TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
11.6.11 19:58
Ivet23 píše:
Holky mi kupujem barvy hotove :-) jsou celkem levny a pritel si je nemuze vynachvalit :lol: naposled jsme kupovali vyraznou zelenou :lol: takhle znama malovala dedovi a on ma ruzovou misto merunky :lol: :lol: :lol:

ivet na ty hotovy jsem ted taky koukala… jenze ja si pokazdy vymyslela nejakou ptakovinu… a nejen ja, moje mamka taky a to pak bylo tezky shanet konkretni hotovej odstin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.6.11 19:59
Flooa píše:
janiii;-) píše:
Flooa píše:
janiii;-) píše:
Flooa píše:
Janiii- já obvykle dělala krtkův dort ten s banány, ale jelikož zbyly jahody, tak jsem udělala jahodový, jsem na to zvědavá, zítra si podlábneme :palec: A za 14 dní má manžel svátek a pak hned narozky, tak mu budu píct banánový.
muzu prijit na navstevu? :andel: :mrgreen:
No jasně, pro všechny je dost :palec:
to me jeste neznas! :mrgreen:
Já jsem taky bezedná, jestli to myslíš v tomhle smyslu :?: :-P

jsem nejdriv cetla ze jses taky bezdetna… :mrgreen:
tak fajn, kdy muzu prijit? rekni predem, at vim dopredu kdy mam prestat jist, at se toho do me pak co nejvic vejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
11.6.11 19:59
janiii;-) píše:
Ivet23 píše:
Holky mi kupujem barvy hotove :-) jsou celkem levny a pritel si je nemuze vynachvalit :lol: naposled jsme kupovali vyraznou zelenou :lol: takhle znama malovala dedovi a on ma ruzovou misto merunky :lol: :lol: :lol:
ivet na ty hotovy jsem ted taky koukala… jenze ja si pokazdy vymyslela nejakou ptakovinu… a nejen ja, moje mamka taky a to pak bylo tezky shanet konkretni hotovej odstin :mrgreen:

Tak jim tu konkrétní ptákovinu ukaž a oni ti ji namíchají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
11.6.11 20:00
janiii;-) píše:
Flooa píše:
janiii;-) píše:
Flooa píše:
janiii;-) píše:
Flooa píše:
Janiii- já obvykle dělala krtkův dort ten s banány, ale jelikož zbyly jahody, tak jsem udělala jahodový, jsem na to zvědavá, zítra si podlábneme :palec: A za 14 dní má manžel svátek a pak hned narozky, tak mu budu píct banánový.
tak fajn, kdy muzu prijit? rekni predem, at vim dopredu kdy mam prestat jist, at se toho do me pak co nejvic vejde :mrgreen:

Tak příští týden, až bude manžel v práci, ať nám neujídá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.6.11 20:02
Flooa píše:
janiii;-) píše:
Ivet23 píše:
ivet na ty hotovy jsem ted taky koukala… jenze ja si pokazdy vymyslela nejakou ptakovinu… a nejen ja, moje mamka taky a to pak bylo tezky shanet konkretni hotovej odstin :mrgreen:
Tak jim tu konkrétní ptákovinu ukaž a oni ti ji namíchají :palec:

prave ze tu konkretni ptakovinu jsme jim ukazali jednou v obi, v tom jejich specialnim malovacim centru - nevyslo to. pak jsme jim dalsi konkretni ptakovinu ukazovali u nas ve meste v barvach a lakach - opet to nevyslo. a uplne poprve jsme se tu konkretni ptakovinu pokouseli namichat sami, ze jsme koupili normos bilou barvu a k tomu kolorky. presne podle navodu redeni…a konkretni ptakovina opet nedopadla… :-(
takze vlastne az letos, to 4. malovani se vyvedlo, protoze pritel si zahral pomalu na caryfuka a patlal a patlal tak dlouho, dokud nespatlal co jsem chtela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
11.6.11 20:06
janiii;-) píše:
Flooa píše:
janiii;-) píše:
Ivet23 píše:
prave ze tu konkretni ptakovinu jsme jim ukazali jednou v obi, v tom jejich specialnim malovacim centru - nevyslo to. pak jsme jim dalsi konkretni ptakovinu ukazovali u nas ve meste v barvach a lakach - opet to nevyslo. a uplne poprve jsme se tu konkretni ptakovinu pokouseli namichat sami, ze jsme koupili normos bilou barvu a k tomu kolorky. presne podle navodu redeni…a konkretni ptakovina opet nedopadla… :-(
takze vlastne az letos, to 4. malovani se vyvedlo, protoze pritel si zahral pomalu na caryfuka a patlal a patlal tak dlouho, dokud nespatlal co jsem chtela :mrgreen:

Tak my co teď máme, tak máme z Obi a to se jim povedlo, jak jsme chtěli. Předtím jsme brali barvu v barvy-laky a byla docela drahá, ale odstín se jim taky povedl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.6.11 20:06
Flooa píše:
janiii;-) píše:
Flooa píše:
janiii;-) píše:
Flooa píše:
janiii;-) píše:
Flooa píše:
tak fajn, kdy muzu prijit? rekni predem, at vim dopredu kdy mam prestat jist, at se toho do me pak co nejvic vejde :mrgreen:
Tak příští týden, až bude manžel v práci, ať nám neujídá :mrgreen:

ty…ale beda jestli prijde nahodou z prace driv! to totiz zname ty jejich vymluvy, jak jsou z prace hladovy… aby ho nenapadlo nam ujidat! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.6.11 20:08
Flooa píše:
janiii;-) píše:
Flooa píše:
janiii;-) píše:
Ivet23 píše:
takze vlastne az letos, to 4. malovani se vyvedlo, protoze pritel si zahral pomalu na caryfuka a patlal a patlal tak dlouho, dokud nespatlal co jsem chtela :mrgreen:
Tak my co teď máme, tak máme z Obi a to se jim povedlo, jak jsme chtěli. Předtím jsme brali barvu v barvy-laky a byla docela drahá, ale odstín se jim taky povedl.

tak netvrdim ze je to vsude stejny, my jsme holt to stesti nemeli no :-( takze za me mistni obi a mistni barvy a laky na michani barev nebrat :mrgreen: tady jsou zase levnejsi ty barvy laky, nez to obi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
11.6.11 20:17
janiii;-) píše:
Flooa píše:
janiii;-) píše:
Flooa píše:
janiii;-) píše:
Ivet23 píše:
tak netvrdim ze je to vsude stejny, my jsme holt to stesti nemeli no :-( takze za me mistni obi a mistni barvy a laky na michani barev nebrat :mrgreen: tady jsou zase levnejsi ty barvy laky, nez to obi :-)

Jasný, všude jsou jiný, záleží, na koho natrefíš.
Právě že on ani moc nejí, takže by nám moc neujedl :mrgreen: Radši si dá pivečko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.6.11 20:19
Flooa píše:
Právě že on ani moc nejí, takže by nám moc neujedl :mrgreen: Radši si dá pivečko :mrgreen:

tak kdyz moc neji, tak mu nemusis delat ten bananovej k svatku a k narozeninam. radsi ho udelej nam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
11.6.11 20:30
janiii;-) píše:
Flooa píše:
Právě že on ani moc nejí, takže by nám moc neujedl :mrgreen: Radši si dá pivečko :mrgreen:
tak kdyz moc neji, tak mu nemusis delat ten bananovej k svatku a k narozeninam. radsi ho udelej nam :mrgreen:

Tak na ten jedinej si potrpí, ale stejně z toho moc nemá, protože mu příjdou popřát moji rodiče, jeho rodiče, dort se rozkrájí všem a je hned pryč. Ještě že není tak pracný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.6.11 20:41

Holky to se divim, ze zrovna u nas v zapadakove nemame zadne obi ale jen barvy laky a udelaji fakt kazdou ptakovinu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a cena taky nebyla hrozna kdyz jsme se na to zmohli i mi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pokoj nas vysel na CCA necelich 600kc :lol: a vysel by i levneji barvy se daji redit, ale ja chtela hodne site barvy :mrgreen: mame oranzovou, takovej pomeranc, pak zlutou a holka zelenou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.6.11 20:43

nějak se mi sekl počítač ale už je to dobrý..mám už hozený fotky v albíčku tak se Jani koukni..jinak my kupujeme taky už namýchaný barvy a mají vcelu dobrou zásoubu tak by mě tedy zajímalo jakou sis vymyslela ptákovinu že ti nebyli schopni vyhovět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
11.6.11 20:48
koliska píše:
nějak se mi sekl počítač ale už je to dobrý..mám už hozený fotky v albíčku tak se Jani koukni..jinak my kupujeme taky už namýchaný barvy a mají vcelu dobrou zásoubu tak by mě tedy zajímalo jakou sis vymyslela ptákovinu že ti nebyli schopni vyhovět :-)

Kolisko- to se vám to moc povedlo :palec: :potlesk: Je to veselý a moc hezký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.6.11 20:49
Flooa píše:
koliska píše:
nějak se mi sekl počítač ale už je to dobrý..mám už hozený fotky v albíčku tak se Jani koukni..jinak my kupujeme taky už namýchaný barvy a mají vcelu dobrou zásoubu tak by mě tedy zajímalo jakou sis vymyslela ptákovinu že ti nebyli schopni vyhovět :-)
Kolisko- to se vám to moc povedlo :palec: :potlesk: Je to veselý a moc hezký :palec:

děkujííí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital