TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
9.6.11 11:31

ahojky holky já si ted dopoledne krásně zdřímla :lol: a to se divím že mě prcek nechal mám totiž doma syna,do školky ted nechodí a je to trochu raubíř,ale vysvětlila jsem mu že maminku bolí bříško tak mě ohleduplně nechal :-) nevím jestli na to ještě někdo trpí ale po snídani mě občas přepadne taková bolest žaludku že je mi až na zvracení a polívá mě studenej pot..je to fakt dost nepříjemný a malé se to taky nelíbí ptž pak kope jak splašená…nevím mám stím jít k Dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
9.6.11 11:31

tak ja jsem se vrhla do uklidu a prebirani veci, ale vubec me to dneska nejak nebavi.
spis jen zasnu, co kolem sebe shromazduju naprosto zbytecnejch veci a relikvii. potrebovala bych pristavit rovnou kontejner na odpad, popelnice asi nebude stacit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
9.6.11 11:38

Jani já tě uplně chápu,my se loni stěhovali z bytu do baráku a bylo to psycho..věci pro dva dospělé a dvě děti..dělali jsme to celej víkend,naštěstí jsem ještě nebyla těhotná to bych asi nezvládla..obdivuju tě :-) jinak věci pro maličkou už mám taky hotové a naskládané ve skříni..řekla bych že má víc oblečení jak celá naše rodina dohromady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
9.6.11 11:41

kolisko ja veci pro malou skladam pekne prubezne, taky uz ma tech veci az kam :-)
jen co budu mit hotovej uklid a trochu cas, tak sem chci hodit nejaky fotecky, co vsechno pro ni mame :-)
zatim ale mam pocit, ze tohle vsechno roztridit a uklidit je nad moje sily a ze to budu delat jeste az mala pujde k maturite :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
9.6.11 11:44

tak to by chtělo nějakého pomocníka,přece to nemůžeš dělat celé sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.6.11 11:49
Elis 1 píše:
Ahojky maminky, tak mě taky trochu otíkaly nohy, ale potom, co jsem začala jíst meloun, tak je to dobrý. Nevím jistě, jestli je to teda tím melounem, ale cpu se s ním teď preventivně každý den.

Flooa, no včera mě nebylo moc fajn, dopoledne jsem hodně jezdila autem, a jak máme tvrdý podvozek, tak to hrozně drncá a měla jsem pak celý den takový hoooodně nepřijemný pocit dole, asi jak ta hlavička hodně tlačí. Proto jsem potom celý odpoledne ležela a dneska ráno jsem se vzbudila a dobrý.

Jinak já jsem teď tak vystrašená, že se malej v bříšku začne víc vrtět, nebo mě zabolí břicho a já jsem hned vynervovaná, že každou chvíli pojedeme. Dokud jsem nebyla u doktora a myslela jsem, že je vše v pořádku, tak mě nic nebolelo a nebála jsem se tolik. Asi to mám všechno vsugerovaný :zed:

Já to znám, dokud mi doktorka neřekla o tom čípku, tak mi nic nebylo a teď plaším s každým píchnutím :nevim: Ale neboj, bude to dobrý, jen odpočívej a nenervuj se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
9.6.11 11:53
EvaHoráková píše:
Já chci taky jednu ségru!!! Mám tu horu prádla, haldy prachu… Ach jo… Někdo má, někdo nemá. :cry:

Evi já mám taky sestru a manžel dokonce 3 a stejně to všechno dělám sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
9.6.11 12:06

