TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
11.6.11 19:45

flooa knedliky z cerstvych jahod tu byly minuly vikend, mnam. ale spis jsi me navnadila tim dortem, uplne tu slintam :-)

berus ahoj :-) tak jaka byla dovca? :-)

kolisko wow tak to jsem zvedava :-) ja jsem kdysi chtela merunkovou do pokoje a nejak se nepovedlo michani a ta barva byla zluta jak maly kure…tak jsem prave nevedela, jestli pomerancova byla schvalne nebo ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
11.6.11 19:46
koliska píše:
Flooa píše:
Ahoj holky, vy jedete, ale nemám sílu vás dočítat :mrgreen: :mrgreen: Něco nového? Vítám nově příchozí :kytka:
Já dneska byla pořád na nohou, včera jsme od našich přivezli misku jahod, tak jsem dnes dělala k obědu knedlíky a dělala jsem toho víc ještě do mražáku a pak ještě krtkův dort. Pak jsem si musela na chvíli schrupnout a zase jsem stírala schody… :nevim: :nevim: Tak snad je vše OK, kdyby mě viděla doktorka :nevim:
Mnááámmm knedlíky..taky bych si dala :-D taky jsem si byla nasbírat jahody na zahradě ale dám si je s cukrem nebo šlehačkou…tak yjsem to dneska stou prací přehnala ale zítra se budu šetřit jen vypleju zahradku a pak už se budu jen válet a čerpat síly na další den :-)

Koukala jsem na album, moc hezký :kytka: :potlesk: No musím si je pochválit, byly výborný a nezbylo, poslední jsem snědla k večeři :-) Já už se taky šetřím, zítra nic nedělám a hotovo. V úterý jdu na velký utz, to se nemůžu dočkat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
11.6.11 19:49

Janiii- já obvykle dělala krtkův dort ten s banány, ale jelikož zbyly jahody, tak jsem udělala jahodový, jsem na to zvědavá, zítra si podlábneme :palec: A za 14 dní má manžel svátek a pak hned narozky, tak mu budu píct banánový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.6.11 19:51
Flooa píše:
Janiii- já obvykle dělala krtkův dort ten s banány, ale jelikož zbyly jahody, tak jsem udělala jahodový, jsem na to zvědavá, zítra si podlábneme :palec: A za 14 dní má manžel svátek a pak hned narozky, tak mu budu píct banánový.

muzu prijit na navstevu? :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
11.6.11 19:52

Ahoj holky,
Beru - zdravím a snad jsi se měla fajně :hug:
Jak tak pročítám barvy pokojíčků, to mi připomíná, že ještě chceme vymalovat ložnici ale „pořád není čas“, přítel dělá všude možně, ale doma ne. :zed: Máme právě ložnici v barvách dětského pokoje - žluto-oranžovou (takovej sytej pomeranč a sytej citron :roll: )a už se nám to pomalu přestalo líbit, tak jsem navrhla, že bude světle do fialkova - odsouhlasený to mám…ale to je tak celý… nejsme schopni koupit barvu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
11.6.11 19:53
janiii;-) píše:
Flooa píše:

No jasně, pro všechny je dost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
11.6.11 19:53

Jahůdky - přítel mi je kupoval v týdnu, tak jsem je sneděla jen tak, včera mi dala krabičku mamča a dneska mi ještě jednu krabičku donesla taťkova přítelkyně. Takže teď si udělám jahodovej koktejl, k snídani si je dám s cukrem a zbytek do mražáčku na příští týden na kynutý knedlíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.6.11 19:54

pajo do fialkova, to by mohlo bejt moc hezky :palec: hlavne drzim palce at se podari namichat barva, at uz ji bude michat kdokoli. nemam s tim vubec dobry zkusenosti z uplynulych 4 malovani :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
11.6.11 19:55

Tak my jsme malovali ložnici loni, takže letos nás to mine, uff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
11.6.11 19:56

Jani - to mi povídej - naše taková „pěkná oranžová“ je mega pomerančová - těžko jsme si na to zvykaly ale přetírat se už nechtěla. Ale ta fialková bude fakt jen světlounká - viděla jsem to u kamarádky a vypadá to moc pěkně, tak snad to zase nebude dráždivý na oči :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.6.11 19:56

Holky mi kupujem barvy hotove :-) jsou celkem levny a pritel si je nemuze vynachvalit :lol: naposled jsme kupovali vyraznou zelenou :lol: takhle znama malovala dedovi a on ma ruzovou misto merunky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.6.11 19:57
Flooa píše:
janiii;-) píše:
Flooa píše:

to me jeste neznas! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
Ivet23 píše:
Holky mi kupujem barvy hotove :-) jsou celkem levny a pritel si je nemuze vynachvalit :lol: naposled jsme kupovali vyraznou zelenou :lol: takhle znama malovala dedovi a on ma ruzovou misto merunky :lol: :lol: :lol:

My si taky kupujeme už hotový namíchaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235

Ivet - a jak se ty barvičky jmenují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
11.6.11 19:58
janiii;-) píše:
Flooa píše:
janiii;-) píše:
Flooa píše:
to me jeste neznas! :mrgreen:

Já jsem taky bezedná, jestli to myslíš v tomhle smyslu :?: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení