě tak žáha, tak si snad na ten týden koupim lahvinku dobrého vína a večery si užívám. to bude klid!
TAK FLANELOVÉ PLÍNKY UŽ MÁM DOMA! JSOU UŽ PRANÉ A NEJSOU NĚJAK TVRDÉ
VYPADAJÍ OPRAVDU MOC HEZKY! URČITĚ JE BUDU DÁVAT JAKO PODLOŽKY!
CO JINAK, DÁMY?
NĚJAK TO TU UTICHLO ![]()
já jsem nějaká přejetá, nevím, co to jako má být, ale včera mě dopoledne začalo bolet břicho v oblasti žaludku, asi tak jako při MS to dělá dole v podbřišku, ale já zase nějaká specialita, takže v takhle divných místech. nevím, jestli by to třeba mohli být poslíčci. A stejný bolení jsem měla tak před 14 dny, zničehonic ve 2 ráno to začlo a tak za dvě hoďky skončilo.
Jo a včera navečer navíc ještě teplota 38, tak jsem si vzala paralen, v noci pak ještě jeden, asi třikrát jsem se převlíkala, ale dneska už je líp. No ale stejně, jakmile mám něco chvíli dělat, tak se hned začnu tak divně třást a mám návaly.
odpoledne odevzdám Matese dědovi, ať jdou spolu ven a já budu posedávat a polehávat. jenže už jsem tak přeleželá, že to stejně nic příjemnýho neni ![]()
ještě že je aspoň hezký počasí, možná dojdu na zahradu zkontrolavat sněženky, jestli náhodou nevylezly.
jizvíková - mám za to, že tady máme všechny termín až na tom přelomu a já jdu asi nejřív - 22.3. na plánovaného císaře.
MNĚ DNES VOLALA PORODNÍ ASISTENTKA, KTERÁ SPOLUPRACUJE S MÝM MUDREM ![]()
KDYŽ JSEM ČEKALA PRVNÍ DÍTĚ, TAK ZA MNOU ANI NEJELA A TEDˇ, KDYŽ V PODSTATĚ VÍM CO MĚ ČEKÁ… ![]()
ALE ŘEKLA JSEM JÍ, ATˇ KLIDNĚ PŘIJEDE!
NU, COŽ, STEJNĚ JSEM DOMA, TAK TŘEBA MĚ POBAVÍ ![]()
VŠECHNO ALE MÁM NACHYSTANÉ, KROM TÉ DROGERKY… A NĚJAKÉ MALIČKOSTI Z LÉKÁRNY, ALE NA TO JE JEŠTĚ ČASU DOST, NE? ![]()
A TY ŘEČI DNES U NÁS V OBCHODĚ, JESTLI UŽ MÁM NACHYSTANOU TAŠKU…
ABY SE VŠICHNI NESTARALI!!!!
MÁM PŘED SEBOU JEŠTĚ MÍT 4 TÝDNY! ![]()
LETÍ TO-LETÍ!!!!
A CHLAP CHTĚL VČERA PO MNĚ JEŠTĚ SEX ![]()
NO OTOČILA JSEM SE PRDELOU K NĚMU A BYLO ![]()
CO VY?
JÁ TEDA NEMÁM ANI POMYŠLENÍ ![]()
Já jsem teda taky od víkendu docela přejetá…
. Dnes jsem byla na kontrole a prý už je to tak na dobré slovo a mám tedy odpočívat, neb aspoň dva týdny bych ještě jako mohla vydržet
. No tak jsem tedy zvědavá, raději půjdu dobalit tu tašku…
Jazune, tak se drž, hoď si nožky nahoru a odpočívej. (S těma nožkama nahoru to myslím jen tak obrazně, jestli jsi na tom jako já, tak si stejně moc neodpočineš
)
Ještě jakž takž zvládám polohu na boku, ale to je vše. Když si sednu ke stolu, tak mi tam překáží to břicho, to samé u počítače, už skoro z té dálky nevidím na monitor, v leže na zádech je to utrpení, jakmile déle chodím, tak mi tvrdne břicho… Jen doufám , že to máte všechny taky takhle a nejsem v tom sama
![]()