Ahoj holky, tedy jeden večer a dopoledne a tady toho zas přibylo, ani jsem to nedočetla jen vím, že jste probírali porod…no já se začínám celkem bát, ale prý je to normální.
Já dneska čekám na balíček a pořád nic, má to přivézt kurýr…
Ráno jsem byla s manželem na takový terapii na odvykání kouření, tak jsem zvědavá zda mu to zabere, koupili jsme to ve slevě na seznamu, nějaká biorezonance a prý to 80% lidem zabere, no jsem zvědavá, ale bojím se že jeho to nepřejde, je silný kuřák…
tady je dnes tak příjemně chladno :-D
tak já jdu dočítat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
9.6.11 12:09

kolisko vsak az pritel dorazi z prace, tak se taky zapoji. jenze to je pak samy - a co s timhle? a kam tamhleto? a co tohleto? tak se toho snazim udelat co nejvic zvladnu sama, je to rychlejsi…

hani tak to pak dej vedet, jestli to manzelovi zabralo, to by me docela zajimalo…neco jsem o tom cetla, ale nevim na kolik tomu verit. na kolik takova „sranda“ vlastne vyjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
9.6.11 12:14

ahoj
holky jako vás dočíst mi dalo pěkně zabrat :lol:
já se nebojím porodu spíš se těším (až uvidím toho uzlíčka a konečně se dozvím co to je jestli holka či kluk) ale hrozně se bojím jestli to poznám poprvé mi praskla voda a žádné bolesti nebyli po 16 hodinách sem dostala kapačky a vyvolání kontrakcí že sem prý byla připravena rodit ale kontrakce nikde…a malá byla po 45 minutách venku a ty největší bolesti sem měla si 20 minut.
holky odpočívám ale bolesti zad a břicha jak sem už psala mám pořád tak přemýšlím jeslti nezajdu k doktorvi ale nechci zase plašit zvláš když už je to druhé těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
9.6.11 12:15

Janí - s tím psem to se srovná, my když se přestěhovali do jinýho bytu, tak náš pes taky stávkoval a moc ani nejedl, ale za 14 dní se to srovnalo, jinak co se týče toho kouření, tak to stálo 950,– v té slevě a navíc my jsme u vojenský pojišťovny, tak ta dává příspěvek až 1000,– kč, tak to tam pošlu a bude to zadara, no jsem zvědavá, tak kdyby to vydržel aspon třeba 3 měsíce, tak se to furt vyplatí, protože měsíčně dá za cigára asi 3 litry :zed: :zed:
Jinak jste mě nabudili a šla jsem si změřit břicho a mám 105 cm, mě tedy Dr. nikdy neměřila, jen na začátku pánev. A teda zatím mám 12 kg nahoře a zaplať pánbu zatím žádné strie, tak doufám, že se ještě neobjeví. Ty jo a nechápu jak někdo muže přibrat 40 kilo, to musel celých 9 měsíců hrozně jíst ne, fuj :poblion: mě to stačí už teď, mám to taky v bocích, zadku a stehnech, tak si připádám jak slon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
9.6.11 12:17

ty jo už jsem v 32. týdnu…včera manžel hned, jestli už mám připravenou tašku do porodnice, tak jsem mu řekla, že ne, tak mě sprdnul ať ji koukám připravit, že on tady nic hledat nebude :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
9.6.11 12:31

hani a jak to vlastne probiha, ta „lecba“? tak kdyz mu to proplati pojistovna, tak to je fajn.
3000 za mesic? fiha, prosim te to kouri jednu od druhy, ne? 8-o
pejsina mi dava pekne zabrat, vcera byla v pohode, akorat rano zmatene chodila a knikala a dneska neda a neda pokoj.
chodi za mnou jako stin, porad knuci, furt chce na klin a chovat se a furt sebou nosi gumovou piskaci koblihu. rano mi ji prinesla i do postele a to si s ni frajerka nehrala dobre tak pul roku…priznavam, ze uz mi z ni pomalu tecou nervy… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
9.6.11 12:37

Holky ja si merila ted brisko a mam cca 103 cm. nemam tu krejcovsky metr jen klasicky ten vysunovaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
9.6.11 12:38

Hani,mě pomohlo na kouření těhotenství.Ale to tvýmu manželoj asi nehrozí,co? :-) Ale zapálila jsme si spíš jen svátečně někde v hospůdce nebo u kávy.A jen s tím kdo taky kouřil.Manžel je nekuřák takže doma mi to fakt nehrozilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí