TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5135
10.6.11 21:52

I kdyz mi to nikdo neveri, tak ja jsem nikdy ani nezkusila kourit a nejak me to ani nelaka a je to asi dobre. Mozna je to tim, ze kdyz mi bylo 10, tak mi umrel deda (silny kurak) na rakovinu plic a ja jsem pak i dost sportovala, tak jsem nejak nemela pocit, ze bych mela kourit, ale to jsem asi opravdu jedna z milionu ci co… Moji rodice taky nekouri, teda muj tatka prestal, kdyz byla mamca tehotna se mnou a od te doby si nezapalil :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
10.6.11 21:53
janiii;-) píše:
koliska píše:
Hani doufám že na to časem příjde ale pokud nebude chtít nebo pokud mu to třeba zdraví nedovolí tak to je těžko…já mám silné astma a při každé kontrole mi moje Dr říkal aže jestli nepřestanu tak budu ve 30ti na kyslíku a přestala jsem až jak jsem otěhotněla a to asi jen proto že mi z toho bylo neskutečně špatně :-)
kolisko ono to „funguje“ jak na koho. jeden muj strejda kouril snad 30 let jak fabrika a pak zacal byt nejak vic nemocnej, slo to raz na raz jedna operace, druha operace a prestal ze dne na den uplne.
a jedna „teta“ (takova ta dobra rodinna znama) tak ta, ani kdyz ji diagnostikovali rakovinu a podstoupila x operaci, tak neprestala ani potom… :nevim:
je to slozity no :nevim:

Presne, muj deda byl na smrtelny posteli a tu cigaretu si proste neodpustil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.6.11 21:53
janiii;-) píše:
koliska píše:
Hani doufám že na to časem příjde ale pokud nebude chtít nebo pokud mu to třeba zdraví nedovolí tak to je těžko…já mám silné astma a při každé kontrole mi moje Dr říkal aže jestli nepřestanu tak budu ve 30ti na kyslíku a přestala jsem až jak jsem otěhotněla a to asi jen proto že mi z toho bylo neskutečně špatně :-)
kolisko ono to „funguje“ jak na koho. jeden muj strejda kouril snad 30 let jak fabrika a pak zacal byt nejak vic nemocnej, slo to raz na raz jedna operace, druha operace a prestal ze dne na den uplne.
a jedna „teta“ (takova ta dobra rodinna znama) tak ta, ani kdyz ji diagnostikovali rakovinu a podstoupila x operaci, tak neprestala ani potom… :nevim:
je to slozity no :nevim:

jo já jsem to takhle nějak myslela ale asijsem to blbě napsala,taky mi to bylo putna kdyžmi Dr řekla že budu na kyslíku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
10.6.11 21:54
Mondík píše:
Hannah84 píše:
mondík - ty jo, a takže už tam chcete zůstat jo? a nevadí vám, že rodiče jsou daleko?
Moji rodice jsou v CR, ale pritelovi 10 minut autem, takze to neni tak hrozne, je to vyhoda :-). Nekdy mi je smutno, ale ja jsem byla vzdycky tak nejak otrkla a mame moznost jet parkrat za rok do CR a oni sem, takze tim se tak nejak uklidnuju. No, zpet do CR uz me asi nikdo nedostane :think:. Jedine, co me mrzi, ze tady v te oblasti zrovna nejsou snad zadni Cesi, ale mam kamosky s detmi tak dve a pul hodky autem a ted jsem si tu nasla jednu kamosku kousek, ta ma dvoumesicni holcicku, tak jsem stastna :-).

tak aspoň že jednu babičku mít blízko budete :-) no tak aspoń že si našla nějakou kámošku…ty jo já bych to asi nezvládla bydlet v jiným státě. byla jsem pár měsíců ve švýcarsku, bylo to tam sice fajn, ale ráda jsem se vrátila do čech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.6.11 21:55

Mondík..ono je to hodně odvinutýho od toho jestli rodiče kouří nebo ne…moji rodiče taky kouří co žiju a mám ještě 3 sourozence a kouří všichni..kdyby jsme nevyrůstali v kuřáckém prostředí tak si myslím že bysme nekouřili..ale to je taky o lidech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
10.6.11 21:58
koliska píše:
Mondík..ono je to hodně odvinutýho od toho jestli rodiče kouří nebo ne…moji rodiče taky kouří co žiju a mám ještě 3 sourozence a kouří všichni..kdyby jsme nevyrůstali v kuřáckém prostředí tak si myslím že bysme nekouřili..ale to je taky o lidech

no ja nevim… moje mamka ta to prej jen zkusila, tata kouril asi deset let, ale nechal toho nez se narodil muj starsi bracha a jinak nikdo z toho blizsiho okruhu rodinnyho nekouril. a my oba s brachou najednou kuraci jak hrom…
pritel je myslim to a samy, jeho rodice taky nekuraci, jeho mladsi bracha nekurak a pritel jako jedinej kurak.
je to o lidech, jak rikas. nekdy „se“ to proste zvrhne asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
10.6.11 21:59

koliska - no třeba moje mamka kouří,chodí kouřit ven, ale já už jako malá jsem to neměla ráda, jak smrděla, když přišla z venku z kouření a kolikrát jsem to zkoušela pak v pubertě a na vejšce, ale mě to prostě nechutná a nemám ráda jak jsou lidi tím načichlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.6.11 22:04
Hannah84 píše:
koliska - no třeba moje mamka kouří,chodí kouřit ven, ale já už jako malá jsem to neměla ráda, jak smrděla, když přišla z venku z kouření a kolikrát jsem to zkoušela pak v pubertě a na vejšce, ale mě to prostě nechutná a nemám ráda jak jsou lidi tím načichlí…

jak říkám je to o lidech..já jsem kouřila od 15ti let a měla jsem jen jednu pauzu rok a pak jsem zase začla..asi nemám vůli..a taky se bojím toho že zase začnu jak se malá narodí a manžel nepřestane..jsem strašněj slaboch…a taky mi to ted smrdí ale jak jsem kouřila tak mi to moc nepřišlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
10.6.11 22:07
koliska píše:

Jo jo, to mas pravdu, treba muj deda hodne kouril, jeho dceri se to hnusilo a jeho syn kouril taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.6.11 22:10

No nic děvčata mějte se tady a moc neponocujte…já už jdu zalehnout v noci mě zase čeká vstávání na záchod tak at to trochu nadspím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
10.6.11 22:11
koliska píše:
jak říkám je to o lidech..já jsem kouřila od 15ti let a měla jsem jen jednu pauzu rok a pak jsem zase začla..asi nemám vůli..a taky se bojím toho že zase začnu jak se malá narodí a manžel nepřestane..jsem strašněj slaboch…a taky mi to ted smrdí ale jak jsem kouřila tak mi to moc nepřišlo

ja zacala nejak v 16… jednou jsem prestala, asi po 7 letech, lepila jsem si naplasti a hrozne mi to pomahalo, vydrzela jsem to tri mesice, dokazala jsem chodit normalne s ostatnima kamaradama-kurakama si sednout, klidne tam s nima sedet a vubec si nezapalit. uz jsem si ani nemusela lepit ty naplasti a vubec mi to nechutnalo a nic mi to nerikalo, tak cely moje okoli bylo nadseny, ze to je super a ze to uz musi dobre dopadnout.
jenze pak jednoho dne se stala takova nemila vec a kdyz jsem prijela cela ubrecena a rozklepana za holkama do tehdejsi prace, tak prvni co je napadlo bylo to, ze mi primo do pusy souply zapalenou cigaretu, abych se dala trochu do pohody.
no a zacalo to nanovo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
10.6.11 22:12

koliska - dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
10.6.11 22:12

dobrou kolisko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
10.6.11 22:15

jani - no to je přesný, když je nervozní ta pálí jednu za druhou, a potom z nudy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
10.6.11 22:22

hani koukam, ze vsichni kuraci jsou stejny… z nervozity a z nudy…
ach jo…tak fakt nevim co by na nej zabralo :-( ale asi opravdu dokud nedostane ten spravnej impuls, je vsechno marny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí