Poradna duly
Jana Čurdová
Ivet23 píše:
Holky mi kupujem barvy hotovejsou celkem levny a pritel si je nemuze vynachvalit
naposled jsme kupovali vyraznou zelenou
takhle znama malovala dedovi a on ma ruzovou misto merunky
![]()
![]()
ivet na ty hotovy jsem ted taky koukala… jenze ja si pokazdy vymyslela nejakou ptakovinu… a nejen ja, moje mamka taky a to pak bylo tezky shanet konkretni hotovej odstin ![]()
Flooa píše:janiii;-) píše:Já jsem taky bezedná, jestli to myslíš v tomhle smysluFlooa píše:to me jeste neznas!janiii;-) píše:No jasně, pro všechny je dostFlooa píše:muzu prijit na navstevu?
Janiii- já obvykle dělala krtkův dort ten s banány, ale jelikož zbyly jahody, tak jsem udělala jahodový, jsem na to zvědavá, zítra si podlábnemeA za 14 dní má manžel svátek a pak hned narozky, tak mu budu píct banánový.
![]()
![]()
jsem nejdriv cetla ze jses taky bezdetna… ![]()
tak fajn, kdy muzu prijit? rekni predem, at vim dopredu kdy mam prestat jist, at se toho do me pak co nejvic vejde ![]()
janiii;-) píše:Ivet23 píše:ivet na ty hotovy jsem ted taky koukala… jenze ja si pokazdy vymyslela nejakou ptakovinu… a nejen ja, moje mamka taky a to pak bylo tezky shanet konkretni hotovej odstin
Holky mi kupujem barvy hotovejsou celkem levny a pritel si je nemuze vynachvalit
![]()
![]()
Tak jim tu konkrétní ptákovinu ukaž a oni ti ji namíchají ![]()
janiii;-) píše:Flooa píše:jsem nejdriv cetla ze jses taky bezdetna…janiii;-) píše:Já jsem taky bezedná, jestli to myslíš v tomhle smysluFlooa píše:to me jeste neznas!janiii;-) píše:No jasně, pro všechny je dostFlooa píše:muzu prijit na navstevu?
Janiii- já obvykle dělala krtkův dort ten s banány, ale jelikož zbyly jahody, tak jsem udělala jahodový, jsem na to zvědavá, zítra si podlábnemeA za 14 dní má manžel svátek a pak hned narozky, tak mu budu píct banánový.
![]()
![]()
tak fajn, kdy muzu prijit? rekni predem, at vim dopredu kdy mam prestat jist, at se toho do me pak co nejvic vejde
Tak příští týden, až bude manžel v práci, ať nám neujídá ![]()
Flooa píše:janiii;-) píše:Tak jim tu konkrétní ptákovinu ukaž a oni ti ji namíchajíIvet23 píše:ivet na ty hotovy jsem ted taky koukala… jenze ja si pokazdy vymyslela nejakou ptakovinu… a nejen ja, moje mamka taky a to pak bylo tezky shanet konkretni hotovej odstin
![]()
![]()
prave ze tu konkretni ptakovinu jsme jim ukazali jednou v obi, v tom jejich specialnim malovacim centru - nevyslo to. pak jsme jim dalsi konkretni ptakovinu ukazovali u nas ve meste v barvach a lakach - opet to nevyslo. a uplne poprve jsme se tu konkretni ptakovinu pokouseli namichat sami, ze jsme koupili normos bilou barvu a k tomu kolorky. presne podle navodu redeni…a konkretni ptakovina opet nedopadla… ![]()
takze vlastne az letos, to 4. malovani se vyvedlo, protoze pritel si zahral pomalu na caryfuka a patlal a patlal tak dlouho, dokud nespatlal co jsem chtela ![]()
janiii;-) píše:Flooa píše:prave ze tu konkretni ptakovinu jsme jim ukazali jednou v obi, v tom jejich specialnim malovacim centru - nevyslo to. pak jsme jim dalsi konkretni ptakovinu ukazovali u nas ve meste v barvach a lakach - opet to nevyslo. a uplne poprve jsme se tu konkretni ptakovinu pokouseli namichat sami, ze jsme koupili normos bilou barvu a k tomu kolorky. presne podle navodu redeni…a konkretni ptakovina opet nedopadla…janiii;-) píše:Tak jim tu konkrétní ptákovinu ukaž a oni ti ji namíchajíIvet23 píše:ivet na ty hotovy jsem ted taky koukala… jenze ja si pokazdy vymyslela nejakou ptakovinu… a nejen ja, moje mamka taky a to pak bylo tezky shanet konkretni hotovej odstin
![]()
![]()
takze vlastne az letos, to 4. malovani se vyvedlo, protoze pritel si zahral pomalu na caryfuka a patlal a patlal tak dlouho, dokud nespatlal co jsem chtela
Tak my co teď máme, tak máme z Obi a to se jim povedlo, jak jsme chtěli. Předtím jsme brali barvu v barvy-laky a byla docela drahá, ale odstín se jim taky povedl.
Flooa píše:janiii;-) píše:Tak příští týden, až bude manžel v práci, ať nám neujídáFlooa píše:jsem nejdriv cetla ze jses taky bezdetna…janiii;-) píše:Já jsem taky bezedná, jestli to myslíš v tomhle smysluFlooa píše:to me jeste neznas!janiii;-) píše:No jasně, pro všechny je dostFlooa píše:muzu prijit na navstevu?
![]()
![]()
tak fajn, kdy muzu prijit? rekni predem, at vim dopredu kdy mam prestat jist, at se toho do me pak co nejvic vejde
ty…ale beda jestli prijde nahodou z prace driv! to totiz zname ty jejich vymluvy, jak jsou z prace hladovy… aby ho nenapadlo nam ujidat! ![]()
Flooa píše:janiii;-) píše:Tak my co teď máme, tak máme z Obi a to se jim povedlo, jak jsme chtěli. Předtím jsme brali barvu v barvy-laky a byla docela drahá, ale odstín se jim taky povedl.Flooa píše:prave ze tu konkretni ptakovinu jsme jim ukazali jednou v obi, v tom jejich specialnim malovacim centru - nevyslo to. pak jsme jim dalsi konkretni ptakovinu ukazovali u nas ve meste v barvach a lakach - opet to nevyslo. a uplne poprve jsme se tu konkretni ptakovinu pokouseli namichat sami, ze jsme koupili normos bilou barvu a k tomu kolorky. presne podle navodu redeni…a konkretni ptakovina opet nedopadla…janiii;-) píše:Tak jim tu konkrétní ptákovinu ukaž a oni ti ji namíchajíIvet23 píše:ivet na ty hotovy jsem ted taky koukala… jenze ja si pokazdy vymyslela nejakou ptakovinu… a nejen ja, moje mamka taky a to pak bylo tezky shanet konkretni hotovej odstin
![]()
![]()
takze vlastne az letos, to 4. malovani se vyvedlo, protoze pritel si zahral pomalu na caryfuka a patlal a patlal tak dlouho, dokud nespatlal co jsem chtela
tak netvrdim ze je to vsude stejny, my jsme holt to stesti nemeli no
takze za me mistni obi a mistni barvy a laky na michani barev nebrat
tady jsou zase levnejsi ty barvy laky, nez to obi ![]()
janiii;-) píše:Flooa píše:tak netvrdim ze je to vsude stejny, my jsme holt to stesti nemeli nojaniii;-) píše:Tak my co teď máme, tak máme z Obi a to se jim povedlo, jak jsme chtěli. Předtím jsme brali barvu v barvy-laky a byla docela drahá, ale odstín se jim taky povedl.Flooa píše:prave ze tu konkretni ptakovinu jsme jim ukazali jednou v obi, v tom jejich specialnim malovacim centru - nevyslo to. pak jsme jim dalsi konkretni ptakovinu ukazovali u nas ve meste v barvach a lakach - opet to nevyslo. a uplne poprve jsme se tu konkretni ptakovinu pokouseli namichat sami, ze jsme koupili normos bilou barvu a k tomu kolorky. presne podle navodu redeni…a konkretni ptakovina opet nedopadla…janiii;-) píše:Tak jim tu konkrétní ptákovinu ukaž a oni ti ji namíchajíIvet23 píše:ivet na ty hotovy jsem ted taky koukala… jenze ja si pokazdy vymyslela nejakou ptakovinu… a nejen ja, moje mamka taky a to pak bylo tezky shanet konkretni hotovej odstin
![]()
![]()
takze vlastne az letos, to 4. malovani se vyvedlo, protoze pritel si zahral pomalu na caryfuka a patlal a patlal tak dlouho, dokud nespatlal co jsem chtelatakze za me mistni obi a mistni barvy a laky na michani barev nebrat
tady jsou zase levnejsi ty barvy laky, nez to obi
Jasný, všude jsou jiný, záleží, na koho natrefíš.
Právě že on ani moc nejí, takže by nám moc neujedl
Radši si dá pivečko ![]()
Flooa píše:
Právě že on ani moc nejí, takže by nám moc neujedlRadši si dá pivečko
tak kdyz moc neji, tak mu nemusis delat ten bananovej k svatku a k narozeninam. radsi ho udelej nam ![]()
janiii;-) píše:Flooa píše:tak kdyz moc neji, tak mu nemusis delat ten bananovej k svatku a k narozeninam. radsi ho udelej nam
Právě že on ani moc nejí, takže by nám moc neujedlRadši si dá pivečko
Tak na ten jedinej si potrpí, ale stejně z toho moc nemá, protože mu příjdou popřát moji rodiče, jeho rodiče, dort se rozkrájí všem a je hned pryč. Ještě že není tak pracný ![]()
Holky to se divim, ze zrovna u nas v zapadakove nemame zadne obi ale jen barvy laky a udelaji fakt kazdou ptakovinu
a cena taky nebyla hrozna kdyz jsme se na to zmohli i mi
pokoj nas vysel na CCA necelich 600kc
a vysel by i levneji barvy se daji redit, ale ja chtela hodne site barvy
mame oranzovou, takovej pomeranc, pak zlutou a holka zelenou
![]()
nějak se mi sekl počítač ale už je to dobrý..mám už hozený fotky v albíčku tak se Jani koukni..jinak my kupujeme taky už namýchaný barvy a mají vcelu dobrou zásoubu tak by mě tedy zajímalo jakou sis vymyslela ptákovinu že ti nebyli schopni vyhovět ![]()
koliska píše:
nějak se mi sekl počítač ale už je to dobrý..mám už hozený fotky v albíčku tak se Jani koukni..jinak my kupujeme taky už namýchaný barvy a mají vcelu dobrou zásoubu tak by mě tedy zajímalo jakou sis vymyslela ptákovinu že ti nebyli schopni vyhovět
Kolisko- to se vám to moc povedlo
Je to veselý a moc hezký ![]()
Flooa píše:koliska píše:Kolisko- to se vám to moc povedlo
nějak se mi sekl počítač ale už je to dobrý..mám už hozený fotky v albíčku tak se Jani koukni..jinak my kupujeme taky už namýchaný barvy a mají vcelu dobrou zásoubu tak by mě tedy zajímalo jakou sis vymyslela ptákovinu že ti nebyli schopni vyhovět![]()
Je to veselý a moc hezký
děkujííí ![]()