Poradna duly
Jana Čurdová
flooa knedliky z cerstvych jahod tu byly minuly vikend, mnam. ale spis jsi me navnadila tim dortem, uplne tu slintam ![]()
berus ahoj
tak jaka byla dovca? ![]()
kolisko wow tak to jsem zvedava
ja jsem kdysi chtela merunkovou do pokoje a nejak se nepovedlo michani a ta barva byla zluta jak maly kure…tak jsem prave nevedela, jestli pomerancova byla schvalne nebo ne ![]()
koliska píše:Flooa píše:Mnááámmm knedlíky..taky bych si dala
Ahoj holky, vy jedete, ale nemám sílu vás dočítat![]()
Něco nového? Vítám nově příchozí
Já dneska byla pořád na nohou, včera jsme od našich přivezli misku jahod, tak jsem dnes dělala k obědu knedlíky a dělala jsem toho víc ještě do mražáku a pak ještě krtkův dort. Pak jsem si musela na chvíli schrupnout a zase jsem stírala schody…![]()
Tak snad je vše OK, kdyby mě viděla doktorka
taky jsem si byla nasbírat jahody na zahradě ale dám si je s cukrem nebo šlehačkou…tak yjsem to dneska stou prací přehnala ale zítra se budu šetřit jen vypleju zahradku a pak už se budu jen válet a čerpat síly na další den
Koukala jsem na album, moc hezký
No musím si je pochválit, byly výborný a nezbylo, poslední jsem snědla k večeři
Já už se taky šetřím, zítra nic nedělám a hotovo. V úterý jdu na velký utz, to se nemůžu dočkat ![]()
Janiii- já obvykle dělala krtkův dort ten s banány, ale jelikož zbyly jahody, tak jsem udělala jahodový, jsem na to zvědavá, zítra si podlábneme
A za 14 dní má manžel svátek a pak hned narozky, tak mu budu píct banánový.
Flooa píše:
Janiii- já obvykle dělala krtkův dort ten s banány, ale jelikož zbyly jahody, tak jsem udělala jahodový, jsem na to zvědavá, zítra si podlábnemeA za 14 dní má manžel svátek a pak hned narozky, tak mu budu píct banánový.
muzu prijit na navstevu?
![]()
Ahoj holky,
Beru - zdravím a snad jsi se měla fajně ![]()
Jak tak pročítám barvy pokojíčků, to mi připomíná, že ještě chceme vymalovat ložnici ale „pořád není čas“, přítel dělá všude možně, ale doma ne.
Máme právě ložnici v barvách dětského pokoje - žluto-oranžovou (takovej sytej pomeranč a sytej citron
)a už se nám to pomalu přestalo líbit, tak jsem navrhla, že bude světle do fialkova - odsouhlasený to mám…ale to je tak celý… nejsme schopni koupit barvu ![]()
janiii;-) píše:Flooa píše:muzu prijit na navstevu?
Janiii- já obvykle dělala krtkův dort ten s banány, ale jelikož zbyly jahody, tak jsem udělala jahodový, jsem na to zvědavá, zítra si podlábnemeA za 14 dní má manžel svátek a pak hned narozky, tak mu budu píct banánový.
![]()
No jasně, pro všechny je dost ![]()
Jahůdky - přítel mi je kupoval v týdnu, tak jsem je sneděla jen tak, včera mi dala krabičku mamča a dneska mi ještě jednu krabičku donesla taťkova přítelkyně. Takže teď si udělám jahodovej koktejl, k snídani si je dám s cukrem a zbytek do mražáčku na příští týden na kynutý knedlíky.
pajo do fialkova, to by mohlo bejt moc hezky
hlavne drzim palce at se podari namichat barva, at uz ji bude michat kdokoli. nemam s tim vubec dobry zkusenosti z uplynulych 4 malovani ![]()
Tak my jsme malovali ložnici loni, takže letos nás to mine, uff
Jani - to mi povídej - naše taková „pěkná oranžová“ je mega pomerančová - těžko jsme si na to zvykaly ale přetírat se už nechtěla. Ale ta fialková bude fakt jen světlounká - viděla jsem to u kamarádky a vypadá to moc pěkně, tak snad to zase nebude dráždivý na oči ![]()
Holky mi kupujem barvy hotove
jsou celkem levny a pritel si je nemuze vynachvalit
naposled jsme kupovali vyraznou zelenou
takhle znama malovala dedovi a on ma ruzovou misto merunky
![]()
Flooa píše:janiii;-) píše:No jasně, pro všechny je dostFlooa píše:muzu prijit na navstevu?
![]()
to me jeste neznas! ![]()
Ivet23 píše:
Holky mi kupujem barvy hotovejsou celkem levny a pritel si je nemuze vynachvalit
naposled jsme kupovali vyraznou zelenou
takhle znama malovala dedovi a on ma ruzovou misto merunky
![]()
![]()
My si taky kupujeme už hotový namíchaný.
janiii;-) píše:Flooa píše:to me jeste neznas!janiii;-) píše:No jasně, pro všechny je dostFlooa píše:muzu prijit na navstevu?
![]()
Já jsem taky bezedná, jestli to myslíš v tomhle smyslu
![]()