TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
10.6.11 09:26

v tom případě obdivuji tvoji odvahu :potlesk: my máme jet k babičce do jeseníků a počítám že už pojedu s taškou,pro jistotu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.11 09:36

To si raději vem… :lol: . Manžel si dělá srandu, musí vzít nářadí na bourání stanů, resp. podsad a ještě naložit věci na porod. Holky ze skauta mi řekly, že asi letos nepojedou :-P . Ale co, alespoň nebudu muset mít relaxační hudbu, budou tam srnky a ptáčci… Co víc si přát.
Jakou máš vybranou porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.11 09:37

Manžel ze Šumperka - tam je prý dobrá porodnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
10.6.11 10:35

Ahoj kočky,

teda vy kecáte 8-o my byly s malou u našich, manža byl na golfu ve Slovinsku, vrací se dneska, tak abysme nebyly samy :palec: bylo to super, já si u našich vždycky tak úžasně odpočinu :potlesk:

Dneska jsem byla na tom opakovaným testu na cukrovku, dělali ho úplně jinak, tak doufám, že bude OK.. v pondělí to zjistím :wink:

Vítám všechny nově příchozí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
10.6.11 10:50

Ahoj holčiny, vy jste to tady zase rozjely :lol:
Janiii- já jsem to vzala jarovou vodou a docela to pustilo a jednou za čas to manžel umyje vapkou a to je pak jak nový :palec:
Evi- tak to budeš mít přírodní porod :-P :palec:
Aicuul- držím palce, určo to bude v pořádku :palec:
Koliska- my jedem za měsíc na chalupu do Adršpachu a taky už pojedu se sbalenou taškou, kdyby náhodou a čtu hodnocení na porodnice kolem :mrgreen:
Na chalupě nám tam na zahradě teče potůček, takže si manžel dělá srandu, že postaví hráz, aby mimi neuplavalo a můžu rodit do vody :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
10.6.11 11:08

flooa diky za tip, odpoledne na tom vyzkousim vsechno co doma najdu, fleku na zkouseni tu mame dost :lol:

ja bych jeste rada stihla cestu do varu a do brna za kamaradkama a do ostravy za tatou, ale nevim no. pritel se boji, ze hlavne ta cesta do ostravy uz pro me bude narocna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
10.6.11 11:16

Jani uvidíš, jak se budeš cítit :wink: my se chystáme v půlce července pod stan :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
10.6.11 11:19

no s tema stanama vas fakt obdivuju :palec:
ja jsem mela puvodne naplanovanej takovej peknej road trip po cely republice na kveten, jenze to jsme meli spoustu prace s tim prestehovanim a furt nebyl cas, takze velkej road trip se zacal zmensovat na mensi a mensi, nakonec zbyly jen vary-brno-ostrava a kdovi jestli ve finale jedinej vylet co podniknu nebude do podoli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
10.6.11 11:24

Jani :lol: :lol: :lol: to bude hezkej výlet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
10.6.11 11:26

aicuul nepochybne :lol: urcite tam taky bude grilovani a koupacka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
10.6.11 11:27
janiii;-) píše:
flooa diky za tip, odpoledne na tom vyzkousim vsechno co doma najdu, fleku na zkouseni tu mame dost :lol:ja bych jeste rada stihla cestu do varu a do brna za kamaradkama a do ostravy za tatou, ale nevim no. pritel se boji, ze hlavne ta cesta do ostravy uz pro me bude narocna :nevim:

Jo a dobře to pouštělo s tím modrým purem, jak má v sobě ty krystalky :palec:
Jinak koukám, že o prázdninách tu na diskuzi asi nikdo nebude :lol:
Janiii, uvidíš, jak se budeš cítit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
10.6.11 11:30

flooa sakrys my mame doma jen ten pur balsam, no ale nejak si poradim :-)
ja se citim na to byt uz v tech mestech :-D ale ta cesta samotna, na tu jsem fakt zhava teda :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
10.6.11 11:36
janiii;-) píše:
flooa sakrys my mame doma jen ten pur balsam, no ale nejak si poradim :-)
ja se citim na to byt uz v tech mestech :-D ale ta cesta samotna, na tu jsem fakt zhava teda :-(

Já myslím, že to půjde taky, hlavně to musí odmašťovat :palec: Mně jednu dobu prcek strašně v bříšku vyváděl, když jsme jeli autem a teď ho to přešlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.6.11 11:48
EvaHoráková píše:
To si raději vem… :lol: . Manžel si dělá srandu, musí vzít nářadí na bourání stanů, resp. podsad a ještě naložit věci na porod. Holky ze skauta mi řekly, že asi letos nepojedou :-P . Ale co, alespoň nebudu muset mít relaxační hudbu, budou tam srnky a ptáčci… Co víc si přát.
Jakou máš vybranou porodnici?

no já chvi rodit v Havířově ale pokud mě to chytne u babi tak zatím žádnou,já jsem se narodila v Bruntále ale tam je to prej děs,takže asi jak mě to tam chytne tak mě manžel odveze prostě domů :-) jsou to 2 hodinky autem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.6.11 11:53

Ono jde hlavně o to mít pohodlné auto a když už není možnost tak se vyhnout dálnici ta je totiž děsná,jela jsem po ní sice naposledy loni ale byla jsem z ní vyklepaná ještě tak 2 dny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí