TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
7.6.11 11:57

Mně to poslali i bez poslání kopie průkazky. Jsem na to zapomněla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.6.11 12:00
paja2110 píše:
janiii;-) píše:
paji pry po narozeni mimca jim staci dat jakkoli vedet, klidne jen napsat email a knizecku ti poslou, nemusis nutne dokladat rodny list. s tim se pry chodi v pripade ze chces zaregistrovat uz narozeny mimco :-)
super, tak to jsem ráda, jelikož na to obcházení by toho pak bylo hodně… :) Děkuju Jani

jj, tohle je fajn :-) jen napises ze se narodilo tehdy a tehdy a jmenuje se tak a tak, uz takhle toho obihani budeme mit az kam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
7.6.11 12:12

tak už mám uklizeno uf…jsem vytřela snad uplně všude i tma kde normálně nevytirám…ve čtvrtek jen umyju koupelnu sprcháč wc a tak a v pátek si tchýně muže klidně přijet :-) naštěstí jedeme v sobotu na celý den k jejich příbuzným, s kterýma já jsem hodně zadobře tak je to fajn a hlavně manžel si vyjednal volno na sobotu tak s nimi nebudu sama, hurá…
Mascha - mě se moc líbí Viktorka, chtěla jsem taky ale má ji kamarádka
Jinak co se týče praní, tak já mám taky kuponky DM, tak možná koupím tu Lovelu, ale my jinak pereme v Persilu Sensitive, ten je taky pro děti, jsme oba s manželem háklivý na ostatní prášky a tenhle jedinej nás nesvědí, takže pak normálně budu prát v něm.
paja - prosím tě, když jsi objednávala z batolátka, za jak dlouho ti to přišlo?
Ivet - vše nej k svátku :kytka:
Berus - vítej na síti :mrgreen: a koukej si dovolenou užívat a na váhu kašli!
Venku to zas paří, tak my se pojedem koupat, dneska s náma jede i sousedka se psem, tak budem mít celou smečku :mrgreen:
Jo a musím si tedy postěžovat, co jsem doma a celkem „v klidu“ tak mám nohy nateklé snad víc než předtím v práci, nejsou mi už žádné boty, nosím jen žabky :-( a nejvíc to cítím ráno, když vstanu tak mě uplně bolí nárty když jdu a cítím i ruce nateklé (prsty) :-( měl by mi přijít ten krém ElastiQ na otoky, tak jsem zvědavá zda to trochu zabere…
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.6.11 12:22

Hannah- ty jsi ale šikulka, všude čisto :palec: Jinak jsem koukala, že jsi stihla tu super akci, co tu byla a máš to elasti zadáčo, co??? :palec: Holky, já budu mít nahoře asi 10kg :cry: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
7.6.11 12:50

floa - no ještě mě vzali ale zatím nic nepřišlo, tak nevím :-( uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.6.11 12:54

Hani, z batolátka mi to přišlo za 2 dny. U každý položky jsem se totiž dívala, jestli je to skladem a vše, co jsem chtěla zrovna já - tak skladem bylo. Teď už házím oko ještě na nějaký tý věcičky 62 a musím počkat na penízky. Snad přijdou zase dřív jak minulý měsíc a ne až 20. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.6.11 13:20
Hannah84 píše:
floa - no ještě mě vzali ale zatím nic nepřišlo, tak nevím :-( uvidíme…

A já jsem na to přišla pozdě :roll: Takže smůla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
7.6.11 16:26
kači31 píše:
to jsi sem psala ty, že si objednáváš lékárnu přes net? z jakých stránek prosím tě?
moc dík

Kačí, odtud: http://www.leky-lekarna.cz/ – beru tam bezlepkový věci pro manžela především, a pak i něco pro nás, v klidu si to najdu, přečtu složení apod. a objednám a tak do 2 dnů (někdy i dřív) osobně vyzvednu.

Hani to mi povídej!!! Teď to s ní ještě vydržíme, ale časem bych chtěla světlou kůži… :roll:

Beru už jsem Ti chtěla psát, jestli jste v pořádku!! :huban: Malej prcík takhle zlobí, to je dobrý :jazyk:

Ivet krásný svátek :kytka:

Moc děkuju za pochvalu, byla to makačka - hlavně pro manžela :wink: to jsem si zase něco vymyslela :roll: teď jen dodělat ten zbytek a to se mi nechce :think: , ale musím, aby bylo kam postavit komodičku na hadříky pro prtě :dance: :-)

Holky, nemáte zkušenost s KUNOU - jako jak se jí zbavit? :mrgreen: Nám se mrcha usadila na půdě a každou noc na ni číháme… :zed:
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.6.11 16:38

Zvizi- taťka, myslím, nastražil vajíčko, do kterýho dal jed a za pár dní bylo po ní :dance: Ale musíte jí najít, jinak je to děsný smrad :pocitac: :pocitac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
7.6.11 16:57

zviz - náš táta kuny střílel, pak už se žádná neopovážila…:-D ale myslím, že ten jed je lepší :wink:
Tak my jsme se byli koupat, tentokrát šla i sousedka a jejich pes (fena), takže ti naši dva byli uplně hotoví a pořád za ní běhali, všichni jsme se pěkně vykoupali a psi vyběhali, teď tu ležej uplně mrtví, tak mám aspoň od nich klid :mrgreen:
paja - jo díky, aha tak to já nekoukala zda je vše skladem, ale tak třeba to zítra dorazí, uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.6.11 17:03

Hannah- to se máš, u nás jsou dva chlapi a bazén ještě není postavenej a to jiný roky už dávno stojí a teď když by se mi tak hodil :roll: Takže tiše závidím tvé koupání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
7.6.11 17:05

floa - no bylo to koupání v rybníku ve vesnici 10 km, takže jsme museli autem a jako voda nic moc, celkem špína, takže ten tvůj „zatím“ ještě nepostavený bazen ti budu závidět spíš já :-) já se těším příští týden k rodičům, ti mají bazén už postavený, tak tam to bude fajn, tak snad budou tepla taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.6.11 17:13

A opaluješ si přitom bříško, nebo ho nějak zakrýváš? Já teda když se opaluju, tak mám přes pupek ručník :wink: Ale nevím, až se třeba půjdu koupat, jestli teda někdy bude ten bazén, jestli můžu to bříško mít chvíli na sluníčku :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
7.6.11 17:17

floa - tak když jsem byla ve vodě, tak bylo zrovna pod mrakem a pak jsem stejně byla ve stínu, já na slunci nevydržím a pak jsme se šli ještě projít kousek na louku a to už jsem si radši natáhla tričko přes plavky, někde jsem četla, že když ti svítí sluníčko na břicho (jako hodně třeba při opalování), tak se prý miminko přehřívá a není to dobrý, ale jinak nevím :nevim: až budu u našich, tak budu určitě pod slunečníkem anebo když se budu opalovat, pokud buud schopná, tak si dám určitě ručník na břicho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.6.11 17:19

Tak to jo, moc díky :palec: Raději ho budu pořád chránit, broučka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie