Poradna duly
Jana Čurdová
Jo jo, mám to úplně stejné
. A to ještě abych ležela nejlépe jen na levém boku, na pravém se to moc malé nelíbí
.
Hurá!!! tak to jsem na tom ještě dost dobře, já můžu ležet na obou bocích.
To je teda výhra
Na jednu stranu se fakt těším, až bude mimi venku.
PORODNÍ ASISTENKA MI DOVEZLA PAPÍROVÝ KUFŘÍK S RŮZNÝMA PROPAGAČNÍMA BLBINKAMA…
MALEJ VYBALOVAL JAK O VÁNOCÍCH! ŘEKLA MI, ŽE POPORODNÍ VLOŽKY ATˇ SI S SEBOU DO PORODKY VEZMU URČITĚ! JINAK MI NESDĚLILA V PODSTATĚ NIC NOVÉHO
, ALE TO JSEM CELKEM ČEKALA! DALA SI U MĚ ČAJ, MUFINA A JELA O DŮM DÁL ![]()
Ahoj holky! Tak nám zbývá už jen koupit kočárek a já dnes musím dožehlit a během 14 dní si sbalit tu tašku…Mám termín 27.3, ale od ukončeného 38.týdne, což je 13.3. bych mohla regulérně rodit, tak ať je vše přichystáno. Normálně vám musím říct, že se těším na porod!!! Už mě fakt nebaví těch 20 kg navíc, věčné otoky nohou i rukou (musím chodit v rozšněrovaných teniskách!), pálení žáhy a občas nemůžu popadnout dech, když vyjdu schody v baráku. Taky mi ještě přibyly večer bolesti zad po celém dni…No, vypadá to, že jsem na tom skoro nejhůř tady, i když můžu spát na obou bocích
Strašně se na mimi těším! Na první monitor jdu až příští středu, to budu 37plus3, takže se mi to zdá docela pozdě na první monitor, ale doktorovi do toho asi fušovat nemůžu…přeji příjemné těhulkování
JÁ VALÍM NA PRVNÍ MONITOR ZÍTRA A BUDE MI HO DĚLAT MUDR, TAKŽE DO PORODNICE POJEDU AŽ TAK 38 TÝDEN, COŽ JE ZA 14 DNÍ! ![]()
lubenka píše:
PORODNÍ ASISTENKA MI DOVEZLA PAPÍROVÝ KUFŘÍK S RŮZNÝMA PROPAGAČNÍMA BLBINKAMA…MALEJ VYBALOVAL JAK O VÁNOCÍCH! ŘEKLA MI, ŽE POPORODNÍ VLOŽKY ATˇ SI S SEBOU DO PORODKY VEZMU URČITĚ! JINAK MI NESDĚLILA V PODSTATĚ NIC NOVÉHO
, ALE TO JSEM CELKEM ČEKALA! DALA SI U MĚ ČAJ, MUFINA A JELA O DŮM DÁL
Jo, kufřík jsem dostala od dr. už na začátku a prý pak v porodnici dostanu další… ![]()
Jazune píše:lubenka píše:Jo, kufřík jsem dostala od dr. už na začátku a prý pak v porodnici dostanu další…
PORODNÍ ASISTENKA MI DOVEZLA PAPÍROVÝ KUFŘÍK S RŮZNÝMA PROPAGAČNÍMA BLBINKAMA…MALEJ VYBALOVAL JAK O VÁNOCÍCH! ŘEKLA MI, ŽE POPORODNÍ VLOŽKY ATˇ SI S SEBOU DO PORODKY VEZMU URČITĚ! JINAK MI NESDĚLILA V PODSTATĚ NIC NOVÉHO
, ALE TO JSEM CELKEM ČEKALA! DALA SI U MĚ ČAJ, MUFINA A JELA O DŮM DÁL
JJ, DOSTANEŠ ![]()
petv píše:
Ahoj holky! Tak nám zbývá už jen koupit kočárek a já dnes musím dožehlit a během 14 dní si sbalit tu tašku…Mám termín 27.3, ale od ukončeného 38.týdne, což je 13.3. bych mohla regulérně rodit, tak ať je vše přichystáno. Normálně vám musím říct, že se těším na porod!!! Už mě fakt nebaví těch 20 kg navíc, věčné otoky nohou i rukou (musím chodit v rozšněrovaných teniskách!), pálení žáhy a občas nemůžu popadnout dech, když vyjdu schody v baráku. Taky mi ještě přibyly večer bolesti zad po celém dni…No, vypadá to, že jsem na tom skoro nejhůř tady, i když můžu spát na obou bocíchStrašně se na mimi těším! Na první monitor jdu až příští středu, to budu 37plus3, takže se mi to zdá docela pozdě na první monitor, ale doktorovi do toho asi fušovat nemůžu…přeji příjemné těhulkování
A CO TA POSTÝLKA V IKEY? ![]()
Hmmm, tak na monitor mě zatím nikdo neposlal, za týden jdu zas na kontrolu ke svému dr…tak nevím
.
Já chci taky kufřik!! Naše dr. nic nedává, musím si počkat do porodnice.
Já jdu na první monitor teď v pondělí, to budu 36+3. Holky, o nic nepřicházíte, je to strašná otrava, minimálně 20minut tam musíš sedět nebo ležet s ovázaným břichem. Tak si hlavně nezapomeňte s sebou knížku.
Já mám navrch těch 12kilo, už bylo i 13, ale jak mi bylo v tu neděli a včera špatně, tak hned kilo a půl dole, takže předpokládám, že jsem asi i dost zavodněná.
No nic, jdu vzbudit malého a jedem s autem do myčky, protože ho mám jak čuňátko. ![]()
ÁLE JDI TY! O NIC NEPŘICHÁZÍŠ!
NENÍ TAM NIC SVĚTOBORNÉHO!
JEDEN ČASOPIS, TŘIČTVRTĚ ROKU STAREJ, SAMÁ BROŽŮRA…
MALÉHO NEJVÍC POTĚŠILA FLAŠTIČKA NUK, MÁM TAM VZOREČEK MASÁŽNÍHO OLEJE NA MŮJ BŘICH-TO BRZO
… A MINI BALENÍ NÁPOJE CARO! U NÁS HO PIJU JENOM JÁ ![]()
bara2 píše:
Já chci taky kufřik!! Naše dr. nic nedává, musím si počkat do porodnice.
Já jdu na první monitor teď v pondělí, to budu 36+3. Holky, o nic nepřicházíte, je to strašná otrava, minimálně 20minut tam musíš sedět nebo ležet s ovázaným břichem. Tak si hlavně nezapomeňte s sebou knížku.
Já mám navrch těch 12kilo, už bylo i 13, ale jak mi bylo v tu neděli a včera špatně, tak hned kilo a půl dole, takže předpokládám, že jsem asi i dost zavodněná.
No nic, jdu vzbudit malého a jedem s autem do myčky, protože ho mám jak čuňátko.
V případě, že jste tento balíček neobdržela od svého gynekologa, napište nám prosím jeho jméno, adresu, popř. i telefon a zašlete na prosam@prosam.cz. Naši distributoři se s ním neprodleně spojí a v případě zájmu balíčky zavezou do ordinace, kde si jej budete moci vyzvednout při příští kontrole.
lubenka píše: ÁLE JDI TY! O NIC NEPŘICHÁZÍŠ!
NENÍ TAM NIC SVĚTOBORNÉHO!
JEDEN ČASOPIS, TŘIČTVRTĚ ROKU STAREJ, SAMÁ BROŽŮRA…
MALÉHO NEJVÍC POTĚŠILA FLAŠTIČKA NUK, MÁM TAM VZOREČEK MASÁŽNÍHO OLEJE NA MŮJ BŘICH-TO BRZO… A MINI BALENÍ NÁPOJE CARO! U NÁS HO PIJU JENOM JÁ
Jo jo, já tam ani ten olej neměla. Jen tu flašku a caro, který u nás nikdo nepije
. Ale tak zase kufřík se mi hodil na moje výtvarný potřeby
.
TAKŽE MI DÁŠ ZA PRAVDU, ŽE KDYBYCHOM HO NEDOSTALY, TAK BY NÁM NIC ANI NECHYBĚLO… JÁ BYCH TAM, JAKO PRVORODIČKA, UVÍTALA TŘEBA VÍC DRUHŮ PRSNÍCH VLOŽEK NEBO TAK! CO JÁ JICH VYZKOUŠELA, NEŽ JSEM NAŠLA TY OD CHICCA… DOBÍRALA JSEM, TY NEVYHOVUJÍCÍ, ÚPLNĚ S ODPOREM! ALE TENKRÁT JSEM JEŠTĚ NET NEMĚLA, TAK JSEM JE NEMĚLA KOMU NABÍDNOUT! ![]()