Poradna duly
Jana Čurdová
mondiku muj pritel by ti na to rekl neco jako a musis hodne papat aby miminko hodne vyrostlo ![]()
ale neboj, mala urcite bude poradny zdravy mimco ![]()
pritel prave byl jednak dlouhej a druhak mel skoro k peti kilum a ja jsem taky nebyla z tech mensich.
kdyz jsem jeste chodila do prace, tak se vsichni potutelne usmivali, jakej uz mam „zajimavej profil“ a to bylo nekdy na konci unora, takze bych rekla ze ja to mam jasny, co me ceka ![]()
Mondíku taky jsem se nedozvěděla za celou dobu jak je malá velká a kolik váží,doktor mi vždy jen řekl že je vše jak má být a že prospíváme ukázkově
o velkém bříšku taky něco vím..kamarádky si ze mě dělají srandu že čekám trojčata
před měsícem jak jsem se měřila jsem měla 111 cm přes bříško
a myslím že ještě poroste ![]()
kolisko ja mam permanentne pocit ze mam nohy jako konve zality do betonu, ale pritom je otekly vubec nemam. no ale bolej me porad, jako bych na nich stala 24 hodin v kuse
Jani, prave ze papam az moc
. Ale taky mi toho uz jde dost do tela nez do briska
.
kolisku tak ja mam uz asi mesic okolo tech 110cm a zatim se mi rust nejak zasekl, ale sestricka se dneska smala, ze to jeste uvidim, ze bude chvili klid a pak zas velkej skok. tak uvidime ![]()
Jani..já ten pocit měla někdy ve 24 týdnu ale od 27 týdne je mám nalité vodou,manžel si někdy dělá srandu že mi tam vytlačí dulek a říká že budeme hrát kuličky ![]()
koliska píše:
Mondíku taky jsem se nedozvěděla za celou dobu jak je malá velká a kolik váží,doktor mi vždy jen řekl že je vše jak má být a že prospíváme ukázkověo velkém bříšku taky něco vím..kamarádky si ze mě dělají srandu že čekám trojčata
před měsícem jak jsem se měřila jsem měla 111 cm přes bříško
a myslím že ještě poroste
No, tak to jo
. Ja ziju v Anglii a tady je vsechno uplne jinak, ale nestezuju si. Ja mam prave pocit, ze mam male brisko, ale jak jsem pred chvilkou psala, dneska jsem byla na predporodnim kurzu a mela jsem tak asi nejvetsi brisko ze vsech, tak uz nemam komplex
.
mondiku ja zase skoro vubec… vim ze to neni dobry, ale proste nemam chut k jidlu a nemam vubec ani hlad…
mne se to nejvic vrazilo do boku a do stehen. podle dnesniho vazeni mam nahore 11 kilo a obcas si prijdu ze se uz valim jak tank ![]()
Mondíku já to asi špatně pochopila
a už jsi se měřila??
Jani jak to tak čtu tak máme asi stejné postavy taky mi těch 13 kilo vlezlo do zadku a do bříška ![]()
janiii;-) píše:
mondiku ja zase skoro vubec… vim ze to neni dobry, ale proste nemam chut k jidlu a nemam vubec ani hlad…
mne se to nejvic vrazilo do boku a do stehen. podle dnesniho vazeni mam nahore 11 kilo a obcas si prijdu ze se uz valim jak tank
Tak to jsme na tom stejne… Ja mam teda nahore asi 13 - 14 kg a presne, jak pises, nejvic boky a stehna a pripadam si jak hroch
. Tak to ja teda mam chut porad a hlad taky. Az do 16. tydne jsem mela silene nevolnosti, tak si to ted vynahrazuju
.
koliska píše:
Mondíku já to asi špatně pochopilaa už jsi se měřila??Jani jak to tak čtu tak máme asi stejné postavy taky mi těch 13 kilo vlezlo do zadku a do bříška
Me vzdycky meri brisko doktorka a rika, ze dobre, tak ji verim, ale zkusim se zmerit i sama… A jak se to spravne meri?
Mondík píše:koliska píše:Me vzdycky meri brisko doktorka a rika, ze dobre, tak ji verim, ale zkusim se zmerit i sama… A jak se to spravne meri?
Mondíku já to asi špatně pochopilaa už jsi se měřila??Jani jak to tak čtu tak máme asi stejné postavy taky mi těch 13 kilo vlezlo do zadku a do bříška
kolem pupíku dokola ![]()
mondiku ja jsem si tak do zacatku unora prala umrit, jak mi furt bylo zle, nechapu to ale v praci jsem jako zazrakem prezivala a doma umirala. a ani kdyz to prestalo, tak jsem nezacala nejak vic jist. kolikrat si rikam, ze pred tim jsem se ladovala vic a od rana do vecera, oproti tomu co ted. no a co jsou ty horka, tak to uz do sebe nedostanu skoro vubec nic. tak fakt nevim, kde jsem nabrala ty kila ![]()
kolisko ja bych to ani nejak moc neregistrovala, ale posledn tak dva tri tydny se mi zacaly delat strie na bocich a na stehnech a v trislech, ale jaky teda… tuhle jsem si uz trochu pobrecela, ze nevim co s tim, ze at mazu jak mazu, vecer jdu spat a rano se vzbudim a jsou zase vetsi a je jich vic…
Jani striema se netrap..jak jsem čekala svojí první dceru tak jsem nabrala 27 kilo a to jsem popraskala celá až ke kotníkům..za těch 10 let jsem si na ně už zvykla a po nějaké době se dají i opálit
a i kdybych byla od rána naložená v krému tak by mi to nepomohlo ![]()