Poradna duly
Jana Čurdová
jani - no ani se neptej, myslím, že zas normálně kouří, ráno si šel koupit cigarety, že prej má chuť, ale že si dá jen jednu apak už ne, ale v práci si asi dal, páč mi odpoledne řekl, že jestli půjdu na nákup ať mu jedny vezmu, takže bohužel ![]()
Hannah84 píše:
jani - no ani se neptej, myslím, že zas normálně kouří, ráno si šel koupit cigarety, že prej má chuť, ale že si dá jen jednu apak už ne, ale v práci si asi dal, páč mi odpoledne řekl, že jestli půjdu na nákup ať mu jedny vezmu, takže bohužel
dokud on sám nebude chtít přestat nikdo sním nehne ![]()
Hannah84 píše:
jani - no ani se neptej, myslím, že zas normálně kouří, ráno si šel koupit cigarety, že prej má chuť, ale že si dá jen jednu apak už ne, ale v práci si asi dal, páč mi odpoledne řekl, že jestli půjdu na nákup ať mu jedny vezmu, takže bohužel
jeee to me mrzi
ale treba to jeste neni ztraceny ![]()
jako trochu ho chapu, rikala jsi ze pracuje jako kuchar, ne? ja kdyz jsem delala kdysi kdysi za barem tak jsem palila jednu od druhy, tam to snad ani jinak neslo. v tomhle prostredi je to tezky… ![]()
koliska píše:Hannah84 píše:dokud on sám nebude chtít přestat nikdo sním nehne
muzu jen potvrdit…
Hannah84 píše:
mondík - jak dlouho už vlastně žiješ v Anglii? a manžel je čech nebo anglán?
Hani, s prestavkami od roku 2004 doted asi 3 roky, ale ted v kuse tu jsem 2 roky a v teto oblasti presne rok, takze asi tak… Snad jsem to napsala srozumitelne
. Pritel je Cech, no Anglican by mi tak jeste schazel
.
koliska - no to říkám tay, jenže on mi tvrdí že chce, ale podle mě asi kecá, jen aby mi udělal radost…dneska jsem mu řekla, že doufám že mu to docvakne, až mu naše malá řekne: fuj táto smrdíš ![]()
ale holt s tím nic neudělám, brala jsem si ho s tím, že je kuřák…
Jani souhlasím,já jsem barmanka a jak jsem dělala v kuřáckém baru bylo to šílené ale pak jsem přešla do nekuřícké restaurace a ani mi nepřišlo že nejdu kouřit..jen ke kávičce a po obědě
a ted už ani to ne..raději si dám ke kávičce nějakou sušenku nebo nějakou jinou dobrůtku ![]()
Hannah84 píše:
koliska - no to říkám tay, jenže on mi tvrdí že chce, ale podle mě asi kecá, jen aby mi udělal radost…dneska jsem mu řekla, že doufám že mu to docvakne, až mu naše malá řekne: fuj táto smrdíš
ale holt s tím nic neudělám, brala jsem si ho s tím, že je kuřák…
hani z vlastni zkusenosti muzu rict ze clovek i kdyz chce, tak musi mit neco, co ho k tomu definitivne nakopne. tak treba to bude fakt jednou zrovna vase mala ![]()
mondík - ty jo, a takže už tam chcete zůstat jo? a nevadí vám, že rodiče jsou daleko?
koliska píše:
Jani souhlasím,já jsem barmanka a jak jsem dělala v kuřáckém baru bylo to šílené ale pak jsem přešla do nekuřícké restaurace a ani mi nepřišlo že nejdu kouřit..jen ke kávičce a po oběděa ted už ani to ne..raději si dám ke kávičce nějakou sušenku nebo nějakou jinou dobrůtku
to jo, ono to dost svadi… taky kdyz jsem pak zacala delat neco jinyho, kde jsem nemohla bud kourit vubec a nebo jit ven treba jen jednou za dve tri hodiny, tak mi to vubec nevadilo… proste jsem nemohla, tak jsem nesla a byl klid.
Hani doufám že na to časem příjde ale pokud nebude chtít nebo pokud mu to třeba zdraví nedovolí tak to je těžko…já mám silné astma a při každé kontrole mi moje Dr říkal aže jestli nepřestanu tak budu ve 30ti na kyslíku a přestala jsem až jak jsem otěhotněla a to asi jen proto že mi z toho bylo neskutečně špatně ![]()
Hannah84 píše:
mondík - ty jo, a takže už tam chcete zůstat jo? a nevadí vám, že rodiče jsou daleko?
Moji rodice jsou v CR, ale pritelovi 10 minut autem, takze to neni tak hrozne, je to vyhoda
. Nekdy mi je smutno, ale ja jsem byla vzdycky tak nejak otrkla a mame moznost jet parkrat za rok do CR a oni sem, takze tim se tak nejak uklidnuju. No, zpet do CR uz me asi nikdo nedostane
. Jedine, co me mrzi, ze tady v te oblasti zrovna nejsou snad zadni Cesi, ale mam kamosky s detmi tak dve a pul hodky autem a ted jsem si tu nasla jednu kamosku kousek, ta ma dvoumesicni holcicku, tak jsem stastna
.
koliska píše:
Hani doufám že na to časem příjde ale pokud nebude chtít nebo pokud mu to třeba zdraví nedovolí tak to je těžko…já mám silné astma a při každé kontrole mi moje Dr říkal aže jestli nepřestanu tak budu ve 30ti na kyslíku a přestala jsem až jak jsem otěhotněla a to asi jen proto že mi z toho bylo neskutečně špatně
kolisko ono to „funguje“ jak na koho. jeden muj strejda kouril snad 30 let jak fabrika a pak zacal byt nejak vic nemocnej, slo to raz na raz jedna operace, druha operace a prestal ze dne na den uplne.
a jedna „teta“ (takova ta dobra rodinna znama) tak ta, ani kdyz ji diagnostikovali rakovinu a podstoupila x operaci, tak neprestala ani potom… ![]()
je to slozity no ![]()