Poradna duly
Jana Čurdová
Mně to poslali i bez poslání kopie průkazky. Jsem na to zapomněla ![]()
paja2110 píše:janiii;-) píše:super, tak to jsem ráda, jelikož na to obcházení by toho pak bylo hodně…
paji pry po narozeni mimca jim staci dat jakkoli vedet, klidne jen napsat email a knizecku ti poslou, nemusis nutne dokladat rodny list. s tim se pry chodi v pripade ze chces zaregistrovat uz narozeny mimcoDěkuju Jani
jj, tohle je fajn
jen napises ze se narodilo tehdy a tehdy a jmenuje se tak a tak, uz takhle toho obihani budeme mit az kam ![]()
tak už mám uklizeno uf…jsem vytřela snad uplně všude i tma kde normálně nevytirám…ve čtvrtek jen umyju koupelnu sprcháč wc a tak a v pátek si tchýně muže klidně přijet
naštěstí jedeme v sobotu na celý den k jejich příbuzným, s kterýma já jsem hodně zadobře tak je to fajn a hlavně manžel si vyjednal volno na sobotu tak s nimi nebudu sama, hurá…
Mascha - mě se moc líbí Viktorka, chtěla jsem taky ale má ji kamarádka
Jinak co se týče praní, tak já mám taky kuponky DM, tak možná koupím tu Lovelu, ale my jinak pereme v Persilu Sensitive, ten je taky pro děti, jsme oba s manželem háklivý na ostatní prášky a tenhle jedinej nás nesvědí, takže pak normálně budu prát v něm.
paja - prosím tě, když jsi objednávala z batolátka, za jak dlouho ti to přišlo?
Ivet - vše nej k svátku ![]()
Berus - vítej na síti
a koukej si dovolenou užívat a na váhu kašli!
Venku to zas paří, tak my se pojedem koupat, dneska s náma jede i sousedka se psem, tak budem mít celou smečku ![]()
Jo a musím si tedy postěžovat, co jsem doma a celkem „v klidu“ tak mám nohy nateklé snad víc než předtím v práci, nejsou mi už žádné boty, nosím jen žabky
a nejvíc to cítím ráno, když vstanu tak mě uplně bolí nárty když jdu a cítím i ruce nateklé (prsty)
měl by mi přijít ten krém ElastiQ na otoky, tak jsem zvědavá zda to trochu zabere…
![]()
Hannah- ty jsi ale šikulka, všude čisto
Jinak jsem koukala, že jsi stihla tu super akci, co tu byla a máš to elasti zadáčo, co???
Holky, já budu mít nahoře asi 10kg
![]()
floa - no ještě mě vzali ale zatím nic nepřišlo, tak nevím
uvidíme…
Hani, z batolátka mi to přišlo za 2 dny. U každý položky jsem se totiž dívala, jestli je to skladem a vše, co jsem chtěla zrovna já - tak skladem bylo. Teď už házím oko ještě na nějaký tý věcičky 62 a musím počkat na penízky. Snad přijdou zase dřív jak minulý měsíc a ne až 20. ![]()
Hannah84 píše:
floa - no ještě mě vzali ale zatím nic nepřišlo, tak nevímuvidíme…
A já jsem na to přišla pozdě
Takže smůla ![]()
kači31 píše:
to jsi sem psala ty, že si objednáváš lékárnu přes net? z jakých stránek prosím tě?
moc dík
Kačí, odtud: http://www.leky-lekarna.cz/ – beru tam bezlepkový věci pro manžela především, a pak i něco pro nás, v klidu si to najdu, přečtu složení apod. a objednám a tak do 2 dnů (někdy i dřív) osobně vyzvednu.
Hani to mi povídej!!! Teď to s ní ještě vydržíme, ale časem bych chtěla světlou kůži… ![]()
Beru už jsem Ti chtěla psát, jestli jste v pořádku!!
Malej prcík takhle zlobí, to je dobrý ![]()
Ivet krásný svátek ![]()
Moc děkuju za pochvalu, byla to makačka - hlavně pro manžela
to jsem si zase něco vymyslela
teď jen dodělat ten zbytek a to se mi nechce
, ale musím, aby bylo kam postavit komodičku na hadříky pro prtě
![]()
Holky, nemáte zkušenost s KUNOU - jako jak se jí zbavit?
Nám se mrcha usadila na půdě a každou noc na ni číháme… ![]()
![]()
Zvizi- taťka, myslím, nastražil vajíčko, do kterýho dal jed a za pár dní bylo po ní
Ale musíte jí najít, jinak je to děsný smrad
![]()
zviz - náš táta kuny střílel, pak už se žádná neopovážila…:-D ale myslím, že ten jed je lepší ![]()
Tak my jsme se byli koupat, tentokrát šla i sousedka a jejich pes (fena), takže ti naši dva byli uplně hotoví a pořád za ní běhali, všichni jsme se pěkně vykoupali a psi vyběhali, teď tu ležej uplně mrtví, tak mám aspoň od nich klid ![]()
paja - jo díky, aha tak to já nekoukala zda je vše skladem, ale tak třeba to zítra dorazí, uvidíme…
Hannah- to se máš, u nás jsou dva chlapi a bazén ještě není postavenej a to jiný roky už dávno stojí a teď když by se mi tak hodil
Takže tiše závidím tvé koupání ![]()
floa - no bylo to koupání v rybníku ve vesnici 10 km, takže jsme museli autem a jako voda nic moc, celkem špína, takže ten tvůj „zatím“ ještě nepostavený bazen ti budu závidět spíš já
já se těším příští týden k rodičům, ti mají bazén už postavený, tak tam to bude fajn, tak snad budou tepla taky…
A opaluješ si přitom bříško, nebo ho nějak zakrýváš? Já teda když se opaluju, tak mám přes pupek ručník
Ale nevím, až se třeba půjdu koupat, jestli teda někdy bude ten bazén, jestli můžu to bříško mít chvíli na sluníčku ![]()
floa - tak když jsem byla ve vodě, tak bylo zrovna pod mrakem a pak jsem stejně byla ve stínu, já na slunci nevydržím a pak jsme se šli ještě projít kousek na louku a to už jsem si radši natáhla tričko přes plavky, někde jsem četla, že když ti svítí sluníčko na břicho (jako hodně třeba při opalování), tak se prý miminko přehřívá a není to dobrý, ale jinak nevím
až budu u našich, tak budu určitě pod slunečníkem anebo když se budu opalovat, pokud buud schopná, tak si dám určitě ručník na břicho…