Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky holky já si ted dopoledne krásně zdřímla
a to se divím že mě prcek nechal mám totiž doma syna,do školky ted nechodí a je to trochu raubíř,ale vysvětlila jsem mu že maminku bolí bříško tak mě ohleduplně nechal
nevím jestli na to ještě někdo trpí ale po snídani mě občas přepadne taková bolest žaludku že je mi až na zvracení a polívá mě studenej pot..je to fakt dost nepříjemný a malé se to taky nelíbí ptž pak kope jak splašená…nevím mám stím jít k Dr?
tak ja jsem se vrhla do uklidu a prebirani veci, ale vubec me to dneska nejak nebavi.
spis jen zasnu, co kolem sebe shromazduju naprosto zbytecnejch veci a relikvii. potrebovala bych pristavit rovnou kontejner na odpad, popelnice asi nebude stacit ![]()
Jani já tě uplně chápu,my se loni stěhovali z bytu do baráku a bylo to psycho..věci pro dva dospělé a dvě děti..dělali jsme to celej víkend,naštěstí jsem ještě nebyla těhotná to bych asi nezvládla..obdivuju tě
jinak věci pro maličkou už mám taky hotové a naskládané ve skříni..řekla bych že má víc oblečení jak celá naše rodina dohromady ![]()
kolisko ja veci pro malou skladam pekne prubezne, taky uz ma tech veci az kam ![]()
jen co budu mit hotovej uklid a trochu cas, tak sem chci hodit nejaky fotecky, co vsechno pro ni mame ![]()
zatim ale mam pocit, ze tohle vsechno roztridit a uklidit je nad moje sily a ze to budu delat jeste az mala pujde k maturite ![]()
tak to by chtělo nějakého pomocníka,přece to nemůžeš dělat celé sama…
Elis 1 píše:
Ahojky maminky, tak mě taky trochu otíkaly nohy, ale potom, co jsem začala jíst meloun, tak je to dobrý. Nevím jistě, jestli je to teda tím melounem, ale cpu se s ním teď preventivně každý den.Flooa, no včera mě nebylo moc fajn, dopoledne jsem hodně jezdila autem, a jak máme tvrdý podvozek, tak to hrozně drncá a měla jsem pak celý den takový hoooodně nepřijemný pocit dole, asi jak ta hlavička hodně tlačí. Proto jsem potom celý odpoledne ležela a dneska ráno jsem se vzbudila a dobrý.
Jinak já jsem teď tak vystrašená, že se malej v bříšku začne víc vrtět, nebo mě zabolí břicho a já jsem hned vynervovaná, že každou chvíli pojedeme. Dokud jsem nebyla u doktora a myslela jsem, že je vše v pořádku, tak mě nic nebolelo a nebála jsem se tolik. Asi to mám všechno vsugerovaný
Já to znám, dokud mi doktorka neřekla o tom čípku, tak mi nic nebylo a teď plaším s každým píchnutím
Ale neboj, bude to dobrý, jen odpočívej a nenervuj se ![]()
EvaHoráková píše:
Já chci taky jednu ségru!!! Mám tu horu prádla, haldy prachu… Ach jo… Někdo má, někdo nemá.
Evi já mám taky sestru a manžel dokonce 3 a stejně to všechno dělám sama ![]()
Ahoj holky, tedy jeden večer a dopoledne a tady toho zas přibylo, ani jsem to nedočetla jen vím, že jste probírali porod…no já se začínám celkem bát, ale prý je to normální.
Já dneska čekám na balíček a pořád nic, má to přivézt kurýr…
Ráno jsem byla s manželem na takový terapii na odvykání kouření, tak jsem zvědavá zda mu to zabere, koupili jsme to ve slevě na seznamu, nějaká biorezonance a prý to 80% lidem zabere, no jsem zvědavá, ale bojím se že jeho to nepřejde, je silný kuřák…
tady je dnes tak příjemně chladno ![]()
tak já jdu dočítat…
kolisko vsak az pritel dorazi z prace, tak se taky zapoji. jenze to je pak samy - a co s timhle? a kam tamhleto? a co tohleto? tak se toho snazim udelat co nejvic zvladnu sama, je to rychlejsi…
hani tak to pak dej vedet, jestli to manzelovi zabralo, to by me docela zajimalo…neco jsem o tom cetla, ale nevim na kolik tomu verit. na kolik takova „sranda“ vlastne vyjde?
ahoj
holky jako vás dočíst mi dalo pěkně zabrat ![]()
já se nebojím porodu spíš se těším (až uvidím toho uzlíčka a konečně se dozvím co to je jestli holka či kluk) ale hrozně se bojím jestli to poznám poprvé mi praskla voda a žádné bolesti nebyli po 16 hodinách sem dostala kapačky a vyvolání kontrakcí že sem prý byla připravena rodit ale kontrakce nikde…a malá byla po 45 minutách venku a ty největší bolesti sem měla si 20 minut.
holky odpočívám ale bolesti zad a břicha jak sem už psala mám pořád tak přemýšlím jeslti nezajdu k doktorvi ale nechci zase plašit zvláš když už je to druhé těhotenství…
Janí - s tím psem to se srovná, my když se přestěhovali do jinýho bytu, tak náš pes taky stávkoval a moc ani nejedl, ale za 14 dní se to srovnalo, jinak co se týče toho kouření, tak to stálo 950,– v té slevě a navíc my jsme u vojenský pojišťovny, tak ta dává příspěvek až 1000,– kč, tak to tam pošlu a bude to zadara, no jsem zvědavá, tak kdyby to vydržel aspon třeba 3 měsíce, tak se to furt vyplatí, protože měsíčně dá za cigára asi 3 litry
![]()
Jinak jste mě nabudili a šla jsem si změřit břicho a mám 105 cm, mě tedy Dr. nikdy neměřila, jen na začátku pánev. A teda zatím mám 12 kg nahoře a zaplať pánbu zatím žádné strie, tak doufám, že se ještě neobjeví. Ty jo a nechápu jak někdo muže přibrat 40 kilo, to musel celých 9 měsíců hrozně jíst ne, fuj
mě to stačí už teď, mám to taky v bocích, zadku a stehnech, tak si připádám jak slon…
ty jo už jsem v 32. týdnu…včera manžel hned, jestli už mám připravenou tašku do porodnice, tak jsem mu řekla, že ne, tak mě sprdnul ať ji koukám připravit, že on tady nic hledat nebude
![]()
hani a jak to vlastne probiha, ta „lecba“? tak kdyz mu to proplati pojistovna, tak to je fajn.
3000 za mesic? fiha, prosim te to kouri jednu od druhy, ne? ![]()
pejsina mi dava pekne zabrat, vcera byla v pohode, akorat rano zmatene chodila a knikala a dneska neda a neda pokoj.
chodi za mnou jako stin, porad knuci, furt chce na klin a chovat se a furt sebou nosi gumovou piskaci koblihu. rano mi ji prinesla i do postele a to si s ni frajerka nehrala dobre tak pul roku…priznavam, ze uz mi z ni pomalu tecou nervy… ![]()
Holky ja si merila ted brisko a mam cca 103 cm. nemam tu krejcovsky metr jen klasicky ten vysunovaci.
Hani,mě pomohlo na kouření těhotenství.Ale to tvýmu manželoj asi nehrozí,co?
Ale zapálila jsme si spíš jen svátečně někde v hospůdce nebo u kávy.A jen s tím kdo taky kouřil.Manžel je nekuřák takže doma mi to fakt nehrozilo.