TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
11.6.11 13:37

ivet ja jsem dneska 31+5. ale mala je hlavickou dolu uz nejakej ten patek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.6.11 13:45
paja2110 píše:
A jak píšou holky: říkám přítelovi: pojď si sáhnout, zrovna řádí… jojo, za chvilku… no a pak už nic. Ale taky má ráda přítelův hlas, jak začne mluvit, tak taky pěkně kope, rošťanda malinká :mrgreen:

pajo ja prave pritelovi vzdycky rikala ted se vrti a on se hned hnal ze si sahne a to byla vzdycky vterina a nic, najednou ticho po pesine :mrgreen:
jednou ji navadel neco jako kopni maminku, kopni! a nic se nedelo, tak jako ze ji da pusu pres brisko a v tu chvili dostal kopacku do zubu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.11 13:46

o strachu z předčasného porodu mi ani nemluvte - ve 24. tt jsem byla v nemocnici (jak jsem psala) a doktoři mi řekli, že je ještě tak brzy, že pokuď se rozrodím, tak mě snad ani k porodu nikde nepřijmou :-( Sice teď je ještě pořád hodně brzy, ale předčasný porod ve 32. tt není zas až takovej průser, takže oproti strachu a nejistotě, který mám za sebou už si hvízdám :wink:
Jinak já teda výbavičku mám i nemám :oops: čekáme totiž s přítelem, až dodělají koupelnu (kterou měli dodělat v dubnu) a teprv potom začnem v bytě uklízet, domalujem (lépeřečeno přítel domaluje :mrgreen: )chodbu a kuchyň, s mamkou tam pak vlítnem uklidit, pak do IKEY pro nábytek a pak teprv stěhování a praní oblečků pro Honzíka. Jsem zvědavá, jak to zvládnu, protože už teď jsem tak unavená, že spím do půl 11, pak tak kolem 12. začínám být ospalá, tak abych celej den nespala aspoň ležím v posteli s knížkou a večer, když se vrátí přítel z práce jsem ráda, že zvednu víčka, abych se ho zeptala, jak se měl v práci (vyslechnu obvyklou odpověď: na hov.o :mrgreen: ) a zase je závírám s přáním na dobrou noc :lol:
Ale oblečků mám 6 pytlů. První tři jsme nakoupily s mamkou po sekáčích, když jsem ještě nevěděly, že dostanem od známých, další dva jsem dostala od tety a jeden od sestřenky. Mamka si ze mě dělá srandu, že mám tolik oblečků, že když je všechny vyperu a vyžehím, budu je moct mít jen na jedno použití :lol:
Ale na tu poslední „hnízdící“ část, až budu prát žehlit a průběžne se mazlit s oblečením pro mrňavce se hrozně těším, už aby to bylo (doufám, že se koupelna pohne a bude to do konce měsíce). Jinak z porodu strach nemám - zatím :-D Viděla jsem videa a spíš se na něj těším :-) Čeho se ale hodně bojím je porod císařem. Moc dobře si pamatuju, jak bolela operace (lépeřečeno doba po operaci) slepého střeva, a císař je ke všemu operace mnohem rozsáhlejší. Nechápu moc ženský, který do toho jdou dobrovolně, já se budu bránit, co mi síly budou stačit, pokavaď mi s ním budou hrozit (no i když uvidíme, jakou budu zpívat písničku, až budu prodýchávat kontrakce - zatím jsem aji přesvědčená, že nechci epidurál :-D )
Jo a ještě jsem chtěla vědět, jaký názor máte na plíny? papírové/látkové? musím říct, že já jsem pro látkové z několika důvodů, ale všichni mě odrazují a navíc se v tom moc nevyznám, kolik jich koupit a jaký druh, takže nevím :-?
Ale když se kouknete sem: http://www.anavy.cz/…-na-patentky - no řekněte, nejsou k sežrání? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.6.11 13:56

císeře se nebojím spíš toho že se budu snažit protlačit mimi normálně a oni mi pak potom řeknou tak maminko dáme císaře manžel opustí sál…už jendou manžel přišel o porod a o druhej nechce…
jinak mě se látkové moc líbí sou určitě dobrý ale vím že sem lína a je pro mě lepčí koupit papírové a pak je jen vyhodit zvlášt když já už zásoby plen mám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
11.6.11 13:58

mladámamča - no my jsme rozhodnutý pro jednorázovky a látkových mám tak 30 na ublinknutí, do kočárku atd.
Pak jsem si akorát koupila jedny látkový kalhotky na plenky se zapínáním na suchý zip, jsou takový širší - to je myslím lepší i na ty kyčle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
11.6.11 13:59
janiii;-) píše:
paja2110 píše:
A jak píšou holky: říkám přítelovi: pojď si sáhnout, zrovna řádí… jojo, za chvilku… no a pak už nic. Ale taky má ráda přítelův hlas, jak začne mluvit, tak taky pěkně kope, rošťanda malinká :mrgreen:
pajo ja prave pritelovi vzdycky rikala ted se vrti a on se hned hnal ze si sahne a to byla vzdycky vterina a nic, najednou ticho po pesine :mrgreen:
jednou ji navadel neco jako kopni maminku, kopni! a nic se nedelo, tak jako ze ji da pusu pres brisko a v tu chvili dostal kopacku do zubu :mrgreen:

tohle se stalo mojí mamce. Zrovna jsem byla u ní, na chvíli jsem si lehla a malá začala kopat. tak mamce říkám, pojď si sáhnout nebo poslechnout srdíčko, tak tam dala hlavu a dostala kopanec do ucha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.6.11 14:03
paja2110 píše:
janiii;-) píše:
paja2110 píše:
jednou ji navadel neco jako kopni maminku, kopni! a nic se nedelo, tak jako ze ji da pusu pres brisko a v tu chvili dostal kopacku do zubu :mrgreen:
tohle se stalo mojí mamce. Zrovna jsem byla u ní, na chvíli jsem si lehla a malá začala kopat. tak mamce říkám, pojď si sáhnout nebo poslechnout srdíčko, tak tam dala hlavu a dostala kopanec do ucha :mrgreen:

:mrgreen: tak moje mamka to stesti jeste nemela. za to nemuzu, kdyz cely siry okoli mi tlapka na bricho zrovna kdyz mala ma hlubokou pulnoc… :lol:

a k plenkam - kdysi jsem mela plnou pusu reci jak v zivote nebudu pouzivat jednorazovky a jak budu poctive prat. ted to mam doma na taliri porad :mrgreen:
ale jak pise kackka, tak jsem trochu lina a vim ze se mi je nebude chtit prat, takze spis asi budu pouzivat jednorazovy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.6.11 14:06
janiii;-) píše:
ivet ja jsem dneska 31+5. ale mala je hlavickou dolu uz nejakej ten patek…

Tak to bud rada, ze je hlavou dolu :-D ja teprve zjistim. predtim me nenapadlo se zeptat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.11 14:11

No já jsem právě taky líná :lol: ale co jsem takhle pozjišťovala v jiných diskuzích (kde jsou maminky nadšené z látkovek) tak údajně je stačí prát na 40°-60° a žehlit se nemusí (osobně tomu teda moc nevěřím, mamka mě ke všemu neustále přesvědčuje, že je budu muset vyvařovat kvůli bakteriím - což je fakt) ale mnohem horší než všechno praní a žehlení mi přijde představa, že v zimě poletím s kočárem do města prvně z prudkýho kopce tam a potom do prudkýho a dlouhýho kopce zase zpátky domů. Bydlíme (budem bydlet) daleko od města a ještě ten kopec - no fuj :lol: Takhle to koupím najednou a je klid. A navíc jsem si fakt sedla s papírem a srovnala si plusy a mínusy a plusy pro mě převažujou pro látkovky, takže mě to zatím drží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.6.11 14:24

mladamamco ja si taky myslim, ze ty latkovky jsou lepsi, ale zatim spis tak nejak pocitam s jednorazovejma. i kdyz kdovi, treba jeste zmenim nazor. kazdopadne pro uplny zacatek mam zatim nakoupene jednorazovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.11 14:27

jojo, to já taky, nedokážu si představit, jak bych to dělala s látkovkama v nemocnici, takže v nemocnici budu taky dávat papírovky - ale spíš proto, že mi ani nic jiného nezbývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.6.11 14:38
Ivet23 píše:
janiii;-) píše:
ivet ja jsem dneska 31+5. ale mala je hlavickou dolu uz nejakej ten patek…
Tak to bud rada, ze je hlavou dolu :-D ja teprve zjistim. predtim me nenapadlo se zeptat :-)

Ivet měla bys to mít zapsané v průkazce je tam kolonka poloha plodu tak se jukni..pokud ti to tam teda tvůj Dr píše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.6.11 14:40

holky k vaší diskuzi plínek se nepřidám já jsem rozhodnutá pro papírové už kvůli tomu že bych nedělal nic jiného jen prala a žehlila..mám doma ještě dva malé čuníky a ti toho stihnou zaprasit víc než dost a do toho ještě plíny to bych se asi zcokla :zed: ale jak jsem čekal první dítě tak jsem taky poučívala látkové..teda jen chvíli asi 5 týdnů :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.6.11 14:50

to jsem si zase něco vymyslela..maluje se jeden pokoj ale bordel je všude po celém baráku :-( to než dáme do kupy tak bude půlnoc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.6.11 14:51
koliska píše:
to jsem si zase něco vymyslela..maluje se jeden pokoj ale bordel je všude po celém baráku :-( to než dáme do kupy tak bude půlnoc…

:mrgreen: cosi mi to jako zazrakem pripomina :mrgreen: jak se na malovani tvari manzel vlastne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí